2009 Aralık Anneleri

Canım çok gecmis olsun umarım bugün hersey yolundadir

Kızlar biz yarın gidiyoruz Bayram tatili için herkese şimdiden iyibayramlar umarım su dengesiz havalarda hiçbirimiz ve bebeklerimiz hastalanmaz ben ilk güne göre daha iyiyim ama yinede tam atlatamadim nuksedip dürüyor dinlenemeyince umarım hava degisikligi daha beter yapmaz minayi da etkilemeden doneriz optk hepinizi tekrar iyibayramlar olsun inşallah

teşekkür ederiz geçmiş olsun dileklerinize tek tek alıntı yapmadım vakit yok.
bugün yine ateşliydi kuzum 38 in altına düşmedi doktorunu aradım tekrar dün yapılan iğneden 2 tane daha yaptır dedi. bugün birini yaptırdım yarında diğeri son. kuzum gece nasıl bacağını kaldıra kaldıra bi hal olud ağrı yaptı heralde. şuruba da başladık ama o da ishal yaptı. baktım yan etkilerinde yazıyodu. 1,5 saat içinde 4 kez yaptı. bende vermiycem pazartesi konuşalım doktoruyla başka ilaçla devam ederiz yaamadı zeynebe . zeynep biraz daha ii gibi eski hali gibi olmasa da yaramazlık tam gaz devam. artık duvarlara falanda tutunup kalkıyo koridorda baya gitmiş öyle baktım kapıya vuruyo açılsın diye. kendinize ve bebiklere ii bakın

pelin ii tatiller ii bayramlar olsun inş. minayı benim için kocaman koklayıver:)

inşallah iyi geçer tatiliniz.. iyi bayramlar canım.. dikkat edin kendinize...

ah kuzu kıyamam. geçmiş olsun tekrar tekrar. iyileşir inşallah en kısa zamanda..

günaydın herkese bu arada..benim kuzu çok huysuz bugün. dün nekadar keyifli bi gün geçirmiştik halbukisi..bi günleri bi günlerini tutmuyo bunların..

sağol teyzesi amin, allah hepimizin yavrularını korusun :Saruboceq:
madem cumaları yoğun, iyiki cumaya almışın süt iznini sibel aklinialirimsmile

amiiiiiiin canım sizede çok geçmiş olsun, insan ne korkuyo dimi((((

ah canım ya size de geçmiş olsun..

bende seni özledim yasemincim ya sen bu saatlerde burda olmazdın şaşırdım..

bucuma gitmedik samsuna evdeyim, kociş dışardaydı, haktan uyuyodu bilg. çalışıyodu girdim o saatte :)))
kerataların her halleri seviliyor yaaa opuyorumnanaktan

Yasemincim geçmişe bakıyordum, bitti sonunda saat 1 olmuş ben hala ayaktayım. Sağol teyzesi. Dişleri çıkmadı, kilo durdu. Onun dışında uykusuzuz. Şükür Allah'a.

kilo yavaşlaması durması normal ama bu zamanlar, yerim onu ben yaaa iyi görünüyo resminde opuyorumnanaktan
dişleride kolay kolay çıkar inşallah :Saruboceq:

oyyy kıyamam dünürüm uykusuz kalmıııışşşş((((
bazen benim kocişte yapıyo du bi öpeyim du bi seveyim iyice açılıyo çocuğun uykusu bende du bi uyut şimdi diyorum ama ben uyutuyorum nihayetinde akannehir
Yasemin geçmiş olsun canım. Tekrar salıncakına bindir ki etki kalmasın. Her görüşte ağlar mesela filan. Bilmişlik gibi olmasın, yapmışsındır sen de ...
bidirdim hemen hiç hatırlamadı bile kaydirigubbakcemile3
daha sağlam yaptık bu sefer ama bilmiyorumkismile

sağol canım sizede çok geçmiş olsun yaaa,
zor zamanlar geçirmişsin canım benim, ateş korkutuyo yaaa(( allahım hastalık acı vermesinkuzularımıza
inşallah iyidir şimdi :Saruboceq:

Yasemin yaaaa ne yaptın hikayeyi kim bu yakışıklı ben yakışıklı filan istemiyorum murat iyiydi (((((((((((((((

yaz yavrum aklinialirimsmile
yaz kardeş yap, çok iyi anlaşan dertleşen iki dost yap onları :jeyyar:

10 dalk uyudu k a.lktı bende iuyuycaktmmmmm
ilk kez oruç tutoyorum bu sene
bende bende

hadi allah kabul etsin nazancım :)))
arzu nilgüüüün sobe :))))
nasılsınız kuzular nasıl?

idare ediyoruz işte , boynumdan sonra belimde gitti, bugünde düzelmezsem yarın doktora gideceğim artık..
siz nasılsınız? haktan nasıl? geçmiş olsun düşmüşsünüz...

ay resimlere bakıyordum, nasıl özendim nasıl özendim,
biz daha bilgeyle buluşamadık ya
bir hafta önce teyzeme gittim geçmiş olsuna
bu haftada ben doğrulamadım belimden,
biraraya gelemedik bir türlü (

cok cok cok gecmıs olsn rabbım şifa versın okurken bıle gozlerım doldu annelık cok garip ya allahım beterınden sakla

kızlar yerimi bılmem ama bısey sorucam bebek bakımı ıle ılglı ıkıncı el kıtap satan yerler varmıdır netten bıldıgınız baktım ama pek bısey bulamadm bıde kk ya bakıcam gormustm ıkıncı el kıtap degıs tokusu dıe ama ...al al bıtmıyor kıtaplar zaten durum musaıt dııl kızın bezıne mamasına yetısemıyoruz Allahım yardımcımız olsn hepımızın

günaydın hanımlar kız nihayet uyudu bir kere uyudu tam yerine koyacağım telefon çaldı eşim açtı annemmiş konuşarak geldi yanıma bana vercek telefonu açtı benim ki boncuklarını neyse kalktık oynadık elini önce mandalla sıkıştırdı ağladı ben pohpohlarken bu sefer pişik kremini vurdu suratına bir postada ona mızıldandı yaramaz toplarım geldi onlarla oynadık ama topları tutamazsa kızıyor bakalım belki sever açma yerini öğrendi bitince elini oraya koyuyor ama basamıyor şimdi tekrar uyuttum inş. uyur

dün iş yerine emmeye geldi ikinci dişini gördüm altta 2. geliyor bugün baktım minicik diş yüzünden mi sürekli yalanıyor ağzında birşey varmış gibi çiğniyor heralde dişler garip geldi kuzuya

sizler nasılsınız bebişler nasıl
nasıl oldun nilgün

amanın kıyamam ben turtaya :))))
minik zıpa :), hayırlı olsun pirinciniz

daha iyiyim, bu ramazan ilk defa oruç tuttum bugün onun semliği var biraz, gece uyumadık hr zamanki gibi
ama keyfim yerinde şükür

amanın kıyamam ben turtaya :))))
minik zıpa :), hayırlı olsun pirinciniz

daha iyiyim, bu ramazan ilk defa oruç tuttum bugün onun semliği var biraz, gece uyumadık hr zamanki gibi
ama keyfim yerinde şükür

maşallah keyfın yerındeyse canım bısey sorucam nincebayrak nedır cok merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…