2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun yaseminim.. nazar değdirdiler tombişime yahu.. allah beterinden saklasın..

şube içinden yapınca çok masraf alıyolar canım. ya bankamatiklerden yada internetten yaparsan 1-2 tl lik masrafı oluyo.

sadece son sayfayı okuyorum gelince gördüğüm başka da bişi yok. he şu ereğli işi konuşuluyo galiba bi gelişme olursa haber verin özelden. herkes iyidir umarım.

bugün çok özledim ben kızımı mafoldumben cuma günleri de bi trafik oluyo akşam 8 de evde oldum.. hiçbişey yememiş doğru düzgünde uyumamış.. oyyy oyy. annelik çok zor bişiymiş..sütüm düne göre daha iyi..

hemen soriim. süt sağan arkadaşlar bir kere de nekadar çıkıyoki?? dün 10 cc çıkınca dünya başıma yıkıldı da bugün 140 cc çıktı.. ama yine kahvaltı edemedim.. inşallah düzelir..

belki babasınada benzeyen yanları vardır ama bir yabancı sizin anne kız olduğunuzu kesinlikle anlar
özellikle göz çevreniz bakışlarınız renginiz ayyyynı

ayyyy üst dişlerde çok zor çıkıyomuş yaaaa (((
bizim alt 2 dişimiz var sadece diğerlerinden iz yok şimdilik
kolay çıkarır yavrularımız inşallah

sibeeeel canıııım, özledim seni yaaaa!!!
kıyamam ben size! zamanla naz'ımda sende alışacaksınız zor olur tabi ilk zamanlar
ama iyiki çalışıyosun sibel diyorum başkada bişey demiyorum

oh şükür sütünde iyiymiş bugün maşallah
yokluğundandır uyumaması yeme4mesi yavrumun, alışacak hemde senden çok daha kolay alışacak canım sen sıkma canını emi

övünç nasılsın, dünya nasıl? resimlerini gördüm saçlarıda uzamış kendide büyümüş maşallah

Yasemin çok çok gecmiş olsun ..Bunların bi dönemi var düşüş dönemi geliba :)) ay güldüme bakma valla sinirim bozuk bugü Halit elimdeyken üstelik tutarken koltuktan yere kapaklandı ama hala tutuyorum nasıl iş bende anlamadım kafa yana dönedi boynuna bişey oldu diye ağladım bile bi süre boynunu yan tutunca ödüm koptu .. . bÜTÜN BEBEKLERİ KORUSUN ALLAHIM . .

kıslarrrrrrrr ii geceler nasılsınız? ben iim ..arda nın uyuma saati daha erkene geldi eskiden 23:30 da uyuyan çock şimdi 22 olunca uyumak istiyo ne yalan söliimm iyi de oldu daha erken kalkıyoruz am olsun..ne var ne yok ben şöle bi geçmişe bakiiim..buralardayımmm..

aminnnnnnnnnn

ah canım ya size de geçmiş olsun..

bende seni özledim yasemincim ya sen bu saatlerde burda olmazdın şaşırdım..

sibel canım nasıl gidiyor iş yavaş yavaş alışacaksınız canım ikinizde bak süt normale dönemye başlamış zor ama hafta sonu acısını çıkarırsınız hem evde oturup heran hep aynı şeyleri yapmak insanı çok geriyor nazı öp bizim için

yaaaa hareketlendiler ve zapt edilmez oldular bıcıcıklar benim kide zıpır zıpır hiç durmuyor nadiren oturduğundada ellerini çırpıyor oturduğu yerde zıplıyor annem bu ay hşiç bekleme bu kız gr almaz dedi uyuyunca duruyor pilli bebek gibi çook geçmiş olsun yavruma Allah koruyor meleklerimizi

ah canım ya size de geçmiş olsun..

bende seni özledim yasemincim ya sen bu saatlerde burda olmazdın şaşırdım..

Sibel çok sağolasın . .Allah korusun hepsini . .
Bu arada sende yavas yavas alışcaksın bu döneme inşallah . .nasıl baslıycam nasıl ayrılcam ne olcak ne bitcek diyodun başladın bile inşallah bundan sonrada herşey rayına oturacak Allah hakkımızda hayırlısını nasiip etsin inşallah . .

ay bıraz daha ıyıyım çok sukur
yasemın çook gecmıs olsun bu arada cnm

Pelin sanada cok cok gecmiş olsun canım yaa . .artık bu havalar en tehlikeli dönem insan ne giyceni ne giydirceni sasırıyor valla bi sıcak bi soğuk . .grip salgınları baslar ısı düşüşleri çok ani oldu . .aman bebeler hasta olmasında ALLAHDA BİZE GÜÇ KUVVET VERSİN . .

anlasılan dönuste durmadı yıne canberk tühhh
mına ıyı dedıgın gıbı sutten herhalde hafıf gectı bıttı onun rahatsızlıgı çok şukur

ay aklıma geldıkçe guluyorum mınanın çorapları çıkarısına kızların ablamlardayız daldı nehırın saçlarına yıne eşime dedım kızlarla bulusuncada boyle yaptı bızı ıstemeyecekler sanırım bır dahakı buluşmaya guluyor eşim ınsanın bebegının olması ne kadar farklı yapıyor ınsanı dımı eşime dıyorumkı gördunmu zeynebı yok dıyor mına aglıyor yabancılıyor ya o bebekte belkı yabancılar dıye ılgılenmeyeyım dedım dıyor :)))

ay bende gülüyorum hala oyuncağı birbirlerinden çekiştirip durdular:))
daha bunlar bişey değil pelin biraz daha büyüsünler sen o zaman gör saçbaş çekmeyi ağlamaları:))

aman sevindim iyi olmana pelin.çocukla hasta olmak çok kötü oluyo..uykusuzluktan yorgunluktan bağışıklık sistemide zayıflıyo tabi dikkat etmek lazım..

ay ewt dun beynım zonkladı resmen öznur gece uykusuzluktan dı sanırım bugun eşim ılgılendı 1-2 saat full hatat 7:30 da kalkmış eşim ben ılgıleneyım sen yat dedı ben sook geçirdim sahura kadar oturuyor hayatta o saatte kalkamaz normalde sonra bır baktı saate ay saati 10 zannedıp kalkmıstım ne kadar erkenmış dedı :))) ama ılgılendı valla ıyı geldı dınlenmek

ay bende gülüyorum hala oyuncağı birbirlerinden çekiştirip durdular:))
daha bunlar bişey değil pelin biraz daha büyüsünler sen o zaman gör saçbaş çekmeyi ağlamaları:))

vallahı dogrusun oznur ama her hallerı guzel olacak emınım kuzuların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…