2009 Aralık Anneleri

bende kaçıyorum şekerler
haftasonu giremezsem pazartesi görüşürüz
kocamaaaaaaaaan öpücükler

diş çıkarma döneminde berkay da öyle oluyor arzu. ishal tarzında değilse korkma. çabucak çıkarır da rahatlar inşallah kuzucuk.

aman maaşallah haktan emin paşaya. geçmiş olsun canım. o sağlık ocağındakilerin de ağzından bir maaşallah çıkmadı mı nazar dewğdirmişler paşama. allah korumuş canım.

istanbul kadıköyden 273 km ama ne hikmetse 4 saat 1 dakika sürüyormuş :))) ankaradan 35 km daha az ama bir dakika fazla sürüyor :))))))))))))
hadi ben kaçar pazartesi görüşürüsssssss

güle güle canım. öp paşayı benim için.

istanbul kadıköyden 273 km ama ne hikmetse 4 saat 1 dakika sürüyormuş :))) ankaradan 35 km daha az ama bir dakika fazla sürüyor :))))))))))))
hadi ben kaçar pazartesi görüşürüsssssss

ayy bilge çok güldüm yaa.. o 1 dk nasıl hesapladılarsa.. hay allahım yaaa..
güle güle canımm iyi hafta sonlarııı umuttu öpp....koklaaaa ... opuyorumnanaktan

ayy kıyaman nazar değdirmişler paşamıza .. oku üfle yasemincim .. allah korumuş valla ...
bu bankaları ben hiç anlamıyorum yaa.. neyse oruçlu oruçlu bişey demiyeyim..

bende kaçıyorum şekerler
haftasonu giremezsem pazartesi görüşürüz
kocamaaaaaaaaan öpücükler

güle güle meralcim öyküye öpücükler .. opuyorumnanaktan

nevracım yattı paran canımcımmmm güle güle harca

ayrıca çok sağolun kızlar okudum yavrumu uyuttum uykusunda bile ağlıyo ((

nasıl bişeydir bu annelik ya!
bu nasıl bir yürek acısı!!!!
allahıma emanet yavrularımız, allahım hepsini korusun hastalık acı dert sıkıntı yaşatmasın kötülerle karşılaştırmasın hiçbirine :Saruboceq:

yasemincim kesenize bereket..
amin allah nerde varsa tüm yavruları korusun .. valla tarif edilmez bi duyguymuş annelik.. eskiden de etkilenirdim bi çocuğa bişey olsa ama şimdi daha çok etkileniyorum hiç yüreğim kaldırmıyoo.. haber filan izleyemez oldum .. rabbim hepsini korusun tüm kötülüklerden..

aamin arkadaşlar. allahım kuzularımızı bütün kötülüklerden, hastalıklarda, tehlikelerden korusun hep iyi şeylerle karşılaştırsın hep yüzleri gülsün inşallah. ancak bir anne bir annenin duygularını anlayabilir ve paylaşabilir. geçen bir belgeselde minicik bir maymun yavrusu gösteriyor onunlar ilgili birşeyler anlatıyorlar. ayy annem diyivermişim. eşim de yuh yani annelik duygusu senin bünyenin her zerresine işlemiş maymun yavrusuna bile annem diyorsun demez mi koptum gülmekten. ama öyle insan bir kere o duyguyu tadınca dünyadaki tüm bebeklere yavrulara başka bir gözle bakıyor.

ben çıkıyorum arkadaşlar.. herkee iyi akşamlar , iyi hafta sonları ... kuzucukları öpün benim için..... opuyorumnanaktan

Dünkü buluşma gerçekten de çok güzeldi Burcu da çok güzel ağırladı bizi sağolsun, şimdi eski buluşma resimlerine de baktım nasıl aydan aya gelişip büyüdüklerini gördüm kuzuların.

Bilgeee daha ne resimleri var Eylül e Canberk in ah bir görsen elele falan tutuşurken he hehehh:))
Ama merak etme onlar sadece arkadaşlar aralarında arkadaşlıktan öte bir münasebet yok zaten olacak gibi de değil görüyorsun Eylül uçan tekmeyi sallıyor oğlanın kafasına:))

Ereğli işi bize pek uymaz gibi çünkü Canberk arabadaki edepsizliğinde uç noktalara ulaştı bu aralar artık böyle devam ederse hiçbir yere arabayla gidemez olacağız çok isterdim ama zor görünüyor.
Ankara ya gelirsek de ya tren ya uçak yolculuğu planlıyoruz arabada parçalıyor kendini. Benim de sinirlerim bozuluyor dikkatim dağılıyor.

Peliin nasıl oldun Canberk de bir şey yok Mina da iyidir inşallah zaten daha önce geçirdiği bir de süt koruduğu için daha hafif atlatıyorlar.
Sen de bol bol dinlen yazdım ama sonra da durdum nasıl olacaksa o dinlenmek?? :)

evdeki salıncak koptu düştü öznur (((
allahtan başını filan vurmadı ama çok korktu uzun süre içerleye içerleye ağladı (((
çok şükür bişeyi yok ama, keyfide yerinde şimdi
sen nasılsın zeynep nasıl?

ayyyyy çok geçmiş olsun canım yaa allah korumuş ..kıyamam ben ona korkmuştur tabi allah beterinden korusun..
zeynoda çok huysuzdu bugün kucağımdan bırakamadım ağlayıp durdu..uyuttum şimdide dinleneyim biraz bari belim ağrıyo onu taşımaktan kımıldayamıyorum resmen..

bi 28 - 29 ekim yazamamışım yaaa.... ne çok 28 kullanmışım.. çok kızdım senin patrona gözüm dönmüiş bi gelirsem 28 yapacam onu .. klava: kötükedihüso

Allah onu 28 değil 88 yapsın diyorum başka da laf etmiyorum

valla yaaa ne iş anlamadım ben patronu atıcam kalenin zindana görecek gününü siz hiç torba tartan temizlik yapan mesul müdür gördünüz mü görmediyseniz profilden fotoğraflarıma bakın görün iyice sinirlendim ciddi ciddi işten çıkmayı düşünüyorum artık oğlu amerikaya gidiyor diye 1 hafta c.tesi bir hafta pazar işe gidseceğiz babam hafta sonu 2 gün sadece 5 e kadar izinli olacak 5 ten 12 ye çalışacak yani, adam 1 akşam eşiyle çocuğuyla yemek yiyemeyecek köleyiz ya biz planımız programımız olamaz

manyaklar diyeceğim insan maşallah der maşallah benim damat dalyan gibi delikanlı olacak desene çok geçmiş olsun canım kıyamam korktu demekki bol bol oku nazara gelmesin

annem annelik manyaklık diyor bazen haklı paranoyak olduk ben de geçen gün iş yerinde ki köpek yavrusu için ağladım getirdiler yavruyu çok şeker annesinden ayırdılasr annesi yok diye

sağol canım amiiiin allahım hepsini korusun yavrularımızın kazalardan belalardan
düşünüyorumda bu sevgi çok güzel, tarif edilemez ama çokta zor yaaa(((
bakmak uykusuzluk yorgunluk değil zor olan, onlar bir şekilde oluyo ama tek bir damla yaşları yokmu!!!!
hastalanmaları yokmu!!!
canlarının acıması yokmuuu!!!!
ömürden ömür alıyo resmen

oy yerim onu
dişmi çıkarcak huysuzluğu ondanmı acaba?
resimlerini gördüm burcu eklemiş,
maşallah kocaman olmuş annesi
sanada çok benzettim ben zeynep i

oy canım dünürümü kızdırdılar mı? Kızgın
oğullarının amerika parasınımı kazandırcaklar size
deli olmamak elde değil yaaaa
allah bildiği gibi etsin onları ve onlar gibi iş verenleri

okudum yavrum , maşallah dimediler ya dalyan damadına ((

bende yavru kediye annelik yapıyom
süt su koyuyom kaba her gün veriyom :)))

kesinlikle öyle...allah sağlık versin bebeklerimize hep gülsünler..
dişi çıkacak herhalde yasemin baya şişmiş üst damağı sanırdam 4 diş arka arkaya gelecek üstten öylegörünüyor..
ay ne sevindim bana benzetmene ilk kez duyuyorum bunu her gören aynı babası diyo çünkü(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…