herkese tünaydın iyi haftasonları...
Melikecim kolay gelsin sana...
sağol canım offff sıkıldım bütün gün 5 olsa da bitse bu çile :))) sen nasıl oldun canım daha iyi misin
amaan iyi diyelim iyi olalım. turtanın resimlerine baktım maşallah hep gülüyo gülen yüzü solmasın..
amaan iyi diyelim iyi olalım. turtanın resimlerine baktım maşallah hep gülüyo gülen yüzü solmasın..
fatmacım nooldu bakim sana
azramm yurüyoorrrr teyzesiiiii
bende aglıyorumm 2 gundur
niye ağlıyon niye niye :)))
ben peşinde dolanmaktan ağlamaya fırsatım olmuyor walla düşüpte korkmasın diye
bariyer olarak kendimi kullanıyorum.
ama çözdü olayı zıpa baktı gözü kesmiyor, hemen çöküyor dizinin üstüne maşallah diyeyimde nazarım değmesin
hepsine tüm kuzucuklara kocaman maşallah
ayy nılkunum bır gorsen boyle tıtrek tıtrek bır yuruyorrr,,nası aglamıyım
ılk zamanlar babasıyla sureklı etrafında durduk falan ama artık dolanmıyorum kut duşuyo poposunun ustune,,duşe duşe nası yavaş duşeceğinide cozdu zaten:)maşallah tum bebelereee
aminnn nılkunnn amınnoy oy oy oy bizimkide öyle
bide tutturmuyor titiyor ellerimi, yürüdükçede çok hoşuna gidiyoe zıpanın
kurban olsunlar onları verene
ALLAH'ım yollarını hep dümdüz etsin inşallah
hadi hayırlı olsun kuzuların ilk adımları azraya ve gökaya 41000 kere maş. çok tatlı oluyomuş onları seyretmek ya koridorda arkasından giderken bakıp kalıyorum öyle suratımda bi gülümsemeyle :)
aminnn nılkunnn amınn
aynen canım ya
bende yere uzanıp ızlıyorum asagıdan ızleyeyım dıye tum vucudunu goreyım ıstyorum
boyle bır zevk yok dunyada
hadi hayırlı olsun kuzuların ilk adımları azraya ve gökaya 41000 kere maş. çok tatlı oluyomuş onları seyretmek ya koridorda arkasından giderken bakıp kalıyorum öyle suratımda bi gülümsemeyle :)
kimsecikler yok ancak kendime geldim ya ne zor ve tatlı telas bu . zeynosun hiç keyfi yok ama hep üzgün modda geziniyor.
Bugün güzel gözlü NazAR ımızın dogum günüsüymüs allah nice nice uzun saglıklı ömürler versin yüzü hep gülsün dünya güzelinin
ben varım ama ya(((
neden neyi var kuzunun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?