2009 Aralık Anneleri

valla okuduktan sonra pek yazacak hal kalmadı be gülüm

ay nedir bu hepimizde aldı başını gidiyor valla hastalıklar. allah beterinden korusun inşallah. geçmiş olsun kıymet anne kız çabucak iyileşin inşallah.

Bugun ilkokul ogretmenim öldü. Mekani cennet olsun o kadar cok severdim ki. Canakkaleye goturduler cenazesini butun arkadaslarim atladi gitti . Ben ve yeni dogum yapmis 3 arkadas gidemedik tabi. Ama bugun icim acidi. Cok severdik .. Cok severdim..

mekanı cennet olsun allah bunu unutturacak acı vermesin canım

başın sağolsun bucu . çok üzüldüm .mekanı cennet olsun ..

canım benim başın sağolsun
mekanı cennet olsun

iyi günlerde kullansın burak paşa
güvenlimi sence:26:

İstahsizlik artik hic yemez olduk . Hasta diye ustune gitmek istemiyorum ama sonucta yemeden de olmaz . Ihlamur filan zaten agzimiza sokmuyoruz tek tedigi kuru ekmek. Ne yapcam ya

iyi günlerde kullansın burak paşa benim yeğen de senelerce bindi buna

Gule gule kullansin kuzucuk

canım benim başın sağolsun
mekanı cennet olsun

iyi günlerde kullansın burak paşa
güvenlimi sence:26:

sağol canım yanlız bırakmıyoruz . ben yada babası oluyo başından gündüzleride annem yanında ..

bence erken canım bayağı yüksek bir at çünkü ama nasılsa nevra ya da eşi sürekli tutarlar burak paşayı

aynen canım .. bizsiz binemiyo zaten

İstahsizlik artik hic yemez olduk . Hasta diye ustune gitmek istemiyorum ama sonucta yemeden de olmaz . Ihlamur filan zaten agzimiza sokmuyoruz tek tedigi kuru ekmek. Ne yapcam ya

ıhlamurun içine başka şeyler de kat mümkün olduğunca açık renkli yap su sanıp içsin tadını alınca muhtemelen devam eder
kolayı var şekerim ekmek görüntüsünde bir poğaça veya kek yap yağsız olsun içine yumurtasını pekmezini çekilmiş cevizini veya tuzlu yapacaksan belki peynirini ne yemesini istiyorsan işte koy eline ver ekmek diye kemirsin dursun

Ihlamur konusunda sanirim 4-5 cesit denedim asla icmiyor .Hatta bu denemelerde sonra verdigim direk suyu bile belki icine bisey katmisimdir diye 1 saat filan almiyor.
Dunurcum senin gelinin cok fena. Ben ona ekmek yapiyorum evde. Disardakilerde katki maddesi var diye onu bile yemiyor . İlla bildigin bakkal ekmegi olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…