afiyet olsunlarınıza teşekkür fışkırtır aynen size de afiyet şeker ve emziriyorsanız süt olmasını dileyerek girdiğim bu cümleden çıkamadığımı ifade ederken bu çılgın tümce ne zaman ve nasıl sona erecek diye meraklandığımı ve hatta sabırsızlandığımı bildirmekten duyduğum memnuniyeti dile getirmekteki zorluğumu hoş görmenizi rica ederim
Hastalara şifa yorgunlara dinlenme diliyorum yüce yaradandan
afiyet olsunlarınıza teşekkür fışkırtır[sıze="3"],[/sıze] aynen size de afiyet şeker ve emziriyorsanız süt olmasını dileyerek[sıze="3"],[/sıze] girdiğim bu cümleden çıkamadığımı ifade ederken[sıze="3"],[/sıze] bu çılgın tümce ne zaman ve nasıl sona erecek diye meraklandığımı ve hatta sabırsızlandığımı bildirmekten duyduğum memnuniyeti dile getirmekteki zorluğumu hoş görmenizi rica ederim
aha buralarda
çoooooooooooooook büyük bi problemiiim vaaaaaaaaaaaaaaaarrr
ıyı olur sorarsan canım
16 ıle 20 bın arasında bışı yanı en fazla 20 bın
valla en son volkswagen bakıyoduk ama henuz karar vermış değiliz
sen eşine handı markayı onerırımış sorsan ya 2.el ya ben başımız agrımasın ıstıyorum eşim dış ve iç gorunumune cok onem verıyo.eşinin burda tanıdığı bayii felan varsa ona da yonlendırebılır bızı
yemek pisiyor pissin uyutcgm kara kuzuyu kendine evde biryer bulmus kuytu orda oturuyor :)) sen nasilsin yogunmu isler
canan canım su çiçeği aşısını bulamıyormuşNilgun kim asi blmyrmus
ne pişirdinYemek pisiyor pissin uyutcgm kara kuzuyu kendine evde biryer bulmus kuytu orda oturuyor :)) sen nasilsin yogunmu isler
amınnnn cook sol pelıncım...oncekı arabamızda cokk zarar ettık oyuzden korkuyorum,,inş hayırlısı olurGonlunuze gore olsun fatma
evet ordan bakıyoruz canım nerde arkadaşın?tekkeyi bekliyoz
tamam sorarım akşam
sizde sahibinden.com'a bakabilirsiniz
hatta bi arkadaşım var bu işi yapan onada yönlendirebilirim sizi
bizim 2006 polo muz var yeni aldık 20500 dü 19500 e verdi çok memnunuz ama bayağı yakıyor benzinli sürüş olarak çok güzel memnunuz fikir olur
geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatın
maşallah bu arada kocaman apla oldu kuzu
sanada kolay gelsin bende hafta sonu yıka yıka bitiremedim , hala var hala var
yuh bu ne lan, okurken nefesim kesildi..
amin diyorum bende
nerde bunun virgülü ayol
nefes alamadım ve nasıl okuudm bende anlamdım
senin çıkamadığın cümledebiz boğuluyoduk haberin varmııı
maşallah naz'a
geçmiş olsun ateş yapmaz merak etme cnm
kesti nefesleri bir kalemde
2006 dizel
Pejo diyorum 16-17 ye bulunur ve cok az yakiyor
amınnnn cook sol pelıncım...oncekı arabamızda cokk zarar ettık oyuzden korkuyorum,,inş hayırlısı olur
evet ordan bakıyoruz canım nerde arkadaşın?
şimdi aradı 2000 model golf 20 bıne varmış bana nasıl dıyo
gorunum guzeldı cook pahalı değil mı ya 2. ele gore en fazla 19 a duşulur heralde
herkese slm kızlar dün döndük oh be insanın evi gibisi yok
teşekkürler kızlar..
ayy daha 3. makineyi yıkıyorum öldüm bittim uykum var. gerci zaten yorgun olduğum için
biz 3 gecedir uyumuyoruz.. naz gece 2 gibi kalkıyo ve 5 e kadar uyumuyo.. allahtan izindeyim ama işbaşı yapınca böyledevam ederse m.çtık
Etli pAtates ve bulgur pilavi cnm e hic bulamazsan canan ( canan a direk yazayim girerse okusun )abine ucak bileti al simdi hemen alirsan ucuz olur abin nobetci olmadgi birhafta sonu hem yagmuru grsun hem asisini vursun ucakta dolap var ucaga kadar da asi tasimaya buzlu bloklar var onlarla getirir sana 65 yerine 165 mal olur belki ama ne bileyim ben oyle yapardim diye geldi aklima fikir olsun diye yazayim dedim cnm
selamherkese slm kızlar dün döndük oh be insanın evi gibisi yok
motor taktın yaniiiteşekkürler kızlar..
Ayy daha 3. Makineyi yıkıyorum öldüm bittim uykum var. Gerci zaten yorgun olduğum için
Biz 3 gecedir uyumuyoruz.. Naz gece 2 gibi kalkıyo ve 5 e kadar uyumuyo.. Allahtan izindeyim ama işbaşı yapınca böyledevam ederse m.çtık
afiyet olsun pelincimetli patates ve bulgur pilavi nilgun e hic bulamazsan canan ( canan a direk yazayim girerse okusun )abine ucak bileti al simdi hemen alirsan ucuz olur abin nobetci olmadgi birhafta sonu hem yagmuru grsun hem asisini vursun ucakta dolap var ucaga kadar da asi tasimaya buzlu bloklar var onlarla getirir sana 65 yerine 165 mal olur belki ama ne bileyim ben oyle yapardim diye geldi aklima fikir olsun diye yazayim dedim cnm
walla ben piyasayı bilmiyorum,
normalde dükkanı felan yok al sat yapıyor 2. el
hoşgeldiniz, ne yaptınız Yiğit'i götürdünüz mü doktora? sonuç ne?
walal zor çalışırken gece kalkıp kalkıp yatmak
Allah hepimizin yardımcısı olsun
kolay gelsin....
ohhhh mis kibin afiyet olsuni ellerine sağlık
olabilir walla neden olmasın süper fikir
Sevgi nerdeydinki hosgeldin diyimnilgun gel beraber olsun simdi zimbirtili hatunlar onumuzdeki ay kontrole gel dedi ya dr regliykenmi bitincemi gidilmesi lazim
selam
hoşgeldin sevgi
paşa nasıl oldu?
motor taktın yaniii
Allah kolaylık versin
birde ütüsü var dimim:86:
Bu kuzular neden uyumuyorki yaaaaaaaa:84:
afiyet olsun pelincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?