anladığım kadarıyla şişlik başta buz koyarsa zararı olur diye düşünüyorum krem iyi gelecektir
Herkese tesekkur ederim burdan yazan ve arayan arkadaslarima .Cok sukur iyiyiz ama benim sinirlerim oldukca gerildi sanirim ki bugun gece icin emziriyim dedim aglamaya basladi isirdi gogsumu surekli . Hic yapmadigi biseydi sut mu gelmiyor ki dedim sıktım gogsumu bir damla gelmedi. Umarim yarina gecmis olur .
Koctasta herkes basimiza toplandi ama maalesef acil mudahale filan yoktu. Araba ile hastaneye goturmeyi teklif ettiler ama cok israrla .
gecmıs olsn canım allah beterınden saklasın :gitme:burcucum ayran içebiliyorsan yap bir golon şöyle az tuz at. içebildiğin kadar içiver. hem rahatlarsın hem süte etkisi olur. şekerli bişeyler at ağzına. yarım saate kalmaz hazır olursun eylül uyanmadan.çeke çeke indirir o.
Arkadaşlar soruma bir soru daha ekliyorum nolur yardım edin. Bittim çaresizlikten. Aranızda hazır mama kullanmayan eğer ki varsa ne veriyorsunuz, alternatifi yok mudur kahvaltının?Şöyle ki bugün özel dr a götürdük kızımı. Fakat kilolu diye diyet yaptıracak olan dr şimdi de illa ki bebelac yada milupa ve vitamin verdi. Bunsuz olmaz başla dedi. 28 mayısta başladık ek gıdaya. kilo almadı. Hiçbirşey yemiyor ben de uğraşmıyorum artık. Anne sütü ve meyve desem yalnız yalan olmaz.Kilo 8.8 idi 8.3 e inmiş. Korkuyorum . Nolur yardım edin. Kafam allak bullak, başım çatlayacak.
Burcu çok geçmiş olsun.inş.hemen düzelir bebişin şişliği.okurken kötü oldum..Bugun en cok korktugum sey basima geldi . Eylül kucagimdayken dustum..Sinirlerim berbat halde.
Esim izindi bugun Koctasa gidelim dedik . Eylül arabada cok agladi. Kucagima aldim arkami dondum palet gibi biseye takildim ve dustum kucagimda Eylülle. Eylül paletin kosesine kafasini vurdu . Elimle korumaya calistim ama sadece bir yerini koruyabildim . Diger tarafi cizgi halinde hemen sisti ve morardi. Benim dizim cok kotu oldu ama umrumda degil acikcasi. Cok agladi o an . Kafasini vurdugu icin hemen hastaneye gittik. Kendi doktoru da gordu . Genel cerrah var o da geldi baktilar filan bisey yok ama film cekelim ne olur ne olmaz dendi . Filmde temiz cikti cok sukur . Kulagi morardi .Lasolin verdi doktor kulagina surmek icin . .2-3 Gun dikkat et dedi doktoru . Kusma kasilma gozlerde kayma olursa hemen getir dedi.Hayatimda icim hic bu kadar acimamisti. Benim yuzumden olmasi hele daha da icimi acitti. Surekli ozur diledim ondan . Omurden omur gitmek dedikleri bu olsa .
Melekler korur annesi onu dedi doktoru . Cidden melekler korudu kizimi. Allah beterinden korusun Eylülü ve butun melekleri..
cnm çok geçmiş olsunn.Allah beterinden korusun tüm bebişlerimizii.Eylül hnmıda kocaman öpüyorum annesi .bendede lasonil var ne zaman kafasını b yere çarpsa hemen sürüyorum morluk oluşmuyor kızarıklığı bile alıyorrr.herkese tavsiye ederimBugun en cok korktugum sey basima geldi . Eylül kucagimdayken dustum..Sinirlerim berbat halde.
Esim izindi bugun Koctasa gidelim dedik . Eylül arabada cok agladi. Kucagima aldim arkami dondum palet gibi biseye takildim ve dustum kucagimda Eylülle. Eylül paletin kosesine kafasini vurdu . Elimle korumaya calistim ama sadece bir yerini koruyabildim . Diger tarafi cizgi halinde hemen sisti ve morardi. Benim dizim cok kotu oldu ama umrumda degil acikcasi. Cok agladi o an . Kafasini vurdugu icin hemen hastaneye gittik. Kendi doktoru da gordu . Genel cerrah var o da geldi baktilar filan bisey yok ama film cekelim ne olur ne olmaz dendi . Filmde temiz cikti cok sukur . Kulagi morardi .Lasolin verdi doktor kulagina surmek icin . .2-3 Gun dikkat et dedi doktoru . Kusma kasilma gozlerde kayma olursa hemen getir dedi.Hayatimda icim hic bu kadar acimamisti. Benim yuzumden olmasi hele daha da icimi acitti. Surekli ozur diledim ondan . Omurden omur gitmek dedikleri bu olsa .
Melekler korur annesi onu dedi doktoru . Cidden melekler korudu kizimi. Allah beterinden korusun Eylülü ve butun melekleri..
topik günaydııııııınnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnn
Herkese tesekkur ederim burdan yazan ve arayan arkadaslarima .Cok sukur iyiyiz ama benim sinirlerim oldukca gerildi sanirim ki bugun gece icin emziriyim dedim aglamaya basladi isirdi gogsumu surekli . Hic yapmadigi biseydi sut mu gelmiyor ki dedim sıktım gogsumu bir damla gelmedi. Umarim yarina gecmis olur .
Koctasta herkes basimiza toplandi ama maalesef acil mudahale filan yoktu. Araba ile hastaneye goturmeyi teklif ettiler ama cok israrla .
bebegı hala uyumayan varmı:S allah kahretsn hep bnm yuzumden harab oldu cocugum ya mılletı dınlersen olacagı bu gec yatır gec uyansın ıyıce uykusu gelsın flan dedler, sımdı 12den once uyutamıyorum ..baskalarının cocukları yarı uykusunu almıs oluyo uyutmak tam bı ıskence oldu artk delırceeeeeeeeemmmmmmmmm
ah canım çok geçmiş olsun tekrardan. ablam da kızını 4 aylık filandı anakucağından düşürmüştü sütü kesildi.. emzirmeye devam edince geri geldi. korkudandır o sen emzirmeye devam et canını da sıkma..
ne ilgisi varmış yahu.. benimki kaçta yatarsa yatsın sabah yedibuçukta kalkıyo ister 9 da yatsın ister 11 de..
günaydın topiiiiccccc....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?