2009 Aralık Anneleri

bende yeni başladım çatalla ezmeye,evde değirmen diye birşeyim var benim hep ondan geçirıyordum çorbaları, dünkünü çatalla ezdim yedi valla...

bende karışık yapıyordum önceden ne varsa evde katıyordum, şimdi artık ayırmaya başladım, yavaş yavaş herşeyin tadını ayrı alsın diye

alırım alırım, bizim evde 2 tane iki kişilk yatak var, ve bilumum bebek için malzeme, yatağın birini tahsis ederim onlara da

mesafe uzak bir araya gelmek istesek ne yapcez kı:uhm::uhm:

burcu araba kullanıyo... eylül umut'un araba koltuğuna umut kucağa burcu babamın arabanın direksiyona yerimseniben ya da umut koltuğa eylül kucağa hangisi durursa işte
ya da belki arabayla gelirler zaten sorun kendiliğinden çözülmüş olur

sözde bizim de ayırmamız lazım da nerede sıpada o kadar uzun süre ayrı ayrı bir şeyler yiyecek sabır... iki lokma alınca alın beni diye başlıyor sandalyede tepinmeye :umursamaz:

hımmmmmm eh olabilir gibi geldi

sözde bizim de ayırmamız lazım da nerede sıpada o kadar uzun süre ayrı ayrı bir şeyler yiyecek sabır... iki lokma alınca alın beni diye başlıyor sandalyede tepinmeye :umursamaz:

bende aynı anda ondan ondan vermiyorum zaten, bizimkide durmuyor yoksa,
tatları ayırdım şimdilik sonrası ALLAH KERİM :)

dün akşam, tavuk pirzola, patates ve şehriye ile gökaya yemek yaptım bayıla bayıla yedi zıpa...
bide ağzını şaplatıyo ya:)
YARASIN OĞLUŞUMA BENİM
KEŞKE TÜM YEMEKLERİNİ BÖYLE YESELER AMA NERDEEEEEEEE
RABBİM NEHİRİNDE SENİN DE YARDIMCIN OLSUN CANIM
İLK BİRKAÇGÜN ZOR OLSADA BAK GÖRECEKSİN HEMENCİCİCK ALIŞACAKSINIZ CNM

ÖYKÜDE SARIMSAKLI YOĞURTLARA BAYILIYOR
DÜN AKŞAM CACIK YEDİ KUZUcokacimcoook

şincük konuyla hiper alakasız bir şey soriciiiim
benim oğlanın yeni tuvaleti benim... kucağıma geliyor ayaklarını göbeğime koyup orada tuvalet pozisyonu alıyor ondan sonra mora dönene kadar ıkınıyor sırnaşık şey doğru pozisyonu bulunca nispeten ıkınma azalıyor ve rahatça işini görüyor acaba diyorum şimdiden bir lazımlık alsam da en azından aşinalık başlasa mı?

aynıymış menüler haklısın deniyim bakalım yaptıklarıma sarmısak koymayı belki öyle yer hem dediğin gibi faydalı

erken gibi geldi bana, hepten durumdan soğutmak var bide ama araştırmk lazım
bakalım bi ona göre hareket edersin.
sabiha ablamın kitabına başladım sanırım onun içinde var ben bakayım sana haber veririm

sakın diyor uzmanlar bir sitede görmüştüm belli saatlerde yapsalar bile sakın lazımlığa erken geçmeyin biliyorsun yeni modellerin zırta pırta psikolojileri bozuluyor devreler karışmasın biz anamızdan 10 posta terlik yerdik psikolojimize birşey olmadı bunlara kızamıyorsun daha kasları kontrol edemiyorlarmış çok erken be kızım acelen ne çalış al bebebme bez

sabiha ablamın kitabına başladım sanırım onun içinde var ben bakayım sana haber veririm

sabiha hiç vermeyin o kendiliğinden rahatsız olup söyler tuvalet eğitimi diye bir şey yoktur diyor nilgüncüm ben okudum çoktan yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok güldüm bilge.bi al dene bakalım. denemekle bişi kaybetmiyiz demi. yaşında çişini sölermişakannehirsüper olur kanımca bez parasından kurtulursunuz yavrucakta hışırtı sesindenkaydirigubbakcemile5

Kızlar Emir hiçbişey yemiyo,3 aydır aynı kiloda artık memeyide bıraktı bırakacak,agzına zoraki bi kasık versem onuda saatlerce bekletiyo sonra ya hapsuruyo ya da öğürüyo,eskiden iştah acıcı şuruplar vardı,öyle bişey bulabilir miyim bilgisi olan var mı ?

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
serinus, bulut+, b_i_o+, frezya_tg, handeel+, mcetin1+, nincebayrak+, realisttt+, Tweety75+

HEHEHE HERKES BURDA

iştahsız bebekler için mamalar vardı xcanım ama denedinmi acabaCADIARZU

yok canım yaa.. 2 yaşında kaslarını kontrol etmeye başlıyolarmış o yüzden 2 yaş diyolar. daha erken alışırlarsa ilerde sorun oluyomuş. (yatağa ıslatma altına kaçırma vs.) yani ilkokul çağında filan düşün yani.. bırak çocuk bulmuş yolunu rahat bırak kaydirigubbakcemile3 benimkide yürüteçte öne doğru hafif eğiliyo başlıyo ıkınmaya.. çok komikler bunlar ya..

aynıymış menüler haklısın deniyim bakalım yaptıklarıma sarmısak koymayı belki öyle yer hem dediğin gibi faydalı

melike seninkinin tek derdi sarımsakmış meğer sempatiksalakcinni pekmez içmiyo mu kat sarımsağı yallaaaaaaaaah cokacimcoook her şeye sarımsak koyunca ek gıda canavarı kesilirmiş sen ben diyetisyen hep birden bayılırız heralde akannehir

yok yavrucum aceleden değil de... ya öyle pozisyon alıyor ya da mama sandalyesine oturttuğum anda yapmaya başlıyor belli ki öyle rahat yapıyor... sorun değil beze devam edelim altı bezli oturakta yapsın olmazsa sırnaşık şey çok ıkınıyor o yüzden çözüm arıyorum :kedi:

heeeee anne kaka anne çiş diye ayırırmış bir de :1shok: kızım bunlardan korkulur yapar mı yapar yani bu modeller bi garip

olması lazım hande... balıkyağı iştah açar derlerdi ama en güzelini doktorun söylemez mi?

ya bugün kuaförüm geldi röfle yaptırdım. şimdi saçım kurudu hiç beğenmedim ya. nerdeyse beyaz olmuş yani ıykkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…