tabi ben gelene kadar herkes gitmiş yine.
dün gecemiz çok kötü geçti Allah beterinden saklasın yine ama. zeynebin akşam ve 37.5-38 arası ateşi gdip geliyodu bende çok yükselmeden fitil falan vermiyim dedim. uykusunda inlemeye başlayınca ateş ölçtüm. 4,30 da 38.1 i görünce hemen fitil yaptım. sonra defalarca ölçtüm. 06.50 de gözlerini açtı ateş 37 ye düşmüştü. kendine geldi oh be şükür dedim. neyse azcık oynadık emiştik tekrar uyuttum. 11 de tekrar yanıyodu baktım 38,2 olmuş ateş. hemen doktorunu aradım getir göriyim dedi. gittik kulaklarına boğazına her yerine baktı hastalıktan değil bu ateş dedi kan ve idrar istedi. yaptıkdık onlarıda 1 saat bekledik o arada yavrum yine ateşler içinde doktorun yanında 38,4 ü gördük. acil bi iğne yapıldı eve gelince tekrar bi fitil ve sabah başlıyacağımız bi şurupla geri döndük. doktor bu gece de ateşin olabileceğini hatta daha da yükselebilceğini ama geçeceğini meraklanmamamı söyledi(nasıl olcaksa o bi gram uyumadım dünden beri hala) akşam üstüne bide kayınvalideler iftara geldi bebeğim beni istedi durdu sürekli onlarda aldatmaya çalışıyolar falan ama nafile bi ara baya yanıyodu tekrar ölçtük 38,6 hemen duşa soktuk biraz rahtaladı. onlarda durumu görünce fazla kalmadılar Allahtan . ama zeynebin hala 38 -38,8 arası seyreden bi ateşi var. ben bişey yapamıyorum. ıslak bezlerle tampon yaptım o da rahatlattı biraz kuzumu.söylemeyi unuttum sanırım kantahlilinde mikrop çıktı.doktor sürekli herşeyi ağızlarına sokmaya çalışıyolar olur olmaz şeylerden kapmış olabilir dedi. vücut da mikropla savaştığı için bu denli ateş var dedi. neyse işte şimdi uyttum kızı ara ara bakıyorum yine ateşine çocuğun üstünde nerdeyse bişey yok giydirmedim daha da ateşlenmesin diye. sanrım kendi kendime nazar değdirdim çocuğa geçen aklımdan geçmişti Allaha şükür zeynep bu zamana kadar hasta olmadı diye. Al bu da sana kapak olsun gibi . Allahım tüm bebeleri korusun şifa verisn ben,m yavrumda dahil. 1 günde süzüldü iştah zaten yoktu tamamen gitti . dalgın bakışlar süzük bi ifade Allahım beterinden saklasın inş. çok uzattım Allaha emanet olun.
yasemin geçmiş olsun haktana Allahım korumuş
pelin sanada geçmiş olsun
Kızlar biz yarın gidiyoruz Bayram tatili için herkese şimdiden iyibayramlar umarım su dengesiz havalarda hiçbirimiz ve bebeklerimiz hastalanmaz ben ilk güne göre daha iyiyim ama yinede tam atlatamadim nuksedip dürüyor dinlenemeyince umarım hava degisikligi daha beter yapmaz minayi da etkilemeden doneriz optk hepinizi tekrar iyibayramlar olsun inşallah
teşekkür ederiz geçmiş olsun dileklerinize tek tek alıntı yapmadım vakit yok.
bugün yine ateşliydi kuzum 38 in altına düşmedi doktorunu aradım tekrar dün yapılan iğneden 2 tane daha yaptır dedi. bugün birini yaptırdım yarında diğeri son. kuzum gece nasıl bacağını kaldıra kaldıra bi hal olud ağrı yaptı heralde. şuruba da başladık ama o da ishal yaptı. baktım yan etkilerinde yazıyodu. 1,5 saat içinde 4 kez yaptı. bende vermiycem pazartesi konuşalım doktoruyla başka ilaçla devam ederiz yaamadı zeynebe . zeynep biraz daha ii gibi eski hali gibi olmasa da yaramazlık tam gaz devam. artık duvarlara falanda tutunup kalkıyo koridorda baya gitmiş öyle baktım kapıya vuruyo açılsın diye. kendinize ve bebiklere ii bakın
pelin ii tatiller ii bayramlar olsun inş. minayı benim için kocaman koklayıver:)
çok geçmiş olsun yaseminim.. nazar değdirdiler tombişime yahu.. allah beterinden saklasın..
şube içinden yapınca çok masraf alıyolar canım. ya bankamatiklerden yada internetten yaparsan 1-2 tl lik masrafı oluyo.
sadece son sayfayı okuyorum gelince gördüğüm başka da bişi yok. he şu ereğli işi konuşuluyo galiba bi gelişme olursa haber verin özelden. herkes iyidir umarım.
bugün çok özledim ben kızımı mafoldumben cuma günleri de bi trafik oluyo akşam 8 de evde oldum.. hiçbişey yememiş doğru düzgünde uyumamış.. oyyy oyy. annelik çok zor bişiymiş..sütüm düne göre daha iyi..
hemen soriim. süt sağan arkadaşlar bir kere de nekadar çıkıyoki?? dün 10 cc çıkınca dünya başıma yıkıldı da bugün 140 cc çıktı.. ama yine kahvaltı edemedim.. inşallah düzelir..
amiiiiiiin canım sizede çok geçmiş olsun, insan ne korkuyo dimiYasemin çok çok gecmiş olsun ..Bunların bi dönemi var düşüş dönemi geliba :)) ay güldüme bakma valla sinirim bozuk bugü Halit elimdeyken üstelik tutarken koltuktan yere kapaklandı ama hala tutuyorum nasıl iş bende anlamadım kafa yana dönedi boynuna bişey oldu diye ağladım bile bi süre boynunu yan tutunca ödüm koptu .. . bÜTÜN BEBEKLERİ KORUSUN ALLAHIM . .
ah canım ya size de geçmiş olsun..
bende seni özledim yasemincim ya sen bu saatlerde burda olmazdın şaşırdım..
kerataların her halleri seviliyor yaaa opuyorumnanaktanay aklıma geldıkçe guluyorum mınanın çorapları çıkarısına kızların ablamlardayız daldı nehırın saçlarına yıne eşime dedım kızlarla bulusuncada boyle yaptı bızı ıstemeyecekler sanırım bır dahakı buluşmaya guluyor eşim ınsanın bebegının olması ne kadar farklı yapıyor ınsanı dımı eşime dıyorumkı gördunmu zeynebı yok dıyor mına aglıyor yabancılıyor ya o bebekte belkı yabancılar dıye ılgılenmeyeyım dedım dıyor :)))
Yasemincim geçmişe bakıyordum, bitti sonunda saat 1 olmuş ben hala ayaktayım. Sağol teyzesi. Dişleri çıkmadı, kilo durdu. Onun dışında uykusuzuz. Şükür Allah'a.
oyyy kıyamam dünürüm uykusuz kalmıııışşşşçok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır düzelir kıyamam ona en ufak rahatsızlıkta hemen süzülüyorlar insanın içi yanıyor
bu arada günaydın hanımlar ben işteyim akşamda annemlerle beraber kayınvalide de iftardayız dün gece eşimin sayesind zor bir gece geçirdik kız uyanınca ben hiç ses etmeden alıp emzirip yatırıyorum o 1 de almış yataktan oynamış getirdi yanıma yaa dedim ne yaptın tabi benimkinin uykusu açılmış emzirdim uyumuyor sallamaya başladım bırak ben uyuturum sen işe gideceksin sabah dedi yattım biraz sonra bir baktım bu seferde yatakta oynuyorlar offff yaaa dedim kalktım sahur hazırladım özür dilerim diyor birde önemli değil uyanığız artık yapacak birşey yok ben birde sabah işe gideceğim ama önemli değil dedim çok kızdım neyse saat 4 te zar zor uyudu ama benim şimdi uykum var((((((
bidirdim hemen hiç hatırlamadı bile kaydirigubbakcemile3Yasemin geçmiş olsun canım. Tekrar salıncakına bindir ki etki kalmasın. Her görüşte ağlar mesela filan. Bilmişlik gibi olmasın, yapmışsındır sen de ...
sağol canım sizede çok geçmiş olsun yaaa,tabi ben gelene kadar herkes gitmiş yine.
dün gecemiz çok kötü geçti Allah beterinden saklasın yine ama. zeynebin akşam ve 37.5-38 arası ateşi gdip geliyodu bende çok yükselmeden fitil falan vermiyim dedim. uykusunda inlemeye başlayınca ateş ölçtüm. 4,30 da 38.1 i görünce hemen fitil yaptım. sonra defalarca ölçtüm. 06.50 de gözlerini açtı ateş 37 ye düşmüştü. kendine geldi oh be şükür dedim. neyse azcık oynadık emiştik tekrar uyuttum. 11 de tekrar yanıyodu baktım 38,2 olmuş ateş. hemen doktorunu aradım getir göriyim dedi. gittik kulaklarına boğazına her yerine baktı hastalıktan değil bu ateş dedi kan ve idrar istedi. yaptıkdık onlarıda 1 saat bekledik o arada yavrum yine ateşler içinde doktorun yanında 38,4 ü gördük. acil bi iğne yapıldı eve gelince tekrar bi fitil ve sabah başlıyacağımız bi şurupla geri döndük. doktor bu gece de ateşin olabileceğini hatta daha da yükselebilceğini ama geçeceğini meraklanmamamı söyledi(nasıl olcaksa o bi gram uyumadım dünden beri hala) akşam üstüne bide kayınvalideler iftara geldi bebeğim beni istedi durdu sürekli onlarda aldatmaya çalışıyolar falan ama nafile bi ara baya yanıyodu tekrar ölçtük 38,6 hemen duşa soktuk biraz rahtaladı. onlarda durumu görünce fazla kalmadılar Allahtan . ama zeynebin hala 38 -38,8 arası seyreden bi ateşi var. ben bişey yapamıyorum. ıslak bezlerle tampon yaptım o da rahatlattı biraz kuzumu.söylemeyi unuttum sanırım kantahlilinde mikrop çıktı.doktor sürekli herşeyi ağızlarına sokmaya çalışıyolar olur olmaz şeylerden kapmış olabilir dedi. vücut da mikropla savaştığı için bu denli ateş var dedi. neyse işte şimdi uyttum kızı ara ara bakıyorum yine ateşine çocuğun üstünde nerdeyse bişey yok giydirmedim daha da ateşlenmesin diye. sanrım kendi kendime nazar değdirdim çocuğa geçen aklımdan geçmişti Allaha şükür zeynep bu zamana kadar hasta olmadı diye. Al bu da sana kapak olsun gibi . Allahım tüm bebeleri korusun şifa verisn ben,m yavrumda dahil. 1 günde süzüldü iştah zaten yoktu tamamen gitti . dalgın bakışlar süzük bi ifade Allahım beterinden saklasın inş. çok uzattım Allaha emanet olun.
yasemin geçmiş olsun haktana Allahım korumuş
pelin sanada geçmiş olsun
Yasemin yaaaa ne yaptın hikayeyi kim bu yakışıklı ben yakışıklı filan istemiyorum murat iyiydi(((((((((((((((
bende bende10 dalk uyudu k a.lktı bende iuyuycaktmmmmm
ilk kez oruç tutoyorum bu sene
hadi allah kabul etsin nazancım :)))
arzu nilgüüüün sobe :))))
nasılsınız kuzular nasıl?
teşekkür ederiz geçmiş olsun dileklerinize tek tek alıntı yapmadım vakit yok.
bugün yine ateşliydi kuzum 38 in altına düşmedi doktorunu aradım tekrar dün yapılan iğneden 2 tane daha yaptır dedi. bugün birini yaptırdım yarında diğeri son. kuzum gece nasıl bacağını kaldıra kaldıra bi hal olud ağrı yaptı heralde. şuruba da başladık ama o da ishal yaptı. baktım yan etkilerinde yazıyodu. 1,5 saat içinde 4 kez yaptı. bende vermiycem pazartesi konuşalım doktoruyla başka ilaçla devam ederiz yaamadı zeynebe . zeynep biraz daha ii gibi eski hali gibi olmasa da yaramazlık tam gaz devam. artık duvarlara falanda tutunup kalkıyo koridorda baya gitmiş öyle baktım kapıya vuruyo açılsın diye. kendinize ve bebiklere ii bakın
pelin ii tatiller ii bayramlar olsun inş. minayı benim için kocaman koklayıver:)
günaydın hanımlar kız nihayet uyudu bir kere uyudu tam yerine koyacağım telefon çaldı eşim açtı annemmiş konuşarak geldi yanıma bana vercek telefonu açtı benim ki boncuklarını neyse kalktık oynadık elini önce mandalla sıkıştırdı ağladı ben pohpohlarken bu sefer pişik kremini vurdu suratına bir postada ona mızıldandı yaramaz toplarım geldi onlarla oynadık ama topları tutamazsa kızıyor bakalım belki sever açma yerini öğrendi bitince elini oraya koyuyor ama basamıyor şimdi tekrar uyuttum inş. uyur
dün iş yerine emmeye geldi ikinci dişini gördüm altta 2. geliyor bugün baktım minicik diş yüzünden mi sürekli yalanıyor ağzında birşey varmış gibi çiğniyor heralde dişler garip geldi kuzuya
sizler nasılsınız bebişler nasıl
nasıl oldun nilgün
amanın kıyamam ben turtaya :))))
minik zıpa :), hayırlı olsun pirinciniz
daha iyiyim, bu ramazan ilk defa oruç tuttum bugün onun semliği var biraz, gece uyumadık hr zamanki gibi
ama keyfim yerinde şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?