evdeki salıncak koptu düştü öznur(((
allahtan başını filan vurmadı ama çok korktu uzun süre içerleye içerleye ağladı(((
çok şükür bişeyi yok ama, keyfide yerinde şimdi
sen nasılsın zeynep nasıl?
kesinlikle öyle...allah sağlık versin bebeklerimize hep gülsünler..
dişi çıkacak herhalde yasemin baya şişmiş üst damağı sanırdam 4 diş arka arkaya gelecek üstten öylegörünüyor..
ay ne sevindim bana benzetmene ilk kez duyuyorum bunu her gören aynı babası diyo çünkü(
övünç nasılsın, dünya nasıl? resimlerini gördüm saçlarıda uzamış kendide büyümüş maşallah
Yasemin çok çok gecmiş olsun ..Bunların bi dönemi var düşüş dönemi geliba :)) ay güldüme bakma valla sinirim bozuk bugü Halit elimdeyken üstelik tutarken koltuktan yere kapaklandı ama hala tutuyorum nasıl iş bende anlamadım kafa yana dönedi boynuna bişey oldu diye ağladım bile bi süre boynunu yan tutunca ödüm koptu .. . bÜTÜN BEBEKLERİ KORUSUN ALLAHIM . .
Yasemin çok çok gecmiş olsun ..Bunların bi dönemi var düşüş dönemi geliba :)) ay güldüme bakma valla sinirim bozuk bugü Halit elimdeyken üstelik tutarken koltuktan yere kapaklandı ama hala tutuyorum nasıl iş bende anlamadım kafa yana dönedi boynuna bişey oldu diye ağladım bile bi süre boynunu yan tutunca ödüm koptu .. . bÜTÜN BEBEKLERİ KORUSUN ALLAHIM . .
ah canım ya size de geçmiş olsun..
bende seni özledim yasemincim ya sen bu saatlerde burda olmazdın şaşırdım..
ay bıraz daha ıyıyım çok sukur
yasemın çook gecmıs olsun bu arada cnm
Dünkü buluşma gerçekten de çok güzeldi Burcu da çok güzel ağırladı bizi sağolsun, şimdi eski buluşma resimlerine de baktım nasıl aydan aya gelişip büyüdüklerini gördüm kuzuların.
Bilgeee daha ne resimleri var Eylül e Canberk in ah bir görsen elele falan tutuşurken he hehehh:))
Ama merak etme onlar sadece arkadaşlar aralarında arkadaşlıktan öte bir münasebet yok zaten olacak gibi de değil görüyorsun Eylül uçan tekmeyi sallıyor oğlanın kafasına:))
Ereğli işi bize pek uymaz gibi çünkü Canberk arabadaki edepsizliğinde uç noktalara ulaştı bu aralar artık böyle devam ederse hiçbir yere arabayla gidemez olacağız çok isterdim ama zor görünüyor.
Ankara ya gelirsek de ya tren ya uçak yolculuğu planlıyoruz arabada parçalıyor kendini. Benim de sinirlerim bozuluyor dikkatim dağılıyor.
Peliin nasıl oldun Canberk de bir şey yok Mina da iyidir inşallah zaten daha önce geçirdiği bir de süt koruduğu için daha hafif atlatıyorlar.
Sen de bol bol dinlen yazdım ama sonra da durdum nasıl olacaksa o dinlenmek?? :)
ay bıraz daha ıyıyım çok sukur
yasemın çook gecmıs olsun bu arada cnm
ay aklıma geldıkçe guluyorum mınanın çorapları çıkarısına kızların ablamlardayız daldı nehırın saçlarına yıne eşime dedım kızlarla bulusuncada boyle yaptı bızı ıstemeyecekler sanırım bır dahakı buluşmaya guluyor eşim ınsanın bebegının olması ne kadar farklı yapıyor ınsanı dımı eşime dıyorumkı gördunmu zeynebı yok dıyor mına aglıyor yabancılıyor ya o bebekte belkı yabancılar dıye ılgılenmeyeyım dedım dıyor :)))
aman sevindim iyi olmana pelin.çocukla hasta olmak çok kötü oluyo..uykusuzluktan yorgunluktan bağışıklık sistemide zayıflıyo tabi dikkat etmek lazım..
ay bende gülüyorum hala oyuncağı birbirlerinden çekiştirip durdular:))
daha bunlar bişey değil pelin biraz daha büyüsünler sen o zaman gör saçbaş çekmeyi ağlamaları:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?