ankara 308 km diye bir bilgi buldum 4 saat diyor
Zonguldak - Ereğli arası mesafe kaç km? 46 Km ilçe mesafe başlığına gir oradan daha net bilgi geliyor
kızlar selam!!
ya öyle huysuz ki arda üçüncü diş gözüktü çizgi şeklinde... sanırım ağrısı filan var.. hiç durmuyo.. daha yeni uyudu sabah 7 den beri.. birde bugün 4 kere kaka yaptı şaşırdım hayırdır inşallah.. geçmişe şuan bakamıyorum ardanın yemeğini yapıcam bir ara bakıcam.. inşallah herşey yolundadır
nasılsa anlamadım
eşim gitti 50tlyi yatırmak için 30tl. masraf istiyo banka :1shok:
iban no olduğu için banka üzerinden olduğu için masraflımıymış neymiş
sağlık ocağına gittik haktanın takipi için
tarttılar ölçtüler vay işte sen neyle besliyon bunu
yok uzun olacak sizden
yok tombalak neyse geldik eve yatırdım haktanı salıncağına iki salladım salıncağın ipi koptu
başını filan vurmadı allahtan ama yarım saat ağladı yavrum çok korktu oda bende(((
istanbul kadıköyden 273 km ama ne hikmetse 4 saat 1 dakika sürüyormuş :))) ankaradan 35 km daha az ama bir dakika fazla sürüyor :))))))))))))
hadi ben kaçar pazartesi görüşürüsssssss
bende kaçıyorum şekerler
haftasonu giremezsem pazartesi görüşürüz
kocamaaaaaaaaan öpücükler
istanbul kadıköyden 273 km ama ne hikmetse 4 saat 1 dakika sürüyormuş :))) ankaradan 35 km daha az ama bir dakika fazla sürüyor :))))))))))))
hadi ben kaçar pazartesi görüşürüsssssss
nasılsa anlamadım
yok uzun olacak sizden
yok tombalak neyse geldik eve yatırdım haktanı salıncağına iki salladım salıncağın ipi koptu
başını filan vurmadı allahtan ama yarım saat ağladı yavrum çok korktu oda bende(((
bende kaçıyorum şekerler
haftasonu giremezsem pazartesi görüşürüz
kocamaaaaaaaaan öpücükler
nevracım yattı paran canımcımmmm güle güle harca
ayrıca çok sağolun kızlar okudum yavrumu uyuttum uykusunda bile ağlıyo((
nasıl bişeydir bu annelik ya!
bu nasıl bir yürek acısı!!!!
allahıma emanet yavrularımız, allahım hepsini korusun hastalık acı dert sıkıntı yaşatmasın kötülerle karşılaştırmasın hiçbirine :Saruboceq:
nevracım yattı paran canımcımmmm güle güle harca
ayrıca çok sağolun kızlar okudum yavrumu uyuttum uykusunda bile ağlıyo((
nasıl bişeydir bu annelik ya!
bu nasıl bir yürek acısı!!!!
allahıma emanet yavrularımız, allahım hepsini korusun hastalık acı dert sıkıntı yaşatmasın kötülerle karşılaştırmasın hiçbirine :Saruboceq:
yasemincim kesenize bereket..
amin allah nerde varsa tüm yavruları korusun .. valla tarif edilmez bi duyguymuş annelik.. eskiden de etkilenirdim bi çocuğa bişey olsa ama şimdi daha çok etkileniyorum hiç yüreğim kaldırmıyoo.. haber filan izleyemez oldum .. rabbim hepsini korusun tüm kötülüklerden..
evdeki salıncak koptu düştü öznur(((
allahtan başını filan vurmadı ama çok korktu uzun süre içerleye içerleye ağladı(((
çok şükür bişeyi yok ama, keyfide yerinde şimdi
sen nasılsın zeynep nasıl?
bi 28 - 29 ekim yazamamışım yaaa.... ne çok 28 kullanmışım.. çok kızdım senin patrona gözüm dönmüiş bi gelirsem 28 yapacam onu ..klava: kötükedihüso
o zaman oylayalım ona göre eşlere ikna turuna çıkmaya başlarız ama o turlara çıkmadan illa ki fiyat almak lazım ki ağızdan girip burundan çıkma olayına ne kadar çalışacağımızı bilelim yerimseniben
ayynen :lepi:
hakikaten ha... melike kaleniz var falan ama torba tartıyon izin yapamıyon güzelim ne ayak???? senin şövalye fıs mı çıktı noldu cicim naniknanik
nasılsa anlamadım
yok uzun olacak sizden
Allah onu 28 değil 88 yapsın diyorum başka da laf etmiyorum
valla yaaa ne iş anlamadım ben patronu atıcam kalenin zindana görecek gününü siz hiç torba tartan temizlik yapan mesul müdür gördünüz mü görmediyseniz profilden fotoğraflarıma bakın görün iyice sinirlendim ciddi ciddi işten çıkmayı düşünüyorum artık oğlu amerikaya gidiyor diye 1 hafta c.tesi bir hafta pazar işe gidseceğiz babam hafta sonu 2 gün sadece 5 e kadar izinli olacak 5 ten 12 ye çalışacak yani, adam 1 akşam eşiyle çocuğuyla yemek yiyemeyecek köleyiz ya biz planımız programımız olamaz
manyaklar diyeceğim insan maşallah der maşallah benim damat dalyan gibi delikanlı olacak desene çok geçmiş olsun canım kıyamam korktu demekki bol bol oku nazara gelmesin
annem annelik manyaklık diyor bazen haklı paranoyak olduk ben de geçen gün iş yerinde ki köpek yavrusu için ağladım getirdiler yavruyu çok şeker annesinden ayırdılasr annesi yok diye
sağol canım amiiiin allahım hepsini korusun yavrularımızın kazalardan belalardan
düşünüyorumda bu sevgi çok güzel, tarif edilemez ama çokta zor yaaa(((
bakmak uykusuzluk yorgunluk değil zor olan, onlar bir şekilde oluyo ama tek bir damla yaşları yokmu!!!!
hastalanmaları yokmu!!!
canlarının acıması yokmuuu!!!!
ömürden ömür alıyo resmen
oy yerim onu
dişmi çıkarcak huysuzluğu ondanmı acaba?
resimlerini gördüm burcu eklemiş,
maşallah kocaman olmuş annesi
sanada çok benzettim ben zeynep i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?