bu ticker niye küçük gözüküyoo sinir oldum
ah meralcim ah bizi bizden başkası da anlamaz ve alkışlamaz zatengünaydın kızlarr
çok uykum var öyle böyle değil vallahi
sağ gözüm kapanıyor açılmak istemiyor
sabaha kadar mız mız mız hiç durmadı
debelendi durdu yavrum
sanırım diş huzursuzluğu
genelde diş geirken böyle geçiyor gecemiz
eve git yemek ye topla yemek yap
çamaşır yıka
onları as
evi toparla
kızla ilgilen
yemin ediyorum bizim bu yaptıklarımızı eşlerimiz yapsın 10 gün yatlar soluksuz da uyurlar
maşşallah tüm anneler en çok maşallah2009 aralık annelerineen büyük alkış bize gelsin
ah ah myküde öyle öksürük gelinde ne var ne yok fooooooş kusuyor
dün akşmada mutfakda haliya benim üzerine babasının üzerine ve kendi üzerine tüm yedikelrini kustu yavrum
ah müzeyyen aaahh allah bzilere güç kuvvet versin arkadaşım
demek küçük zıpa abiyide yoldan çıkardı
salıverseydin keçileri üzerlerine müzeyyen:86:
meersi canımzeyyen bu arada avatarın züper olmuş cnm
dün akşam paşanın akşamıydı ama nevracım yapacak tabi her türlü muzurluğu. iyi hadi ateşiniz de çıkmamış iyileşitiğinize sevindim canım.zıvanadan çıkartıyorlar .. dün d.günü diye yatırmadım .. hadi oynasın pasta filan yesin diye .. sen mi yapan beyfendi hiç uyunmayacak sandı heralde..canım çıktı sonra uyutasay kadar . ben yatırıyorum o kalkmaya çalışıyoo .. ben galip geldim ama ..
Herkese günaydın . Oğluşum çok şükür dün akşam ateşi çıkmadı.
iyiki doğdun şarkısını söledikçe oda alkışladı.
dün oğluşumun doğum gününü buradan , yada arayarak kutlayan herkese çok teşekkür ederim.
iyiyki varsınız .. dün akşam hepinizin isimlerini söleyerek tek tek öptüm oğluşumu .. öpücük manyağı oldu kendisisonrada öpücem diye ısırmaya başladı beni...
sağolasın bacımmavatar pek güzel olmuş bacı :82:
ooooooh keyfini çıkar eda
babasına dabenimki de diyo ki "geceleri çok üzerini açıyor ondan üşütüyor bu çocuk" be allahın adamı ben dedim uyku tulumu alalım diye "terler" buyurdun, bütün gece başında nöbet tutamayacağıma göre açacak tabii üstünü di mi ama
keçilerin üzerine de bebeleri mi bindirsek ki müzeyyen :86:
günaydın canım
tüh ya kusma faslı mı başladı :96: hay allahım ne olacak bu bebelerin hali allah beterinden esirgesin hepsini ama yürek törpüsü bu halleri de
niye kesesin ki meral doktorlar 2 yaşına kadar diyor 18 aydan sonra ne kaldı geriye? sütün olduğu müddetçe devam et bence
tülay geçmiş olsun canım. allah beterinden saklasın. acil şifalar dilerim.günaydın kızlar... nasınız. ben pek iyi deilim. babamı hastaneye kaldırmışlar dün öğlenden sonra. salgına yakalanmış. çok şükür bugün iyi braz. akşam üzeri haber veriyo bize. endişelenmiyelim diye. acilde müdehale etmişler. ishal , kusma , karın ağrısı rabbim beterinden korusun
günaydın yasemiinnn iyi diyelim iyi olalım siz nasılsınız bakalım muhteşem üçlüGÜNAYDIIIIIIIIIN HERKESE bu arada
açtım bilg. ama yazamadım ki keratadan
oturtmadı beni bir başına
neyseki uyudu yazıyorum bende
nasılsınız bakalım
:90:yok bacım ben gelince hancı yazıyo
canım günaydın çok geçmiş olsun
allah beterinden esirgesin herkesi
benim babamda hasatneden beni arıyor annenlere haber ver merak etmeyin beni ben birazdan anjiyo olucam ve tlf kapatıyorum dedi...
anam ne dellendim
buaradan apar topar izin aldım
annemi kardeşimi aradım ve hastanede bulşuştuk
görmek ne mümkün içeri almıyorlar
artık hemşireen dr haber aldık
kendini toparlayınca açtı tlf aradı bizi
üzüleyelim diye yapıyorşar ama birileride yanlarında olunca daha güvende hissediyorlar moral oluyor.
saol müzeyyencim. amin. amintülay geçmiş olsun canım. allah beterinden saklasın. acil şifalar dilerim.
taaaa en başında soruyor küçük mü olsun büyük mü diye soldakini seçersen küçük sağdakini seçersen büyük boy ticker üretiyor ondan şekerim
herkeslere günaaydın
akşam baktım başedemiycem sıpalarla salondaki koltuğun biri 3 kişilik yatak oluyor açtım onu yaramaz cüce düşmesin diye duvara dayadım bir tarafıma birini bir tarafıma birini aldım öyle debelene debelene sabahı ettik. bir uyanıyorum biri bağrımda biri karnımda ne yaparsın bu kuzuları gel de kız bakalım. allah acılarını göstermesin.
herkeslere günaaydın
akşam baktım başedemiycem sıpalarla salondaki koltuğun biri 3 kişilik yatak oluyor açtım onu yaramaz cüce düşmesin diye duvara dayadım bir tarafıma birini bir tarafıma birini aldım öyle debelene debelene sabahı ettik. bir uyanıyorum biri bağrımda biri karnımda ne yaparsın bu kuzuları gel de kız bakalım. allah acılarını göstermesin.
:90: hem de ne alem. ben onları düzene sokamadım onlar beni düzenden çıkardılar :90:günaydın canım .. ay alemsiniz valla. sabahladılr demekki .. amin canım hiç birisinin
umut paşa nasıl oldu canım?günaydın canım
ohhhhh ne güzel keyfe bak hadi 10 sene sonra gelin birlikte uyuyalım de bakalım yapabiliyor musun? kız çocuk yaşı kaç olursa olsun (istisnalar hariç) yanaşır da erkek kısmısıallah içine sindirsin
:90: hem de ne alem. ben onları düzene sokamadım onlar beni düzenden çıkardılar :90:
umut paşa nasıl oldu canım?
doğru diyorsun ben bu yaşta fırsatını buldum mu annemin yanına yatmaya bayılırım. benim karşı komşumunda 3 yaş arayla iki oğlu var. ikisi de üniversitede okuyorlar şehir dışında. eve geldiklerinde hala annelerinin yanına yatıyorlarmış. çocukları görüyorum kazık kadar bir garip geliyor düşününce bakalım benimkiler büyüyünce ne olacak:26: bu berkay sıpası pek bir sırnaşık gerçi ayberk onun kıskançlığından geliyor yanıma daha önce böyle değildi.
selam herkesler nerde yaaaa
bizden haberler geçmişi okuyamıycam.
zeyenp salya sümük halde öksürükte başladı zor nefes alıyo kuzum. ben daha iyi gbiyim ama onu gödükçe içim acıyoherkes iyidir umarım. kaç güne toparlarız biz ya ? bu arada sesim kısıldı benim :)
halit paşanın yeni yaşı kutlu olsun onu da gelmişken yazıyım burağın doğum gününü atlamışım dün zaten hepsine Rabbim iyi günler göstersin inş.
selam herkesler nerde yaaaa
bizden haberler geçmişi okuyamıycam.
zeyenp salya sümük halde öksürükte başladı zor nefes alıyo kuzum. ben daha iyi gbiyim ama onu gödükçe içim acıyoherkes iyidir umarım. kaç güne toparlarız biz ya ? bu arada sesim kısıldı benim :)
halit paşanın yeni yaşı kutlu olsun onu da gelmişken yazıyım burağın doğum gününü atlamışım dün zaten hepsine Rabbim iyi günler göstersin inş.
oy oy kıyamam ben sizeeee
sizdemi katıldınız aramıza kıymetcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?