bu uyku hali müzeyyen yazmamı dahi engelliyor anlaşılanzeyyen bu arada avatarın züper olmuş cnm
çok sevindim normale dönmenize nevracım,
ee hazır konu açılmış madem bende bi link göndereyim.. hadi alışverişe
AlaMarka - Özel Lüks Alışveriş Kulübü
ben daha önce üye olmuştum ama göndermediler.
bu işte sadece mulipa iyi .. burak doğmadan önce bize hediye sepeti gelmişti. sonra da 3 ayda bi indirim kuponu geldi.
ebrucuğum çok teşekkür ederiz. şimdilik iyiyiz çok şükür ateş tekrar çıkmadı .
canım çok teşekkür ederim . size de çok geçmiş olsun .. tez zamanda düzelirsiniz inşll.
sibelcim çok teşekkür ederim. ama olmadı şimdi cumaya da ben yokum nasıl görüşecez..
burcu geçmiş olsun . düzelmedimi daha güzel prenses
gözün aydın eda annenler gelmiş. zeynep de çok geçmiş olsun ..
Hakketten yaa onlar hasta olunca bizim ömrümüzden ömür gidiyoo dediye şeye bak..
zıvanadan çıkartıyorlar .. dün d.günü diye yatırmadım .. hadi oynasın pasta filan yesin diye .. sen mi yapan beyfendi hiç uyunmayacak sandı heralde..canım çıktı sonra uyutasay kadar . ben yatırıyorum o kalkmaya çalışıyoo .. ben galip geldim ama ..
Herkese günaydın . Oğluşum çok şükür dün akşam ateşi çıkmadı.
iyiki doğdun şarkısını söledikçe oda alkışladı.
dün oğluşumun doğum gününü buradan , yada arayarak kutlayan herkese çok teşekkür ederim.
iyiyki varsınız .. dün akşam hepinizin isimlerini söleyerek tek tek öptüm oğluşumu .. öpücük manyağı oldu kendisisonrada öpücem diye ısırmaya başladı beni...
allah iyiliği versün seniiiiiiiinnnnnnn
ne güldüm ayol
bizde seni booooooool sıfırlı döviz hesabından öptük
selam herkese
biz hala hastayız kuzumun burnunu silmekten yara oldubugün doktora götürdüm ilerlemeden atlatabilir miyiz diye. 4 dişi birden patlamış diş etleri kıpkırmızı yaa.bide enfeksiyon derken bu kadar ağır geçer normal dedi. antibiyotik ilaç kullanmaya başladık mecburen. bende aynı durumdayım ilaç kullanmaya başladım ama şükür iyiyiz yine de annem geldi bugün bakmaya bize . kocadan hiç hayır yok. herkes iyidir umarım görüşürz
çok geçmiş olsun kıymet. hepsi üst üste gelmiş sizde allah beterinden saklasın tez zamanda atlatırsınız inşallah. kocalar hep aynı zaten boşver neyseki annen gelmiş en iyi o bakar size canım.
geçmiş olsun kıymet kıyamam zynebe atlatır inşallah çabucak..sende dinlen annen yanındayken..
burcu sizede geçmiş olsun.hasta olmayan bebek kalmadı şu ara..
zeynebinde öksürüğü geçmedi hala öksürürken tıkanıp kusuyo bide..iki lokma yediğinide çıkarıyo..
bugün gecmişi hep yarım yarım okudum bebişler hasta bizimkide cok kötü öksürüyor tıkanıyor babası yarın izinli o götürecek doktora ay bide dönmüs bu cocuk neden hasta oluyorrr ey yarabbi sanki ben isterim hasta olsun.Annemler geldiler Zeynep bu gece ve bundan sonraki 10 gece ona emanetttana gibisi yokbütün her yerlerim agrıyor yorgunluktan uyuyayım bari bu keyif sürmez cokk. ebruuu cankusu öptümmmmmm
allahım sen aklıma mukayyet ol berkayın uykusu ne zaman düzelecek diye dertlenirken ayberki de yoldan çıkarttı bu yaramaz sıpa. o uyumuyor diye ağbisi de daha yeni uykuya daldı. biri saat 10 dan beri ayağımda biri yanımda okumadığım hikaye kitabı söylemediğim ninni kalmadı. pış pış kış kış keçileri kaçırıcam artık.
günaydın kızlarr
çok uykum var öyle böyle değil vallahi
sağ gözüm kapanıyor açılmak istemiyor
sabaha kadar mız mız mız hiç durmadı
debelendi durdu yavrum
sanırım diş huzursuzluğu
genelde diş geirken böyle geçiyor gecemiz
eve git yemek ye topla yemek yap
çamaşır yıka
onları as
evi toparla
kızla ilgilen
yemin ediyorum bizim bu yaptıklarımızı eşlerimiz yapsın 10 gün yatlar soluksuz da uyurlar
maşşallah tüm anneler en çok maşallah2009 aralık annelerineen büyük alkış bize gelsin
kısmetse bende 18 aylıkken ayırmak istiyorum
bu işte sadece mulipa iyi .. burak doğmadan önce bize hediye sepeti gelmişti. sonra da 3 ayda bi indirim kuponu geldi.
Herkese günaydın . Oğluşum çok şükür dün akşam ateşi çıkmadı.
iyiki doğdun şarkısını söledikçe oda alkışladı.
dün oğluşumun doğum gününü buradan , yada arayarak kutlayan herkese çok teşekkür ederim.
iyiyki varsınız .. dün akşam hepinizin isimlerini söleyerek tek tek öptüm oğluşumu .. öpücük manyağı oldu kendisisonrada öpücem diye ısırmaya başladı beni...
bugün Halit'in doğum günü...
Demet sağlıklı nice yaşlarını gör evladının Allah dört gözden ayırmadan büyütmek nasip etsin
İYİ Kİ DOĞDUN HALİİİİİİT
İYİ Kİ DOĞDUUUN HAAALİİİİT
İYİ Kİ DOĞDUUN İYİ Kİ DOĞDUUUN
MUTLU YILLAAR SAAANAAAAA
günaydın kızlarr
çok uykum var öyle böyle değil vallahi
sağ gözüm kapanıyor açılmak istemiyor
sabaha kadar mız mız mız hiç durmadı
debelendi durdu yavrum
sanırım diş huzursuzluğu
genelde diş geirken böyle geçiyor gecemiz
eve git yemek ye topla yemek yap
çamaşır yıka
onları as
evi toparla
kızla ilgilen
yemin ediyorum bizim bu yaptıklarımızı eşlerimiz yapsın 10 gün yatlar soluksuz da uyurlar
maşşallah tüm anneler en çok maşallah2009 aralık annelerineen büyük alkış bize gelsin
dün akşmada mutfakda haliya benim üzerine babasının üzerine ve kendi üzerine tüm yedikelrini kustu yavrum
bu uyku hali müzeyyen yazmamı dahi engelliyor anlaşılan
çok sevindim normale dönmenize nevracım,
şımarık burak paşam doğum günü diye şımarıklık yapmış
bıraksaydında sabahlara kadar parti devam etseydi
gecelere aksaydı koç oğlun:86:
günaydın kızlar... nasınız. ben pek iyi deilim. babamı hastaneye kaldırmışlar dün öğlenden sonra. salgına yakalanmış. çok şükür bugün iyi braz. akşam üzeri haber veriyo bize. endişelenmiyelim diye. acilde müdehale etmişler. ishal , kusma , karın ağrısı rabbim beterinden korusun
günaydın kızlar... nasınız. ben pek iyi deilim. babamı hastaneye kaldırmışlar dün öğlenden sonra. salgına yakalanmış. çok şükür bugün iyi braz. akşam üzeri haber veriyo bize. endişelenmiyelim diye. acilde müdehale etmişler. ishal , kusma , karın ağrısı rabbim beterinden korusun
yok be cnmhay allah yaa kusmaya mı başladı . çok geçmiş olsun meralcim
sağol canımmm .. Gecelerin adamı burak paşaaaa.. Serdarı seviyo zaten .. Artıkın çıkar ortalara oda
ben bu gecelerin adamıyım.
Canım isterse hiç uyumam.
Bi küçük süt bitirirrrr
bağırır, ağlarımmm ..
rabbim acil şifalar versin tülaycımgünaydın kızlar... Nasınız. Ben pek iyi deilim. Babamı hastaneye kaldırmışlar dün öğlenden sonra. Salgına yakalanmış. çok şükür bugün iyi braz. Akşam üzeri haber veriyo bize. Endişelenmiyelim diye. Acilde müdehale etmişler. Ishal , kusma , karın ağrısı rabbim beterinden korusun
çok çok geçmiş olsun canım allahım acil acil şifalar versin ve beterinden korusun
bugün iyiymiş bak, tez zamanda atlatır hemen evine döner sağlıcakla inşallah
demetcim halitimizin doğum günü kutlu olsun
allahım uzun güzel şanslı bahtlı sağlıklı başarılı bir ömür nasip etsin sizlerle beraber bizlerle beraber :)Halite
Günaydııııııııın herkese bu arada
açtım bilg. Ama yazamadım ki keratadan
oturtmadı beni bir başına
neyseki uyudu yazıyorum bende
nasılsınız bakalım
SAOL nevracım teşekkür ederim.çok geçmiş olsun tülaycım .. acil şifalr diliyorum .inşll. biran önce atlatır babacığın..
saol canım.çok şükür iyiçok çok geçmiş olsun canım allahım acil acil şifalar versin ve beterinden korusun
saol meralim. evet korkutmak istememiş. ama işte yanında olurduk en azındanrabbim acil şifalar versin tülaycım
baba işte kimseyi üzmek korkutmak istememiş demekki
iyiyiz siz nasılsınız daktan'ın keyfi nasıl
varmı haa mı hırıltısı
bu arada bige neredeki:26:
GÜNAYDIIIIIIIIIN HERKESE bu arada
açtım bilg. ama yazamadım ki keratadan
nasılsınız bakalım
bu arada bige neredeki:26:
ara ara oluyo azda olsa
haftaya ilaçları bitince kontrolü var
o kadar ilaç içti yinede tamamen geçmedi hırıltısı nedir anlamadım((
1 ziyaretçi belkide bigedir he
benim babamda hasatneden beni arıyor annenlere haber ver merak etmeyin beni ben birazdan anjiyo olucam ve tlf kapatıyorum dedi...SAOL nevracım teşekkür ederim.
saol canım.çok şükür iyi
saol meralim. evet korkutmak istememiş. ama işte yanında olurduk en azından
inş haftaya hiçbirşeyi kalmaz cnmara ara oluyo azda olsa
haftaya ilaçları bitince kontrolü var
o kadar ilaç içti yinede tamamen geçmedi hırıltısı nedir anlamadım((
1 ziyaretçi belkide bigedir he
canım günaydın çok geçmiş olsun
allah beterinden esirgesin herkesi
günaydınnnnnnn
iyi diyelim iyi olsunum ben şahsen ve bizzat
veli görüşmesindeydim
yok bacım ben gelince hancı yazıyo
çok çok geçmiş olsun canım allahım acil acil şifalar versin ve beterinden korusun
DEMETCİM HALİTİMİZİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN
allahım uzun güzel şanslı bahtlı sağlıklı başarılı bir ömür nasip etsin sizlerle beraber bizlerle beraber :)halite
GÜNAYDIIIIIIIIIN HERKESE bu arada
açtım bilg. ama yazamadım ki keratadan
nasılsınız bakalım
inş haftaya hiçbirşeyi kalmaz cnm
bige ziyaretçi hiç olmadıki
o geldimi gümbür gümbür gelir
hoşgeldin canım
hancımız olmadan olmuyor şikeim nerelerde kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?