2009 Aralık Anneleri

günaydınnnnnn dınnnnnn dınnnnnn
eko yapıyo demek ki kimse yok boshayallersmile

günaydın şekerler
hayırlı cumalar herkeze

sibelcim senin adınada naz adına çok sevindim
göreceksin zamanla çok daha iyi güzel olacak arkadaşım

pelincim çok geçmiş olsun. ama ne oldu sana anlamadık...

bulaşma süpermiş
inan öykü ile orada olup hep berabar zaman geçirmek isterdim
maşallah yavruların hepsi bomba gibi.. hepsi sağlıklı ve birer canavar edasıyla poz vermişler...

günaydınnnnnnn hanımlar haftanın son iş günü diyene tessüflerimi yolluyorum yarın da iş günü bikelem

pelin ciğim geçmiş olsun canım hasta mı oldun
müzeeyyen korkma benim cadı da yaptı aynısını memeyi itiyor ve ağlıyordu geçici bir durum inşallah senin kide öyledir
dün zeynebe yemek yerken yoğurt verdim kaşıkla ellerini soktu eli üstü saçı mama sandalyesi hep yoğurt oldu nasıl mutluydu bir ara kirpikleri bile yoğurtluydu ellerini sürüyor tepsiye çığlıklar atıyor şebek bunlar

şu buluşma resimlerine bakıp geleyim bende çok istiyorum birlikte olmak ama ben de ki öförlük istanbula yeter mi bilmeme hem de iş (((((((((

Dunku bulusma cidden cok guzeldi. Birbirleinin farkinda olmasi o kadar guzel ki . Oyuncak paylasamadilar , saclarini cektiler , birinin eline aldigi oyuncak digeri icin kiymetli oldu filan . Superdi. Bol bol guldurduler bizi. Biri yemek yedi digeri ozendi o da yedi filan . Cok iyi geldi cidden.Keske daha yakin otursak ama birimiz bi ucta digeri bir ucta nerdeyse .

dünür ankara diyorum çabuk diyorum turkbayragi diyeyim biraz da damar yapayım ki hızlansın kaydirigubbakcemile3

dünür ankara diyorum çabuk diyorum turkbayragi diyeyim biraz da damar yapayım ki hızlansın kaydirigubbakcemile3

Dunurcum benimkine hadi gidelim desem gelir . Aslinda bizimki bayramda once İzmire gidelim ordan Ankaya yapariz dedi . Bayram diye isiniz var diye ses etmedim bende.

Dunurcum benimkine hadi gidelim desem gelir . Aslinda bizimki bayramda once İzmire gidelim ordan Ankaya yapariz dedi . Bayram diye isiniz var diye ses etmedim bende.

ay bayramda ne işimiz olcak dünür? gideceğimiz 2-3 kapı var onlardan da kurtarmış olursunuz vallahi duacı olurum sırnaşık şey

ben de çok özendim yaaaaaaaaa

evet yaaaa bende o kadar çok görmek istiyorum ki hem sizi hem kuzuları acaba benim kızım ne yapar bebek görse küçük çocukları seviyor ama kendi kadar miniğini görmedi daha

hepsine yorum yazdım dünürün gözlerine fatiha :bbo:

aynen valla bakarken kendimden geçtim yazdım da yazdım burcu kolay gelsin canım ama o kadar tatlılar ki

Benimki bugun Adanaya uctu insin ucagi konusayim o zaman .

valla harika olur dünürcüm ya opuyorumnanaktan

bayramda ankara yolcusu kalmasın o zaman melike :lepi:

valla harika olur dünürcüm ya opuyorumnanaktan

bayramda ankara yolcusu kalmasın o zaman melike :lepi:

ahhhh ne güzel olur umutumu severim ama bana bayram sadece ilk iki gün o da aileye yetmiyor 3. gün iş başı offf yaa sıkıldım ben emekli olmak istiyorum siz gelin istanbula gezdiririm sizi kaleme götürürüm

ahhhh ne güzel olur umutumu severim ama bana bayram sadece ilk iki gün o da aileye yetmiyor 3. gün iş başı offf yaa sıkıldım ben emekli olmak istiyorum siz gelin istanbula gezdiririm sizi kaleme götürürüm

e bizim de iş güç gelsek ancak haftasonu onda da aileye bile yetmez güzelim... benim anne tarafı istanbullu da :1ninca:

günaydın herkeseeee..
burcucum herşey için teşekkür arkadaşım çok keyifli bi gündü..
bu arada fotolar süper ellerine sağlık:))

günaydın herkeseeee..
burcucum herşey için teşekkür arkadaşım çok keyifli bi gündü..
bu arada fotolar süper ellerine sağlık:))

günaydınnn opuyorumnanaktan

gerisi hakkında konuşmak istemiyorum kıskanıyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…