hayır en üzüldüğüm de böyle düzensiz ve uzun aralıklı yediği için kof kilo alıyor :85:
hadi ben öğlen arası yapayım kahvaltı da yapmadım açım erkenden yiyeyim
ahahaha evet oğlan düzensiz ve uzun aralarla yediği için üzül sen enayikime çektiyse :44:
Geçiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz sağolun ..
yaa geçmiş çok geçmiş okuyamıyorum işlerimde çok ..
kuzularımız hastaymı. d.günü sonrası alıştık hepimiz.
geçmiş olsun hepsine..
vaktim olunca resimleri yükleyeceğim .. ben işlerime geri döneyim ..
görüşürükk..
hadi ben öğlen arası yapayım kahvaltı da yapmadım açım erkenden yiyeyim
ahahaha evet oğlan düzensiz ve uzun aralarla yediği için üzül sen enayikime çektiyse :44:
HERKEZİN KESESİNE BEREKETokulda bir parti daha para topladık meralcim... biraz arttı onu da kısmetse 23 nisanda çocuk esirgeme kampanyası düşünüyoruz oraya harcarız muhtemelen
bir bere var bayıldım oğluşum için iç etsem
günaydın diyorum okul kapalı malum ben bir kahve keyfine gider
GÜNAYDIN NİLGÜÜÜÜÜÜNNNNNNgünaydın günaydın günaydın
yılın son haftası ve son pazartesi günü:82:
Rabbim hepimize sağlıkl,ı sıhhatli, çocuklarımızla beraber, nice pazartesiler göstersin inşallah
( her ne kadar pazartesileri sevmesekte )
ANNENE GEÇMİŞ OLSUN PELİNCİMTunaydinnnn meralcim bilmyrm minanin dismi ne tutyr arada hic uyumama modu oykuyede kiyamam ya dis yada kabus yada herneyse gecsin annemin seker hastaligindan sag bas parmagi tutmamaya basladi fiziktedavi grdu iyi gelmedi simdi kortizonlu igne vuruldu o da iyi gelmezse ameliyat olacak ki sanirim ii gelmedi10 gun bekleyip gdck dra yine
ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün
Bige 8 9 10
Canan 3 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 3 2
Müzeyyen
Tülay 9
Merve 3
Toplam 14
GEREKEN 34 34
GÖKAYA MAŞALLAH ANNESİgeçmiş olsun pelin,
bizimde var diş sıkıntımız ön üst dörtledi, altta 2 tane ama arkada azı dişinin ucu çıkmış
annenede çok geçmiş olsun
bu şeker ne menem bişi yaw annemdede var, çok zor bişey, o kadar yemesine içmesinede dikkat eder ama yinede şeker yüzünden sürekli şikayetleri var
AH PAŞAM AH SÜMÜKLÜ PAŞA AAAHHHiyidir canım nasıl olsun burun tıkalı, sildirmiyor çektirmiyor varsa yoksa kuduruyor
amin amin
valide hanıma da çok geçmiş olsun inşallah iyi gelir de ameliyat falan olmaz... adı ameliyat sonuçta tatsız
günaydıııın
iyi haberlerle gelin dünür sizin demir durumu ne çıktı tahlillerde?
bizimkinin demiri bitmiş daha tahlile de gidemedik (akıntı olduğu sürece de gidemiycez zaten) yenisini alsam mı bilemedim :44:
bence alma bizimkinin kan tahlili daha önceden yapılmıştı yaşına gelmeden
demiri kesmişti yerinde diye
bence verme gidene kadar zaten umutun maşallahı var herşeyini yiyor
hadi afiyet olsun canımm .. ben d geçiçi olduüunu düşünüyorum
bu aralar bizimkide bişey yemiyoo .. nasıl ayakta duruyo bunlar anlamıyorum ..
nilgünn nilay nasıl oldu . reviri kapattınız mı .. gökkuş napıyoo .. bu arada herşey önemlisi sen nasılsın..
GÜNAYDIN NİLGÜÜÜÜÜÜNNNNNN
GÖKAYA MAŞALLAH ANNESİ
AZISINI PATLAŞMIŞ YAVRU KUŞ
SENİN ANENEDE GEÇMİŞ OLSUN NİLGÜN
Bende yemeğe çıkıyorum şekerler
yemek sonrası görüşmek üzereeeee
bige afiyet olsun cnm
sağol canım hep gülsünler hepsi inşallah
iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nazzzzzzzz iyi, ki varsın hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olursun ömrün boyunca inşallah seni kocaman öpüyorum bal surat nice yaşlara
ıyıkıı dogduunnnnnnnnnnnnnnnnnn nazzzzzzz
nıceeeeeeeeeeee mutluuu yıllaraaaaaaaaaaaa nazzzzzzzzzzzz
sibelim
boncuğun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun
nice yıllara olsun, upuzuuuuuuuuuuuun ömrü olsun
mesaj attım ama belki görmezsin diye işimi sağlama alayım didim
öperim kocaman
kimsecikler yok ancak kendime geldim ya ne zor ve tatlı telas bu . zeynosun hiç keyfi yok ama hep üzgün modda geziniyor.
Bugün güzel gözlü NazAR ımızın dogum günüsüymüs allah nice nice uzun saglıklı ömürler versin yüzü hep gülsün dünya güzelinin
Selaam arkadaslar gelemez oldum artık yada gelsemde yazamaz oldum ins herkes iyidir biz iyiyiz
Oglus uykusuz ve istahsizbir haftadır oluyorum uykusuzluktan yorgunluktan
Yürümüyor hala cogu bebis yürüdü sanırım maşallah onlara
Dün dublex bir eve gitik merdivenin basından alamadık kuzuyu emekleye emekleye hızlı hızlı merdiven cikiyor sasirdim
Bugün baya uzun zamandan sonra sinemaya av mevsimine gittik bekklediim kadar güzel deildi..efe de teyzesinde uslu durmuş CNm benm
Ayrıca güzel gelinimin d.gunü kutlu olsun yeniden
HePinizi ve kuzuları optum
Naz ın doğum günü kutlu olsun Canberk üzerime saldırdığı için yazamadım daha fazla
kızlar çoooookkk teşekkür ederiz. ayrıca dün mesajları ve telefonlarıyla yalnız bırakmayan herkese çok çok çok teşekkür ederim. dönemedim kimseye çok yoğun bi gündü.. ctesi temizlik pazar öğlene kadara hazırlık derken akşama doğruda aile arasınad bi pasta kestik ama bizim aile biraz kalabalık malum :) nerden baksan yine 25-30 kişiydik. ama çok güzeldi.. buraya resim eklemeyi bilmediğim için ekleymicem ama face e bi iki tane koyarım birazdan..
bugün de aşımızı olduk.inşallah ateş filan yapmaz huysuzluk etmez.. tam ölçememekleberaber yaklaşık kilo 10800 boy 72 gibi bişi çıktı. sağlık ocağının dandik uygulamalarında. doktor kontrolünde tam bakılır zaten bu hafta. ay amma yazdım hadi bakalım ara ara uğrarım benbu gün bi çamaşır yıkıcamki evlere zarar heralde on makine filandır... bana kolay gelsin bari öptüm hepinizi.
ya geçmişe çok hızlı baktım hasta bebişler var sanırım geçmiş olsun kuzulara..
afiyet olsunlarınıza teşekkür fışkırtır aynen size de afiyet şeker ve emziriyorsanız süt olmasını dileyerek girdiğim bu cümleden çıkamadığımı ifade ederken bu çılgın tümce ne zaman ve nasıl sona erecek diye meraklandığımı ve hatta sabırsızlandığımı bildirmekten duyduğum memnuniyeti dile getirmekteki zorluğumu hoş görmenizi rica ederim
hastalara şifa yorgunlara dinlenme diliyorum yüce yaradandan
yuh bu ne lan, okurken nefesim kesildi..
nerde bunun virgülü ayolafiyet olsunlarınıza teşekkür fışkırtır aynen size de afiyet şeker ve emziriyorsanız süt olmasını dileyerek girdiğim bu cümleden çıkamadığımı ifade ederken bu çılgın tümce ne zaman ve nasıl sona erecek diye meraklandığımı ve hatta sabırsızlandığımı bildirmekten duyduğum memnuniyeti dile getirmekteki zorluğumu hoş görmenizi rica ederim
Hastalara şifa yorgunlara dinlenme diliyorum yüce yaradandan
maşallah naz'akızlar çoooookkk teşekkür ederiz. Ayrıca dün mesajları ve telefonlarıyla yalnız bırakmayan herkese çok çok çok teşekkür ederim. Dönemedim kimseye çok yoğun bi gündü.. Ctesi temizlik pazar öğlene kadara hazırlık derken akşama doğruda aile arasınad bi pasta kestik ama bizim aile biraz kalabalık malum :) nerden baksan yine 25-30 kişiydik. Ama çok güzeldi.. Buraya resim eklemeyi bilmediğim için ekleymicem ama face e bi iki tane koyarım birazdan..
Bugün de aşımızı olduk.inşallah ateş filan yapmaz huysuzluk etmez.. Tam ölçememekleberaber yaklaşık kilo 10800 boy 72 gibi bişi çıktı. Sağlık ocağının dandik uygulamalarında. Doktor kontrolünde tam bakılır zaten bu hafta. Ay amma yazdım hadi bakalım ara ara uğrarım benbu gün bi çamaşır yıkıcamki evlere zarar Heralde on makine filandır... Bana kolay gelsin bari öptüm hepinizi.
Ya geçmişe çok hızlı baktım hasta bebişler var sanırım geçmiş olsun kuzulara..
kesti nefesleri bir kalemdegeçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatın
maşallah bu arada kocaman apla oldu kuzu
sanada kolay gelsin bende hafta sonu yıka yıka bitiremedim , hala var hala var
yuh bu ne lan, okurken nefesim kesildi..
Amin diyorum bende
nerde bunun virgülü ayol
nefes alamadım ve nasıl okuudm bende anlamdım
senin çıkamadığın cümledebiz boğuluyoduk haberin varmııı
kesti nefesleri bir kalemde
afiyet olsunlarınıza teşekkür fışkırtır[sıze="3"],[/sıze] aynen size de afiyet şeker ve emziriyorsanız süt olmasını dileyerek[sıze="3"],[/sıze] girdiğim bu cümleden çıkamadığımı ifade ederken[sıze="3"],[/sıze] bu çılgın tümce ne zaman ve nasıl sona erecek diye meraklandığımı ve hatta sabırsızlandığımı bildirmekten duyduğum memnuniyeti dile getirmekteki zorluğumu hoş görmenizi rica ederim
aha buralarda
ben renk körüyüm bigeeeeee ondan göremedüm sanırım
Ama şimdi görüyorumuuuuuumallahım düzeldi galiba gözlerim:86:
hadi ben gider
görevi ifa eder :78:
geri işe döner
çoooooooooooooook büyük bi problemiiim vaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hadi ben gider
Görevi ifa eder :78:
Geri işe döner
sen nelere kadirsin rabbimbak bi boğulma hissi nelere kadir
çalış köleeeeMeme ver, temizlik yap, işe dön çalışşşşşşş
hamilesinçoooooooooooooook büyük bi problemiiim vaaaaaaaaaaaaaaaarrr
kesin hamileeeeehayırdır
Hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?