faranjit:2:dedi dr nilkün teyzesi hiç iştahı yok öksürüyor bide mutsuz mutsuz oturuyor hali yok
nilay kuzusu nasıl oldu
melike hediyelerimiz geldi
çok tşk ederiz, hepsi çok güzel
nilay adınada, gökay adınada
çok sevindi, günlük yaptı defteri, hemen yazmış, sonrada saklamış,
hiç bulamayacağınız bi yere dedi :)
azramm yurüyoorrrr teyzesiiiii
bende aglıyorumm 2 gundur
güle güle kullansınlar kalemle defteri kardeşime sipariş verdim ben daha tüylü süslü püslü istiyordum tüy zararlı diye almamış benim bilimsel kardeşimaman yerim ben onun gizli günlüğünü hep güzel haberler yazsın inşallah ben de ikisini de öpüyorum
tüm gün temizlk yaptım zeynoda peşimde balkona çıkıp cam silerken giydiridm montunu aldı eline bir bez etrafı siliyor bu kız bana çok yardım edecek diye umuyorum
bu havada cammı sildin
hasta edeceksin kendini biliyorum hazırlık yapıyorsun dikkat et kendine
yerim ben senin turtanı büyümüşte annesine yardım edermiş, geçen sene bugün daha karnında duruyordu
hadi benim mesai burda bitti
evde devam
görüşürüz, öptümmmmm
inşallah güzel bir doğum günü geçirmişsinizdir cnmgeçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar...canancım çook teşekkür ederim cnm bnm numaramı bilmediğin halde düşünüp bulup aramışsın sağol cnm bnm nasıl sev,ndim moral oldun anlatamam ateşi y,ne yükseldi biraz önce 38.5falandı ne yapıcamı şaşırdım fitil verdim artık calpol işe yaramadı(boğaz enfeksiyonuna ayrı ilaç kullanmamamızmı gerekioki sadece ateş düşürücü idrarıda veremedik evde aldık bir sürü torba idrar için boşa giti hep dışa akmış inş bir sorun yoktur iner ateeşimizde yarın istediğimiz gibi yaparız doğum günümüzü nolur dua edin kızşar kuzularımız iyileşsin...
Herkese çok teşekkür ederim . .ne yazıkki geç cevap verdiğim için kusura bakmayın ne olur ..ben artık kendimi toplıyamıyorum ne pc ne baska bişey hiçbirşey yetişmiyor ..Halit paçamdan ayrılmıyor hafta sonu yapıcaz doğumgününü çünkü babamızın vardiyası uymadı oyuzden tabi ben fırsat bulup yapabilirsem halit paşadan :) ..fotolarıda ozaman koyarım artık . .
Allah hepimizin evletlarına sağlık sıhhat versin başarılı olsunlar her zaman . .kutlayamadığım tüm bebeklerin doğum günleri kutlu olsun nice yaşlara inşallah . .
pelin minanın keyfimi yok neden uyumadınızkiGunaydinnn hic uyumadik dersem yeridir simdi uyuyor ama ben gunduz uyuyamiyorumeda konu vardi bulup atayim ticker yapmakla ilgili dogumgunlerine biz gidrmyrz annemin parmagi fena bize gelecek yemek falan yapamyr diye
bizdede var cnmMerhaba kizlar bende aralik 3 annesiyim,,,oglum 2 aydir rahat birsekilde yuruyor ama sol ayagi ice donuk adim atiyor,,,dr a randevu yaptik ama aklimdan hic cikmiyor adim atislari,,,okudugum heryerde normal yaziyor ama sizinkilerin adimlari nasil merak ettim boyle carpik yamuk adim atan varmi?
ellerine sağlık diycem melikecim ama sen işleri turtana yaptırmış olmayasınçok batmıştı canım baktım en azından yağış yoktu ohhh amma temiz oldu camlarım hoşuma gitti
o mnicik elleriyle bexzi tutmuşm siliyor sözde arada ağzına sokuyor diye kullanılmamış bez verdim dibimden ayrılmadı tüm gün babası bir giititi arabanın yağını değiştirmeye gelemedi bir türlü
allah kabul etsin arkadaşımselam kızlar ölüyorum yorgunluktan ya dün gece 3 aileyi ağırladık gece 3 falandı yattığımda sabah 8de mesai başlıo malum yağmurla bugnde aşura yaptık bi arkadaşla onları dağıttık falan yemeğede kaldılar otrunca yorgunluk çöktü valla bulaşıklarım beni beklio makinede yarısı Allah şu makineleri çıkarandan razı olsun yaa :)))
selamederim nazancımSelaam arkadaslar gelemez oldum artık yada gelsemde yazamaz oldum ins herkes iyidir biz iyiyiz
Oglus uykusuz ve istahsizbir haftadır oluyorum uykusuzluktan yorgunluktan
Yürümüyor hala cogu bebis yürüdü sanırım maşallah onlara
Dün dublex bir eve gitik merdivenin basından alamadık kuzuyu emekleye emekleye hızlı hızlı merdiven cikiyor sasirdim
Bugün baya uzun zamandan sonra sinemaya av mevsimine gittik bekklediim kadar güzel deildi..efe de teyzesinde uslu durmuş CNm benm
Ayrıca güzel gelinimin d.gunü kutlu olsun yeniden
HePinizi ve kuzuları optum
günaydın kız uyurken erken kalkmak zevkliymiş ev sessiz sakin
günaydınnnnn ben geldimm ..
oğluşuma 3 gün 3 gece kutlama yaptım.son olarak dün akşamda ablamlar vardı. ölüyorum yorgunluktan gece 2 de yattım .. bu arada hafta sonu hastalar kervanına bizde katıldık. (
( k.valdemler sayesinde ) d.gününde oğluşum sallaya sümük dolandı. bide fena öksürüyoo.. pedidus ve burnu içinde tonimer kulanıyoruz.. oğluşum hastalığı banada sattı bende feanyım ...aman o iyi olsunda hep ben hasta olayım razıyımm ..
ay ne çok yazdım ee hadi ben geçmişe bi dalayım çıkarım inşll.
günaydınnnnn ben geldimm ..
oğluşuma 3 gün 3 gece kutlama yaptım.son olarak dün akşamda ablamlar vardı. ölüyorum yorgunluktan gece 2 de yattım .. bu arada hafta sonu hastalar kervanına bizde katıldık. (
( k.valdemler sayesinde ) d.gününde oğluşum sallaya sümük dolandı. bide fena öksürüyoo.. pedidus ve burnu içinde tonimer kulanıyoruz.. oğluşum hastalığı banada sattı bende feanyım ...aman o iyi olsunda hep ben hasta olayım razıyımm ..
ay ne çok yazdım ee hadi ben geçmişe bi dalayım çıkarım inşll.
eklerim eklerim
masamın üstünü görmeniz gerek!!! rengarenk bereler, mama önlükleri, antibakteriyel polar havludan eldiven şapka takımlar, penye bereler, tek parmak eldivenler, üzeri desen desen baskılı 5 parmak eldivenler, bere atkı takımları......döküm yapmam lazım:97:
geçmişi okumam lazım :97:
OOOHHH ANALI KIZLI NE GÜZELgünaydın nevracım. bir an kendimi okudum yazdıklarında. doğum gününden sonra kız la ikimizde hasta olmuştuk. neden se hepimizin başına aynı şey geldi. doğum gününü atlatan hastalığa yakalnıyo. rabbim şifasını versin biran önce inş.
herkezlere günyadın bu arada. kızımla başbaşa bi hafta sonu geçirdik. babamızın yıl sonu sayımları vardı . sabaha karşı uğradı eve yatmaya. bizde deli gibi gezdik kızımla . bide şu pazartesiler olmasa pek süper olacaktı ama neyseeeee.
bilgeee 6 aylık sarı örme hırka eklermisin canım. kız erkek farketmez herhalde. civciv sarısı rengi
GÜNAYDIN HANFENDÜÜÜÜÜeklerim eklerim
masamın üstünü görmeniz gerek!!! rengarenk bereler, mama önlükleri, antibakteriyel polar havludan eldiven şapka takımlar, penye bereler, tek parmak eldivenler, üzeri desen desen baskılı 5 parmak eldivenler, bere atkı takımları......döküm yapmam lazım:97:
geçmişi okumam lazım :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?