valla yavrus
hiiiiiç bişiy yapmadım
çünküüüü
dün misafirlerim vardı çeşit çeşit döktürdüm söylemesi ayıp, elimde boldur hiçbirşeyi az yapamam herşey arttı :)))))
onlar var ammavelakin onlar yine kalacak
çünküüüü
dün gelenlere davetliyiz kaydirigubbakcemile3,
bazılarını dondurucuya kaldırcam yemeklerin bazılarını sahura bırakcam artıkın
yok yaaa nilgün son günüm bugün yarına başlıycam
ilk adet olduğum zamandan bu yana her kadir gecesi hastayım hiç tutamadım kadir gecesi oruç, hiç namaz kılamadım kadir gecesi biliyonmu(((
yollardım valla ama kargo bize 35km. uzak
allah yardımcın olsun nilgün çok zor işin canım yaaaa
tabi ben gelene kadar herkes gitmiş yine.
dün gecemiz çok kötü geçti Allah beterinden saklasın yine ama. zeynebin akşam ve 37.5-38 arası ateşi gdip geliyodu bende çok yükselmeden fitil falan vermiyim dedim. uykusunda inlemeye başlayınca ateş ölçtüm. 4,30 da 38.1 i görünce hemen fitil yaptım. sonra defalarca ölçtüm. 06.50 de gözlerini açtı ateş 37 ye düşmüştü. kendine geldi oh be şükür dedim. neyse azcık oynadık emiştik tekrar uyuttum. 11 de tekrar yanıyodu baktım 38,2 olmuş ateş. hemen doktorunu aradım getir göriyim dedi. gittik kulaklarına boğazına her yerine baktı hastalıktan değil bu ateş dedi kan ve idrar istedi. yaptıkdık onlarıda 1 saat bekledik o arada yavrum yine ateşler içinde doktorun yanında 38,4 ü gördük. acil bi iğne yapıldı eve gelince tekrar bi fitil ve sabah başlıyacağımız bi şurupla geri döndük. doktor bu gece de ateşin olabileceğini hatta daha da yükselebilceğini ama geçeceğini meraklanmamamı söyledi(nasıl olcaksa o bi gram uyumadım dünden beri hala) akşam üstüne bide kayınvalideler iftara geldi bebeğim beni istedi durdu sürekli onlarda aldatmaya çalışıyolar falan ama nafile bi ara baya yanıyodu tekrar ölçtük 38,6 hemen duşa soktuk biraz rahtaladı. onlarda durumu görünce fazla kalmadılar Allahtan . ama zeynebin hala 38 -38,8 arası seyreden bi ateşi var. ben bişey yapamıyorum. ıslak bezlerle tampon yaptım o da rahatlattı biraz kuzumu.söylemeyi unuttum sanırım kantahlilinde mikrop çıktı.doktor sürekli herşeyi ağızlarına sokmaya çalışıyolar olur olmaz şeylerden kapmış olabilir dedi. vücut da mikropla savaştığı için bu denli ateş var dedi. neyse işte şimdi uyttum kızı ara ara bakıyorum yine ateşine çocuğun üstünde nerdeyse bişey yok giydirmedim daha da ateşlenmesin diye. sanrım kendi kendime nazar değdirdim çocuğa geçen aklımdan geçmişti Allaha şükür zeynep bu zamana kadar hasta olmadı diye. Al bu da sana kapak olsun gibi . Allahım tüm bebeleri korusun şifa verisn ben,m yavrumda dahil. 1 günde süzüldü iştah zaten yoktu tamamen gitti . dalgın bakışlar süzük bi ifade Allahım beterinden saklasın inş. çok uzattım Allaha emanet olun.
yasemin geçmiş olsun haktana Allahım korumuş
pelin sanada geçmiş olsun
herkese günaydın
bu ara giremiyorum fazla
seminerlere gidip geliyorum
sonrasındand a enhirle ilgileniyorum taib dışrı gezmeler faland erken
bir giriyim deim bu sabah...herkes iyidir dilerim geçmişe göz atamadım fazla...
benim belim tutuldu canım çok yanıyor...geçmezde sanırım doktora gidicem...
sibeli merak ediyorum naptı naz acaba ?
Kızlar biz yarın gidiyoruz Bayram tatili için herkese şimdiden iyibayramlar umarım su dengesiz havalarda hiçbirimiz ve bebeklerimiz hastalanmaz ben ilk güne göre daha iyiyim ama yinede tam atlatamadim nuksedip dürüyor dinlenemeyince umarım hava degisikligi daha beter yapmaz minayi da etkilemeden doneriz optk hepinizi tekrar iyibayramlar olsun inşallah
ay resimlere bakıyordum, nasıl özendim nasıl özendim,
biz daha bilgeyle buluşamadık ya
bir hafta önce teyzeme gittim geçmiş olsuna
bu haftada ben doğrulamadım belimden,
biraraya gelemedik bir türlü(
günaydın hanımlar kız nihayet uyudu bir kere uyudu tam yerine koyacağım telefon çaldı eşim açtı annemmiş konuşarak geldi yanıma bana vercek telefonu açtı benim ki boncuklarını neyse kalktık oynadık elini önce mandalla sıkıştırdı ağladı ben pohpohlarken bu sefer pişik kremini vurdu suratına bir postada ona mızıldandı yaramaz toplarım geldi onlarla oynadık ama topları tutamazsa kızıyor bakalım belki sever açma yerini öğrendi bitince elini oraya koyuyor ama basamıyor şimdi tekrar uyuttum inş. uyur
dün iş yerine emmeye geldi ikinci dişini gördüm altta 2. geliyor bugün baktım minicik diş yüzünden mi sürekli yalanıyor ağzında birşey varmış gibi çiğniyor heralde dişler garip geldi kuzuya
sizler nasılsınız bebişler nasıl
nasıl oldun nilgün
Sibelcim günaydın...hadi bakalım ilk günaydın benden olsun...
günaydınlar güzel bir hafta olması dileğiylezemuszemus
geçmişe bi dalayım umarım çok yoktureyvahedigeldismile
kızlar eskiden diş çıkarırken flor hapı mı ne vardı onu verirdi doktorlar. var mı aranızda böyle bişi kullanan??
günaydınnn
gördüğüm tek mesaja cevabımdır biz öyle bir şey kullanmıyoruz sibel
nasıl geçti bakalım geçen hafta mesai günleri???
günaydınnn
gördüğüm tek mesaja cevabımdır biz öyle bir şey kullanmıyoruz sibel
nasıl geçti bakalım geçen hafta mesai günleri???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?