Sevgi nerdeydinki hosgeldin diyimnilgun gel beraber olsun simdi zimbirtili hatunlar onumuzdeki ay kontrole gel dedi ya dr regliykenmi bitincemi gidilmesi lazim
canım saol sorduğun için götürdük doktor baktı bizimkide uyuyodu zorluk çıkarmadı allahtan iki kulağındada enfeksiyon var(ama çok az hatta yok denecek kadar az..bademcikleri hafif şişmiş belkide atesi yapan oydu oda çok değil hafifmiş antibiyotiğe devam dedi doktor 1 hafta daha ama eski huysuzluğu kalmadı zaten soğuk bişiy yedirmedim çok dikkat ederim ama nasıl oldu anlamadım yaaaaaaa
neyse nilay nasıl oldu gökay da ii dir umarım
kızlar yaa annemle konuştum burak sabahtan beri doğru düzgün bişey yememiş.... süreklide kafasını bi yere dayayarak oturuyormuş..
hımm dun bakmıştık hatırladım,,eşim fransız arababların otomatık vıtesınde cok sıkıntı oluyormuş dıyodu
ve sanırım golf u alıyoruz aradı cook beğenmış 19 a oluyomuşş,,,oyy benım sıp sevdı ve tez canlı kocacığım gorur gormez alınır mı ya ben olsam 40 kere duşunurum,,servısıne gostermış temızmış hayırlsı olsun ınş başımız agrımasın ne dıyım:44:
Simdi ben minaya koltuk alacagim karar verdim bellona veya istikbalden alan varmi aranizda cocuk koltugu ablamin buyuk kizi oturuyordu gecen fotografta gordum hatirladim seviyrduda
Sevgi iyiyiz cok sukur biz size gecmis olsun amanilgun ya ilk reglide kayma olablyrmus o yuzdenmis ama regliykenmi sonrasindami bilemedim arayayiM
Dru olmazsa
Nevra asidanmi ??? Hali yoktur belki zorlamaya getek yok bugun en sevdigi neyse onu yesin sadece o zaman
kıyamam cnm yaaaakızlar yaa annemle konuştum burak sabahtan beri doğru düzgün bişey yememiş.... Süreklide kafasını bi yere dayayarak oturuyormuş..
aman aman çok şükür sevgisaol cnm daha ii şükür atesi olmadı bidaha öykücük nasıl bakalım
hayırlı olsunhımm dun bakmıştık hatırladım,,eşim fransız arababların otomatık vıtesınde cok sıkıntı oluyormuş dıyodu
ve sanırım golf u alıyoruz aradı cook beğenmış 19 a oluyomuşş,,,oyy benım sıp sevdı ve tez canlı kocacığım gorur gormez alınır mı ya ben olsam 40 kere duşunurum,,servısıne gostermış temızmış hayırlsı olsun ınş başımız agrımasın ne dıyım:44:
kardeşim bellonadan almıştısimdi ben minaya koltuk alacagim karar verdim bellona veya istikbalden alan varmi aranizda cocuk koltugu ablamin buyuk kizi oturuyordu gecen fotografta gordum hatirladim seviyrduda
beni çağırmadı pelinsevgi iyiyiz cok sukur biz size gecmis olsun amanilgun ya ilk reglide kayma olablyrmus o yuzdenmis ama regliykenmi sonrasindami bilemedim arayayim
dru olmazsa
Hayirli olsun diyelim o halde kazasiz belasiz kullanin fatma cok aceleciymis eniste :))
yok canım aşıdan değil . Biraz halsizliği var öksürüyoo . Zorlamıyoruz da ama hiç bişey yemiyoo .. Anneme söledim şimdi ihlamur yap bari dedim. Bakalım inşll içer onu
Aleykumselam Minayi uyutyrm yatakkodasinda aveda cekmiyorMeralcim
amın sağolun kıslar
nılkunnnnnn ne demek ıstıyonn sennnnn bakıyımmmm
nilgün avea çekmiyormuş bacımaleykumselam minayi uyutyrm yatakkodasinda aveda cekmiyormeralcim
sen hattını değiştireceğine,
odanı değiştir bacım, duvarlarında sinyal kesicimi var nedir anlayamadım
diyom ki
sende küçüksün ya diyom, hemen evlendin ya diyom
ondan diyom acele etmiş diyom
insallah icer nevra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?