bilgecim bundan 2-4 yaş yazıyoo . daha ilerisi için heralde .. ama çok kapsamlı belli 216 kart var ..
gunaydnlar hrkeslere
hepsini birden kullanmaya gerek yok ki... kavrayabileceği tanıdığı şeyleri gösterebilirsin yeğenimde de bu çağlarında kullanmaya başlamıştık zehir gibi maşallah aksi yönde etkilemedik yani gelişimini aklinialirimsmile
gunaydnlar hrkeslere
kaydirigubbakcemile2zemuszemusyaşasınnnnnn yarınn annemmmm gelıyorrrrrrrropuyorumnanaktan:lepi:sositosositosositosositohihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden:teytey:
ayy ne güzel hadi gözün aydın şimdiden...
yok canım nilgün konuştu telefonda gelen giden çokmuş o yüzden kayınvalidesinin evinde kalıyo..
ah pelin inşallah ya uyurken bile bazen alkış yapıyo :bbo: uykusunda emekler pozisyona geliyo uyanıyo..
aa bu arada benim minik kuzu adım atmayabaşladı özgürce
ee küçük bebiş görünce canın çektimicidden pazarr arkadaşımdaydım oğlu üç aylık nası tutcağımı şaşırdım insan ne çabuk unutuyo geçmişi... ama bebeklerde çook tatlı oluyo yahu.. bizimkiler artık çocuk olmaya başladılar..
hepsini birden kullanmaya gerek yok ki... kavrayabileceği tanıdığı şeyleri gösterebilirsin yeğenimde de bu çağlarında kullanmaya başlamıştık zehir gibi maşallah aksi yönde etkilemedik yani gelişimini aklinialirimsmile
ay burcu benimde sağ göğsüm öyle bi iyileştiremedim gitti
solda bişi yok ama sağ biber sürmüş gibi yanıyor yaw
ben geç kaldım yine buraya
geldim işe daldım,
kk'yı açtım baktım geçmiş çok geçmiş bi göz atayım dedim çıkamadım...
hepimizin günü güzel geçsin
yaaa bu arada dualarım kaldı size daldım ben okuyum geliyim dileğim varda
çok hoşmuş almak lzım yavaş yavaş kullanışlır neden aksi yönde etkilensin gelişimi olmadı yemek olarak kullanılır
ay burcu benimde sağ göğsüm öyle bi iyileştiremedim gitti
solda bişi yok ama sağ biber sürmüş gibi yanıyor yaw
cook gecmış olsun burcu bende 2 ay cekmıştım gogus yarasını,,benım ıkıısı bırden yara olmuştu boyle acılmıştı ıyıcee,,off hıçbırseye ebnzemıyor acısı tez zaman da gecsın ınş,,ben kalkan kullanarak gecırmıştım ama tabı gecene kadar yaşlandım valla acısından:çok üzgünüm:Benim Eylülden dolayi . Gece surekli emiyor . Yalanci meme gibi kullaniyor beni . Gogsumde disarda usuyorum geceleri. Ama birakinca sanki etinden et kopariyor gibi .
fatmacım gözünaydın annen geliyormuş
oh oh sefan olsun kaydirigubbakcemile2
aman ne güzel gözün aydın canımmmmmmmmm
ayyy o memelerinize üzülüyorum valla :)) yoksa fesatlık mı yapıyorum acep bilemedim
beren bıraktı mıydı yahu :uhm:
yemek olarak kullanılır dedi yaaa sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
aaaaaaa turtaya kardeş duasına mı çıktııııııııınnnnnnnnn delikafadulden
benimki bir dönem takıyor bir tanesine onu ısırıp duruyor öbüründen emmek istiyor sürekli sonra diğerine geliyor sıra sempatiksalakcinni nasıl iş anlamadım -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?