Yasemin nasilsin bebis nasil haktan nasil cinsiyet belli olmadi dimi sibel dun aksam soruyordu
yasmin hoşgeldin cnm benimgünaydın herkeseeeee
kayınvalidemler gittiler bende ilk iş bilgisayarı kurup kk yı açtım :)
özledim hepinizi nasılsınız napıyonuz?
Gunaydinnn nevracim guzel surat (masallah)oglunun dogumgunu kutlu olsun nice senelerini gor insallah saglikli mutlu bizim icinde op lutfen kutladigimizi iletip :) dogumgunu kutlu olsun emre buragin
yasmin hoşgeldin cnm benim
nasılsınız
daktan nasıl oldu?
fasulye nasıl?
sen nasılsın ?
Hadi bakalim hayirlisi yasemincim iyiyiz cok sukurr bizde Genel anlamda :)
eşim kendıne ınternetı bedava telefon neyım alınca laptopla jet bana kaldı
keyfıme gore takılıyorum,,mısal forum hep acık kalıyo:)
nabersınız?
bu arada annem varken gıremedım cok ama gectığımız gunlerde azrasultan 4 adım attı,,sonrakı gun 2 adım atttı falan bakalım...yalnız zıpamm adım atarken bana bakıyo anlıyo heycanlandığımı oyun yapıyo bana ya bırden oturuyo felan cook fena oldular bu bebeler ya
bu arada bebelere zeytın verıyomuuusnuz??bızımkıe babası alıştırdı 2 haftadır her sabah zeytın yıyo,,en az 3 tane yıyo versek daha yıycek ama fazla olur heralde o kadar
Minaya ev kiyafeti almaya gittik simdi girdim iceri nilgun orda seni armis kapatmis mina bilmyrm caldimiilk defa disarda yurudu masallah mina aglayacaktim he :)) kiyafetleri tek tek bakiyr falan civilimde cok buyumus geldi gozume cok duygulandim fatma zeytin mina ya 1 tane vryrm ben tuzlu ya gerek yok diye sevyr kabugunu cikarp geri veryr zeytinin
Ya bana akil verin okuyunca hepiniz ltfn ben rofleye gdince 2,5 -3 saat suruyor ve mina dogdgndan beri 2 kere gttim biri cok kucuktu o kadar uyuyordu zatrn gidip gelene kadar uyanmamisti digeride gecenaylarda artk mizirdanmaya baslamisti ki donmustm kuafre gtremem alerjisi vqr gecmemia gecen mutfak lavobosunda ki az kqlan camasir suyu kokusundan tikandisonuc sacimi tek renge boyatip 40 dk kuaforde isimi bitirmek bana sac rengi tavsiye edin mina artik 3 saat durmaz annemde sari dibi gelincede ben sevmyrm illa yaptrmam lazim oyle olunca o yuzden bu karari aldm
Mina tikandi yine kusarak rahatladi kurutma makinasi pis kokutyr sanirim oraya goturdu esim diye
günaydın herkeseeeee
kayınvalidemler gittiler bende ilk iş bilgisayarı kurup kk yı açtım :)
özledim hepinizi nasılsınız napıyonuz?
Gunaydinnn nevracim guzel surat (masallah)oglunun dogumgunu kutlu olsun nice senelerini gor insallah saglikli mutlu bizim icinde op lutfen kutladigimizi iletip :) dogumgunu kutlu olsun emre buragin
hoş geldin yasemincimm .. nasılsın , haktan paşamla , fasulyen nasıl ..
günaydın şekerler
öncelikli olarak nevramızın yakışklı oğlu burak paşamızın doğum gününü kutluyorum
iyiki doğmuşsun yavrucuk
iyiki dğmuşsun kuzucuk
iyiki varsınız hayatımızda
nice nice yaşlarınızı beraber kutlarız inşallah.
nevracım emre burak' ımızın doğum günü kutlu olsun
ömrü sağlıklı uzun mutlu bereketli şanslı güzelliklerle dolu olsun
kocamaaaaaaan öptüm teyzemmmm iyiki doğdun
hoşbuldum canım iyiyiz biz, siz nasılsınız bakalım
çok teşekkür edriz meral teyzesi . hep bitlikte inşll.
amin çok teşekkür ederim yasemincimm .. hep birlikte inşll.
Herkese günaydınn ..
bal suratımın bugün d.günü . 1 sene nasıl geçti hiç anlamadım .. geçen sene bugün suni sancım verilmiş epidurel iğnem yapılmıştı . heyecanla gelmesini bekliyorduk..
biz dün gece biraz hastalandık . ateşimiz çıktı .önce 37,7 oldu yarım saat içinde de 38,8 ' e çıktı .. hemen banyoya soktum ılık duş aldırdım .. duş sonrası 37,5 geriledi. dr konuştuk tam fitil yaptırdı. sonra uyudu paşam . geceyi rahat geçiriyoruz derken 4,5 ta tekrar yükseldi ateşi 37,8 çıktı bu seferde. dajha yükselir diyo korktum hemen bi fitil yaptım. şimdi iyi ateşide 36,5 larda inşll. tekrar yükselmez. dr konuşacaz niye oldu anlamadık ..
aman aman onlar hasta olmasınlar yasmincim,hoşbuldum canımmmm
haktanımın hırıltısı azda olsa devam ediyo ama iyiyiz
ilaçları bitiyo haftaya kontrolü var bakalım ne diycek doktorumuz :26:
fasülyede artık 9-10 cm
fasülyelikten çıktı artık
ben uykusuzum gece noldu anlamadım ne babasını ne beni uyuttu haktan
şimdi uyuyo kerata
sen nasılsın canım öyküm nasıl?
amin hayırlısı tabi canım
hep iyi olun inşallah
bu ateşte bu fitili neden verin dediki doktorunuz anlamadımçok teşekkür edriz meral teyzesi . hep bitlikte inşll.
Herkese günaydınn ..
bal suratımın bugün d.günü . 1 sene nasıl geçti hiç anlamadım .. geçen sene bugün suni sancım verilmiş epidurel iğnem yapılmıştı . heyecanla gelmesini bekliyorduk..
biz dün gece biraz hastalandık . ateşimiz çıktı .önce 37,7 oldu yarım saat içinde de 38,8 ' e çıktı .. hemen banyoya soktum ılık duş aldırdım .. duş sonrası 37,5 geriledi. dr konuştuk tam fitil yaptırdı. sonra uyudu paşam . geceyi rahat geçiriyoruz derken 4,5 ta tekrar yükseldi ateşi 37,8 çıktı bu seferde. dajha yükselir diyo korktum hemen bi fitil yaptım. şimdi iyi ateşide 36,5 larda inşll. tekrar yükselmez. dr konuşacaz niye oldu anlamadık ..
nevracımmm doğum gününüz kutlu olsun canım. iyiki doğmuş iyiki doğurmuşuz. geçmiş olsun bu arada. inş. yükselmez tekrar.
cümleten günaydın
mrb araalık anneleri..
ben de 2010 aralık annesiyim.
sizler geneliikl bebişlerinizi ocakmı yoksa aralık doğumlumu yaz
dırdınız.
ve ocak doğumlu yazdırılabiliyomu biliyomusunuz.
nevracımmm doğum gününüz kutlu olsun canım. iyiki doğmuş iyiki doğurmuşuz. geçmiş olsun bu arada. inş. yükselmez tekrar.
cümleten günaydın
çok teşekkür edriz meral teyzesi . hep bitlikte inşll.
Herkese günaydınn ..
bu ateşte bu fitili neden verin dediki doktorunuz anlamadım
aman aman inşallah bir daha yükselmesin nevracım
günaydın tülay
aman aman onlar hasta olmasınlar yasmincim,
biz onalrın yerine hastada oluruz,
uykusuada kalırız, aç da yatarız ama yeterki kuzular iyi olsun keyifli olsunlar.
öyküde hastaydı geçen hafta ama bu hafta maşşalahı var teyzesi
yürüyor hemde hiiiiç oturmadan dinlenmeden ve susmuyor cırcır böceği gibi ötüyorda ötüyor:)))
ara bakalım ne diycekben anlamadım.. ne öneririsiniz dedim . tam fitil yap 4 - 5 saate normale döner , yarınd konuşuruz dedi.ateş durumuna göre arıyacam dr.
geçmiş olsun yavyuma vallahi öyle
onlar hasta olunca hayat felç oluyo resmen
haktanda öyle:)
ay seyrettirebilsem öyle komik yürüyoki
oturmak bilmiyo ama:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?