telefona uyanmadı canım eşim elinde telefon konuşarak odaya girdi ona uyandı nincebayrak neyse nilgün söyler kaydirigubbakcemile3
nilgün Allah kabul etsin canım neyse keyfin yerindeyse o yeter
off kızlar ya canım çok sıkkın.. az önce arkadaşımla konuştum o da günde iki kez sağıyomuş sütünü işyerinde 400 cc çıkıyomuş. (onun kızı 10 aylık) ben 100 cc yi zor görüyorum.. o hastane tipi bi milyarlık bi sağma makinası kullanıyo belki onun da etkisi vardır ama 300 cc de farkettirmez yani.. şimdiden 100 cc çıkıyosa (kız zırt pırt emdiği halde) şimdi işler yoğunlaşacak vs. hemencik bitmesin sütüm yaa( üffff....
kızını nasıl uyutuyorsn canım sen ..of ben bıtıyorum uyutana kadar bı suredır uyku eytımı flan derken cok kafayı taktım buna belkı daha onceden deneyımlerınızı paylasmıssınızdır ama ben gormedm ..ayagmda sallayarak uyutuyorum hala cok zor oluo
bu arada serinus un anlamı necok meraklı oldm galıba
off kızlar ya canım çok sıkkın.. az önce arkadaşımla konuştum o da günde iki kez sağıyomuş sütünü işyerinde 400 cc çıkıyomuş. (onun kızı 10 aylık) ben 100 cc yi zor görüyorum.. o hastane tipi bi milyarlık bi sağma makinası kullanıyo belki onun da etkisi vardır ama 300 cc de farkettirmez yani.. şimdiden 100 cc çıkıyosa (kız zırt pırt emdiği halde) şimdi işler yoğunlaşacak vs. hemencik bitmesin sütüm yaa( üffff....
maşallah keyfın yerındeyse canım bısey sorucam nincebayrak nedır cok merak ettım
sıkma canını canım düşündükçe daha azalır bol bol su iç ve sütün miktarı yetmeyecek diye sıkıntı yapma şimdi işe yeni başladın nazdan ayrıldın onun etkisi vardır ben ya beceremiyorum ya öyle ama kız emerken bol bol geliyor hatta ağzından çıkarınca damlıyor ama makineyle sağarken hemen kesiliyor
bu arada doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice yaşlara hep mutlu ol inşallah
ayrıca hepinizin kadir gecesi mübarek olsun tüm dilekleriniz gerçekleşsin inşallah hasta bebişler ve annelere sağlık ve bol uyku hepimize sağlıkla harcayacağımız hayırlı kazançlar ve yuvamıza huzur mutluluk berek versin rabbim
hmm hıc bu acıdan dusunmemıstm baya bı anlam cıkacak dıe umuyordm delikafaduldenwalla hiç bir anlamı yok, ismim Nilgün, soyismimde incebayrak
oldu nincebayrak arada nokta yok sadece
hmm hıc bu acıdan dusunmemıstm baya bı anlam cıkacak dıe umuyordm delikafadulden
:))) üzgünüm
bende bende
idare ediyoruz işte , boynumdan sonra belimde gitti, bugünde düzelmezsem yarın doktora gideceğim artık..
siz nasılsınız? haktan nasıl? geçmiş olsun düşmüşsünüz...
oy yerim onu ben :))))günaydın hanımlar kız nihayet uyudu bir kere uyudu tam yerine koyacağım telefon çaldı eşim açtı annemmiş konuşarak geldi yanıma bana vercek telefonu açtı benim ki boncuklarını neyse kalktık oynadık elini önce mandalla sıkıştırdı ağladı ben pohpohlarken bu sefer pişik kremini vurdu suratına bir postada ona mızıldandı yaramaz toplarım geldi onlarla oynadık ama topları tutamazsa kızıyor bakalım belki sever açma yerini öğrendi bitince elini oraya koyuyor ama basamıyor şimdi tekrar uyuttum inş. uyur
dün iş yerine emmeye geldi ikinci dişini gördüm altta 2. geliyor bugün baktım minicik diş yüzünden mi sürekli yalanıyor ağzında birşey varmış gibi çiğniyor heralde dişler garip geldi kuzuya
sizler nasılsınız bebişler nasıl
nasıl oldun nilgün
iyi hadi gözünaydın ama onu bilgisyara bu kadar yakın tutmasan daha iyi oluruyuttum valla bı yandan nette dolanırken bı yandankızı sallıyordm uyudu yaşasın...bu kadar sevınmemın sebebı bı duzen olustrdm ve buna uymak ıstemem dun epey sarkmıstı ogleden sonrakı uykusu ..eve mısafır geldı tam uyuturken ...baskaları varken uyumuyor ya :S
yas yas yasmin, ne yemek var akşama, sen şimdi döktürmüşsündür yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?