2009 Aralık Anneleri

bendede günaydın topik ahalisine yarın işbaşı yapıyorum son günüm yoğun günler beni bekliyor ama birazda kafamı dağıtıcam diye sevinmiyor değilim hani kızım ağlamasın yeter bana şu ilk günlerde

günaydınnn güzel bi hafta diliyorumm.

anca geçmişi bitirdim. 3 gün yoktuk sayfalar dolmuş taşmış. süper bi hafta geçirdik kızımla ama doydunmu diye sorun tabiki hayır :1no2:zor geldim sabah işe . o bana alıştı ben ona off off.

burcu geçmiş olsun canım umarım hemen atlatırsınız. başka atladığım varmı bilmiyorum. ha birde akşam yemeklerinde ne veriyorsunuz bebciklere tarif alayımşakkıdı

canım bizde burak' ı 4 aylıkken sünnet yaptırdık. İleride sorun olmasın , çocuk korkmasın diye .. Bizim sünneti ürolog yaptı benimde bayağı endişelerim vardı bu konuda Hatta annemler ve kayınvaldemler karşıydı. Yok olmaz öyle şey mikrop kapar filan diye beni korkuttular. Sürekli bilmem kimin oğluna yaptırmışlar mikrop kapmış filan deyip durdular. Bizde kimseye haber vermedik yaptırırken . .Ama sağolsun dr çok iyiydi. dediğim gibi ürologtu ve adam bana benim işim merak etmeyin herhangi bişey olmaz demişti. Çok şükür hiç bişey olmadı da. 5 gün dikkat ettik ondan sonra herşey normale döndü .
Şuanda sorunuz yok çok şükür. Bende ileride herhangi bi sorun olacağını zannetmiyorum ..

Gunaydinlar..
3 gun oldu yoktum annem ameliyat olcak omurilikten diye gittik Eylülle. Hoca iptal etti filan.. Bakamadim gecmise cok uzun gozukuyor gozum yemedi..

Annene geçmiş olsun canım .. Eee şimdi ne zaman olacak ameliyat ..

valla okurken ben bile tuhaf oldum .. maşallah kızına ne kadar akıllı. teselli etmiş annesini .. kıyamam aferin ona ..

burcu geçmiş olsun .. Okurken fena oldum .. Melekler koruyoo yavrularımızı .. Allah beterinden saklasın .. Tekrar çok geçmiş olsun ..

Benim de öğle canım .. Doğumla alakalı sanırım .. Zaten kansızdım bide öyle olunca iyice halsiz düşüyorum. Bakalım bu ay dr kontrolüm var .. Gidince sorucam hatta demir ilacı filan istiyecem ..

Herkese günaydın ,, Herkes iyidir umarım . Geçmiş çok birikmiş. bakmaya çalışıtım . Atladığım yoktur inşallah

Dün burak canımıza okudu .. Alttan 2. dişimiz batladı .. Ama bizide mafetti. Hiç durmadı . sempatiksalakcinni .. Yine ilk ben gördüm dişimizi. Dün birde dışarı çıkmak için hazırlanıyorduk. Onu giydirdim . koltuğa bıraktım tabii önlemleri alarak .. Sonra bağırıyoo , ağlıyoo bi baktım emziğini yere atmış. Kendini baş aşağı sarkıtmış emziği almaya çalışıyoo . Kafa üstü düşecekti az kalsın nasıl koştum.. yetiştim allah bilir. Aklım çıktı resmen .. çok şükür bişey olmadı ..

sonra çıktık dışarı oğluşa bayramlık aldık .. Paşamızın ilk bayramı ..

..

Mina tüm gece bağıra bağıra uyandı ağlamak değil ama bildigin bağırmak şimdi daldı bende uzanayım musade ederse hanımım :) geri gelirim ilerleyen saatlerde

Burcu çok geçmiş olsun canım neler olmuş böyle. Allah korumuş ikinizi de kendini de suçlama lütfen hiç Eylül ün kılına zarar gelsin ister misin ama bazen olacağın önüne geçilemiyor işte Allah daha beterlerinden korusun bir daha yaşatmasın.

Babyfon geldi. C.tesi gecesinden beri Burak odasında uyuyoo. Uyutma aşaması biraz sıkıntılı ama uyuduktan sonra rahattız çok şükür.. hihoyyyt

Babyfon geldi. C.tesi gecesinden beri Burak odasında uyuyoo. Uyutma aşaması biraz sıkıntılı ama uyuduktan sonra rahattız çok şükür.. hihoyyyt

hadi gözün aydın canım güle güle kullanın oğluş da odasında mışıl mışıl uyusun bende bayramdan sonra denemek isrtiyorum şimdi sahurda eşim balkonda yiyor balkon onun odasında

ooooooo herkeşler gelmiş günaydın topik topik topik hoooop topik hoooop topik
opuyorumnanaktangünaydın melikeeeee
günaydın cümleteeeeeeeen
uyanın bakeeeeeeemmmmmmm
günaygın bilgeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
canıııııııııııııımmmmmm evet senin içinde kızın içinde birkaçgün zor olabilir ama çabucak alışıyorlar annesi
günaydınıda unutmayayım bariopuyorumnanaktan
akşamları genelde meme sütü (anne sütü kaydirigubbakcemile3)

Günaydınnnnnnnnnn :)))
hemen günaydın diyeyim dedim, işim çok geçmişe bakamadım, herkes iyidir umarım

ara ara bakarım

hayırlı olsun
benim kız yaklaşık 1,5 aydır odasında ve kendi yatağında uyuyor
o da rahat etti bizde
Günaydınnnnnnnnnn :)))
hemen günaydın diyeyim dedim, işim çok geçmişe bakamadım, herkes iyidir umarım

ara ara bakarım

günaydın nilgüncüm

şahsım adına diyorum ben iyiyim:dance:kaydirigubbakcemile2

Ay hadi bakalım inşallah cabuk alisir tamgunmu okulun Esra

bakıcısıyla alıştırma çalışmaları yaptık şimdilik bi sorun yok ilk zamanlar evi yadırgadı ama şimdi bırakıp gidebiliyorum kadınada evedealıştı ama yarım saatten fazla bırakmadım hiç bakalım nolcek okul yarım gün şimdi zaten seminerler var 20 eylülde okul açılıyor 8 de gidicem 1 de gelicem gerçi müdürde değişti her an güzel sürprizlerle karışımıza çıkabilir eski müdürümz cennetlikti çocukla okula gidiyorum bazı günler gitmiyodum seminer dönemi için konuşyorum tabi rahat geçiyodu artık olduğu kadar düşündükçe insan kafayı yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…