2009 Aralık Anneleri

ah meralcim ah bizi bizden başkası da anlamaz ve alkışlamaz zaten
sizde de mi öksürük başladı kıyamam kuzuma bizimki de dün akşamdan beri öksürmeye başladı
bu iki kuduruk sıpaya keçiler de kar etmez canım bunlar ikisi de inatçı keçi zaten
zeyyen bu arada avatarın züper olmuş cnm
meersi canım
dün akşam paşanın akşamıydı ama nevracım yapacak tabi her türlü muzurluğu. iyi hadi ateşiniz de çıkmamış iyileşitiğinize sevindim canım.
sağolasın bacımm
valla ben yatmadan klimaları kapatıyorum uyku tulumunu da giydiriyorum bütün gece dellensek de kendimizi ordan oraya atsak da sıpayla üşümüyor en azından üstü açıldı derdi olmuyor nerde nasıl uyuycağımız belli olmuyor çünkü
ya keçilerle bir kaçarlarsa:76:
ben de kendi bırakmasa 2 yaşından önce kesmezdim

tülay geçmiş olsun canım. allah beterinden saklasın. acil şifalar dilerim.
GÜNAYDIIIIIIIIIN HERKESE bu arada
açtım bilg. ama yazamadım ki keratadan
oturtmadı beni bir başına
neyseki uyudu yazıyorum bende
nasılsınız bakalım
günaydın yasemiinnn iyi diyelim iyi olalım siz nasılsınız bakalım muhteşem üçlü
yok bacım ben gelince hancı yazıyo
:90:

herkeslere günaaydın

akşam baktım başedemiycem sıpalarla salondaki koltuğun biri 3 kişilik yatak oluyor açtım onu yaramaz cüce düşmesin diye duvara dayadım bir tarafıma birini bir tarafıma birini aldım öyle debelene debelene sabahı ettik. bir uyanıyorum biri bağrımda biri karnımda ne yaparsın bu kuzuları gel de kız bakalım. allah acılarını göstermesin.

Son düzenleme:
canım günaydın çok geçmiş olsun
allah beterinden esirgesin herkesi

saol bilgecim. amin

bunların hepsi aynı model meralim dicek bişi yok:94::94:

tülay geçmiş olsun canım. allah beterinden saklasın. acil şifalar dilerim.
saol müzeyyencim. amin. amin

taaaa en başında soruyor küçük mü olsun büyük mü diye soldakini seçersen küçük sağdakini seçersen büyük boy ticker üretiyor ondan şekerim

görfüm canım teşekkür ederim ..

günaydın canım .. ay alemsiniz valla. sabahladılr demekki .. amin canım hiç birisinin

günaydın canım
ohhhhh ne güzel keyfe bak hadi 10 sene sonra gelin birlikte uyuyalım de bakalım yapabiliyor musun? kız çocuk yaşı kaç olursa olsun (istisnalar hariç) yanaşır da erkek kısmısı allah içine sindirsin

günaydın canım .. ay alemsiniz valla. sabahladılr demekki .. amin canım hiç birisinin
:90: hem de ne alem. ben onları düzene sokamadım onlar beni düzenden çıkardılar :90:
umut paşa nasıl oldu canım?

doğru diyorsun ben bu yaşta fırsatını buldum mu annemin yanına yatmaya bayılırım. benim karşı komşumunda 3 yaş arayla iki oğlu var. ikisi de üniversitede okuyorlar şehir dışında. eve geldiklerinde hala annelerinin yanına yatıyorlarmış. çocukları görüyorum kazık kadar bir garip geliyor düşününce bakalım benimkiler büyüyünce ne olacak:26: bu berkay sıpası pek bir sırnaşık gerçi ayberk onun kıskançlığından geliyor yanıma daha önce böyle değildi.

bugünümüze şükür güzelim burun akıyor, az yiyor ve sık sık uyuyup sık sık uyanıyor onun dışında bir sıkıntı yok neyse ki

selam herkesler nerde yaaaa

bizden haberler geçmişi okuyamıycam.
zeyenp salya sümük halde öksürükte başladı zor nefes alıyo kuzum. ben daha iyi gbiyim ama onu gödükçe içim acıyo herkes iyidir umarım. kaç güne toparlarız biz ya ? bu arada sesim kısıldı benim :)

halit paşanın yeni yaşı kutlu olsun onu da gelmişken yazıyım burağın doğum gününü atlamışım dün zaten hepsine Rabbim iyi günler göstersin inş.

Son düzenleme:

oy oy kıyamam ben sizeeee
sizdemi katıldınız aramıza kıymetcim

en acilinden şifalar diliyorum kıymetcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…