2009 Aralık Anneleri

bize yollasana ben işteyim, eve gitcem yapcem, gerçi dünden var birşeyler ama ek yapmam lazım yine...
ohh iftara davetli olmak kadar ne güzel, ne güzel,

sen başladın mı tekrar oruca

yok yaaa nilgün son günüm bugün yarına başlıycam
ilk adet olduğum zamandan bu yana her kadir gecesi hastayım hiç tutamadım kadir gecesi oruç, hiç namaz kılamadım kadir gecesi biliyonmu(((

yok yaaa nilgün son günüm bugün yarına başlıycam
ilk adet olduğum zamandan bu yana her kadir gecesi hastayım hiç tutamadım kadir gecesi oruç, hiç namaz kılamadım kadir gecesi biliyonmu(((

ne biliyorsun belki tutmuşsundur, son 10 günden biri değil mi, denk gelmiştir belki

yollardım valla ama kargo bize 35km. uzak
allah yardımcın olsun nilgün çok zor işin canım yaaaa

eminim yollardın, olumunekankayizsmile

evet kızlar ya ben kafama çok takıyorum şu huyuma sinir oluyorum. olan sütüm de kesilcek. napiim huyum böyle işte. şimdi sabahtan beri başka bişey düşünemiyorum.. hemen moralim bozuluyo..

Herkese selam . .galiba haftasonu azizliğine uğramışız kimsecikler yok yaf . .sayfalar bile ilerlememiş dün bugün . .Herkeslere iyilikler saglıklar diliyorum . .herkese mübarek olsun KADİR gecemiz ..

Kimsecikler yok herkesin kadir gecesi HAYIRLI olsun :)))). yıllık izne cıktım mersindeyiz 15 gün iş yok ohhhhhh bu arada benim cadının ilk dişi patladı dün gördük yanındakide cıkmak üzere cok huysuz bi de mersin cok sıcak istanbula kış gelmişti burası yanıyoooo

günaydınlar güzel bir hafta olması dileğiylezemuszemus

geçmişe bi dalayım umarım çok yoktureyvahedigeldismile

kızlar eskiden diş çıkarırken flor hapı mı ne vardı onu verirdi doktorlar. var mı aranızda böyle bişi kullanan??

günaydınnn
gördüğüm tek mesaja cevabımdır biz öyle bir şey kullanmıyoruz sibel

nasıl geçti bakalım geçen hafta mesai günleri???

Kıymetcim çok geçmiş olsun .. Okurken bilem fena oldum Zeynep şimdi nasıl oldu ..

Senemcim sana da çok geçmiş olsun .. Dikkat et kendine .. İhmal etme sakın ..

Pelin iyi bayramlar .. inşallah sorunsuz atlatır gelirsiniz..

ay resimlere bakıyordum, nasıl özendim nasıl özendim,
biz daha bilgeyle buluşamadık ya
bir hafta önce teyzeme gittim geçmiş olsuna
bu haftada ben doğrulamadım belimden,
biraraya gelemedik bir türlü (

nilguncüm çok geçmiş olsun bence sende ihmal etme bir an önce git doktora. Bu arada teyzene geçmiş olsun . Daha iyidir inşallah.

Pirinçiniz hayırlı olsun.. : ))

hadi bakalım ilk günaydın benden olsun...
Sibelcim günaydın...

günaydınlar güzel bir hafta olması dileğiylezemuszemus

geçmişe bi dalayım umarım çok yoktureyvahedigeldismile

Tülaycım sana günaydın..

kızlar eskiden diş çıkarırken flor hapı mı ne vardı onu verirdi doktorlar. var mı aranızda böyle bişi kullanan??

evet ya bende duymuştum onu ama bizim doktor hiç lafını bile etmedi. Kullanan var mı .??

Herkese günaydın.. opuyorumnanaktan
Herkes iyidir umarım .. Kuzularımız nasıl .. Çok şükür biz iyiyiz Burak paşada iyi çok şükür. maşallah diyeyim.. Bu hafta 2 gün çalışacaz ne güzel .. Çarşamba günü yarım gün izin alacam. İzin formumu yazayım unutmadan ..

günaydınnn
gördüğüm tek mesaja cevabımdır biz öyle bir şey kullanmıyoruz sibel

nasıl geçti bakalım geçen hafta mesai günleri???

valla canım taşındığımız için bilgisayarımı yarım yamalak kurmuşlar. biz çift pc ekranıyla çalışıyoruz birini takmışlar birini takmamışlar printerı bağlamamışlar vs. ilk gün onlarla uğraştım.. ikinci günde 10 aydır izinde olduğum için :kedi: sistem bütün şifrelerimi bloke etmiş.. biz 8-9 farklı program kullanıyoruz hepsinin de ayrı şifresi olmak zorunda bütün gün onlarla uğraştım. kısaca daha işbaşı yapamadım :))

ama naz huysuzluk yapmadığı için gayet keyifli geldi bana işbaşı yapmak.. tek derdim sütüm şuan ona sarmış durumdayım işte.. siz naaptınızben yokken bi yaramazlık yoktur inşallah.

dün regli oldum yaaa.. yani sen 1, 5 yıldır olma git kadir gecesinde ol (

evet nevra flor hapı dişlerin kolay çıkmasına ve daha sağlam olmasına yarıyodu. bi sorsammiki doktora.. bilmiyorumkismile

valla doktorumuz bize jelle birlikte bi hap verdiydi içinde 400 tene vamış o hapmı bilmem ama biz kullanamadık. kız sevmedi bende kullanmadım. biz haplamı çıkardık dişlermizi acep:umursamaz:

meralcim kandil mesajını aldım çok teşekkür ederim ama cevap yazamadım 3 gündür eşya topluyorum canım çıktı. kusura bakma şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…