2009 Aralık Anneleri

canım allah kazasız belaszı kullanmak nasip etsin. hem iyi güllerde kullanın inşll.. biz işte burada lak lak yapıyoruz.. yarın bend yookum yaşasın 4 gün tatil hihoyyyt hihoyyyt

hadi canım kazasız belasız sağlıklı huzur mutlulukla kullanın :Saruboceq:
diğerlerini bilmiyorum da ben kapıda arabada beni bekleyen paşama gidiyoruuuuuum

haydi yarın görüşürüz öptümmmmmmm

güle güle bilge iyi tatiller .. seni umuttu kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktan

ne malzemen var??

üstten açınca da eskilerin iman tahtası tabir ettiği göğsün üşüyor fatmacım alttan t-shirtü toplayıp emzirince de bel, böbrek allah ne verdiyse buz kesiyor
hımm annadımm canımmm,,ne dıyım allah kolaylık versın şu bebelerde gece emme işinden sıkılsınlar artık yaavv
yayla corbası
tavuk-pılav
salata
en kolay menumu yaptım yıne napayım,tembelümm işteebayanssulusmile
ben patlattıktan sonra clipso aldım şimdi sanki daha rahatım gerçi oda düdüklü ama daha güvvenilr geliyor
tabı dıgerıne gore daha rahattırr
benim de yemeğim yokk .. aç kaldım bu akşamm .. :içelim:

maşallh maşlll bulantısız geçer inlll. allah gönlüne göre versin canım benimm..
canımm sende tavuklu bışıı yap ,,en kolay pişen yemek tavuk:hulya:

ama ama ama benı yyyedenn sormuyosunnklava::1no2:

ben de çıkıcam yavaştan zaten hala adapte sorunu yaşıyorum 2 hafta tatilden sonra.gideyim sölliyimde çıkıyım.yarın gelmeyecek olanlar iyi tatiller.yarın görüşrüz nasipse. herkese iyi akşamlar.

ben kaçarrrrr
annem gelmek uzeree
herkesı opuyorummmmm
sanırım cok sık gıremem aneyy varken ama okurum mutlaka
opuldunuzzzzz

canımm sende tavuklu bışıı yap ,,en kolay pişen yemek tavuk:hulya:

sağol canım koçitan bugün öğlen yemiş tavuk akşamda olmaz ki şimdi üst üste .. offf gidince kolay yollu bişeyler hazırlarım artıkın..

ben de çıkıcam yavaştan zaten hala adapte sorunu yaşıyorum 2 hafta tatilden sonra.gideyim sölliyimde çıkıyım.yarın gelmeyecek olanlar iyi tatiller.yarın görüşrüz nasipse. herkese iyi akşamlar.

çık canım benim çık .. git kuzucuğuna bende özledim beni soytarıyıı daha yarım saatim var ama .. ben yarın yokum sana iyi tatiller iyi hafta sonları

ben kaçarrrrr
annem gelmek uzeree
herkesı opuyorummmmm
opuldunuzzzzz

hadi canım takrar gözün aydın diyeyim ..selamlarımız söle bizimde ellerinden öpüyoruzz
opuyorumnanaktan

bahar zeynoda benle kavga ediyo resmen bikaçgündür..hayır deyip kızdığım zaman hem ağlıyo hem bağırıyo bana..çok şaşırmıştım ilk yaptığında arada yapıyo şimdi...
meralcim hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip e,tsin allah inşallah..
benimde karnıbahar var akşama yanına ne yapsam düşünüp duruyorum..

hadi canım kazasız belasız sağlıklı huzur mutlulukla kullanın :Saruboceq:
diğerlerini bilmiyorum da ben kapıda arabada beni bekleyen paşama gidiyoruuuuuum

haydi yarın görüşürüz öptümmmmmmm
AMİN CANIM BENİM
RABBİM İSTEYEN HERKEZE DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN:Saruboceq:

İYİ BAK KENDİNEopuyorumnanaktan

BENİM KUZUMDA UYUYORMUŞmafoldumbenANNECİM YAAA KEŞKE KUZUMUN YANINDA OLSAYDIM:sinifsinif:

AMİN CANIM TEŞEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktan

hayırlı olsun cnm.iyiyiz işte lak lak yapıyoruz
SAĞOL BAHARIM BENİMopuyorumnanaktan

offf sıcak bastı beni eve gitmek istiyorum kızımıda özledim.Beni azat etseler keşkee (
BENİDE BENİDEEEEE
AY AŞAĞIDA SEN GÖRÜNMÜYODUN CANIM YAAAAAAAopuyorumnanaktan
ANAN GELECEK NAZINI ONA YAPARSUN ARTIKIN

İYİ AŞKAMLAR
ben kaçarrrrr
annem gelmek uzeree
herkesı opuyorummmmm
opuldunuzzzzz

HADİ BAKALIM BOL BOL ÖZLEM GİDERİRN ANA KIZ:teytey:

SELAM ÖZNURCUM
CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM
RABBİM DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE NASİP ETSİN
BENİMKİDE BAĞIRIP BİZİ KORKUTTUĞUNU SANIYORkaydirigubbakcemile3
BABASI ÇOK KORKTUM DEYİNCE SES DAHADA YÜKSELİYOR
MAŞALLAH ÇOK TATLI KURABİYELER OLDULAR opuyorumnanaktan

Bahar minada hastaliktan sonra cozuttu herseyi aglayarak yaptiran bir tip oldu birde yapma diyince sen 1 de o 5 cevap veriyor bagirarak elini ittiriyor cekmeye calisinca falan laptoptan veya tvden resmen itiyir ve bagirarak cok sevindim hepinizin ayni olmasina demekki normal bende cok uzuluyrdum aglayarak istedigini yaptrn cocuklar vardir ya bu model o model diye gerci cok sevinmeyim degil diye hala cozum bulamadim ilgisini baska yere cekmeye calisiyorum o da yerse

Makarna yap gitsin oznur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…