he bu arada süt iznimi ptesileri kullanmak üzere anlaştık. ptesileri çok yoğun oluyo benim için çok iyi oldu. hafta daha çabuk bitiyomuş gibi geliyo bana. hem tüm resmi tatiller cumaya denk geliyo kaydirigubbakcemile3 servis sabahları 8 de alıyomuş (eskiden 6:30 da alıyodu) ama akşam yine aynı eskiden 7:30 da geliyoduk şimdi 7:15 te o pek farketmemiş.
he bide akşam gelince kızım beni görünce nasıl sevindi anlatamam opuyorumnanaktan yarım saat aralıksız emiştik önce.. ben küser tavır yaparsa filan çok üzülürüm diyodum..
aa akşam akşam ne çok konuştum. hemide kendi kendime kaydirigubbakcemile3 hadi ben kaçar hepiniz öpüldünüz.. turtalarıda ısırdım totolardan..
nevraa naber canım burak nasıl irtibatlar penceresinden baktım sadece senle ben varız galiba.
kızlar arda baba dedi.... hihoyyyt
süper bir duygu.. Allah' ım iyiki gönderdin bu yavruyu bana.. çok şükür sana.. ay kızlar çok mutluyum
ben gidiyorum,
iki gün yokum, kendinize ve bebişlere iyi bakın arkadaşlarım,
hepinizi öpüyorum
he bu arada süt iznimi ptesileri kullanmak üzere anlaştık. ptesileri çok yoğun oluyo benim için çok iyi oldu. hafta daha çabuk bitiyomuş gibi geliyo bana. hem tüm resmi tatiller cumaya denk geliyo kaydirigubbakcemile3 servis sabahları 8 de alıyomuş (eskiden 6:30 da alıyodu) ama akşam yine aynı eskiden 7:30 da geliyoduk şimdi 7:15 te o pek farketmemiş.
he bide akşam gelince kızım beni görünce nasıl sevindi anlatamam opuyorumnanaktan yarım saat aralıksız emiştik önce.. ben küser tavır yaparsa filan çok üzülürüm diyodum..
aa akşam akşam ne çok konuştum. hemide kendi kendime kaydirigubbakcemile3 hadi ben kaçar hepiniz öpüldünüz.. turtalarıda ısırdım totolardan..
Bugunku bulusma resimlerini ekledim..[/QUOT
ooo hemen bakıyım:) biz gelemedik yoldurumlarından malum çok sürüyor vasıtalarla...başka sefere inş burcucum...
nehir de huysuzdu bugün son 2 gündür huymu ne değiştiriyor...artık yollarda yerdi beni:)
gelcez ama ilk fırsatta özledik:)
selam kızlar, geçmişe bakamıyorum çünkü 15 sayfa olmuş.. umarım herkes iyidir. ben nazı şimdi uyuttum ölüyorum yorgunluktan yatıcam hemen. sabah 5 te uyandım stresten bidaha da uyuyamadım. naz hiç huysuzluk etmemişsadece gün içinde toplam 1,5 saat uyumuş. (benleyken 4 saat uyuyodu enaz) kahvaltısının yarısını yemiş. onun dışında bi sıkıntı yok. ben de günün nasıl geçtiğni anlamadım valla yoğunluktan.
amaaa tabi herşey bukadar tozpembe değil.... sabah 11 gibi sütümü saağım dedim. sağ sağ sağ 10 cc anca çıktı ikisinden :1shok: bir moralim bozuldu anlatamam. (ama o saate kadar hiçbişey yememiş ve içmemiştim sabah ta kızı emzirmiştim. makinada dandik) yani bunların etkisi ne derece olabilirki. felaket canım sıkkın sonra bide 3,5 da gittim süt sağmaya ozaman 80 cc çıktı.. ya çok azalmış sütüm napıcam kızlar yaaa... günde 10 bardak su 2 bardak süt 3 bardak humana içiyorum.
ya görümcemin bakmasını istemiyorum ama başka alternatif olmadığı için sevindim. tanımadığım birine bırakmaktansa diye. en azından zarar vermez yeğeni yani.. kadın geldi ben bakarım diye hemen çalışma saatlerini izin günlerini ve parayı sokuşturdu araya hey allam kızıma iyi baksın da başka bişey istemiyorum..
ÇOK HOŞMUŞ CANIM İNCELEDİM ABONE OLAYIM BEN DE AMA BONUS İstemiyor((((((
cnm ne kitabı bu banada özelden yazarmısınız merak ettim çok girmediğimden gün içinde yakalayamıyorummm yazılanları..telefon açıp abone olursan oluyo bonus canım ben yaptım bizimkide geldi. benim kızda ağzına sokuyo kitabı cee ee leri çoktandır yapıyoruz zaten. bi delikli sayfa var kitapta o deliğe parmağını sokuyo kitabı döndürüyo parmağında sonrada glüyo daha yeni başladık bizde hem 9. ayda başlıyo yavaş gidin acelemiz yok nasılsa
cnm hadi hayırlısı bklm başladın sende demek ben 6 aydır çalışıyorummm.alışıyor insannnn bi şekildee.sütünüde dert etme benceee emdikçe çoğalıyor o ben artık sağımıyorummm.günde iki kez eve gdiytorum 11 ve 3 teee aralardada ek gıda yiyiyorrr.selam kızlar, geçmişe bakamıyorum çünkü 15 sayfa olmuş.. umarım herkes iyidir. ben nazı şimdi uyuttum ölüyorum yorgunluktan yatıcam hemen. sabah 5 te uyandım stresten bidaha da uyuyamadım. naz hiç huysuzluk etmemişsadece gün içinde toplam 1,5 saat uyumuş. (benleyken 4 saat uyuyodu enaz) kahvaltısının yarısını yemiş. onun dışında bi sıkıntı yok. ben de günün nasıl geçtiğni anlamadım valla yoğunluktan.
amaaa tabi herşey bukadar tozpembe değil.... sabah 11 gibi sütümü saağım dedim. sağ sağ sağ 10 cc anca çıktı ikisinden :1shok: bir moralim bozuldu anlatamam. (ama o saate kadar hiçbişey yememiş ve içmemiştim sabah ta kızı emzirmiştim. makinada dandik) yani bunların etkisi ne derece olabilirki. felaket canım sıkkın sonra bide 3,5 da gittim süt sağmaya ozaman 80 cc çıktı.. ya çok azalmış sütüm napıcam kızlar yaaa... günde 10 bardak su 2 bardak süt 3 bardak humana içiyorum.
Burcu hersey icin çok sagol evimde gibi rahat ediyorum ben sizlerle ilaç aldım nöbetçi eczaneden iyice fenayim inşallah kuzulara bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?