2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar soruma bir soru daha ekliyorum nolur yardım edin. Bittim çaresizlikten. Aranızda hazır mama kullanmayan eğer ki varsa ne veriyorsunuz, alternatifi yok mudur kahvaltının?Şöyle ki bugün özel dr a götürdük kızımı. Fakat kilolu diye diyet yaptıracak olan dr şimdi de illa ki bebelac yada milupa ve vitamin verdi. Bunsuz olmaz başla dedi. 28 mayısta başladık ek gıdaya. kilo almadı. Hiçbirşey yemiyor ben de uğraşmıyorum artık. Anne sütü ve meyve desem yalnız yalan olmaz.Kilo 8.8 idi 8.3 e inmiş. Korkuyorum . Nolur yardım edin. Kafam allak bullak, başım çatlayacak.

Herkese tesekkur ederim burdan yazan ve arayan arkadaslarima .Cok sukur iyiyiz ama benim sinirlerim oldukca gerildi sanirim ki bugun gece icin emziriyim dedim aglamaya basladi isirdi gogsumu surekli . Hic yapmadigi biseydi sut mu gelmiyor ki dedim sıktım gogsumu bir damla gelmedi. Umarim yarina gecmis olur .
Koctasta herkes basimiza toplandi ama maalesef acil mudahale filan yoktu. Araba ile hastaneye goturmeyi teklif ettiler ama cok israrla .

anladığım kadarıyla şişlik başta buz koyarsa zararı olur diye düşünüyorum krem iyi gelecektir

Az tutuyorsun öyle abartmadan canım kağıt peçete içine yada tülbent. Acil yardım eğitimi aldım ben. Orda gösterilmişti. Hafif hafif. Kızımda denedim de birkaç kere morarmadı. Aklınızda olsun. Krem herzaman olmayabilir. Buz olması da gerekmez 5 -10 sn soğuk kompresin hiçbir zararı olmaz.

burcucum ayran içebiliyorsan yap bir golon şöyle az tuz at. içebildiğin kadar içiver. hem rahatlarsın hem süte etkisi olur. şekerli bişeyler at ağzına. yarım saate kalmaz hazır olursun eylül uyanmadan.çeke çeke indirir o.

bebegı hala uyumayan varmı:S allah kahretsn hep bnm yuzumden harab oldu cocugum ya mılletı dınlersen olacagı bu gec yatır gec uyansın ıyıce uykusu gelsın flan dedler, sımdı 12den once uyutamıyorum ..baskalarının cocukları yarı uykusunu almıs oluyo uyutmak tam bı ıskence oldu artk delırceeeeeeeeemmmmmmmmm

gecmıs olsn canım allah beterınden saklasın :gitme:

ben teker teker veriyorum peynir domates tereyağlı yada tahin pekmezli ekmek tuzsuz sele zeytini ama yemiyor gün aşırı yağsız tavada yumurta sarısı ve ve yarım çay bardağı keçi sütü şeklinde kızımın kahvaltısı.

Burcu çok geçmiş olsun.inş.hemen düzelir bebişin şişliği.okurken kötü oldum..
Ben de düşürmüştüm oğlumu kendime çok kızmıştım,kimseye söyleyemedim bile. çok iyi anlıyorum seni ki siz dışarda düşmüşsünüz.yine de melekler korumuş bak.allah beterinden korusun...geçmiş olsun tekrardan

Övünç kahvaltıyı atlama derim.yumurtayı peyniri bebe bisküvisini tek tek ezip kendi sütünle,suyla,taze meyve suyuyla karıştırıp verebilirsin hazır mama falan vermek istemiyorsan.ıhlamurla bile karıştıranı duydum..

Benim regl dönemlerimde çok yoğun ağrılı ve uzun geçmeye başladı hem de ne yoğun evden çıkamıyorum ogünlerde...kist sorunumla ilgiliyse diye korkuyordum ama sizlerde öyleymişsiniz.doğumla mı alakalı acaba merak ediyprum

Ayyyyyyy birinin 5 aylık,birinin 9-10aylık bebeği var ikisi de 2aylık hamile.iki kişi gördüm 2011mart annelerindeydi sanırımeyvahedigeldismile
fenalık geldi bana.ben yatayım artık ayhhhhh

cnm çok geçmiş olsunn.Allah beterinden korusun tüm bebişlerimizii.Eylül hnmıda kocaman öpüyorum annesi .bendede lasonil var ne zaman kafasını b yere çarpsa hemen sürüyorum morluk oluşmuyor kızarıklığı bile alıyorrr.herkese tavsiye ederim

ah canım çok geçmiş olsun tekrardan. ablam da kızını 4 aylık filandı anakucağından düşürmüştü sütü kesildi.. emzirmeye devam edince geri geldi. korkudandır o sen emzirmeye devam et canını da sıkma..

ne ilgisi varmış yahu.. benimki kaçta yatarsa yatsın sabah yedibuçukta kalkıyo ister 9 da yatsın ister 11 de..

günaydın topiiiiccccc....

bugün ne oldu sizlere böylebilmiyorumkismile
kimseden ses çıkmıyor
uykularınızımı alamadınız yoksananiknanik

günaydın şikerimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…