2009 Aralık Anneleri

hımm dun bakmıştık hatırladım,,eşim fransız arababların otomatık vıtesınde cok sıkıntı oluyormuş dıyodu
ve sanırım golf u alıyoruz aradı cook beğenmış 19 a oluyomuşş,,,oyy benım sıp sevdı ve tez canlı kocacığım gorur gormez alınır mı ya ben olsam 40 kere duşunurum,,servısıne gostermış temızmış hayırlsı olsun ınş başımız agrımasın ne dıyım:44:

Sevgi nerdeydinki hosgeldin diyim nilgun gel beraber olsun simdi zimbirtili hatunlar onumuzdeki ay kontrole gel dedi ya dr regliykenmi bitincemi gidilmesi lazim

canım cuma eşimin ailesinin yanına elazığa gitmiştik dün akşam döndük çocuk olunca başka biyerde kalmak çok zorr ya mina nasıl cnm

oh iyi bari ciddi bişey olamaması süper
senin dikkat etmenle olmuyor ki sevgi
eğer bizim dikkat etmemizle olsaydı, inan hiçbirimizin çocuğu hasta olmazdı
ama çocuk işte bi şekilde bi yerden alıyor
bununla geçmiş olsun
iyi bizimkiler şükür bir yaramazlık yok tşk derim

Simdi ben minaya koltuk alacagim karar verdim bellona veya istikbalden alan varmi aranizda cocuk koltugu ablamin buyuk kizi oturuyordu gecen fotografta gordum hatirladim seviyrduda

Sevgi iyiyiz cok sukur biz size gecmis olsun ama nilgun ya ilk reglide kayma olablyrmus o yuzdenmis ama regliykenmi sonrasindami bilemedim arayayiM
Dru olmazsa

kızlar yaa annemle konuştum burak sabahtan beri doğru düzgün bişey yememiş.... süreklide kafasını bi yere dayayarak oturuyormuş..

e hasta diyordun nevracım
normaldir, çabucak düzelir inşallah

sende ö yüzden hemen evlendin dimekki

e hayırlı olsun o zaman ALLAH kaza bela vermesin, içinize sindirsin

Simdi ben minaya koltuk alacagim karar verdim bellona veya istikbalden alan varmi aranizda cocuk koltugu ablamin buyuk kizi oturuyordu gecen fotografta gordum hatirladim seviyrduda

dur dur bakalım
belki yine hep beraber alırız, indirim yaptırırz

ben hiç bakmadım yerimde yok zaten

Sevgi iyiyiz cok sukur biz size gecmis olsun ama nilgun ya ilk reglide kayma olablyrmus o yuzdenmis ama regliykenmi sonrasindami bilemedim arayayiM
Dru olmazsa

arada sor asistanı varsa oda bilir
benimki demedi hiç kayma felan olur diye
demekki kaymayanından diyerek kendimi teselli edeyim bari

kızlar yaa annemle konuştum burak sabahtan beri doğru düzgün bişey yememiş.... Süreklide kafasını bi yere dayayarak oturuyormuş..
kıyamam cnm yaaaa
aşıdan mı acaba

saol cnm daha ii şükür atesi olmadı bidaha öykücük nasıl bakalım
aman aman çok şükür sevgi
öyküde iyi maşallah

hayırlı olsun
simdi ben minaya koltuk alacagim karar verdim bellona veya istikbalden alan varmi aranizda cocuk koltugu ablamin buyuk kizi oturuyordu gecen fotografta gordum hatirladim seviyrduda
kardeşim bellonadan almıştı
taraftar koltuklarından
çokda memnum kalmışlardır

sevgi iyiyiz cok sukur biz size gecmis olsun ama nilgun ya ilk reglide kayma olablyrmus o yuzdenmis ama regliykenmi sonrasindami bilemedim arayayim
dru olmazsa
beni çağırmadı pelin

baharla konuştum selamı her hepinize

pelin aradım tel kapalı cnm

Aleykumselam Minayi uyutyrm yatakkodasinda aveda cekmiyor Meralcim

sen hattını değiştireceğine,
odanı değiştir bacım, duvarlarında sinyal kesicimi var nedir anlayamadım

amın sağolun kıslar

nılkunnnnnn ne demek ıstıyonn sennnnn bakıyımmmm

diyom ki
sende küçüksün ya diyom, hemen evlendin ya diyom
ondan diyom acele etmiş diyom

aleykumselam minayi uyutyrm yatakkodasinda aveda cekmiyor meralcim
nilgün avea çekmiyormuş bacım
sen hattını değiştireceğine,
odanı değiştir bacım, duvarlarında sinyal kesicimi var nedir anlayamadım

diyom ki
sende küçüksün ya diyom, hemen evlendin ya diyom
ondan diyom acele etmiş diyom
Sinyal kesici varmış hı hı
mina uyuyor diye taktırmış pelin:86:

insallah icer nevra

öykü severek içiyor inş burak da içer cnm

Oğlan uyanmadan bakalım yazabilecek miyim? Hiç katılamaz oldum doğru dürüst artık ancak okuyabiliyorum zar zor.

Nevracığım biraz kırıklığı var ya üstünde ondandır o hali merak etme Canberk de öyle hastalandığında normalde çok iştahlı olmasına rağmen bir şey yemiyordu bir de yerlere yatıp duruyordu birkaç güne düzelir inşallah Burak da.

Fatma hayırlı olsun arabanız golf iyidir de işte birazcık fazla yakar otomatik vites ve az yakan bir şey düşünüyorsanız honda jazz a da bakın derdim ama alıyor galiba eşin.

Şimdi ben anlayamadım doğru dürüst okuyamadığımdan Canan nın büyük problemi su çiçeği aşısının bulanamaması mı başka bir sorun yok değil mi?

H.sonu ikeaya gittik hatta asansör açıldı Burcu Eylül annesi babası karşımızda onlarda dönüyormuş hoş bir tesadüf oldu. Neysa dolandık dolandık karar veremedik yatak olayına bu arada Canberk çıldırdı kendini yerlere attı oyun bölümünde fazla uyarıldı sanırım.
uyandı devamı sonra+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…