2009 Aralık Anneleri

faranjit:2: dedi dr nilkün teyzesi hiç iştahı yok öksürüyor bide mutsuz mutsuz oturuyor hali yok

ya hiç haberim yok , kıyamam çok geçmiş olsun
çabucak atlatın inşallah, bol bol sıvı tüketmesini sağlarsan daha çabuk geçer edacım

nilay kuzusu nasıl oldu

iyi şükür biraz öksürük var ama genel durumu oldukça iyi teyzesi

Son düzenleme:

güle güle kullansınlar kalemle defteri kardeşime sipariş verdim ben daha tüylü süslü püslü istiyordum tüy zararlı diye almamış benim bilimsel kardeşim aman yerim ben onun gizli günlüğünü hep güzel haberler yazsın inşallah ben de ikisini de öpüyorum

azramm yurüyoorrrr teyzesiiiii
bende aglıyorumm 2 gundur

tam görmemişin çocuğu olmuş modundayız

inşallah teyzesi inşallah tekrar tşk ederiz hemde çok

tam görmemişin çocuğu olmuş modundayız[/QUOTE]

hiç sorma
bu gidişle tutup bi taraflarını koparmazsak iyi

Son düzenleme:
melike mesajın içine girmişim bacım
idare et mesai bitmek üzere yoruldum zannımca

tüm gün temizlk yaptım zeynoda peşimde balkona çıkıp cam silerken giydiridm montunu aldı eline bir bez etrafı siliyor bu kız bana çok yardım edecek diye umuyorum

tüm gün temizlk yaptım zeynoda peşimde balkona çıkıp cam silerken giydiridm montunu aldı eline bir bez etrafı siliyor bu kız bana çok yardım edecek diye umuyorum

bu havada cammı sildin
hasta edeceksin kendini biliyorum hazırlık yapıyorsun dikkat et kendine

yerim ben senin turtanı büyümüşte annesine yardım edermiş, geçen sene bugün daha karnında duruyordu

bu havada cammı sildin
hasta edeceksin kendini biliyorum hazırlık yapıyorsun dikkat et kendine

yerim ben senin turtanı büyümüşte annesine yardım edermiş, geçen sene bugün daha karnında duruyordu

çok batmıştı canım baktım en azından yağış yoktu ohhh amma temiz oldu camlarım hoşuma gitti
o mnicik elleriyle bexzi tutmuşm siliyor sözde arada ağzına sokuyor diye kullanılmamış bez verdim dibimden ayrılmadı tüm gün babası bir giititi arabanın yağını değiştirmeye gelemedi bir türlü

melike nasıl resim yükleyecem ben yeni sistemde beceremedim sen en son meshur kayınvalidecigini yüklemiştin

selam kızlar ölüyorum yorgunluktan ya dün gece 3 aileyi ağırladık gece 3 falandı yattığımda sabah 8de mesai başlıo malum yağmurla bugnde aşura yaptık bi arkadaşla onları dağıttık falan yemeğede kaldılar otrunca yorgunluk çöktü valla bulaşıklarım beni beklio makinede yarısı Allah şu makineleri çıkarandan razı olsun yaa :)))

Selaam arkadaslar gelemez oldum artık yada gelsemde yazamaz oldum ins herkes iyidir biz iyiyiz
Oglus uykusuz ve istahsiz bir haftadır oluyorum uykusuzluktan yorgunluktan
Yürümüyor hala cogu bebis yürüdü sanırım maşallah onlara
Dün dublex bir eve gitik merdivenin basından alamadık kuzuyu emekleye emekleye hızlı hızlı merdiven cikiyor sasirdim
Bugün baya uzun zamandan sonra sinemaya av mevsimine gittik bekklediim kadar güzel deildi..efe de teyzesinde uslu durmuş CNm benm
Ayrıca güzel gelinimin d.gunü kutlu olsun yeniden
HePinizi ve kuzuları optum

günaydınnnnn ben geldimm ..

oğluşuma 3 gün 3 gece kutlama yaptım. son olarak dün akşamda ablamlar vardı. ölüyorum yorgunluktan gece 2 de yattım .. bu arada hafta sonu hastalar kervanına bizde katıldık. (
( k.valdemler sayesinde ) d.gününde oğluşum sallaya sümük dolandı. bide fena öksürüyoo.. pedidus ve burnu içinde tonimer kulanıyoruz.. oğluşum hastalığı banada sattı bende feanyım ...aman o iyi olsunda hep ben hasta olayım razıyımm ..

ay ne çok yazdım ee hadi ben geçmişe bi dalayım çıkarım inşll.

inşallah güzel bir doğum günü geçirmişsinizdir cnm

Gunaydinnn hic uyumadik dersem yeridir simdi uyuyor ama ben gunduz uyuyamiyorum eda konu vardi bulup atayim ticker yapmakla ilgili dogumgunlerine biz gidrmyrz annemin parmagi fena bize gelecek yemek falan yapamyr diye
pelin minanın keyfimi yok neden uyumadınızki
annenin parmağına ne olduki:26:
gerçi benimkide 2 gün iyiyidi
dün gece canımı okudu zıpam
anlamdım gitti sizdemi aynı durum var kızlar
uyurken inliyor bazen
hele ara ara gözler kapalı bir şekilde bağıra bağıra ağlaması yokmu için eriyor vallahi
kabusmu görüyor korkutuyorları yavrumu anlamadım:26:
sizde durum nasıl
sabaha kadar kaç kez ağladı ben bile hatırlamıyorum o kadar fazla yani

bizdede var cnm
ellerine sağlık diycem melikecim ama sen işleri turtana yaptırmış olmayasın
tabe kızı büyüttün verdin eline bezi:86:
o minicik elleri yerüm yer.

allah kabul etsin arkadaşım
vallahi tüm 2009 aralık analarına
doğum günü
temizlik
misafir
uykusuzluk
hastalık
vs vs derken helak olduk ama yıkılmadık ayaktayız

selamederim nazancım
günaydın kız uyurken erken kalkmak zevkliymiş ev sessiz sakin

günaydın melikeeeeeee

günaydın günaydın günaydııııııınnnnnnnnn
çok uykum var yineeeee:85:

herkez iyimi bebeler iyimi

hoşgeldinde geçmiş olsun nevracım
doğumgünü maduru paşama geçmiş olsun
inş çabuk toparlar yavrum

günaydın nevracım. bir an kendimi okudum yazdıklarında. doğum gününden sonra kız la ikimizde hasta olmuştuk. neden se hepimizin başına aynı şey geldi. doğum gününü atlatan hastalığa yakalnıyo. rabbim şifasını versin biran önce inş.

herkezlere günyadın bu arada. kızımla başbaşa bi hafta sonu geçirdik. babamızın yıl sonu sayımları vardı . sabaha karşı uğradı eve yatmaya. bizde deli gibi gezdik kızımla . bide şu pazartesiler olmasa pek süper olacaktı ama neyseeeee.

bilgeee 6 aylık sarı örme hırka eklermisin canım. kız erkek farketmez herhalde. civciv sarısı rengi

OOOHHH ANALI KIZLI NE GÜZEL
SÜPER OLMUŞ TÜLAYCIM

GÜNAYDIN HANFENDÜÜÜÜÜ
NEREDEN GELDİ O KADAR CİCİ ARKADAŞIM

MAŞALLAH DİYİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…