2009 Aralık Anneleri

amaan iyi diyelim iyi olalım. turtanın resimlerine baktım maşallah hep gülüyo gülen yüzü solmasın..

sağol canım hep gülsünler hepsi inşallah
iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nazzzzzzzz iyi, ki varsın hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olursun ömrün boyunca inşallah seni kocaman öpüyorum bal surat nice yaşlara

melike hediyelerimiz geldi
çok tşk ederiz, hepsi çok güzel
nilay adınada, gökay adınada
çok sevindi, günlük yaptı defteri, hemen yazmış, sonrada saklamış,
hiç bulamayacağınız bi yere dedi :)

ıyıkıı dogduunnnnnnnnnnnnnnnnnn nazzzzzzz
nıceeeeeeeeeeee mutluuu yıllaraaaaaaaaaaaa nazzzzzzzzzzzz

sibelim

boncuğun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun
nice yıllara olsun, upuzuuuuuuuuuuuun ömrü olsun
mesaj attım ama belki görmezsin diye işimi sağlama alayım didim

öperim kocaman

Son düzenleme:
azramm yurüyoorrrr teyzesiiiii
bende aglıyorumm 2 gundur

niye ağlıyon niye niye :)))

ben peşinde dolanmaktan ağlamaya fırsatım olmuyor walla düşüpte korkmasın diye
bariyer olarak kendimi kullanıyorum.
ama çözdü olayı zıpa baktı gözü kesmiyor, hemen çöküyor dizinin üstüne maşallah diyeyimde nazarım değmesin
hepsine tüm kuzucuklara kocaman maşallah

Son düzenleme:

ayy nılkunum bır gorsen boyle tıtrek tıtrek bır yuruyorrr,,nası aglamıyım
ılk zamanlar babasıyla sureklı etrafında durduk falan ama artık dolanmıyorum kut duşuyo poposunun ustune,,duşe duşe nası yavaş duşeceğinide cozdu zaten:)maşallah tum bebelereee

oy oy oy oy bizimkide öyle
bide tutturmuyor titiyor ellerimi, yürüdükçede çok hoşuna gidiyoe zıpanın
kurban olsunlar onları verene
ALLAH'ım yollarını hep dümdüz etsin inşallah

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun kuzuların ilk adımları azraya ve gökaya 41000 kere maş. çok tatlı oluyomuş onları seyretmek ya koridorda arkasından giderken bakıp kalıyorum öyle suratımda bi gülümsemeyle :)

oy oy oy oy bizimkide öyle
bide tutturmuyor titiyor ellerimi, yürüdükçede çok hoşuna gidiyoe zıpanın
kurban olsunlar onları verene
ALLAH'ım yollarını hep dümdüz etsin inşallah
aminnn nılkunnn amınn
hadi hayırlı olsun kuzuların ilk adımları azraya ve gökaya 41000 kere maş. çok tatlı oluyomuş onları seyretmek ya koridorda arkasından giderken bakıp kalıyorum öyle suratımda bi gülümsemeyle :)

aynen canım ya
bende yere uzanıp ızlıyorum asagıdan ızleyeyım dıye tum vucudunu goreyım ıstyorum
boyle bır zevk yok dunyada

aminnn nılkunnn amınn

aynen canım ya
bende yere uzanıp ızlıyorum asagıdan ızleyeyım dıye tum vucudunu goreyım ıstyorum
boyle bır zevk yok dunyada

bizimki artık dışarda arabayla dolaşmak istemiyo ya yürüsün istiyo ama onu ayağıyla çooook ağır yürüyoruz. accık hızlansa olucak Allah izin verirse ama biz hep bir an önce olsun istiyoruz hepsini işte:)

kimsecikler yok ancak kendime geldim ya ne zor ve tatlı telas bu . zeynosun hiç keyfi yok ama hep üzgün modda geziniyor.

Bugün güzel gözlü NazAR ımızın dogum günüsüymüs allah nice nice uzun saglıklı ömürler versin yüzü hep gülsün dünya güzelinin

sağol kıymetcim,
bizimki uzun zamandır yürüyor ama oyun sanıyordu rutine bağlamamıştı,
3-5 gündür bağladı rutine bayağı bayağı yürüyor zıpa

nasıl oldunuz siz???? iyileşebildiniz mi???

ben varım ama ya (((

neden neyi var kuzunun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…