2009 Aralık Anneleri

burcucum o zaman bende dahıl sen bır zahmet otelın adresını yazsana özelden hedıyesı gelmeyenlere okumayan olursa bu yazdıgını fethıyeye kargo gıdıp gerı dönmesın bırde ali 'nin adına yollayalım o halde

fakat ilginç olan alt liste geldikten sonra boş durmamamız :lepi: liste öncesi ölü toprağı serpilmiş kıvamındaydık CADIARZU

listeyi görünce kimler var deyip bakıyoruz ona göre muamele yapıyoruz öbür türlü kim var kim yok belli deildi. hayalet topik gibi olduydu çok şükür düzeldikaydirigubbakcemile3

ok canım senle birlikte 3 kişi oluyo özelden atıyorum....

Arkadaşlar ne zaman isterseniz bekleriz...önemli olan siz organize olun, fiyat işi en kolayı ))

selam kızlar. ben geldim. aslında geleli epey oldu amma önce geçmişe dalaym dedim. ancak şimdiye geldim.

sibelcim ilk gününün soruncuz geçmesine çok sevindim canım. hergün biraz daha iyi olacak inşallah. süt durumu da sağma düzenini oturtunca ve alışınca daha iyi olur merak etme.

pelincim çok geçmiş olsun. hava değişimi çarptı seni. çabul toparlarsın inşallah canım.

bilge ve nevra o komşularınızı var ya neyse mübarek cuma günü... çocuk ağlamasına bile eleştiri yapan rahatsız olan insanlar da var yaa pes yani. allahtan benim komşularım öyle değil çok kafamız ağrırdı yoksa. 22 daire var apartman da hepsi de deli gibi seviyorlar benim oğluşları. çünkü bizden başka küçük çocuk yok apartmanda.

meralcim izin durumu istediğin gibi olmamış üzüldüm. olsun sen de bayramdan sonra herkes çalışırken izin kullanırsın keyfine bakarsın daha güzel :)))

melikecim inşallah dediğin gibi geçicidir. dün akşamdan beri sadece iki kez emzirebildim o da kan ter içinde kaldım bir amuda kalkmadığım kaldı emzirme sırasında. gece yatarken emmek istemedi. ben zorlayınca da atıyor kendini kucağımdan sırtını dönüyor gözlerini yumuyor uyucakmış yani beyfendi:))) allahım öldürdü beni yaa. ben de sağıp muhallebi yaptım yedirdim. öyle olmaz böyle olur...

valla aklımda kalanları yazdım. inşallah atladığım yoktur. şöyle bir daha bakayım olmazsa:)))

ok canım senle birlikte 3 kişi oluyo özelden atıyorum....

Arkadaşlar ne zaman isterseniz bekleriz...önemli olan siz organize olun, fiyat işi en kolayı ))

sen bize en ölü döneminizi bildirirsen o tarihler arasında seçmeye çalışalım biz de... sezon içinde fiyat kırdırmak olmaz sonuçta maksat hem biraraya gelmek hem de sizi zarara uğratmamak olmalı

sırnaşık şey bizimkinin kendi oğlu da yeri göğü inletiyordu üstelik ben hiç inip susturmadım çocuğu sempatiksalakcinni amaaaan isteyen istediğini söylesin çok da şeyimdeydi ayıptır söylemesi lülülülülülü

müzeyyencim bana 3 çocuğu olan bir kadın 9. ay civarında memeden vazgeçmeye meylediyorlar sakın kanıp bırakma tekrar dönüyorlar emme mevzuna demişti... durmak yok emzirmeye devam bacım :enbuyukkk:

burcuu ne güzel evin bıcır bıcır güzelliklerle dolmuş. imrendim vallahi şimdi fotolara baktım. allahım dünyada çocuklardan daha güzel birşey yok yaa. ne güzel oynamışlar muhteşem kareler. vallahi imrendim içim gitti.

bence de tınlama geç bilgecim.

ben de öyle yapıyorum canım bakalım hangimiz galip gelicez. bir yandan da sütümü arttırayım diye uğraşıyorum. sağınca 50 cc ancak çıkıyor. bugün çörek otu yağını da aldım başlıycam bakalım. belki eskisi gibi dolu dolu gelse karşı koyamaz kaydirigubbakcemile3

olabilir... benimki oyun gibi emiyor bu ara çoğunlukla... oyun alanımıza oturuyorum bacaklarımın ortasına da oyuncağıyla yüzü bana dönük şekilde cüceyi oturtuyorum memeyi açıyorum oyun oynuyoruz "aaaaaaa bak burda ne varmış" diyorum gözler büyüyor gelip emiyor sonra oynuyor sonra tekrar iki çekiyor falan keyfini alınca da al beni kucağına yapıp tam randıman emmeye başlıyor belki işine yarar şekerim kaydirigubbakcemile2

allah iyiliğini versin bu da güzelmiş:)))))))

fakat ilginç olan alt liste geldikten sonra boş durmamamız :lepi: liste öncesi ölü toprağı serpilmiş kıvamındaydık CADIARZU
sempatiksalakcinni
şey ben menemen yapıyodum sölemesi ayıp canınız çekmesin emme:kedi:anca yedik geldim:kedi:
cokacimcoook
evet müzeyyen evdeki hesap buraya uymadı:sinifsinif:
ne yapalım bayram sonrası yaparız bir fasıl tatilikaydirigubbakcemile2

sen bize en ölü döneminizi bildirirsen o tarihler arasında seçmeye çalışalım biz de... sezon içinde fiyat kırdırmak olmaz sonuçta maksat hem biraraya gelmek hem de sizi zarara uğratmamak olmalı
evet evet canım
allahım allahım hayal bile edemiycem
ne güseeeel olur sositososito
kızlar şunun güzelliğine bakın 500 küsur lira ama değer görünüyor

süpermiş

canım bizde sezon yok, ereğlide turizm olmadığı için...haftasonlarımız genelde müsait olur...dediğim gibi önemli olan sizin organize olmanız...eminim çok keyifli olur...ben burda çok olmasamda pelin aracılığıyla ya da faceden ulaşabilrisiniz bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…