OOOHHH ANALI KIZLI NE GÜZEL
SÜPER OLMUŞ TÜLAYCIM
GÜNAYDIN HANFENDÜÜÜÜÜ
NEREDEN GELDİ O KADAR CİCİ ARKADAŞIM
MAŞALLAH DİYİM
günaydın günaydın günaydın
yılın son haftası ve son pazartesi günü:82:
Rabbim hepimize sağlıkl,ı sıhhatli, çocuklarımızla beraber, nice pazartesiler göstersin inşallah
( her ne kadar pazartesileri sevmesekte )
aaaaaaamin canım
şahsen pazartesilere dair özel bir hissiyatım yok hafta bir yerden başlamak zorunda pazartesinin günahı ne
Tunaydinnnn meralcim bilmyrm minanin dismi ne tutyr arada hic uyumama modu oykuyede kiyamam ya dis yada kabus yada herneyse gecsin annemin seker hastaligindan sag bas parmagi tutmamaya basladi fiziktedavi grdu iyi gelmedi simdi kortizonlu igne vuruldu o da iyi gelmezse ameliyat olacak ki sanirim ii gelmedi10 gun bekleyip gdck dra yine
Bige nbr umut nsl kesesine bereket okuldkilerin
Herkese bende de gunaydn. Burnumuz tikali oldugu icin bizde hic uyumadik . Oksurmeyede basladik zaten bugun doktora gidicez icim rahat etmedi.
Nevra gecmis olsun cnm canan seninde eline saglik asure ben cok svrm :) ama gelenleri hic yemem illa annem ypck Bige nbr umut nsl kesesine bereket okuldkilerin nilgun nbr gokan nasil oldu parmak gectim biraz
Herkese bende de gunaydn. Burnumuz tikali oldugu icin bizde hic uyumadik . Oksurmeyede basladik zaten bugun doktora gidicez icim rahat etmedi.
Nilgun kargon geldi :) Gelmiste aslinda cumartesi evde yoktuk esim almis nilgunden gelmis dedi . Aksam oyalaniriz :) Sagol tekrardan.
iyidir canım nasıl olsun burun tıkalı, sildirmiyor çektirmiyor varsa yoksa kuduruyor
amin amin
valide hanıma da çok geçmiş olsun inşallah iyi gelir de ameliyat falan olmaz... adı ameliyat sonuçta tatsız
günaydıııın
iyi haberlerle gelin dünür sizin demir durumu ne çıktı tahlillerde?
bizimkinin demiri bitmiş daha tahlile de gidemedik (akıntı olduğu sürece de gidemiycez zaten) yenisini alsam mı bilemedim :44:
Ben olsam alirdim bige demir yeniden dr gidene kadr tesekkrler annem icin insulin vurlyr annem ama arada kaciryr yine
bence alma bizimkinin kan tahlili daha önceden yapılmıştı yaşına gelmeden
demiri kesmişti yerinde diye
bence verme gidene kadar zaten umutun maşallahı var herşeyini yiyor
bu ara yemiyor doğru dürüst nilgün günde iki kez sebze çorbasını içiyor etli onun dışında ekmek kemiriyor o kadar... en son sabah 6.30da emen bir çocuk öğlen 12.30 gibi yemek yemeye başlar mı yaaaakendini bar şarkıcısı sanıyor zıpa
hımmm o zaman başka tabi
birde seninkinin gelişimi önde böyle bebeklerde demir eksikliği daha fazla görülüyor, şekil a : NİLAY :)
o zaman sen eve giderken al demir
hayır en üzüldüğüm de böyle düzensiz ve uzun aralıklı yediği için kof kilo alıyor :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?