2009 Aralık Anneleri

selam kızlar, geçmişe bakamıyorum çünkü 15 sayfa olmuş.. umarım herkes iyidir. ben nazı şimdi uyuttum ölüyorum yorgunluktan yatıcam hemen. sabah 5 te uyandım stresten bidaha da uyuyamadım. naz hiç huysuzluk etmemiş sadece gün içinde toplam 1,5 saat uyumuş. (benleyken 4 saat uyuyodu enaz) kahvaltısının yarısını yemiş. onun dışında bi sıkıntı yok. ben de günün nasıl geçtiğni anlamadım valla yoğunluktan.

amaaa tabi herşey bukadar tozpembe değil.... sabah 11 gibi sütümü saağım dedim. sağ sağ sağ 10 cc anca çıktı ikisinden :1shok: bir moralim bozuldu anlatamam. (ama o saate kadar hiçbişey yememiş ve içmemiştim sabah ta kızı emzirmiştim. makinada dandik) yani bunların etkisi ne derece olabilirki. felaket canım sıkkın sonra bide 3,5 da gittim süt sağmaya ozaman 80 cc çıktı.. ya çok azalmış sütüm napıcam kızlar yaaa... günde 10 bardak su 2 bardak süt 3 bardak humana içiyorum.

ya görümcemin bakmasını istemiyorum ama başka alternatif olmadığı için sevindim. tanımadığım birine bırakmaktansa diye. en azından zarar vermez yeğeni yani.. kadın geldi ben bakarım diye hemen çalışma saatlerini izin günlerini ve parayı sokuşturdu araya hey allam kızıma iyi baksın da başka bişey istemiyorum..

he bu arada süt iznimi ptesileri kullanmak üzere anlaştık. ptesileri çok yoğun oluyo benim için çok iyi oldu. hafta daha çabuk bitiyomuş gibi geliyo bana. hem tüm resmi tatiller cumaya denk geliyo kaydirigubbakcemile3 servis sabahları 8 de alıyomuş (eskiden 6:30 da alıyodu) ama akşam yine aynı eskiden 7:30 da geliyoduk şimdi 7:15 te o pek farketmemiş.

he bide akşam gelince kızım beni görünce nasıl sevindi anlatamam opuyorumnanaktan yarım saat aralıksız emiştik önce.. ben küser tavır yaparsa filan çok üzülürüm diyodum..

aa akşam akşam ne çok konuştum. hemide kendi kendime kaydirigubbakcemile3 hadi ben kaçar hepiniz öpüldünüz.. turtalarıda ısırdım totolardan..

sevindim canım sorunsuz geçmesine inş. böle devam eder.. süt olayına takılma stresten de olabilir. zamanla herşey yoluna girecektir. sen güçlü dur yeter a.s.

hoppala yazı gene gitti sibel ciğim çok sevindim günün güzel geçmiş süt ilk günün heyecanı olabilir bir de sağarken bebeğin resmine filan bakın diyorlar ben vita malt içiyordum tadı da hoşuma gidiyor int. ten al dene istersen

nevraa naber canım burak nasıl irtibatlar penceresinden baktım sadece senle ben varız galiba.

müzeyyencim ancak cevap yazabiliyorum sen beni görüyordun belki ama ben topiğe giremiyordum site güncelleme yapılıyoo diye uyarı veriyordu. burak iyi çok şükür bu aralar uykuda problemimiz var. uyumak istemiyoruz.. ee tabi normal diye düşünüyorum artık büyüyorlar ve bizimle daha çok vakit geçirmek istiyorlar.. bütün gün yanlarında değiliz netice de .. atlatacaz inşall. hayırlısı ... sen nasılsın oğluşların nasıl...allah yardımcın olsun valla iki çocukla hem iş hem ev bidebir sürü misafir ağırladın..yine de iyi yetişiyorsun maşallah sana ...

kızlar arda baba dedi.... hihoyyyt
süper bir duygu.. Allah' ım iyiki gönderdin bu yavruyu bana.. çok şükür sana.. ay kızlar çok mutluyum

maşallah ardaya bizim ki sadece çığlık atıyoo arada anne çıkıyoo ama bilinçli olduğunu sanmıyorum.. darısı başımıza diyeyim...

ben gidiyorum,
iki gün yokum, kendinize ve bebişlere iyi bakın arkadaşlarım,
hepinizi öpüyorum

iyi bayramlar iyi tatiller canım.. nilay ve gökay sevgililer ve öpücükler.....opuyorumnanaktan

sibelcim gününün iyi geçmesine sevindim.. hem senin hemde naz adına ...hep böyle sorunsuz atlatırsınız inşallah. süt olayıda kesin ilk günün stresidir. zamanla alışırsın ,,
oda bollaşır eskisi gibi. sen kafana takma rahat ol yeterki..

şöyle bi girip bakayım napıyorsunuz dedim.. burak' ın sesi geliyor içeriden gidip ilgileneyim herkese iyi geceler.. bebiş ve annelerine tatlı rüyalar... opuyorumnanaktan

Burcu hersey icin çok sagol evimde gibi rahat ediyorum ben sizlerle ilaç aldım nöbetçi eczaneden iyice fenayim inşallah kuzulara bisey olmaz

Sibelcim çok sevindim iyi geçmesine,sizi merak ettim hep ancak açabildim.
Aferiinn benim güzel akıllı gelinime opuyorumnanaktan uslu durmuş kendisini de annesi ni d e üzmemiş demek.hep böyle gider inş.bak o kadar strese gerek yokmuş maş.süt de stresten yememekten azalmıştır tabi.evden çıkmadan bir bardak süt iç bence kahvaltı yapamıyrsanda.
hadi gözünüz aydın ilk gün iyi geçtiği içinbayanssulusmile

ÇOK HOŞMUŞ CANIM İNCELEDİM ABONE OLAYIM BEN DE AMA BONUS İstemiyor ((((((

telefon açıp abone olursan oluyo bonus canım ben yaptım bizimkide geldi. benim kızda ağzına sokuyo kitabı cee ee leri çoktandır yapıyoruz zaten. bi delikli sayfa var kitapta o deliğe parmağını sokuyo kitabı döndürüyo parmağında sonrada glüyo daha yeni başladık bizde hem 9. ayda başlıyo yavaş gidin acelemiz yok nasılsa

gündüz yoktum ancak geldim

sibel ikk iş günün hayırlı olmuş ve güzel geçmiş naz için çok sevindim. Akıllı kız naz annesini üzmez. hep böyle devam eder inş.

nilgün geçmiş olsun canım. umarım sabaha daha iyi olursun.

pelin hasta mı oldun sen ben mi anlamadım anlamadım

pelin burcu öznur ve ebru güzel bi gün geçirmişsinizdir inş. resimler çok güzel çıkmış. bebelerden fırsat blup kaynatabilmişsinizdir accık inş.iyi de gelmiştir. sefanız olsun ohhh:)

müzeyyencim paşamın emmemesi inş. geçici bi durumdur.sen sıkma canını da süt kaliten bozulmasın inş. sen yine de denemeye devam et vazgeçme.

okullarına başlıyan senem ve esra başka kimse var mı bilmiyorm kolay gelsin sizlere de seminerlerde...

zeynebin bugün akşam gece ateşi 37.5 altına düşmedi . ama keyfi yerindeydi mızımız hali yoktu . bende hal böyleoluca ne fitil ne de calpol verdim. ara ara kontrol ediyorum. inş. yükselmez diş mi yoksa soğuk algınlığı başlangıcı mı çözemedim. inş kuzm sabaha atlatmış olur. Rabbim tüm bebelerimizi korusun.

bu akşam bizde annemle iftarı dışarda yaptık değişiklik olsun diye(babamla eşim başka iftardaydılar yalnızdık) güzel oldu ii geldi . annelerle iftar öneriyorum mümkünse ramazan bitmeden değişiklik olur :)

herkes bu gece ii uyur inş. ben uykuları unuttum. sürekli baş ağrısıyla grziyorum . haplarda kar etmiyo ramazandan sonra doktora görünmem lazım artık . hadi byee

cnm ne kitabı bu banada özelden yazarmısınız merak ettim çok girmediğimden gün içinde yakalayamıyorummm yazılanları..

cnm hadi hayırlısı bklm başladın sende demek ben 6 aydır çalışıyorummm.alışıyor insannnn bi şekildee.sütünüde dert etme benceee emdikçe çoğalıyor o ben artık sağımıyorummm.günde iki kez eve gdiytorum 11 ve 3 teee aralardada ek gıda yiyiyorrr.

Burcu hersey icin çok sagol evimde gibi rahat ediyorum ben sizlerle ilaç aldım nöbetçi eczaneden iyice fenayim inşallah kuzulara bisey olmaz

cnm bnm geçmiş olsunnn .ne oldu size gripmi.minada iileşti dimiii yok bi yaramazlukkk.geçmiş olsun çokk.

tüm topik günaydınnnnnnn hepinizeeeeee

kızlar biliyosunuz bende aralık annesiyim ve forumu sürekli takip ediyorum ancak çok yazma fırsatım olmuyo benim bi sorum olcak özellikle bebekle tatile gidenlere biz bu yaz kaan çok küçük diye tatile gitmedik hemde izin sorunumuz vardı eşimle bayramda gitmeye karar verdik ilk başlarda gider geliriz diye düşünüyodum ve belekt otelde rez. yaptırdık ancak beniz gözüm korkmaya başladı kaanla tatil çokmu zor olur gerçi otele gidicez belki onun rahatlığı olur ama yinede nebiliyim yolculuk farklı yer zormu olur bilemedim tataile gidenler önerilerini bekliyorum lütfen yardımcı olun arabada 7-8 saatlik yolculuk nasıl geçer sabah erken çıkmayı düşüyoruz 4-5 gibi yanımıza neler almamız lazım yardımlarınıza ihtiyacım var:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…