2009 Aralık Anneleri

telefona uyanmadı canım eşim elinde telefon konuşarak odaya girdi ona uyandı nincebayrak neyse nilgün söyler kaydirigubbakcemile3
nilgün Allah kabul etsin canım neyse keyfin yerindeyse o yeter

telefona uyanmadı canım eşim elinde telefon konuşarak odaya girdi ona uyandı nincebayrak neyse nilgün söyler kaydirigubbakcemile3
nilgün Allah kabul etsin canım neyse keyfin yerindeyse o yeter

kızını nasıl uyutuyorsn canım sen ..of ben bıtıyorum uyutana kadar bı suredır uyku eytımı flan derken cok kafayı taktım buna belkı daha onceden deneyımlerınızı paylasmıssınızdır ama ben gormedm ..ayagmda sallayarak uyutuyorum hala cok zor oluo

off kızlar ya canım çok sıkkın.. az önce arkadaşımla konuştum o da günde iki kez sağıyomuş sütünü işyerinde 400 cc çıkıyomuş. (onun kızı 10 aylık) ben 100 cc yi zor görüyorum.. o hastane tipi bi milyarlık bi sağma makinası kullanıyo belki onun da etkisi vardır ama 300 cc de farkettirmez yani.. şimdiden 100 cc çıkıyosa (kız zırt pırt emdiği halde) şimdi işler yoğunlaşacak vs. hemencik bitmesin sütüm yaa( üffff....

bozma moralını bence ,bnm sutum esımle olan probemlere kafa yordm dıe 3.aydan bıttı gıttı ...hıc strese gerek yok bence :)

ben emerek uyutuyorum daha doğrusu kendisi öyle uyuyor emerken ama ben işteyken annem sallıyor ayağında

bu arada serinus un anlamı ne cok meraklı oldm galıba

serinuslatince kanarya demek okulda hayvan adlarını ezberlerken ( neden ezberledik onu hala anlamadım ) çok hoşuma gidiyordu e mail alırken onu yazdım şimdi internette tüm üyeliklerimde bu isim var yani başka yerde serinus görürsen benimdir

önemli değil sorabilirsin tabii ki merak ettiğini

a ılgıncmış:
bende sallıyorum ama uyumamakta dıremıo bıtek ogleden once uykusu bır3az daha kolay ...12 30 da uyandı 3 saat oldu uyumadı hala

sıkma canını canım düşündükçe daha azalır bol bol su iç ve sütün miktarı yetmeyecek diye sıkıntı yapma şimdi işe yeni başladın nazdan ayrıldın onun etkisi vardır ben ya beceremiyorum ya öyle ama kız emerken bol bol geliyor hatta ağzından çıkarınca damlıyor ama makineyle sağarken hemen kesiliyor

bu arada doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice yaşlara hep mutlu ol inşallah

ayrıca hepinizin kadir gecesi mübarek olsun tüm dilekleriniz gerçekleşsin inşallah hasta bebişler ve annelere sağlık ve bol uyku hepimize sağlıkla harcayacağımız hayırlı kazançlar ve yuvamıza huzur mutluluk berek versin rabbim

kız uyurken biraz iş yapayım sonra tekrar gelirim bilg. açık bakarım sık sık

maşallah keyfın yerındeyse canım bısey sorucam nincebayrak nedır cok merak ettım

walla hiç bir anlamı yok, ismim Nilgün, soyismimde incebayrak
oldu nincebayrak arada nokta yok sadece

sıkmaya devam et iyice kesilsin...
her şey yoluna girince oda düzelir sıkma canını, hem az değil 9 ay emdi doya doya hiç emmeyenler ne yapsın
iyi düşün iyi olsun
doğum günün kutlu olsun

nasıl kafiyeli oldu ama :)

aminnnnnn canım cümlemizin

kadir gecesi mübarek duaları kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq:

of of bnm kız uyurken ıs yapma yemek yapma olasılıgmda dusuk..mutfak bızım odayla bıtısık suyu acsan foşşşşşşş dıe ses gıdıyor nası ıs anlamadm nefret edıyrm yaa..

uyuttum valla bı yandan nette dolanırken bı yandankızı sallıyordm uyudu yaşasın...bu kadar sevınmemın sebebı bı duzen olustrdm ve buna uymak ıstemem dun epey sarkmıstı ogleden sonrakı uykusu ..eve mısafır geldı tam uyuturken ...baskaları varken uyumuyor ya :S

bende bende

idare ediyoruz işte , boynumdan sonra belimde gitti, bugünde düzelmezsem yarın doktora gideceğim artık..
siz nasılsınız? haktan nasıl? geçmiş olsun düşmüşsünüz...

çok geçmiş olsun nilgünüm yaaaa ((
ihmal etma geçer diye bekleme git bence yaaa(((
oy yerim onu ben :))))
garip geliyodur tabi :))))
haktanda sanki ağzında bişey çiğniyomuş gibi yapıyo kaydirigubbakcemile3
çok sevimli be bunlar dünürüüüüm opuyorumnanaktan

makinenin etkiside çok büyük ilk ayrılığın verdiği streste
sütüm kesilecek korkusunu taşırsan kesilir, iyi düşün canım bişeycik olmaz

hee bu arada doğum gününmü sibelim alkisalkisalkis

iyi hadi gözünaydın ama onu bilgisyara bu kadar yakın tutmasan daha iyi olur

yas yas yasmin, ne yemek var akşama, sen şimdi döktürmüşsündür yine :)

yas yas yasmin, ne yemek var akşama, sen şimdi döktürmüşsündür yine :)

valla yavrus
hiiiiiç bişiy yapmadım
çünküüüü
dün misafirlerim vardı çeşit çeşit döktürdüm söylemesi ayıp, elimde boldur hiçbirşeyi az yapamam herşey arttı :)))))
onlar var ammavelakin onlar yine kalacak
çünküüüü
dün gelenlere davetliyiz kaydirigubbakcemile3,
bazılarını dondurucuya kaldırcam yemeklerin bazılarını sahura bırakcam artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…