2009 Aralık Anneleri

olumunekankayizsmile arda paşa napıyor arzucum?
iyi teyzesi, dördüncü dişde patlayınca rahatladı kuzucuk.. iştahı filan gitmişti.. dün yemeğini bitirdi. ben de uçtum tabi içim içime sığmadı ya bu annelik çılgınlıkmış resmen
onun dışında haytanın teki, bir fırlamaki anlatamam.. kalan pipisinide kesicem en sonun da o olacak.. umut paşa nasıl annesi?

diş patlatıyor teyzesi "kabus bebe" kıvamında... o arada tay tay durma çalışmaları var 1 saniye durdu kendi kendine kaydirigubbakcemile3 terlik yemek için ışık hızıyla emekliyor ve tüm bu aralarda mız mız mız vız vız vız kıvamında canıma okudu bütün haftasonu :bbo:

kızlar şu çorapların altına kaymasın diye boya uyguladım demiştim ya onların fotolarını ekledim.
hiç kaydırmıyor diyemem ama eski haliyle kıyas kabul etmez

meral sen bizim gündesin demi. havaleyi yaptınmı. kaç kere yazım ama burcu dan bi ses yok. aldımı almadımı haber yokbilmiyorumkismile

günaydın kızlar ee bi kahve içilir ayılmak lazım ziraa 9a geliyordu uyandık hanım yattı uyudu benim içim uyuyo açılayım :)

günaydın kızlar ee bi kahve içilir ayılmak lazım ziraa 9a geliyordu uyandık hanım yattı uyudu benim içim uyuyo açılayım :)

ay valla ben de içerim canan hakikaten hazırlıyorum ha... yalnız tabii kafeinsiz nasıl ayıltacak onu da bilmiyorum... bol kafein, bol alkol, bol nikotin günlerimi özlüyorum ben ya :1no2:

ay yaramaz bunların hepsi bizimkide uydu cihazını yutmaya çalışıyorrrrr ayyyy yarabbim ya
kızlar şu çorapların altına kaymasın diye boya uyguladım demiştim ya onların fotolarını ekledim.
hiç kaydırmıyor diyemem ama eski haliyle kıyas kabul etmez
valla mucit gibisin bilge hemen bakıcam
hiç yazasım yok hep okuyasım va-tatlicadiarzu-
uykusuzsan ondandır belkimm
cannnnnııııııııııııımmmmmmmmmŞeniz

çok şükür biz iyiyiz canım
arda kuzum nasıl sen nasılsın
dişleriniz hayırlı olsun
ben de idare eder meralcim nolsun evde kös kös takılıyorum.. sağol teyesi.. kemirgen oldu iyice:) sırnaşık şey

hayırlı olsun arzucum pirinçiniz..

günaydıın canancımm.. valla ne iyi olur.. canım türk kahvesi çekti şöyle bol köpüklü .. benim yerime iç canım afiyet olsun ..

hayırlı olsun arzucum pirinçiniz..

günaydıın canancımm.. valla ne iyi olur.. canım türk kahvesi çekti şöyle bol köpüklü .. benim yerime iç canım afiyet olsun ..
sağol nevra valla bu diş işi iştahı nasıl kesiyor ya.. inan geriliyor.. ama dayandım napiim.. ne verdiysem yemedi o günlerde bir hafta filan sürdü.. hep her öğünü yine hazırladım ama dökmek zorunda kaldım.. ısrar etmedim yemedimi bıraktım aç kaldı..

milupada sütüm yeterli mi anketine katılınca indirim kuponu geliyo haberiniz olsun.. 6-7 ürün için yüzde yirmibeş filan iyi yani..

kızlaaar günaydın özledim hepinizi valla... kuzular nasıl varmı bi yaramazlık..

sibel dün facede eşimle resimlere bakıyorduk senin fıstığın ismini söyledim naz ar dedim ooh ne güzel dio eşim sınava girince hemen dolduracak kağıdı o 3. soruyu bitirirkn bizimki anca bitirecek ismini dedi güldük çift ismin zararları :)

valla mucit gibisin bilge hemen bakıcam

derya baykal'da duymuştum arzucum taaa ne zaman ben sprey cinsi bir şeyle yapılıyor diye hatırlıyordum internette araştırdım bu boyayla yapıyorlarmış yaniciğime benim icadım değil :1no2:

kızlaaar günaydın özledim hepinizi valla... kuzular nasıl varmı bi yaramazlık..

olumunekankayizsmile diş var salya var mız var mız mız var sibelcim sizde ne var??? sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…