2009 Aralık Anneleri

bende gidip yatayım ya uykum yok gibi ama yatar yatmaz uyuycama eminim..hergün 5 saatlik uykuyla dur dur nereye kadar
Herkese iyi geceler

günaydınnnnnnn

sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nedir durum

ya sabah sabah dk bir gol bir..
arda tuvalet kağıdı yedi ya.. bir yapraktan fazla hemde yemiş.. bişey olurmu ya:bbo:

sevgicim selam canım,
haberleri aldık
rabbim bildiği vardır canım,
senin için belki hayırlısıda böyledir.
denecek birşeyde yok zati.
inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın ama hala şaka gibi geliyor banabilmiyorumkismile

SLM herkese günaydınnkafamçokkarıştı
günaydın caım nasılsın
günaydınnnnnnn
günaydın bigeeeeeeee

meralim naber bacım öykü kız nasıl?
çok şükür iyi cnm umut paşamız nasıl
benimki sabah çığlık çığlığa arkamdan ağaldı
of yine paramparça oldum:çok üzgünüm:
bahar bacı yine nerelerde acaba CADIARZU

evet dün uğradı bir ara cnm

günaydın günaydın günaydın günaydın

günaydın meralcim .. opuyorumnanaktan öykü nasıl .. iyidir inşallah ..

SLM herkese günaydınnkafamçokkarıştı

sevgi sana da günaydın .. opuyorumnanaktan son durum nedir.

günaydınnnnnnn

bilgeeee günaydınnnnn... opuyorumnanaktan umut paşa nasıl .. keyfi yerindemii ...

sevgi hamile bilge

arzu günaydın canımmm .. opuyorumnanaktan

herkese tüm topiğe günaydın .. opuyorumnanaktan dün erken çıkıp eve gittim.. koçiş gelesey kadar biraz uyudum .. sağoılsun annemde burakla ilgilenmiş.. ohhh yaa kendime geldim resmen...
uykusuzluk çok kötüü bişeyy...

ya sabah sabah dk bir gol bir..
arda tuvalet kağıdı yedi ya.. bir yapraktan fazla hemde yemiş.. bişey olurmu ya:bbo:

boğazına takılmadıysa bir şey olmaz bence
selüloz ihtiyacı varmış çocuğun sempatiksalakcinni içine sinmeyecekse yine de ara sor doktoruna

sempatiksalakcinni
boğazına takılmadıysa bir şey olmaz bence
selüloz ihtiyacı varmış çocuğun sempatiksalakcinni içine sinmeyecekse yine de ara sor doktoruna

sengözlerimebaksanab

çok şükür iyi cnm umut paşamız nasıl
benimki sabah çığlık çığlığa arkamdan ağaldı
of yine paramparça oldum:çok üzgünüm:

benim sıpa dün gece çok ağladı yatağına koyuyorum 10 dakika sonra vızzzzzzzzz yine aldım yerde yattık birlikte sık sık kalktı dişler mahfetti çocuğu... sağ yanağı biraz şiş kuzumun mafoldumben sabah ben çıkarken anneannesini yatırdım yanına baygın uyuyordu allahtan

milupa'dan indirim çekleri geldi
isteyen varmıııııııı?

istemem de bu vesileyle migrostaki kampanyayı tekrar edeyim isterim sempatiksalakcinni bir bebek bezi alana ikincisi %50 indirimli arkadaşlar, fiyatları şişirmedilerse iyi bir kampanya bence

günaydın nevracım
umut dediğim gibi işte çok tatsız dün evde zaptedememişler saatlerce parkta takılmışlar :2: az yiyor az uyuyor az gülüyor az oynuyor bol vızıldıyor kuzucuğum
ben de hayal ediyorum acaba oğluşu devredip çok değil 2 saatcik uyuyabilir miyim diye ama sevgili kuzum bu ara bana yapışık olduğu için pek mümkün görünmüyor :1no2:
burak nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…