2009 Aralık Anneleri

hoppppppppppppppppp ülen o ziyaretçi benim

seni de yenerisssss

fazla gelir artarız bile şekerüm
artanınıda bigeye veririz

çok para göz oldu eveeet
gözlerindeki dolar euro işaretlerini gördün dimi

sana da hatırlatıcam

de haydin sümüklü böceğim beni bekler :2: öpüyorum en yüksek faizli mevduat hesabınızdan

puhahahaha hadi mannak gider

ülker haro baby ye üye olun numune kolisi yolluyorlarmış çorba mama bez falan ben denedim bakalım haberiniz olsun

iyice beleşçi oldunuz heeee

hoppppppppppppppppp ülen o ziyaretçi benim

sensen sana kıyamayız melikem

fazla gelir artarız bile şekerüm
artanınıda bigeye veririz

çok para göz oldu eveeet
gözlerindeki dolar euro işaretlerini gördün dimi

kız hafta sonu k.validesi gelene kadar kayet sevecen görünüyordu ama

sen zengin olda
bana hatırlat razıyım ben şekerim

seni de yenerisssss

sana da hatırlatıcam

de haydin sümüklü böceğim beni bekler :2: öpüyorum en yüksek faizli mevduat hesabınızdan

puhahahaha hadi mannak gider

hadi öperim böcüğünü seni hepiciğinizi

Son düzenleme:
seni de yenerisssss

Sana da hatırlatıcam

De haydin sümüklü böceğim beni bekler :2: öpüyorum en yüksek faizli mevduat hesabınızdan

Puhahahaha hadi mannak gider
allah iyiliği versün seniiiiiiiinnnnnnn
ne güldüm ayol
bizde seni booooooool sıfırlı döviz hesabından öptük

çok sever yaaa k.validesini ondandır:86:
Gelince yüzünde güller bilem açmıştır heeee

Bende toparlanayım yavaştan yavaştan
kara kuzum beni bekliyordur
kısmetse 19:05 gibi evdeyim.

Bebelerinizi ve sizleri öpüyorum

Bende toparlanayım yavaştan yavaştan
kara kuzum beni bekliyordur
kısmetse 19:05 gibi evdeyim.

Bebelerinizi ve sizleri öpüyorum

hadi canım sanada güle güle
öperim kara kuzuyu
ben de çıkıyorum pazara kadar yokum
beni merak etmeyin
bu arada unutmayın tabeeeeeeee
kendinize bebişlere çok iyi bakın
hepinizi öperim

Nevra ben sondan başa gidiyorum şimdi gördüm Burak ateşlenmiş çok geçmiş olsun ama neyse ki iyiymiş şimdi şükür tahlillerde iyi çıkmış.

selam herkese

biz hala hastayız kuzumun burnunu silmekten yara oldu bugün doktora götürdüm ilerlemeden atlatabilir miyiz diye. 4 dişi birden patlamış diş etleri kıpkırmızı yaa.bide enfeksiyon derken bu kadar ağır geçer normal dedi. antibiyotik ilaç kullanmaya başladık mecburen. bende aynı durumdayım ilaç kullanmaya başladım ama şükür iyiyiz yine de annem geldi bugün bakmaya bize . kocadan hiç hayır yok. herkes iyidir umarım görüşürz

son mesajdan okudum burağın ateşi çıkmış çok geçmiş olsun. şükür ki tahililleri temiz çıkmış. Allah beterinden saklasın tez zamanda tüm bebelere şifa versin inş. eyvallah....

çok geçmiş olsun kıymet. hepsi üst üste gelmiş sizde allah beterinden saklasın tez zamanda atlatırsınız inşallah. kocalar hep aynı zaten boşver neyseki annen gelmiş en iyi o bakar size canım.

Cok gecmis olsun Kiymet. Ustuste gelmsi. Eylülde hasta burnu fosur fosur..

canım burağa da size de geçmiş olsun.. artık geçmişe bakamıyorum kızlar kaçırdığım bişey varsa kusura bakmayın.. çok konuşuyosunuz napim :)) özledim ama sizi..cuma izne çkıyorum bol bol görüşürüz artık.

geçmiş olsun kıymet kıyamam zynebe atlatır inşallah çabucak..sende dinlen annen yanındayken..
burcu sizede geçmiş olsun.hasta olmayan bebek kalmadı şu ara..
zeynebinde öksürüğü geçmedi hala öksürürken tıkanıp kusuyo bide..iki lokma yediğinide çıkarıyo..

Sagolasin . Salgin var sanirim. Kolay atlatsada bari. Huysuz cok fena. Yemek yemiyo Eylülde cokta zorlamak istemiyorum.

Hay Allah yaa geçmiş olsun bebelere yaa ne bu böyle herkes hastalık sırasında biz şimdilik savdık gibi ama korkuyorum kolay kolay da geçmiyor meret 10 gün sürdü Canberk in burun akıntısı da neyse olacak tabii bunlar da işte fazla yıpranmadan atlatırlar inşallah.

Canberk de beni deli ediyor akşam üstü tutuyor krizleri, beş dk da bir kazağımı kaldırıyor memememe diye hiçbir şeyle oyalanmıyor avunmuyor hele evde yalnızsak yandım bir saat emiyor sonra bırakıp bitti yapıyor eliyle, kapatıyor beş dk sonra tekrar bir de ısırıyor ki aklım çıkıyor acıdan.

bugün gecmişi hep yarım yarım okudum bebişler hasta bizimkide cok kötü öksürüyor tıkanıyor babası yarın izinli o götürecek doktora ay bide dönmüs bu cocuk neden hasta oluyorrr ey yarabbi sanki ben isterim hasta olsun.Annemler geldiler Zeynep bu gece ve bundan sonraki 10 gece ona emanetttana gibisi yokbütün her yerlerim agrıyor yorgunluktan uyuyayım bari bu keyif sürmez cokk. ebruuu cankusu öptümmmmmm

aynı durum bizde de var öznur tam iyileşti derken bugün öksürük başladı yemek yerken çok zorlanıyor kusuyor off hiç bitmeyecek mi bu kış derdimiz
bak sen yaramaza yaa yerim ben onun memememe diyen dillerini ah keşke bırakmasaydı da öyle dakka başı emseydi berkay da. nasılsa birgün keseceksin memeden sık dişini diycem ama ısırması kötü oluyordur tabi insanın içine oturuyor acısı

off size de geçmiş olsun eda. çabucak atlatırsınız inşallah.

bizimki de tekrarlıyor sanki. burnumuz hafif tıkalı şimdi ayağımda sallıyorum ötüyor nefes alırken bir de öksürük başladı ben de götürücem böyle giderse yarın doktora.

allahım sen aklıma mukayyet ol berkayın uykusu ne zaman düzelecek diye dertlenirken ayberki de yoldan çıkarttı bu yaramaz sıpa. o uyumuyor diye ağbisi de daha yeni uykuya daldı. biri saat 10 dan beri ayağımda biri yanımda okumadığım hikaye kitabı söylemediğim ninni kalmadı. pış pış kış kış keçileri kaçırıcam artık.

günaydın kızlarr
çok uykum var öyle böyle değil vallahi
sağ gözüm kapanıyor açılmak istemiyor
sabaha kadar mız mız mız hiç durmadı
debelendi durdu yavrum
sanırım diş huzursuzluğu
genelde diş geirken böyle geçiyor gecemiz
eve git yemek ye topla yemek yap
çamaşır yıka
onları as
evi toparla
kızla ilgilen
yemin ediyorum bizim bu yaptıklarımızı eşlerimiz yapsın 10 gün yatlar soluksuz da uyurlar
maşşallah tüm anneler en çok maşallah2009 aralık annelerineen büyük alkış bize gelsin

hadi canım sanada güle güle
öperim kara kuzuyu
ben de çıkıyorum pazara kadar yokum
beni merak etmeyin
bu arada unutmayın tabeeeeeeee
kendinize bebişlere çok iyi bakın
hepinizi öperim
seni unutmak ne mümkün nilgünüm
kendine ve yavru ceylanlara iyi bak
allah kabul etsin

kıymetcim çok geçmiş olsun
şükür annen gelmiş gözün aydın

hadi inşallah sibelcim
yıllık izinden mi aldım

ah ah myküde öyle öksürük gelinde ne var ne yok fooooooş kusuyor

dün akşmada mutfakda haliya benim üzerine babasının üzerine ve kendi üzerine tüm yedikelrini kustu yavrum
dana oğlum benim
bak sen büyüdüde meme diye dillenmiş zıpaaaa seni
biryere gittiğinde büyük bir sorun teşkil eder ama canım yaaaaaaa
canları sağolsun
kısmetse bende 18 aylıkken ayırmak istiyorum
geçmiş olsun edecım
inşallah doktordan güzel haberler ile dönerler

ah müzeyyen aaahh allah bzilere güç kuvvet versin arkadaşım
demek küçük zıpa abiyide yoldan çıkardı

salıverseydin keçileri üzerlerine müzeyyen:86:

hadi git bakalım son süt iznine
allah sağlıklı mutlu nice nice yaşlara ulaştırsın burak paşayı öpüyorum ikinizi de

tekrar doğum gününüz kutlu olsun nevracım
meral teyzesi ve öykü arkadaşı içinde lütfen öp olurmu

ay ne bileyim Bige çocuk küçük olunca ne olur ne olmaz diye öomüyorum işte
eşek ben vuruyum kafama

nevracım hadi küle küle git
doğum günü çocuğunu yerime öp

ehe ehe sanal öpmeye başladın bu da bi gelişmedir :86:
nilkün evden şehir fırsatını alırsan yolladığım linkten al da bana 6 lira kazandır bacım kırışırız 3-3

ee hazır konu açılmış madem bende bi link göndereyim.. hadi alışverişe

AlaMarka - Özel Lüks Alışveriş Kulübü

ülker haro baby ye üye olun numune kolisi yolluyorlarmış çorba mama bez falan ben denedim bakalım haberiniz olsun

ben daha önce üye olmuştum ama göndermediler.
bu işte sadece mulipa iyi .. burak doğmadan önce bize hediye sepeti gelmişti. sonra da 3 ayda bi indirim kuponu geldi.

Nevra ben sondan başa gidiyorum şimdi gördüm Burak ateşlenmiş çok geçmiş olsun ama neyse ki iyiymiş şimdi şükür tahlillerde iyi çıkmış.

ebrucuğum çok teşekkür ederiz. şimdilik iyiyiz çok şükür ateş tekrar çıkmadı .

canım çok teşekkür ederim . size de çok geçmiş olsun .. tez zamanda düzelirsiniz inşll.

sibelcim çok teşekkür ederim. ama olmadı şimdi cumaya da ben yokum nasıl görüşecez..

Sagolasin . Salgin var sanirim. Kolay atlatsada bari. Huysuz cok fena. Yemek yemiyo Eylülde cokta zorlamak istemiyorum.

burcu geçmiş olsun . düzelmedimi daha güzel prenses

gözün aydın eda annenler gelmiş. zeynep de çok geçmiş olsun ..
Hakketten yaa onlar hasta olunca bizim ömrümüzden ömür gidiyoo dediye şeye bak..

zıvanadan çıkartıyorlar .. dün d.günü diye yatırmadım .. hadi oynasın pasta filan yesin diye .. sen mi yapan beyfendi hiç uyunmayacak sandı heralde.. canım çıktı sonra uyutasay kadar . ben yatırıyorum o kalkmaya çalışıyoo .. ben galip geldim ama ..

Herkese günaydın . Oğluşum çok şükür dün akşam ateşi çıkmadı.
iyiki doğdun şarkısını söledikçe oda alkışladı.
dün oğluşumun doğum gününü buradan , yada arayarak kutlayan herkese çok teşekkür ederim.
iyiyki varsınız .. dün akşam hepinizin isimlerini söleyerek tek tek öptüm oğluşumu .. öpücük manyağı oldu kendisi sonrada öpücem diye ısırmaya başladı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…