2009 Aralık Anneleri

mcetin1, 24.5, b_i_o+, frezya_tg+, karanfil81+, KARLIDAGLARIN GÜLÜ+, peluse+, serinus+, Tweety75+
maşallah nazar değmesin

ereğlinin havası nasıldır? misal 29 ekim cumaya geliyor 28 ekim de yarım gün resmi olarak... 28 ekimde herkes yola çıksa 31inde pazar günü de dönse serin mi olur?
bahar aylarını tercih etmek daha mı doğrudur bebekle?

Coook hastayim kuzularda bisey yok dimi kızlar metrobusun ordaki rüzgar tuz biber ekti oznur benim usutmeye

tühh bak görüyomusun iyice şifayı kaptın sen..inşallah çabucak iyileşirsin canım ya minaya geçmeden..zeynoda bişey yok şimdilik..rüzgar fenaydı ama dün onlar üşümesin diye korumaktan kendimizi unuttuk..
iyiki akşam eşin almış pelin sağolsun valla yoksa çocuklarıda hasta ederdik o akşam rüzgarında..

ohh valla ya ne süper olur.. 4 gün dolu dolu yaşarız..

Yaaaaaaaaa adım var kendim yokum resmen işteyim iş var off şimdi de torba atratcağız ne iş yaptığım belli değil torba tartma müdürü oldum

normalde çok soğuk olmaz aşağı yukarı istanbulun havasıyla aynıdır...tarihler güzel bence...yağmur falanda olmazsa süper olur :))

ohh valla ya ne süper olur.. 4 gün dolu dolu yaşarız..

4 gün olmuyo ki nevra... perşembe gece varsak pazar öğlene doğru dönüşe geçsek iki dolu gün oluyor ama eminim 2 yıl gibi geçiririz biz onu :))) hele bir de otelde öğlen bebek yemeği pişer de biz sadece yedirmekle uğraşırsak hep birlikte allahııııııım sesleri ve yedireceğimiz bölümün yerlerinin halini düşünemiyorum :roflol:
burcu bunu düşündüğü anda vazgeçebilir otel yerinde kalsın diye sırnaşık şey

Yaaaaaaaaa adım var kendim yokum resmen işteyim iş var off şimdi de torba atratcağız ne iş yaptığım belli değil torba tartma müdürü oldum

29 ekim bana tatil değil ama patrona tatil demeden izin almaya çalışsam verir mi axceba

bugünkü torba tartma performansına istinaden izin versin 29 ekimde naniknanik
tabii daha karar verilecek koca ikna edilecek ohoooooo

iyide resmi tatildir 28 - 28 ekim 28 yarımdır. senin patronda ama haa.. topanıp gelsek mi acaba .. klava: sen tatil deme izin al başka işi filan var dersin..

bi 28 - 29 ekim yazamamışım yaaa.... ne çok 28 kullanmışım.. çok kızdım senin patrona gözüm dönmüiş bi gelirsem 28 yapacam onu .. klava: kötükedihüso

normalde çok soğuk olmaz aşağı yukarı istanbulun havasıyla aynıdır...tarihler güzel bence...yağmur falanda olmazsa süper olur :))

o zaman oylayalım ona göre eşlere ikna turuna çıkmaya başlarız ama o turlara çıkmadan illa ki fiyat almak lazım ki ağızdan girip burundan çıkma olayına ne kadar çalışacağımızı bilelim yerimseniben

ayynen :lepi:

iyide resmi tatildir 28 - 28 ekim 28 yarımdır. senin patronda ama haa.. topanıp gelsek mi acaba .. klava: sen tatil deme izin al başka işi filan var dersin..

hakikaten ha... melike kaleniz var falan ama torba tartıyon izin yapamıyon güzelim ne ayak???? senin şövalye fıs mı çıktı noldu cicim naniknanik

ereğli kaç saat sürüyoo ki istanbuldan .. bilmiyorumkismile yada ankaradan hiç bilmiyoruki .. dur bi bakayım ben

kızlar selam!!
ya öyle huysuz ki arda üçüncü diş gözüktü çizgi şeklinde... sanırım ağrısı filan var.. hiç durmuyo.. daha yeni uyudu sabah 7 den beri.. birde bugün 4 kere kaka yaptı şaşırdım hayırdır inşallah.. geçmişe şuan bakamıyorum ardanın yemeğini yapıcam bir ara bakıcam.. inşallah herşey yolundadır

nasılsa anlamadım
eşim gitti 50tlyi yatırmak için 30tl. masraf istiyo banka :1shok:
iban no olduğu için banka üzerinden olduğu için masraflımıymış neymiş

sağlık ocağına gittik haktanın takipi için
tarttılar ölçtüler vay işte sen neyle besliyon bunu
yok uzun olacak sizden
yok tombalak neyse geldik eve yatırdım haktanı salıncağına iki salladım salıncağın ipi koptu
başını filan vurmadı allahtan ama yarım saat ağladı yavrum çok korktu oda bende (((

istanbul kadıköyden 273 km ama ne hikmetse 4 saat 1 dakika sürüyormuş :))) ankaradan 35 km daha az ama bir dakika fazla sürüyor :))))))))))))
hadi ben kaçar pazartesi görüşürüsssssss

dişten ishal gibi olmuştur arzucum normal yani allah şifa versin yardım etsin

çok geçmiş olsun :teselli: hemen okusaydın :Saruboceq:
e iban no vermeyince de işlem yapmıyolar sözde :mymeka: ohooooo çok beter olmuş

kızlar,
ereğli istanbuldan 3 saat
ankaradan 3.5-4 saat
fiyatlarımız: normalde çift kişi 150 lira...
siz değerli aralık annelerimize 100 lira...kişi sayımıza bağlı olarak 90 a düşebiliriz...
otel oda kahvaltı...
bebeklere yemek işini dert etmeyin mutfağımızda pişiririz...
ancak takdir edersinizki mama sandalyesi sadece 1 adet var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…