2009 Aralık Anneleri

kızlar eskiden diş çıkarırken flor hapı mı ne vardı onu verirdi doktorlar. var mı aranızda böyle bişi kullanan??

evet bende duymuştum hatta bana hamileyken dr um minicik haplar vermişti dişim ağrıyor diye emiyordum zararı yok mu dediğimde ilerde bebek bile kullanacak bunları demişti cidden kuzenin hanımı görünce kızına verdiğini söylemişti sormak lazım doktora iyi hatırlattın sağol

şanssızlığa bak ben de daha olmadım bakalım hangi gün gelecek

günaydın hanımlar güzel bir gün olsun inşallah hatta güzel bir hafta

kızlar eskiden diş çıkarırken flor hapı mı ne vardı onu verirdi doktorlar. var mı aranızda böyle bişi kullanan??

ben deryalı günlerde diş doktoru söylemişti ondan duymuştum doktorumuza sorduk o da dflor verdi bize 1 aydır onu kullanıyoruz diş çıktıktan sonra başlayın demişti dr.
bende bişey sorcam kızlar demir olarak ne kullanıyosunuz bize ferro sanal leke yaptı dişlerde dr. da değiştirdi santafer verdi ama biri fe+2 diğeri fe+3 değerli

15-20 si arası gün çekilişi.
Eylül-burcu
Ekim oznur
kasım Melike
Aralık Pelin
Ocak Fatma
Şubat meral
Mart Tülay

iban noları alalım kızlar

biz ferra sanol kullanıyoruz canım. daha dişimiz de yok zaten..

zaten 2 gündür mahfetti bizi. diş çıkarıyo.. öyle böyle değil nasıl huysuz anlatamam. ama dişi 1-2 güne kadar çıkar okadar belirgin yani.. elimi sürünce nerdeysedişine değiyorum. yırtıo kendini ordan oraya atıyo.. hiçbişeyden memnun olmuyo kuzum ya. kimbilir nasıl canı acıyo..

çok sevindim naz'ın keyifli olmasına gözünüzaydın sütün tamamen psikolojik olduğunu hem yaşayarak hemde birçok kişiden duyarak öğrendim o yüzden kendine bile sütüm az vs. dememek gerekiyormuş bunu aklına bile getirme zaten işe yeni başladın falan zamanla oturacak bence

şanssızlığa bak ben de daha olmadım bakalım hangi gün gelecek

günaydın hanımlar güzel bir gün olsun inşallah hatta güzel bir hafta
ya bende hala olmadım ya bitek ben kaldım sanıyordum nilgün bile oldu diye kaydirigubbakcemile3 (çünkü o da hep tek ben kaldım diyodu ordan biliyom :))

ay kıyamam nasıl canı acıyordur kimbilir inşallah kolay çıkarır hepsini bizimde üstler geliyor sanırım durumlar bizde de aynı altlar kolay çıkmıştı ama bunlar baya bi zorluyo bide her dişte böyle olacaksa daha çook zor günler bizi bekliyo sanki

ya evet 20 tane diş çıkcak hepsinde böyle olcaksa vay halimize yani. bari 4 er 4 er çıkarsalar kaydirigubbakcemile3

:))))) kızlar 29 ekim tatili için kimler düşünür ereğlide buluşmayı?

ya evet 20 tane diş çıkcak hepsinde böyle olcaksa vay halimize yani. bari 4 er 4 er çıkarsalar kaydirigubbakcemile3

her yeni diş daha zor oluyor arkadaşlar... hevesinizi kursağınızda bırakmak gibi olmasın da :kedi: hele azı dişlerinin tam bir kabus olacağını söylüyorlar ve ben bunlar böyleyse daha ağır kabusu hayal bile edemiyorum eyvahedigeldismile

valla bu ereğli işi süper olur bence.. öyle bişey olursa özelden haber verin hee..

ya o direksiyonlu oyuncak süper bişey bence de..

valla tekme tokat döv beni bilge mafoldumben okadar çok kafaya takıyorumki delimiyim neyim.. aslında şöyleki ben kızı yatmadan emziriyorum sabaha kadar bikaç kez kalkıp emiyo ve uyuyo. az olsa doymasa uyumaz demi..:uhm: sabahları da tek göğsümü emzirip yatırıyorum. 2 saat uyuyo.. ilk gün 95 cc çıktı tüm gün boyunca (yani iki kez sağmaya gidiyorum) 2. gün 145 cc.. umarım gittikçe iyiye gider.. ben de evlenene kadar emziririm diye düşünüyorum sempatiksalakcinni olmadı evlenince evine giderim -tatlicadiarzu-

şaka bi yana çok isterim 2 yaşına kadar emzirmeyi ama en azından 1 yaşını dolduriim istiyorum.

santaferi kullandığımızdan beri dişlerindeki lekeler yok oldu ama kuzenim ferro sanal daha iyi diyo çocuk doktoru da kendisi bende karasız kaldım doktoruma da güveniyorum da ne bilim işte
ereğli olayı da süpermiş eşim kabul ederse biz gelebiliris bi aksilik olmazsa tabi

ii demekki olmayanlarda varmış geçenlerde gebelik testi bile yaptım niye hala olmadım diye sempatiksalakcinni

günaydın herkeseeee
nasılsınız iyimisiniz bizi soracak olursanız iyiyiz buralarda havalar soğudu oralarda havalar nasıl?
:)))))
ayyyy çocukken bana yazdırılan mektupların değişmez başı böyleydi :)))
nerden geldi sabah sabah aklıma bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…