canım bizde sezon yok, ereğlide turizm olmadığı için...haftasonlarımız genelde müsait olur...dediğim gibi önemli olan sizin organize olmanız...eminim çok keyifli olur...ben burda çok olmasamda pelin aracılığıyla ya da faceden ulaşabilrisiniz bana :))
Coook hastayim kuzularda bisey yok dimi kızlar metrobusun ordaki rüzgar tuz biber ekti oznur benim usutmeye
ereğlinin havası nasıldır? misal 29 ekim cumaya geliyor 28 ekim de yarım gün resmi olarak... 28 ekimde herkes yola çıksa 31inde pazar günü de dönse serin mi olur?
bahar aylarını tercih etmek daha mı doğrudur bebekle?
ohh valla ya ne süper olur.. 4 gün dolu dolu yaşarız..
ereğlinin havası nasıldır? misal 29 ekim cumaya geliyor 28 ekim de yarım gün resmi olarak... 28 ekimde herkes yola çıksa 31inde pazar günü de dönse serin mi olur?
bahar aylarını tercih etmek daha mı doğrudur bebekle?
29 ekim bana tatil değil ama patrona tatil demeden izin almaya çalışsam verir mi axceba
ohh valla ya ne süper olur.. 4 gün dolu dolu yaşarız..
Yaaaaaaaaa adım var kendim yokum resmen işteyim iş var off şimdi de torba atratcağız ne iş yaptığım belli değil torba tartma müdürü oldum
29 ekim bana tatil değil ama patrona tatil demeden izin almaya çalışsam verir mi axceba
iyide resmi tatildir 28 - 28 ekim 28 yarımdır. senin patronda ama haa.. topanıp gelsek mi acaba ..klava: sen tatil deme izin al başka işi filan var dersin..
normalde çok soğuk olmaz aşağı yukarı istanbulun havasıyla aynıdır...tarihler güzel bence...yağmur falanda olmazsa süper olur :))
son 30 dk
iyide resmi tatildir 28 - 28 ekim 28 yarımdır. senin patronda ama haa.. topanıp gelsek mi acaba ..klava: sen tatil deme izin al başka işi filan var dersin..
4 gün olmuyo ki nevra... perşembe gece varsak pazar öğlene doğru dönüşe geçsek iki dolu gün oluyor ama eminim 2 yıl gibi geçiririz biz onu :))) hele bir de otelde öğlen bebek yemeği pişer de biz sadece yedirmekle uğraşırsak hep birlikte allahııııııım sesleri ve yedireceğimiz bölümün yerlerinin halini düşünemiyorum :roflol:
burcu bunu düşündüğü anda vazgeçebilir otel yerinde kalsın diye sırnaşık şey
bugünkü torba tartma performansına istinaden izin versin 29 ekimde naniknanik
tabii daha karar verilecek koca ikna edilecek ohoooooo
kızlar selam!!
ya öyle huysuz ki arda üçüncü diş gözüktü çizgi şeklinde... sanırım ağrısı filan var.. hiç durmuyo.. daha yeni uyudu sabah 7 den beri.. birde bugün 4 kere kaka yaptı şaşırdım hayırdır inşallah.. geçmişe şuan bakamıyorum ardanın yemeğini yapıcam bir ara bakıcam.. inşallah herşey yolundadır
nasılsa anlamadım
eşim gitti 50tlyi yatırmak için 30tl. masraf istiyo banka :1shok:
iban no olduğu için banka üzerinden olduğu için masraflımıymış neymiş
sağlık ocağına gittik haktanın takipi için
tarttılar ölçtüler vay işte sen neyle besliyon bunu
yok uzun olacak sizden
yok tombalak neyse geldik eve yatırdım haktanı salıncağına iki salladım salıncağın ipi koptu
başını filan vurmadı allahtan ama yarım saat ağladı yavrum çok korktu oda bende(((
sağol bilge teyzesi.. amin inşallahdişten ishal gibi olmuştur arzucum normal yani allah şifa versin yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?