sabah yumurta sarısını sulandırıp içine çavdar ekmeği katıyoruz. ama her şeyden önemlisi bebişinin damak tadı benimkine mesela ekşi ver, tuzlu tabir ettiğimiz ama aslında içinde tuz olmayan şeyleri ver (çorba, yumurta gibi) neşesi yerindeyse yiyor ama tatlıları mümkün değil almıyor. kayısı, kavun, karpuz istemiyor ekşi elma istiyor misal. neye daha düşkün olduğunu tespit edip dene derim ben.
bizim alması gereken mamayı hiçbir surette içiremedik pirinç unu ve pekmezle muhallebi yapıp ona katıyoruz şimdi öyle olunca yiyor mama sayesinde pekmezin tatlılığı da gitmiş oluyor yoksa sabah kahvaltısında sade pekmezi tövbe yediremiyoruz :umursamaz:
ben vakumsuz hurçta saklıyorum ikinciye kısmetse kaydirigubbakcemile5
güzelim çorbalarına at bir diş sarımsak... benimki de pek sevdi sarımsak işini ha leş gibi sarımsak kokuyor ama hiç umrumda değil sağlığı için çok faydalı guclubacismile
ben de dün bir tavuk pirzola, pirinç, havuç, biber, kabak, taze fasulye, patates, domates, soğan ve sarımsağı tavuk kendiliğinden kemikten ayrılana kadar kaynatıp sonra blenderdan geçirdim yumuldu resmen
aşağı yukarı aynı menüyü yemiş sıpalar kaydirigubbakcemile3 ama benimki çatalla ezilmişi kusuyor yaaaaaaa :sinifsinif:
alırım alırım, bizim evde 2 tane iki kişilk yatak var, ve bilumum bebek için malzeme, yatağın birini tahsis ederim onlara da
mesafe uzak bir araya gelmek istesek ne yapcez kı:uhm::uhm:
bende yeni başladım çatalla ezmeye,evde değirmen diye birşeyim var benim hep ondan geçirıyordum çorbaları, dünkünü çatalla ezdim yedi valla...
bende karışık yapıyordum önceden ne varsa evde katıyordum, şimdi artık ayırmaya başladım, yavaş yavaş herşeyin tadını ayrı alsın diye
burcu araba kullanıyo... eylül umut'un araba koltuğuna umut kucağa burcu babamın arabanın direksiyona yerimseniben ya da umut koltuğa eylül kucağa hangisi durursa işte
ya da belki arabayla gelirler zaten sorun kendiliğinden çözülmüş olur
sözde bizim de ayırmamız lazım da nerede sıpada o kadar uzun süre ayrı ayrı bir şeyler yiyecek sabır... iki lokma alınca alın beni diye başlıyor sandalyede tepinmeye :umursamaz:
YARASIN OĞLUŞUMA BENİMdün akşam, tavuk pirzola, patates ve şehriye ile gökaya yemek yaptım bayıla bayıla yedi zıpa...
bide ağzını şaplatıyo ya:)
RABBİM NEHİRİNDE SENİN DE YARDIMCIN OLSUN CANIMmaşallah ona
yerim onun ağzını ben:)
yarasınnnnnn
bende birazdan spora gidicem
bu arada 1 eylülde seminerlerimiz başlkıyor 10 -12 arası gider gelirim artık...
sanırım 20 snde de okul açılacak...bana da yollar gözküyor...
öğlenciyim bu sene...
sabahçılık isteyeceğim ama biliyorum sınıfımı değiştirirsen olur diyecek bende ona yanaşmayacağım..
sınıfımı bırakamam çünkü çocuklarımdan ayrılamam...
sabahçı olsam ne tatlı olurdu halbüki..mis gibi 12 de 1 de çıkardım..
artık kısmet bakalı hayırlısı:..
içim titremiyor değil nehirden ayrı geçecek saatlerim için
ama güçlü olmaya çalışacağım...herşey iyi olacak inanıyorum
bir düzene oturacak yeter ki meleğim sağlıklı mutlu olsun
nerdeyse 10 aydır birlikte olmuş olduk...ne zor annelik
psikolopatlık valla billa normal bir hal değil:)
allah tüm çalışan annelere yardımcı olsun sağlık sıhhat versin
ben vakumlu hurçlara koydum ikinciye sakladım :kedi:
BENDEEEEEEEEEEEE:kedi:
maşallah kuzuma yarasın inşallah nasıl yaptın canım tarif ediversene valla çok özeniyorum inşallah benim kızımda yer ek mamaları ne yapacağım ben bu delüyle annemlere kabak havuç yoğurtlu salata yapmıştım sarmısaklı kalanı ertesi gün biz yerken zeynepte yedi bu kız yoğurtlu sarmısaklı şeyleri seviyor zıpa
sabah yumurta sarısını sulandırıp içine çavdar ekmeği katıyoruz. Ama her şeyden önemlisi bebişinin damak tadı benimkine mesela ekşi ver, tuzlu tabir ettiğimiz ama aslında içinde tuz olmayan şeyleri ver (çorba, yumurta gibi) neşesi yerindeyse yiyor ama tatlıları mümkün değil almıyor. Kayısı, kavun, karpuz istemiyor ekşi elma istiyor misal. Neye daha düşkün olduğunu tespit edip dene derim ben.
Bizim alması gereken mamayı hiçbir surette içiremedik pirinç unu ve pekmezle muhallebi yapıp ona katıyoruz şimdi öyle olunca yiyor mama sayesinde pekmezin tatlılığı da gitmiş oluyor yoksa sabah kahvaltısında sade pekmezi tövbe yediremiyoruz :umursamaz:
Ben vakumsuz hurçta saklıyorum ikinciye kısmetse kaydirigubbakcemile5
güzelim çorbalarına at bir diş sarımsak... Benimki de pek sevdi sarımsak işini ha leş gibi sarımsak kokuyor ama hiç umrumda değil sağlığı için çok faydalı guclubacismile
ben de dün bir tavuk pirzola, pirinç, havuç, biber, kabak, taze fasulye, patates, domates, soğan ve sarımsağı tavuk kendiliğinden kemikten ayrılana kadar kaynatıp sonra blenderdan geçirdim yumuldu resmen
Aşağı yukarı aynı menüyü yemiş sıpalar kaydirigubbakcemile3 ama benimki çatalla ezilmişi kusuyor yaaaaaaa :sinifsinif:
inşallah yer melikecim, tavuk pirzolayı iyice haşladım, ama iyice, kemiğini tutunca kendi etten ayrılana kadar, düdüklüde haşladım ama besin değeri kaybolmasın diye
sonra onu ince ince parçaladım, ayrı bir tencere biraz su koyup patatesi haşladım, sonra tavuk suyundan ekledim, tavukları ve birazda arpa şehriyeyi ekledim bir taşımda öyle kaynattım, sonrada tabağa aldım, çatalla ezip verdim
erken gibi geldi bana, hepten durumdan soğutmak var bide ama araştırmk lazımşincük konuyla hiper alakasız bir şey soriciiiim
benim oğlanın yeni tuvaleti benim... kucağıma geliyor ayaklarını göbeğime koyup orada tuvalet pozisyonu alıyor ondan sonra mora dönene kadar ıkınıyor sırnaşık şey doğru pozisyonu bulunca nispeten ıkınma azalıyor ve rahatça işini görüyor acaba diyorum şimdiden bir lazımlık alsam da en azından aşinalık başlasa mı?
ben gittim, görüşürüz
şincük konuyla hiper alakasız bir şey soriciiiim
benim oğlanın yeni tuvaleti benim... Kucağıma geliyor ayaklarını göbeğime koyup orada tuvalet pozisyonu alıyor ondan sonra mora dönene kadar ıkınıyor sırnaşık şey doğru pozisyonu bulunca nispeten ıkınma azalıyor ve rahatça işini görüyor acaba diyorum şimdiden bir lazımlık alsam da en azından aşinalık başlasa mı?
erken gibi geldi bana, hepten durumdan soğutmak var bide ama araştırmk lazım
bakalım bi ona göre hareket edersin.
sabiha ablamın kitabına başladım sanırım onun içinde var ben bakayım sana haber veririm
şincük konuyla hiper alakasız bir şey soriciiiim
benim oğlanın yeni tuvaleti benim... kucağıma geliyor ayaklarını göbeğime koyup orada tuvalet pozisyonu alıyor ondan sonra mora dönene kadar ıkınıyor sırnaşık şey doğru pozisyonu bulunca nispeten ıkınma azalıyor ve rahatça işini görüyor acaba diyorum şimdiden bir lazımlık alsam da en azından aşinalık başlasa mı?
Kızlar Emir hiçbişey yemiyo,3 aydır aynı kiloda artık memeyide bıraktı bırakacak,agzına zoraki bi kasık versem onuda saatlerce bekletiyo sonra ya hapsuruyo ya da öğürüyo,eskiden iştah acıcı şuruplar vardı,öyle bişey bulabilir miyim bilgisi olan var mı ?
iştahsız bebekler için mamalar vardı xcanım ama denedinmi acabaCADIARZU
erken gibi geldi bana, hepten durumdan soğutmak var bide ama araştırmk lazım
bakalım bi ona göre hareket edersin.
sabiha ablamın kitabına başladım sanırım onun içinde var ben bakayım sana haber veririm
aynıymış menüler haklısın deniyim bakalım yaptıklarıma sarmısak koymayı belki öyle yer hem dediğin gibi faydalı
sakın diyor uzmanlar bir sitede görmüştüm belli saatlerde yapsalar bile sakın lazımlığa erken geçmeyin biliyorsun yeni modellerin zırta pırta psikolojileri bozuluyor devreler karışmasın biz anamızdan 10 posta terlik yerdik psikolojimize birşey olmadı bunlara kızamıyorsun daha kasları kontrol edemiyorlarmış çok erken be kızım acelen ne çalış al bebebme bez
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok güldüm bilge.bi al dene bakalım. denemekle bişi kaybetmiyiz demi. yaşında çişini sölermişakannehirsüper olur kanımca bez parasından kurtulursunuz yavrucakta hışırtı sesindenkaydirigubbakcemile5
Kızlar Emir hiçbişey yemiyo,3 aydır aynı kiloda artık memeyide bıraktı bırakacak,agzına zoraki bi kasık versem onuda saatlerce bekletiyo sonra ya hapsuruyo ya da öğürüyo,eskiden iştah acıcı şuruplar vardı,öyle bişey bulabilir miyim bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?