2009 Aralık Anneleri

selaammm sizleri çook özledimmmm
yarın evi boşaltıyorlar perşembe de alım satım olacak inş.çok mutluyumm:)
herkesler iyidir umarım

ohh hayırlı uğurlu olsunnnnn canım
bı an once yerleşın yıne kurunn duzenınızı ınş ya ohh valla ben rahatladımkaydirigubbakcemile5

ah pelin inşallah ya uyurken bile bazen alkış yapıyo :bbo: uykusunda emekler pozisyona geliyo uyanıyo..

aa bu arada benim minik kuzu adım atmayabaşladı özgürce

onu benimki de yapiyor. hatta emekler pozisyondan direk ayaga kalkiyor. monitorden izliyorum ben de. kalkip biraz mizmizlaniyor, bekliyor acaba iceri gider miyiz diye. gelen giden olmayinca da pat diye kendini birakip yatiyor. o hali cok komik kaydirigubbakcemile3 kendini ani birakislari yuzunden yatagini daha yumusak bir yatakla degistirmek zorunda kaldik bi tarafi acimasin diye...

ılk gunaydınn azrayla bızdennn olsunnnnnnopuyorumnanaktan
bugun uzun bı aradan sonra kesıntısız 4 saat uyumuusuz,,2bucukta emzırmıştımmsabah bı kalktım 6 bucukkaydirigubbakcemile2bunye alışkın değil tabi ters teptı gözlerım falan şişmiş başım ağrımış cook uyumaktan
sabah teşekkur ettım kızıma ne guzel uyumuşuz annem dedım ama ınş acısını cıkarmaz onumuzdekı gecelerde azra sultanakannehir

Son düzenleme:
ne makarnası ayyyyy ne meraklıyım

üşenmesem diyetisyen maceramızı yazcam da yazamadım hala... diyetisyenin iddiasına göre 10 aylık çocuk her şeyi yiyebilirmiş dolayısıyla önüne penne makarna koyacakmışım onu eline alıp ısıra ısıra yiyecekmiş :roflol: :roflol: aaaaay fıçımla gülüyorum kendisine sırnaşık şey ilk gün pilav denedim 5 tane pirinci öğüre öğüre yedi kuzum gözler kan çanağına döndü yine de ikinci 5i verdim hepsini çıkardı sempatiksalakcinni

Oznur gecmise bakiyrmda hizli hizli bencok severim kabak tatlisi ve cok yaparim kabaklarin ustunu ortecek kadar seker koyp agzini kapatip kendi suyuyla pisiririm hatta son zamaninda ocaktan alip firina verirsen superr olur :)))

kabakların üstünü örttükten sonra sabaha kadar bekletiyorsunuz di mi? bekletmiyorsanız deneyin dua edeceksiniz diyorum sositososito

herkesler iyidir umarım

hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla alımı satımı bitirip yerleşmek nasip etsin a.s.

Yakında emeklemeyi öğrenir ozaman Pelin

bizim bakıcının torunu (ki umut'tan 3 ay büyük kendileri) önce yürüyüp sonra emeklemiş şekerim oluyor yani :bbo:

günaydınnnnnnnn zemuszemus allah anneciğine sağlıkla kavuştursun fatmacım olumunekankayizsmile

aaaaaaaa 4 saat uyku mu??? o neeeeeeee?????? -tatlicadiarzu-

bak şimdi aklıma geldi HANİ DOĞUMGÜNÜ LİSTESİ YAPIYODUKKKKKKKKK
HANİ TELEFON LİSTESİ YAPIYODUUUUUUUUUKKKKKKKKKKK
kim almıştı bunların sorumluluğunu? nerde bu devlet nerde picamalarım!!!!

bi de çok cin bi fikrim daha geldi ama söylemiycem sorumlu ortaya çıkana kadar

tülaaaaay meraaaaaaal sobeeeeeeeeeee

günaydın canım. nasılsın. 6 da kalktık bizdekafamçokkarıştı uyutma çabalarım sonuç vermedi sonra oyun oynadık.saat 8 gibi sızdık .8:10 da kalktım hanfendi hala uyuyo. salak ötesi bişiyim:bbo:. bugün geçermi bana bi diyiverinakannehir

doğum günü demişken kalabalıkmı yapsak yosam aile içimi hala karar vermedim. kaynanam hafta sonu yap der. o şöle yap der bu böle der. bi bırakın bizi yaaakannehir

günaydın iyidir... ben de okuyup okuyup eeee ne var ki diyorum kaydirigubbakcemile3 bizimki 5.30 gibi kalkıyor biraz oynayıp emiyor 6.10 gibi uykuya dalıyor ben geri yatmayıp hazırlanmaya başlıyor bazen ben çıkarken (7.25) bazen daha geç uyanıyor... ve günler geçiyor... sözün özü geçeeeeeeeer geçeeeeeer bu daaaaaaaaa geçeeeeeerrrrr olumunekankayizsmile

doğum günü demişken kalabalıkmı yapsak yosam aile içimi hala karar vermedim. kaynanam hafta sonu yap der. o şöle yap der bu böle der. bi bırakın bizi yaaakannehir

ben sana söyliyim şekerim... kalabalık yap... niye? sen şimdi çekirdek aile kutlayalım diyeceksin... çekirdek kabukları "e doğumgününde bir görelim" "hediye aldık onu bırakmak istiyoruz" vs gibi arayacaklar ve belki de habersiz damlayacak... sakin geçirmeyi planlayıp da bozulan bir etkinlik kadar sinir bozucu az şey olduğunu hesaba katarsak... sen kalabalığı göğüsle gitsin derim kötükedihüso yaptığın planın patlaması daha sinir bozucu olur

çok doğru demişsin arkdaşım harfien katılıyorum. ben başlayayım ozaman hazırlıklara

ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:
Amin nilgüncüm
valla o kadar zorki nasıl olacak hep beraber göreceğiz

Allah yardimcin olsun meral zor ama simdiden sıkma canini
sıkma diyorsunda biran olsun aklımdanda çıkmıyorki pelincim
inan sen çok şanslısın

kaydirigubbakcemile2zemuszemusyaşasınnnnnn yarınn annemmmm gelıyorrrrrrrropuyorumnanaktan:lepi:sositosositosositosositohihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden:teytey:
fatma'cım gözün aydın
inş güzel zaman geçirirsinizhihoyyyt

ah sibelcim
hani kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer lafını sana aynen iletiyorumsempatiksalakcinni
saatlerce deliksiz uykuyu özledim ben:çok üzgünüm:

Yasemin yok donmesi gerekmezmi bugun veya dun
kayınvalidesi anjiyo olduya geleni gideni çokmuş gelin hn yardım ediyormuşguclubacismile

öznurc'cum
kabakların üzerini kapatana kadar şekeri ilave edip birkaç saat kabağın sulanması beklemesin cnm
sulanan kabağı ocakda ya da fırında pişirebilirsin
ama o sulanma süresini beklemesin cnm
afiyet olsun inan bende çok sevwerim kabağı
alayımda bende yapayım bariii

ah ah ben üzülüyordum ama senin durUmun çok daha KÖTÜ BE CNM

yerim ben o cadı kuzuyu
maşallah minacığıma benim

herkesler iyidir umarım
ay hadi gözün aydın cnm

günaydın fatma
azra kuzusuna maşallah
devamını diliyoruz kendilerindenvereliniortak

tülaaaaay meraaaaaaal sobeeeeeeeeeee
günaydın tatlım
nasılsın?
kimdi o acabaCADIARZU
sen söyle o cim fikirliyi buluruz elbetbayanssulusmile
geçer geçeeer
neler geçmediki
valla benimde çok uykum varsempatiksalakcinni

herkeseee günaydınnnn opuyorumnanaktan
geçmişe bi bakım geleyiimmmm .
nevra günaydın
Günaydınn herkese...
Sizleri çok özledim valla.Umarım herkes iyidir?

sanada günaydın hoşgeldin cnm
nasılsın ağrılar azaldımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…