2009 Aralık Anneleri

anam karı üşüttü bu ne ayol

ahanda tam üşütmüş

çoooooooooooooook büyük bi problemiiim vaaaaaaaaaaaaaaaarrr

hamile misin

bizim 2006 polo muz var yeni aldık 20500 dü 19500 e verdi çok memnunuz ama bayağı yakıyor benzinli sürüş olarak çok güzel memnunuz fikir olur

Gonlunuze gore olsun fatma
amınnnn cook sol pelıncım...oncekı arabamızda cokk zarar ettık oyuzden korkuyorum,,inş hayırlısı olur
tekkeyi bekliyoz

tamam sorarım akşam
sizde sahibinden.com'a bakabilirsiniz
hatta bi arkadaşım var bu işi yapan onada yönlendirebilirim sizi
evet ordan bakıyoruz canım nerde arkadaşın?
bizim 2006 polo muz var yeni aldık 20500 dü 19500 e verdi çok memnunuz ama bayağı yakıyor benzinli sürüş olarak çok güzel memnunuz fikir olur

şimdi aradı 2000 model golf 20 bıne varmış bana nasıl dıyo
gorunum guzeldı cook pahalı değil mı ya 2. ele gore en fazla 19 a duşulur heralde

teşekkürler kızlar..

ayy daha 3. makineyi yıkıyorum öldüm bittim uykum var. gerci zaten yorgun olduğum için

biz 3 gecedir uyumuyoruz.. naz gece 2 gibi kalkıyo ve 5 e kadar uyumuyo.. allahtan izindeyim ama işbaşı yapınca böyledevam ederse m.çtık

Etli pAtates ve bulgur pilavi nilgun e hic bulamazsan canan ( canan a direk yazayim girerse okusun )abine ucak bileti al simdi hemen alirsan ucuz olur abin nobetci olmadgi birhafta sonu hem yagmuru grsun hem asisini vursun ucakta dolap var ucaga kadar da asi tasimaya buzlu bloklar var onlarla getirir sana 65 yerine 165 mal olur belki ama ne bileyim ben oyle yapardim diye geldi aklima fikir olsun diye yazayim dedim cnm

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
serinus frezya_tg+ realisttt+ Tweety75+ fd7+ MotherandBaby+ Nilguni+ mcetin1+

HEY MAŞALLAH

walla ben piyasayı bilmiyorum,
normalde dükkanı felan yok al sat yapıyor 2. el

herkese slm kızlar dün döndük oh be insanın evi gibisi yok

hoşgeldiniz, ne yaptınız Yiğit'i götürdünüz mü doktora? sonuç ne?

walal zor çalışırken gece kalkıp kalkıp yatmak
Allah hepimizin yardımcısı olsun
kolay gelsin....

ohhhh mis kibin afiyet olsuni ellerine sağlık
olabilir walla neden olmasın süper fikir

BİLGE hani sana geçenlerde bahsetmiştim. 2 ipten bi atkı örmüşler galiba diye işte o gerçek oldu. şuan atkı sayım 8 haberin olsun canım. hepsi bitti cuma kargoya vericem kısmetse

herkese slm kızlar dün döndük oh be insanın evi gibisi yok
selam
hoşgeldin sevgi
paşa nasıl oldu?
motor taktın yaniii
Allah kolaylık versin
birde ütüsü var dimim:86:

Bu kuzular neden uyumuyorki yaaaaaaaa:84:

afiyet olsun pelincim

Sevgi nerdeydinki hosgeldin diyim nilgun gel beraber olsun simdi zimbirtili hatunlar onumuzdeki ay kontrole gel dedi ya dr regliykenmi bitincemi gidilmesi lazim

canım saol sorduğun için götürdük doktor baktı bizimkide uyuyodu zorluk çıkarmadı allahtan iki kulağındada enfeksiyon var(ama çok az hatta yok denecek kadar az..bademcikleri hafif şişmiş belkide atesi yapan oydu oda çok değil hafifmiş antibiyotiğe devam dedi doktor 1 hafta daha ama eski huysuzluğu kalmadı zaten soğuk bişiy yedirmedim çok dikkat ederim ama nasıl oldu anlamadım yaaaaaaa
neyse nilay nasıl oldu gökay da ii dir umarım

kızlar yaa annemle konuştum burak sabahtan beri doğru düzgün bişey yememiş.... süreklide kafasını bi yere dayayarak oturuyormuş..

selam
hoşgeldin sevgi
paşa nasıl oldu?

motor taktın yaniii
Allah kolaylık versin
birde ütüsü var dimim:86:

Bu kuzular neden uyumuyorki yaaaaaaaa:84:

afiyet olsun pelincim

saol cnm daha ii şükür ATESİ olmadı bidaha öykücük nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…