kızlar eskiden diş çıkarırken flor hapı mı ne vardı onu verirdi doktorlar. var mı aranızda böyle bişi kullanan??
valla canım taşındığımız için bilgisayarımı yarım yamalak kurmuşlar. biz çift pc ekranıyla çalışıyoruz birini takmışlar birini takmamışlar printerı bağlamamışlar vs. ilk gün onlarla uğraştım.. ikinci günde 10 aydır izinde olduğum için :kedi: sistem bütün şifrelerimi bloke etmiş.. biz 8-9 farklı program kullanıyoruz hepsinin de ayrı şifresi olmak zorunda bütün gün onlarla uğraştım. kısaca daha işbaşı yapamadım :))
ama naz huysuzluk yapmadığı için gayet keyifli geldi bana işbaşı yapmak.. tek derdim sütüm şuan ona sarmış durumdayım işte.. siz naaptınızben yokken bi yaramazlık yoktur inşallah.
dün regli oldum yaaa.. yani sen 1, 5 yıldır olma git kadir gecesinde ol(
kızlar eskiden diş çıkarırken flor hapı mı ne vardı onu verirdi doktorlar. var mı aranızda böyle bişi kullanan??
bu ayın adresi gelsinnnn sıra kimdeydi listeye bakalım
ben deryalı günlerde diş doktoru söylemişti ondan duymuştum doktorumuza sorduk o da dflor verdi bize 1 aydır onu kullanıyoruz diş çıktıktan sonra başlayın demişti dr.
bende bişey sorcam kızlar demir olarak ne kullanıyosunuz bize ferro sanal leke yaptı dişlerde dr. da değiştirdi santafer verdi ama biri fe+2 diğeri fe+3 değerli
valla canım taşındığımız için bilgisayarımı yarım yamalak kurmuşlar. biz çift pc ekranıyla çalışıyoruz birini takmışlar birini takmamışlar printerı bağlamamışlar vs. ilk gün onlarla uğraştım.. ikinci günde 10 aydır izinde olduğum için :kedi: sistem bütün şifrelerimi bloke etmiş.. biz 8-9 farklı program kullanıyoruz hepsinin de ayrı şifresi olmak zorunda bütün gün onlarla uğraştım. kısaca daha işbaşı yapamadım :))
ama naz huysuzluk yapmadığı için gayet keyifli geldi bana işbaşı yapmak.. tek derdim sütüm şuan ona sarmış durumdayım işte.. siz naaptınızben yokken bi yaramazlık yoktur inşallah.
dün regli oldum yaaa.. yani sen 1, 5 yıldır olma git kadir gecesinde ol(
ya bende hala olmadım ya bitek ben kaldım sanıyordum nilgün bile oldu diye kaydirigubbakcemile3 (çünkü o da hep tek ben kaldım diyodu ordan biliyom :))şanssızlığa bak ben de daha olmadım bakalım hangi gün gelecek
günaydın hanımlar güzel bir gün olsun inşallah hatta güzel bir hafta
ay kıyamam nasıl canı acıyordur kimbilir inşallah kolay çıkarır hepsini bizimde üstler geliyor sanırım durumlar bizde de aynı altlar kolay çıkmıştı ama bunlar baya bi zorluyo bide her dişte böyle olacaksa daha çook zor günler bizi bekliyo sankibiz ferra sanol kullanıyoruz canım. daha dişimiz de yok zaten..
zaten 2 gündür mahfetti bizi. diş çıkarıyo.. öyle böyle değil nasıl huysuz anlatamam. ama dişi 1-2 güne kadar çıkar okadar belirgin yani.. elimi sürünce nerdeysedişine değiyorum. yırtıo kendini ordan oraya atıyo.. hiçbişeyden memnun olmuyo kuzum ya. kimbilir nasıl canı acıyo..
ay kıyamam nasıl canı acıyordur kimbilir inşallah kolay çıkarır hepsini bizimde üstler geliyor sanırım durumlar bizde de aynı altlar kolay çıkmıştı ama bunlar baya bi zorluyo bide her dişte böyle olacaksa daha çook zor günler bizi bekliyo sanki
kızlar,
ereğli istanbuldan 3 saat
ankaradan 3.5-4 saat
fiyatlarımız: normalde çift kişi 150 lira...
siz değerli aralık annelerimize 100 lira...kişi sayımıza bağlı olarak 90 a düşebiliriz...
otel oda kahvaltı...
bebeklere yemek işini dert etmeyin mutfağımızda pişiririz...
ancak takdir edersinizki mama sandalyesi sadece 1 adet var :)))
Bilgeee daha ne resimleri var Eylül e Canberk in ah bir görsen elele falan tutuşurken he hehehh:))
Ama merak etme onlar sadece arkadaşlar aralarında arkadaşlıktan öte bir münasebet yok zaten olacak gibi de değil görüyorsun Eylül uçan tekmeyi sallıyor oğlanın kafasına:))
Ereğli işi bize pek uymaz gibi çünkü Canberk arabadaki edepsizliğinde uç noktalara ulaştı bu aralar artık böyle devam ederse hiçbir yere arabayla gidemez olacağız çok isterdim ama zor görünüyor.
Ankara ya gelirsek de ya tren ya uçak yolculuğu planlıyoruz arabada parçalıyor kendini. Benim de sinirlerim bozuluyor dikkatim dağılıyor.
heh anlaşıldı oğlun niye uçan tekme yedi şakkıdı benim gelinim öyle el tutmaya falan gelmez hırpalar adamı aklinialirimsmile
canberke söyle bir sürü arkadaş olacak efendi olursan diye sempatiksalakcinni ebru bu çözüm olur mu ki sorununa?
kesinlikle öyle...allah sağlık versin bebeklerimize hep gülsünler..
dişi çıkacak herhalde yasemin baya şişmiş üst damağı sanırdam 4 diş arka arkaya gelecek üstten öylegörünüyor..
ay ne sevindim bana benzetmene ilk kez duyuyorum bunu her gören aynı babası diyo çünkü(
a aaa ben de sana çok benzettim ama çok duymuşsundur diye yazmadım bile öznur... babayı görmedim ama bence çok benziyorsunuz, ya da babayla ikiniz de birbirinize benziyorsunuz sempatiksalakcinni
Yasemin çok çok gecmiş olsun ..Bunların bi dönemi var düşüş dönemi geliba :)) ay güldüme bakma valla sinirim bozuk bugü Halit elimdeyken üstelik tutarken koltuktan yere kapaklandı ama hala tutuyorum nasıl iş bende anlamadım kafa yana dönedi boynuna bişey oldu diye ağladım bile bi süre boynunu yan tutunca ödüm koptu .. . bÜTÜN BEBEKLERİ KORUSUN ALLAHIM . .
AMİN
çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin... Halit'in döküntüleri nasıl oldu?
dün gecemiz çok kötü geçti Allah beterinden saklasın yine ama. zeynebin akşam ve 37.5-38 arası ateşi gdip geliyodu bende çok yükselmeden fitil falan vermiyim dedim. uykusunda inlemeye başlayınca ateş ölçtüm. 4,30 da 38.1 i görünce hemen fitil yaptım. sonra defalarca ölçtüm. 06.50 de gözlerini açtı ateş 37 ye düşmüştü. kendine geldi oh be şükür dedim. neyse azcık oynadık emiştik tekrar uyuttum. 11 de tekrar yanıyodu baktım 38,2 olmuş ateş. hemen doktorunu aradım getir göriyim dedi. gittik kulaklarına boğazına her yerine baktı hastalıktan değil bu ateş dedi kan ve idrar istedi. yaptıkdık onlarıda 1 saat bekledik o arada yavrum yine ateşler içinde doktorun yanında 38,4 ü gördük. acil bi iğne yapıldı eve gelince tekrar bi fitil ve sabah başlıyacağımız bi şurupla geri döndük. doktor bu gece de ateşin olabileceğini hatta daha da yükselebilceğini ama geçeceğini meraklanmamamı söyledi(nasıl olcaksa o bi gram uyumadım dünden beri hala) akşam üstüne bide kayınvalideler iftara geldi bebeğim beni istedi durdu sürekli onlarda aldatmaya çalışıyolar falan ama nafile bi ara baya yanıyodu tekrar ölçtük 38,6 hemen duşa soktuk biraz rahtaladı. onlarda durumu görünce fazla kalmadılar Allahtan . ama zeynebin hala 38 -38,8 arası seyreden bi ateşi var. ben bişey yapamıyorum. ıslak bezlerle tampon yaptım o da rahatlattı biraz kuzumu.söylemeyi unuttum sanırım kantahlilinde mikrop çıktı.doktor sürekli herşeyi ağızlarına sokmaya çalışıyolar olur olmaz şeylerden kapmış olabilir dedi. vücut da mikropla savaştığı için bu denli ateş var dedi. neyse işte şimdi uyttum kızı ara ara bakıyorum yine ateşine çocuğun üstünde nerdeyse bişey yok giydirmedim daha da ateşlenmesin diye. sanrım kendi kendime nazar değdirdim çocuğa geçen aklımdan geçmişti Allaha şükür zeynep bu zamana kadar hasta olmadı diye. Al bu da sana kapak olsun gibi . Allahım tüm bebeleri korusun şifa verisn ben,m yavrumda dahil. 1 günde süzüldü iştah zaten yoktu tamamen gitti . dalgın bakışlar süzük bi ifade Allahım beterinden saklasın inş. çok uzattım Allaha emanet olun.
çok geçmiş olsun canım. aklında bulunsun ateşliyken soktuğun suyla vücudu arasında çok fazla ısı farkı olmaması gerektiğini söylüyor doktorlar. ben son ateşlenmemizde duş yerine balkona çıkmakta bulmuştum çözümü. sabahın 5inde ben montla oğluş üzerinde atlet ve incecik bir penye örtüyle kucağımda serin olunca hem uyuklayabilmişti yavru hem ateşi düşmüştü :sinifsinif:
Allah bütün bebekleri beterinden esirgesin çok geçmiş olsun tekrar
bu arada günaydın hanımlar ben işteyim akşamda annemlerle beraber kayınvalide de iftardayız dün gece eşimin sayesind zor bir gece geçirdik kız uyanınca ben hiç ses etmeden alıp emzirip yatırıyorum o 1 de almış yataktan oynamış getirdi yanıma yaa dedim ne yaptın tabi benimkinin uykusu açılmış emzirdim uyumuyor sallamaya başladım bırak ben uyuturum sen işe gideceksin sabah dedi yattım biraz sonra bir baktım bu seferde yatakta oynuyorlar offff yaaa dedim kalktım sahur hazırladım özür dilerim diyor birde önemli değil uyanığız artık yapacak birşey yok ben birde sabah işe gideceğim ama önemli değil dedim çok kızdım neyse saat 4 te zar zor uyudu ama benim şimdi uykum var((((((
kızma melike yaaaaa... yazık onlar kimse karışıp görüşmeden o kadar az birebir zaman geçirebiliyorlar ki bebeleriyle... ben kızamıyorum benim eşim de yapıyor bazen aynı şeyi. sonuçta baktığında en baştaki niyet iyi zaten (sen uyu)... napalım biraz da eş hatrına uykusuz kalalım arada. geçenler de aynı şeyi benimki de yaptı (bilmemkaçıncı kez) vücut emme saatinde uyandı ana bi baktım ne evlat var ne koca... salona gittim o kadar keyifli oynuyorlardı ki oturdum seyrettim sadece kendimi göstermeden. ben görünsem oğlan bana saldıracak hadi meme diye... biraz izledim sonra aldım napalım arada bir de koca için uykusuzluk oluversin yerimseniben
teşekkür ederiz geçmiş olsun dileklerinize tek tek alıntı yapmadım vakit yok.
bugün yine ateşliydi kuzum 38 in altına düşmedi doktorunu aradım tekrar dün yapılan iğneden 2 tane daha yaptır dedi. bugün birini yaptırdım yarında diğeri son. kuzum gece nasıl bacağını kaldıra kaldıra bi hal olud ağrı yaptı heralde. şuruba da başladık ama o da ishal yaptı. baktım yan etkilerinde yazıyodu. 1,5 saat içinde 4 kez yaptı. bende vermiycem pazartesi konuşalım doktoruyla başka ilaçla devam ederiz yaamadı zeynebe . zeynep biraz daha ii gibi eski hali gibi olmasa da yaramazlık tam gaz devam. artık duvarlara falanda tutunup kalkıyo koridorda baya gitmiş öyle baktım kapıya vuruyo açılsın diye. kendinize ve bebiklere ii bakın
için rahat etsin yaramazlık aramaya başladıysa atlatmış seninki hastalığı kaydirigubbakcemile5 bin maşallah
off kızlar ya canım çok sıkkın.. az önce arkadaşımla konuştum o da günde iki kez sağıyomuş sütünü işyerinde 400 cc çıkıyomuş. (onun kızı 10 aylık) ben 100 cc yi zor görüyorum.. o hastane tipi bi milyarlık bi sağma makinası kullanıyo belki onun da etkisi vardır ama 300 cc de farkettirmez yani.. şimdiden 100 cc çıkıyosa (kız zırt pırt emdiği halde) şimdi işler yoğunlaşacak vs. hemencik bitmesin sütüm yaa( üffff....
sibelcim benim her bir memeden ortalama 100cc geliyor... ama her gün değil... 70te kaldığım da oluyor... hiç sağacak kadar dolmadığı da... ama düşünmüyorum çünkü akşam eve gittiğimde çocuğum memeye geliyor ve o dokunduğu anda yine süt geliyor yine bütün gece sırf memeyle idare edebiliyoruz allaha milyarlarca şükürler olsun. nilgün de söylemiş 3-4 ayda bazen daha önce sütü kesilenler varken bizim 9 aylık danalara tüh tüh yapmak sırnaşık şey benim de gönlüm askere gönderene kadar emzirmekten yana ama bin şükür ki bizler yine birçoklarına göre uzun ve bol emzirdik bunu düşün kendini rahatlat yoksa ben gelip tekme tokat öperek rahatlatıcam şahsen şakkıdı
ha bi de unutmadan İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İYİ Kİ ARALIK ANNESİ OLDUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNN İYİ Kİ SENİ TANIDIMMMMMMMMMMM olumunekankayizsmile Şenizhihoyyyt
iyi olmuş işte... yavaş yavaş adapte olmuş olucan bahaneyle mirmirmirmir
süt konusunu uzat uzat da hepten kesilsin :mymeka:
bilgeeee sana da günaydınn....
evet nevra flor hapı dişlerin kolay çıkmasına ve daha sağlam olmasına yarıyodu. bi sorsammiki doktora.. bilmiyorumkismile
bize de vermediler fisfisfis
günaydınnn herkese..
olumunekankayizsmile
meralcim kandil mesajını aldım çok teşekkür ederim ama cevap yazamadım 3 gündür eşya topluyorum canım çıktı. kusura bakma şekerim
hayırdır taşınıyor musunuz? sengözlerimebaksanab yoksaaaaaaa ankaraya mııııııııııı delikafadulden
günaydınlar olsun bebeler ve annelerine
ben deryalı günlerde diş doktoru söylemişti ondan duymuştum doktorumuza sorduk o da dflor verdi bize 1 aydır onu kullanıyoruz diş çıktıktan sonra başlayın demişti dr.
bende bişey sorcam kızlar demir olarak ne kullanıyosunuz bize ferro sanal leke yaptı dişlerde dr. da değiştirdi santafer verdi ama biri fe+2 diğeri fe+3 değerli
ferro sanol kullanıyoruz biz de... bizim doktor markasını değişmemekte ısrarlı evde her sabah dünya savaşı kopuyor demir içirmek için alsanaalsanasmile tüm demirler leke yapabilir hemen üzerine mutlaka su içirin demişti bizim doktorumuz
biz ferra sanol kullanıyoruz canım. daha dişimiz de yok zaten..
zaten 2 gündür mahfetti bizi. diş çıkarıyo.. öyle böyle değil nasıl huysuz anlatamam. ama dişi 1-2 güne kadar çıkar okadar belirgin yani.. elimi sürünce nerdeysedişine değiyorum. yırtıo kendini ordan oraya atıyo.. hiçbişeyden memnun olmuyo kuzum ya. kimbilir nasıl canı acıyo..
içi sulu dişlik diyorum sibel... serin serin çok rahatlıyorlar yerimseniben
ya bende hala olmadım ya bitek ben kaldım sanıyordum nilgün bile oldu diye kaydirigubbakcemile3 (çünkü o da hep tek ben kaldım diyodu ordan biliyom :))
ben de varım ben deeeeee :lepi: şu sıcaklar bitmeden de mümkünse gelmesin gerik :jeyyar:
ya evet 20 tane diş çıkcak hepsinde böyle olcaksa vay halimize yani. bari 4 er 4 er çıkarsalar kaydirigubbakcemile3
:))))) kızlar 29 ekim tatili için kimler düşünür ereğlide buluşmayı?
ferro sanol kullanıyoruz biz de... bizim doktor markasını değişmemekte ısrarlı evde her sabah dünya savaşı kopuyor demir içirmek için alsanaalsanasmile tüm demirler leke yapabilir hemen üzerine mutlaka su içirin demişti bizim doktorumuz
içi sulu dişlik diyorum sibel... serin serin çok rahatlıyorlar yerimseniben
ben de varım ben deeeeee :lepi: şu sıcaklar bitmeden de mümkünse gelmesin gerik :jeyyar:
arkdaş olalımmı:teselli:Resim eklediiimmm...
arkdaş olalımmı:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?