Dunku bulusma cidden cok guzeldi. Birbirleinin farkinda olmasi o kadar guzel ki . Oyuncak paylasamadilar , saclarini cektiler , birinin eline aldigi oyuncak digeri icin kiymetli oldu filan . Superdi. Bol bol guldurduler bizi. Biri yemek yedi digeri ozendi o da yedi filan . Cok iyi geldi cidden.Keske daha yakin otursak ama birimiz bi ucta digeri bir ucta nerdeyse .
hepsine yorum yazdım dünürün gözlerine fatiha :bbo:
dünür ankara diyorum çabuk diyorum turkbayragi diyeyim biraz da damar yapayım ki hızlansın kaydirigubbakcemile3
Dunurcum benimkine hadi gidelim desem gelir . Aslinda bizimki bayramda once İzmire gidelim ordan Ankaya yapariz dedi . Bayram diye isiniz var diye ses etmedim bende.
ay bayramda ne işimiz olcak dünür? gideceğimiz 2-3 kapı var onlardan da kurtarmış olursunuz vallahi duacı olurum sırnaşık şey
Dunku bulusma cidden cok guzeldi. Birbirleinin farkinda olmasi o kadar guzel ki . Oyuncak paylasamadilar , saclarini cektiler , birinin eline aldigi oyuncak digeri icin kiymetli oldu filan . Superdi. Bol bol guldurduler bizi. Biri yemek yedi digeri ozendi o da yedi filan . Cok iyi geldi cidden.Keske daha yakin otursak ama birimiz bi ucta digeri bir ucta nerdeyse .
ben de çok özendim yaaaaaaaaa
hepsine yorum yazdım dünürün gözlerine fatiha :bbo:
Benimki bugun Adanaya uctu insin ucagi konusayim o zaman .
evet yaaaa bende o kadar çok görmek istiyorum ki hem sizi hem kuzuları acaba benim kızım ne yapar bebek görse küçük çocukları seviyor ama kendi kadar miniğini görmedi daha
aynen valla bakarken kendimden geçtim yazdım da yazdım burcu kolay gelsin canım ama o kadar tatlılar ki
valla harika olur dünürcüm ya opuyorumnanaktan
bayramda ankara yolcusu kalmasın o zaman melike :lepi:
ahhhh ne güzel olur umutumu severim ama bana bayram sadece ilk iki gün o da aileye yetmiyor 3. gün iş başı offf yaa sıkıldım ben emekli olmak istiyorum siz gelin istanbula gezdiririm sizi kaleme götürürüm
günaydın herkeseeee..
burcucum herşey için teşekkür arkadaşım çok keyifli bi gündü..
bu arada fotolar süper ellerine sağlık:))
günaydın herkeseeee..
burcucum herşey için teşekkür arkadaşım çok keyifli bi gündü..
bu arada fotolar süper ellerine sağlık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?