2009 Aralık Anneleri

merhaba kızlaar. yine yoğun ve yorucu günlerimden birini yaşıyorum. ee bir gün evde misafir ağırlar bir gün işe gelirsen işler birikir böyle de başın ağrır desenize. neyse nasılsınız bebişler nasıl? benim biraz canım sıkkın benim paşa dünden beri emmiyor ne yaptıysam emziremiyorum. tutup ucunu ısırıp çekiştirip bırakıyor beni yerimden oynatıyor ama emmiyor. ne yapıcam ben bu paşayla bilmiyorum yaa((

sende onu ısıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol:kaydirigubbakcemile3
senin o paşa yaramaz olmuş cnm yaaaaaaa

uyurken emiyormu
ne bileyim uyku arasında versenCADIARZU

baharcım şimdi okudum çok geçmiş olsun teyzemde de var.. ama onda nodül varmış.. ameliyat olacak sanırım.. ama doktor birine daha gözük yine demiş..
çok şükr senin ki ilaçla geçicek

sevinelim mi üzülelim mi senin adına canım yaa. sen yine de tedbirli ol da işbaşı yaptıktan sonra orta yerde bırakmasın bir de seni. hay allam yaa yeğenine parayla bakacak bir de o da işin ayrı bir yönü de neyse. herkesin halalık teyzelik anlayışı farklı. benim 8 yaşında kız yeğenim var deliriyorum ben onun için. bir haftadır ben de kalıyor bugün götürücez evine gitmek istemiyor. neyse naz iyi mutlu huzurlu olsun güzel bakılsın da gerisi önemli değil sibelcim.

iyi ki aramışsın yaa sevindim inşallah iyi geçer iş yerinde ilk günü. akşam gelince de kuzusuyla doyasıya koklaşır artık.

al bizden de o kadar. akşam kaç tane çorap değiştirdim. renkli şekilli ikna olur da çıkarmaz ağlamaz diye yok anacım yatana kadar çorablarıyla boğuştu bağırdı durdu:)))

canım yaa geçmiş olsun dikkat et. kas gevşetici falan sür. sıcak havlu koy beklet. eşim spor delisidir böyle şeyler çok gelir başına bengay sürer ama biz kaçacak yer ararız evde kokudan durulmaz:) dene istersen.

ne yapıcan sayılı gün çabuk ve sorunsuz geçer inşallah. idare edicen artık canım.

ayberk de öyle. kendince oynuyor ama çocuk pat küt yere düşüyor. allah koruyor valla kuzuları. biz de bayram sonrasını iple çekiyoruz. sibel işe başlamış meral konuşmuş sabah. artık akşam girerse nasıl geçtiğini öğreniriz.

yaaaaaaaaa bu online a bende uyuz oldum neden yazmıyor yaaa oynamayın sitenin ayarlarla biz böyle mutluyuz yönetm...............

evet yaa ne gıcıııık bir durum.

bu arada ben 2 gün yokum sonra pazar çalışıyorum,
sonra bayram haftasında 2,5 gün yıllık iznimden aldım diğer pazara kadar yokum haberiniz ola

ne güzel canım allah içine sindirsin. kuzularla bol bol vakir geçirirsin doya doya.

bugün topik niye bu kadar sessiz yaa .. uykum geldi benim.. mirmirmirmir

ben yoktum ya ondan mıdır acep:))))

sende onu ısıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol:kaydirigubbakcemile3
senin o paşa yaramaz olmuş cnm yaaaaaaa

uyurken emiyormu
ne bileyim uyku arasında versenCADIARZU

almıyor meralcim yaa. daha önce bir dönemde aynı şeyi yaptı o zaman hiç olmadı uykusunda emziriyordum alıyordu. ninniyle pışpışla emziriyordum. şimdi uykuda bile olsa gözlerini patlatıp kıyameti koparıyor emmek için.bilmiyorumkismile:sinifsinif:

kızlar arda baba dedi.... hihoyyyt
süper bir duygu.. Allah' ım iyiki gönderdin bu yavruyu bana.. çok şükür sana.. ay kızlar çok mutluyum

süper bir duygu.. Allah' ım iyiki gönderdin bu yavruyu bana.. çok şükür sana.. ay kızlar çok mutluyum

maşallah yavruma benim kızda tık yok birde kızlar daha dilli derler ağlarken anne der gibi oluyor bazen

ben varım melikecim bi bakayım dedim bende çıkcam kociş gelcek şincik

arzu çok sevindim bende :))
yesin teyzesi onun baba diyen dillerini maşallah
maşallah de sende annesi

melikecim der merak etme benim gelinim

biz geliriz bayramlaşmaya olmaz mı?

canım dönem dönem olabiliyo, ama sen vazgeçme
vermeye devam....
bu arada kolay gelsin tabiki birikmiştir, aman bizde ya evde yorul işte yorul, nerde dinlencez biz...

bende toparlanıp kaçıyoruuuuuuuuuuumm,
hepinize güzel bir akşam diliyorum

öpüldün güle güle....

Kızlar giremedim kimler var kimler yok

site bakımdadır diyordu bir süre giremedim,
sonrada işim vardı,
ancak şimdi bakabildim

oh arzu hanım gözünaydın..
sen bide anne dediğini duysan
ben varım melikecim bi bakayım dedim bende çıkcam kociş gelcek şincik

arzu çok sevindim bende :))
yesin teyzesi onun baba diyen dillerini maşallah
maşallah de sende annesi

melikecim der merak etme benim gelinim

ne yemek yaptın yasemin, ben tıkandım artık, ne yapacağımı şaşırıyorum
hem pratik olsun, hem ramazana uygun olsun, hem koca oruç
ne yapacağımı şaşırdım artık

ben gidiyorum,
iki gün yokum, kendinize ve bebişlere iyi bakın arkadaşlarım,
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…