en acilinden şifalar diliyorum kıymetcimm
valla okuduktan sonra pek yazacak hal kalmadı be gülüm
selam herkesler nerde yaaaa
bizden haberler geçmişi okuyamıycam.
zeyenp salya sümük halde öksürükte başladı zor nefes alıyo kuzum. ben daha iyi gbiyim ama onu gödükçe içim acıyoherkes iyidir umarım. kaç güne toparlarız biz ya ? bu arada sesim kısıldı benim :)
halit paşanın yeni yaşı kutlu olsun onu da gelmişken yazıyım burağın doğum gününü atlamışım dün zaten hepsine Rabbim iyi günler göstersin inş.
Bugun ilkokul ogretmenim öldü. Mekani cennet olsun o kadar cok severdim ki. Canakkaleye goturduler cenazesini butun arkadaslarim atladi gitti . Ben ve yeni dogum yapmis 3 arkadas gidemedik tabi. Ama bugun icim acidi. Cok severdik .. Cok severdim..
Bugun ilkokul ogretmenim öldü. Mekani cennet olsun o kadar cok severdim ki. Canakkaleye goturduler cenazesini butun arkadaslarim atladi gitti . Ben ve yeni dogum yapmis 3 arkadas gidemedik tabi. Ama bugun icim acidi. Cok severdik .. Cok severdim..
mekanı cennet olsun allah bunu unutturacak acı vermesin canım
başın sağolsun bucu . çok üzüldüm .mekanı cennet olsun ..
oğluşum için aldığımız d.günü hediyesi .
hafta sonu caruselde atlıkarıncaya bindirdik çok sevdi. bizde d.gününde bunu alalım dedik. akşamları bindiriyoruz çok hoşuna gitti.
Hepsiburada.com : Pİlsan Düldül At | Anne / Bebek / Çocuk
oğluşum için aldığımız d.günü hediyesi .
hafta sonu caruselde atlıkarıncaya bindirdik çok sevdi. bizde d.gününde bunu alalım dedik. akşamları bindiriyoruz çok hoşuna gitti.
Hepsiburada.com : Pİlsan Düldül At | Anne / Bebek / Çocuk
canım benim başın sağolsunbugun ilkokul ogretmenim öldü. Mekani cennet olsun o kadar cok severdim ki. Canakkaleye goturduler cenazesini butun arkadaslarim atladi gitti . Ben ve yeni dogum yapmis 3 arkadas gidemedik tabi. Ama bugun icim acidi. Cok severdik .. Cok severdim..
iyi günlerde kullansın burak paşaoğluşum için aldığımız d.günü hediyesi .
Hafta sonu caruselde atlıkarıncaya bindirdik çok sevdi. Bizde d.gününde bunu alalım dedik. Akşamları bindiriyoruz çok hoşuna gitti.
hepsiburada.com : Pilsan düldül at | anne / bebek / çocuk
güvenlimi sence:26:
iyi günlerde kullansın burak paşa benim yeğen de senelerce bindi buna
Gule gule kullansin kuzucuk
canım benim başın sağolsun
mekanı cennet olsun
iyi günlerde kullansın burak paşa
güvenlimi sence:26:
bence erken canım bayağı yüksek bir at çünkü ama nasılsa nevra ya da eşi sürekli tutarlar burak paşayı
İstahsizlik artik hic yemez olduk . Hasta diye ustune gitmek istemiyorum ama sonucta yemeden de olmaz . Ihlamur filan zaten agzimiza sokmuyoruz tek tedigi kuru ekmek. Ne yapcam ya
bu aralar bizimkide öyle burcucum inşll. geçici bi durumdur.
İstahsizlik artik hic yemez olduk . Hasta diye ustune gitmek istemiyorum ama sonucta yemeden de olmaz . Ihlamur filan zaten agzimiza sokmuyoruz tek tedigi kuru ekmek. Ne yapcam ya
Suan ac Nevra. Sabah kahvalti etmedi. 2 bebe buskivisi yedi. Oglen yok . Bu saat oldu bisey yok daha.
ıhlamurun içine başka şeyler de kat mümkün olduğunca açık renkli yap su sanıp içsin tadını alınca muhtemelen devam eder
kolayı var şekerim ekmek görüntüsünde bir poğaça veya kek yap yağsız olsuniçine yumurtasını pekmezini çekilmiş cevizini veya tuzlu yapacaksan belki peynirini ne yemesini istiyorsan işte koy eline ver ekmek diye kemirsin dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?