nevra özelden bana banka bilgilerini iban numaranı atarmısın canım???
tülay arkadaş olalım mıııı.. olumunekankayizsmile
merhaba kızlaar. yine yoğun ve yorucu günlerimden birini yaşıyorum. ee bir gün evde misafir ağırlar bir gün işe gelirsen işler birikir böyle de başın ağrır desenize. neyse nasılsınız bebişler nasıl? benim biraz canım sıkkın benim paşa dünden beri emmiyor ne yaptıysam emziremiyorum. tutup ucunu ısırıp çekiştirip bırakıyor beni yerimden oynatıyor ama emmiyor. ne yapıcam ben bu paşayla bilmiyorum yaa((
baharcım şimdi okudum çok geçmiş olsun teyzemde de var.. ama onda nodül varmış.. ameliyat olacak sanırım.. ama doktor birine daha gözük yine demiş..merhaba kızlar. Doktordan geldim şimdi. Guatr kesinleşti ama çok şükür nodül yokmuş. Daha başında olduğu için ilaçla geçicek inşallah dedi dr. 1 ay sonra tekrar kan vericem umarım hemen geçer. Bu arada geçenlerde size adım adım sitesine üye oldum demiştim kargo geldi. Üye olan var mı aranızda?
kızlaaarrr son dakka gelişmesi!!! kıza görümcem bakacak... ohhh be huzur içinde işe gidebilirim. 600 tl ye anlaştık. off resmen omzumdan bi yük kalktı. inşallah nazım için en iyisi olur.. ya okadar tuhaf hisler içindeyimki uyuyamıyorum.. sabah eğer uyuyo olursa uyandırcam valla onu görmeden koklamadan emzirmeden gidersem işe bütün gün ağalrım heralde mafoldumben
sibeli aradım kızlar
hepinize çok selamı var
engin onu işe bırakacakmış
sesi çok güzel geldi bana.
sabah naz ı uyandırmış, emzirmiş, öpüp koklamış ve ablasına bırakmış.
bugün ablası bakacakmış.
yarın süt izni var evdeymiş
pazartesi, salı ve çarşamba yarım gün çalışacak bayram izni
naz kız şanslı
alıştırma olacak herikisi içinde
Sagol Yasemincim baya iyi ilk güne göre dü. Aksam boğazlarım ağrımaya başladı sanırım mevsim geçişleri ya minayi dün serin diye dah fazla giydirdim ağla ağla o çorap çıkana kadar penye hırka çıkana kDar hirpaladi kendini resmen yandık ya kısın zaten giyinmeyi sevmiyor banyodan sonra bile 1 vadiyi zor gydiriyorum kısın nasıl olacak
bu arada herkese günaydın,
sabah sabah kürek kemiğime bişey oldu, gökay'a uzandım bir daha doğrulamadım, nasıl canım acıyor
sıcak duş aldım ama bana mısın demedi
bir an önce düzelmem lazım,
Ben izmire gitmeyi tercih ederdim ablamlar annemler yazlıkta olacak ama hep bana olmuyor biraz da kocaya saygı :) orda bizim ev 3. Kat evin değilde bahçenin keyfi güzel ama mina uyuyuncada bahçeye inmek yalan olur çık soğuk oluyor tepede bir koy Mina'da bu mevsimde bahçede üşür akşamları duşun yorganla yatacağız gidince aksam o kdar soğuk e herkes bahçede sohbet muhabbet ben ne anladım Bayramdan gezmeden üstüne elleme cocuğum bebek gidiklanmaz elin pis yıka elini öpme ağzına sürüyor diyicegim birkactame Mina'nın kuzeni ayyyy bana fenalık geldi anlatırken :) neyseki biz erken gidip erken doneceğiz
herkese günaydın
nasılsınız bakalım.Artık hiç nete giremiyorum önceden yazamasamda takip ediyordum artık oda yok. Ders konusunda da yerimde sayıyorum sanki.
Ela dün itibariyle emeklemeye başladı.Çok tatlı ya ama bu aralar kafasına çok darbe alıyor düşerek tabi.Önceki gün ablası yerde otururken yatırmak istedi kafasını mutfakta yere fayansa bi çarptı aman allahım sandım kafası kırıldı hiç bu kadar korkmamıştım ama Büyük Allahım korudu.Okulların açılmasını istiyorum artık çünkü sude oynamak isterken çok sıkıyor elayı.
Bu arada dün sibel işe başlıycaktı ne yaptı başladı mı? bi de sizden haberler nasıl en azından arada bir girip haberlerinizi alıyım.
yaaaaaaaaa bu online a bende uyuz oldum neden yazmıyor yaaa oynamayın sitenin ayarlarla biz böyle mutluyuz yönetm...............
bu arada ben 2 gün yokum sonra pazar çalışıyorum,
sonra bayram haftasında 2,5 gün yıllık iznimden aldım diğer pazara kadar yokum haberiniz ola
bugün topik niye bu kadar sessiz yaa .. uykum geldi benim.. mirmirmirmir
sende onu ısıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol:kaydirigubbakcemile3
senin o paşa yaramaz olmuş cnm yaaaaaaa
uyurken emiyormu
ne bileyim uyku arasında versenCADIARZU
kızlar arda baba dedi.... hihoyyyt
süper bir duygu.. Allah' ım iyiki gönderdin bu yavruyu bana.. çok şükür sana.. ay kızlar çok mutluyum
alır alır sen büyük kısmını hallediyorsun bir onları almak mı dert olacak?klava:
hay allah çabuk akşam olsun o zaman da daha fazla acı çekme :1no2:
kesinlikle valla ben de bayram telaşı diyorum sonra düşününce gideceğimiz 2-3 kapı var bize gelecek olmaz zannetmiyorum bayram mı bayram işte :sinifsinif:
canım dönem dönem olabiliyo, ama sen vazgeçmemerhaba kızlaar. yine yoğun ve yorucu günlerimden birini yaşıyorum. ee bir gün evde misafir ağırlar bir gün işe gelirsen işler birikir böyle de başın ağrır desenize. neyse nasılsınız bebişler nasıl? benim biraz canım sıkkın benim paşa dünden beri emmiyor ne yaptıysam emziremiyorum. tutup ucunu ısırıp çekiştirip bırakıyor beni yerimden oynatıyor ama emmiyor. ne yapıcam ben bu paşayla bilmiyorum yaa((
bende toparlanıp kaçıyoruuuuuuuuuuumm,
hepinize güzel bir akşam diliyorum
Kızlar giremedim kimler var kimler yok
kızlar arda baba dedi.... hihoyyyt
süper bir duygu.. Allah' ım iyiki gönderdin bu yavruyu bana.. çok şükür sana.. ay kızlar çok mutluyum
ben varım melikecim bi bakayım dedim bende çıkcam kociş gelcek şincik
arzu çok sevindim bende :))
yesin teyzesi onun baba diyen dillerini maşallah
maşallah de sende annesi
melikecim der merak etme benim gelinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?