Coook hastayim kuzularda bisey yok dimi kızlar metrobusun ordaki rüzgar tuz biber ekti oznur benim usutmeye
Coook hastayim kuzularda bisey yok dimi kızlar metrobusun ordaki rüzgar tuz biber ekti oznur benim usutmeye
günaydın herkeseeee:))))
hayırlı huzurlu olsun günümüz iiiinşallah
Sagol bilge nbr Umut normale dondumu tamamen
normalden kastına bağlı pelincim :)))) hastalık gitti mızmızlık kaldı yadigar... büyük söylemişim hayatta en sevmediğim çocuk tipidir her şeye ağlayan ağlayarak iş yaptırmaya çalışan mızmız çocuk... allah başıma verdi korkarım ohaoldumsmile
normalden kastına bağlı pelincim :)))) hastalık gitti mızmızlık kaldı yadigar... büyük söylemişim hayatta en sevmediğim çocuk tipidir her şeye ağlayan ağlayarak iş yaptırmaya çalışan mızmız çocuk... allah başıma verdi korkarım ohaoldumsmile
bayramdan sonra bizde eşimle, kız kardeşim ve çocuklarıyla bir ankara ziyareti yapmak istiyoruz
bilge ankarada dayım ve teyzemler varkaydirigubbakcemile2bayanssulusmile
o belli olmaz şikerim
deme öyle umutuma benim
o aklı başında delikanlu gibin delükanlı bir beyefendi olacak...
dünürün görmesin bu yazdıklarını:jeyyar:
delü kaduuuuun
çocuk konuşabiliyomu ki konuşarak anlatsın derdini tabiki ağlayarak anlatcak :mymeka:
bana da zaman ayırmazsan dayına ve teyzenlere şikayet ederimmmmmmmmmmklava:
sana özel gelirim bir ara
hızlı trene özendikte sabah gelip akşam döneriz dedik
bakalım cnm.
araç olmadan öyküyle bir yerlere gitmek zor olabilir.
olmadı bir hafta sonu arabamıza atlar sana özel gelirim ankaraya.
sen hangi semtte oturuyon peki?
dayım abidinpaşa da
teyzem kavaklıdere
inşallah meralcim allah duysun söylediklerini (veya görsün yazdıklarını) :Saruboceq:
umarım bir dönemdir ve çabucak geçer geçsin diye elimden geleni yapıyor, her mızıldamasına karşılık alamıyor mesela... öyle olunca susmayı öğrenmeye başladı gibi ama annem bana "üvey ana" diyor kaydirigubbakcemile3
görsün valla bizde yalan yok eylül huysuzluk yaparsa benim de haberim olur biz öyle huysuzu görünce kaçacak cinsinden değiliz şekerim şakkıdı
delü kaduuuuun
çocuk konuşabiliyomu ki konuşarak anlatsın derdini tabiki ağlayarak anlatcak :mymeka:
HELAL BE DÜNÜR SONUNDA BİLGEYE KAFA TUTAN Bİİ ÇIKTI HAMİLEYKEN HEPİMİZİN CANINA OKUMUŞTU KORKUSUZ ASLAN DÜNÜRÜM BENİM :hooray:
rabbim duyarda bilirde kulunu sen üzme tatlı canını
üvey anne benzetmesi beni burada epey güldürdü cnm.
evet bıraksak sürekli ız mız edecekler katalıyorum sana:kedi::umursamaz:
yok öyle değil işte kazın ayağı... öyle olsa kızmam zaten...ortada sebep ve dert yokken mızıldıyo bu model :1no2:
Ooooooooo içinde kalmış melike kaydirigubbakcemile3 ge annem sen de vur için ferahlasın şeniz
üvey ya da süt ana diyor bana kendisi doğurmuş ben sadece emziriyomuşum :roflol: çatlak işte napcan
tatlım ben birlik mahallesinde oturuyorum kavaklıdereye yakınım yani yerimseniben
yok öyle değil işte kazın ayağı... öyle olsa kızmam zaten...ortada sebep ve dert yokken mızıldıyo bu model :1no2:
ooooooooo içinde kalmış melike kaydirigubbakcemile3 ge annem sen de vur için ferahlasın Şeniz
üvey ya da süt ana diyor bana kendisi doğurmuş ben sadece emziriyomuşum :roflol: çatlak işte napcan
tatlım ben birlik mahallesinde oturuyorum kavaklıdereye yakınım yani yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?