selaammm sizleri çook özledimmmm
yarın evi boşaltıyorlar perşembe de alım satım olacak inş.çok mutluyumm:)
herkesler iyidir umarım
ah pelin inşallah ya uyurken bile bazen alkış yapıyo :bbo: uykusunda emekler pozisyona geliyo uyanıyo..
aa bu arada benim minik kuzu adım atmayabaşladı özgürce
ne makarnası ayyyyy ne meraklıyım
Oznur gecmise bakiyrmda hizli hizli bencok severim kabak tatlisi ve cok yaparim kabaklarin ustunu ortecek kadar seker koyp agzini kapatip kendi suyuyla pisiririm hatta son zamaninda ocaktan alip firina verirsen superr olur :)))
selaammm sizleri çook özledimmmm
herkesler iyidir umarım
Yakında emeklemeyi öğrenir ozaman Pelin
ılk gunaydınn azrayla bızdennn olsunnnnnnopuyorumnanaktan
bugun uzun bı aradan sonra kesıntısız 4 saat uyumuusuz,,2bucukta emzırmıştımmsabah bı kalktım 6 bucukkaydirigubbakcemile2bunye alışkın değil tabi ters teptı gözlerım falan şişmiş başım ağrımış cook uyumaktan
sabah teşekkur ettım kızıma ne guzel uyumuşuz annem dedım ama ınş acısını cıkarmaz onumuzdekı gecelerde azra sultanakannehir
tülaaaaay meraaaaaaal sobeeeeeeeeeee
bak şimdi aklıma geldi HANİ DOĞUMGÜNÜ LİSTESİ YAPIYODUKKKKKKKKK
HANİ TELEFON LİSTESİ YAPIYODUUUUUUUUUKKKKKKKKKKK
kim almıştı bunların sorumluluğunu? nerde bu devlet nerde picamalarım!!!!
bi de çok cin bi fikrim daha geldi ama söylemiycem sorumlu ortaya çıkana kadar
günaydın canım. nasılsın. 6 da kalktık bizdekafamçokkarıştı uyutma çabalarım sonuç vermedi sonra oyun oynadık.saat 8 gibi sızdık .8:10 da kalktım hanfendi hala uyuyo. salak ötesi bişiyim:bbo:. bugün geçermi bana bi diyiverinakannehir
doğum günü demişken kalabalıkmı yapsak yosam aile içimi hala karar vermedim. kaynanam hafta sonu yap der. o şöle yap der bu böle der. bi bırakın bizi yaaakannehir
günaydın iyidir... ben de okuyup okuyup eeee ne var ki diyorum kaydirigubbakcemile3 bizimki 5.30 gibi kalkıyor biraz oynayıp emiyor 6.10 gibi uykuya dalıyor ben geri yatmayıp hazırlanmaya başlıyor bazen ben çıkarken (7.25) bazen daha geç uyanıyor... ve günler geçiyor... sözün özü geçeeeeeeeer geçeeeeeer bu daaaaaaaaa geçeeeeeerrrrr olumunekankayizsmile
ben sana söyliyim şekerim... kalabalık yap... niye? sen şimdi çekirdek aile kutlayalım diyeceksin... çekirdek kabukları "e doğumgününde bir görelim" "hediye aldık onu bırakmak istiyoruz" vs gibi arayacaklar ve belki de habersiz damlayacak... sakin geçirmeyi planlayıp da bozulan bir etkinlik kadar sinir bozucu az şey olduğunu hesaba katarsak... sen kalabalığı göğüsle gitsin derim kötükedihüso yaptığın planın patlaması daha sinir bozucu olur
Amin nilgüncümALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:
sıkma diyorsunda biran olsun aklımdanda çıkmıyorki pelincimAllah yardimcin olsun meral zor ama simdiden sıkma canini
fatma'cım gözün aydınkaydirigubbakcemile2zemuszemusyaşasınnnnnn yarınn annemmmm gelıyorrrrrrrropuyorumnanaktan:lepi:sositosositosositosositohihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden:teytey:
ah sibelcimkızlar bana bi akıl verin naz gece 2 gibi uyanıyo dört gündür ama bildiğiniz sabah olmuş gibi ve 4 te filan zor uyutuyorum.. tabi ertesi gün işte halimi düşünün.. tabi bunun dışında sürekli de emmeye kalkıyo o ayrı.. ya niye böyle oldu anlamadım.. hani uyanıyo oyun oynamak istyo.. öyle keyifsiz filan deği. ama yatırırsam ağlıyo.. napıcam ben ya böyle dayanamıyorum...
kayınvalidesi anjiyo olduya geleni gideni çokmuş gelin hn yardım ediyormuşguclubacismileYasemin yok donmesi gerekmezmi bugun veya dun
öznurc'cumaynen öyle yaptım pelin fırına vermeden öncede biraz şeker serptim üzerine(kayınvalideciğim söylemişti şimdiye kadar hiçbir tarifini tutturamadım daha :bbo: ) şekerler erisin diye fazla tuttum fırında galiba suyu filan kalmadı..azimliyim tututurana kadar denicem
ah ah ben üzülüyordum ama senin durUmun çok daha KÖTÜ BE CNMya gün içinde süt izninden bahsedilmiş.. bizim birim her akşam 8 de çıkmaya başladı çok yoğunuz.. benimde yılbaşından sonra onlarla aynı olacak çalışma saatleim..:1shok: sekizde işten çık dokuzda evde ol e kızın uyuma saati uyut. hani yemek hani duş hani etrafı toplamak hani kızınla geçireceğin zaman mafoldumben ptesileride çalışmaya başlıyorum doğal olarak. he haftasonlarıda vardiya getirdilerdönüşümlü çalışacakmışız.. delikafadulden kızımı alıp işyerindemi yaşamaya başlasam CADIARZU
yerim ben o cadı kuzuyueger ben birakirsam basladi :)) kiyamet kopuyorr elleme beni birak diye simdi kesfetmis duvarlara tutunmayi benim bildigim once siralanir sonra yurunur bizimki ters ya once yurumeyi ogrendi simdi kalkip duvarlara tutunup istedigi yere gidiyor bakiyor duvar bitti 5-10 adim sorun degil zaten tum ev elleniyor cok tehlike var evde sibel ve bazen denge saglayamiyor korkuyorum bende birde benden mi kacmak gayesi anlamadim ama cooook hizli kosar gibi yurudugu icin korkutyr duseceksin tutayim diyincede atyr yere kendini disardan duyan iskence var sanir cok asabi mina coook
ay hadi gözün aydın cnmselaammm sizleri çook özledimmmm
herkesler iyidir umarım
ılk gunaydınn azrayla bızdennn olsunnnnnnopuyorumnanaktan
bugun uzun bı aradan sonra kesıntısız 4 saat uyumuusuz,,2bucukta emzırmıştımmsabah bı kalktım 6 bucukkaydirigubbakcemile2bunye alışkın değil tabi ters teptı gözlerım falan şişmiş başım ağrımış cook uyumaktan
sabah teşekkur ettım kızıma ne guzel uyumuşuz annem dedım ama ınş acısını cıkarmaz onumuzdekı gecelerde azra sultanakannehir
Günaydınn herkese...
Sizleri çok özledim valla.Umarım herkes iyidir?
günaydın tatlımtülaaaaay meraaaaaaal sobeeeeeeeeeee
kimdi o acabaCADIARZUbak şimdi aklıma geldi HANİ DOĞUMGÜNÜ LİSTESİ YAPIYODUKKKKKKKKK
HANİ TELEFON LİSTESİ YAPIYODUUUUUUUUUKKKKKKKKKKK
kim almıştı bunların sorumluluğunu? nerde bu devlet nerde picamalarım!!!!
bi de çok cin bi fikrim daha geldi ama söylemiycem sorumlu ortaya çıkana kadar
geçer geçeeergünaydın canım. nasılsın. 6 da kalktık bizdekafamçokkarıştı uyutma çabalarım sonuç vermedi sonra oyun oynadık.saat 8 gibi sızdık .8:10 da kalktım hanfendi hala uyuyo. salak ötesi bişiyim:bbo:. bugün geçermi bana bi diyiverinakannehir
nevra günaydınherkeseee günaydınnnn opuyorumnanaktan
geçmişe bi bakım geleyiimmmm .
Günaydınn herkese...
Günaydınn herkese...
herkeseee günaydınnnn opuyorumnanaktan
geçmişe bi bakım geleyiimmmm .
Günaydınn herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?