2009 Aralık Anneleri

valla neye alıntı yapacağımı şaşırdım direk yazıom okuyuun
tam yazarken arkamdan ses geldi bvi bakjtım yağmur koltuğun üstünde zıplıo çamaşır sepetini koyup onun üstünden tırmanmış koltuğa bnde o panikle düşecek diye laptopun kapağını indirip onun yanına gittim tabi yazımda yarım kaldı
hamile sanmışsınız beni allah sizi okurken öldü
m gülmekten kesinkesin hamile değilim Allahım korusun isteyene versin rabbim ben yağmura zor bakıom

aşıyı bulamıyoruz ya yok burdaki eczanelerde malesef kargoyla gelecek bişyt deilki sizdxen istiyeyim ayy pelin abim hayatta gelmez ya çok yoğun bilion sende onların halini ondan isteyememde zatehb öle bişy şmdi çevre illere gidip sorabiliriz ama yollar buzlu ben yağmurla gitmeye cesaret edemiyorum buzlu yolda Allah korusun araba kayar vs eşim gidip alsa tamam buzlu zincir içinde geliyor ama aracın içi sıcak olacak petek çalışıyo mesela 2-3 saatlik yolda bozulurmuki aşı sonra kötü bişy olmasın aşı dokunmasın yada ne bileyim aşı etkisiz olur burdaki doktorlarada sormak gibi şansoım yok size danışayım dediydimm

bu arada fatma bizim arabamızda wolswagen polo seneye satıp sıfır almayı düşünüyo eşim ama hep şunu söyler wolswagenin üstüne tanımam 2ci el alacaksam yine woswos alırım diyor hep hani fikir olur sana die yazdım ben hiç anlamam araba işlerinden goflü çok beğeniyopruz ama sıfırları çok pahalı ya

selam kızlar bugün takip edemiyorum sizi çok yoğun işler muhtemelen yılbaşı sonrasına kadar rahat yok bana. herkes iyi mi? hasta bebişler iyileşmiştir inşallah.

bu arada hep dert yanıyorum bu sefer de güzel haber vereyim küçük sıpamdan. 2 gecedir sadece 3 kere uyanıyor benim için süper bir gelişme:)) o uyumadığı gecelerde 2. azımız da patlamış. yorucu ama güzel bir hafta sonu geçirdik. biz de haberler böyle.

öpüyorum sizleri ve kuzuları. kaçtımmm.

SİBEEEL TELEFONUN KAPALI CANIM ARADIM AMA ULAŞAMIYORUM SANA. Hafta sonu arayamadım kusura bakmazsın inşallah((

GÜZELLER GÜZELİ NAZ'IMIN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM. KENDİ GİBİ GÜZELLİKLERLE DOLU UPUZUUUN BİR ÖMRÜ OLSUN İNŞALLAH.

saol ebrucum hayırlısı ınş
lpg taktırırz buyuk ıhtımal,,zaten işyerı felan da yakın arabayla cok sıkıntı değil benzın
ahh ahh ıkea yııı ozledım forumu ozledım ne cok gezerdık bızdee,,ıkea benım bır nümaromdu yanıı
en son ıstanbula oy ııcn gıttığımızde dırek ıkeayı gezmıştım zatii

saol canım onerın ıcın
zaten kıme sorsak vosvos dıyolar ,,e bu kadar kışı aynı şeyı deyınce benımde içime sınmeye başladı
inş sızde gonlunuze gore alırsınız sıfırınıı

bizimkide wolkswogen gökhan bey memnun
bizim 4. arabamız ve tek bu vosvos dahada başka araba almam diyor

inşallah cnm ya valla bu adamların araba merakı öldürüyo beni hele benmki bn çok karşıyıjm sıfıra ya ne bileyim 2ci eller daha uygun hem sıkılınca değiştirirsin gelde anlat ev almak daha mantıklı bnce sıfır alacağına

nilgün kulkakalrın çınladımı bugün valla sabahın köründen beri hareket halindeyim bi sürü işim var daha akşamda arkadaşa gitcez senin lafın geldi hep aklıma hani bi tarafıma ip taksam duvardan duvara halı örerdim diyodunya

geliyomuş bnmki ben kaçar daha saçımı yıkıcam düzleştircem yemek yicez yağmuru uyut doyur giydir ve en güzeli 2 saatim var çok mutluyhum aman ne güzel

heeeeee ben çok seviyorum o lafı
kolay gelsin, daha işin varmış....

hankiiiii modeliii??

passat canımi ne yapmış almış mı?

azrasulatnın 2 gundur uyku duzenı değişti iyice,,gunduz 2 kere uyuyor ve ıkısındde 2 saat ..e boyle oluncada akşam cok gec yatıyor onceden 8 de yatagına koymuş olurdum şımdı 10 da uyuyor...
suanda 1 bucuk saattır uyuyor ya gıdıp uyadırsam mı acaba,,yenı duzenını beğenmedım valla zor oluyor akşam gec yatınca.az evvel gıttım kıyamadım nası guzel uyuyo ,gece kapısının onunden gecsem uyanır şımdı sacını okşadım uyanmadı zııllıı

rahat bırak kızı
sana bizim zıpalar gibi bebe lazım
bizimki gündüz doğru dügün uyumuyor gecede uyumuyor
dün gece herkes yattı evde, biz gökay beyle evin içinde yürüyüp durduk
o yüzden elleme kıza
hem gündüz uyuyor hem gece 10 da yatıyor dana ne istiyon sen
atarız seni topikten valla

sağol müzeyyencim..

ah pelin ahh ctesi temizlik yaptım bugün yine bide hsnou temizlikçi gelcek bide düşün yani :) hastayım ben hastayım hastayım silerim süpürürüm temizlerim lay lay lay

heeeeee ben çok seviyorum o lafı
kolay gelsin, daha işin varmış....

passat canımi ne yapmış almış mı?

bılmıyorum nılkunum,,en son aradı ben bunu alcam gıbı dedı ses cıkmadı daha
zaten şımdı kararı nı vercek sonra kredı cekcek daha yanı bu hafta ıcınde arabalanırız ınş,,benımde ehlıyet almam lazım bı an once anlaşılan
bende ekşı sozlukten felan golfu aratıyorum kotu yorumları yazıp yoluyorum ,,bılıyorum şımdı o tezcanıyla guzellıklerını gorur sadceben bıraz gozunu acıyımhem ben yazıyımda allah korusun bışey olursa ben demıştım derımcok mu kotuyum neyımm

delüüüüü müü neee,topıkımden atamazsın beni,10 da uyuyo dedıysek olee mışıl mışıl değil yani en az 5 kere uyanıyo kendulerııı,,bıde gece 1 gıbı bı acıyo gozlerını 2 saate yakın salladığımı bılırım valla şu genc yaşımda dızlerım agrıyo artık,,ahanda sesı gelıyo uyandı :))

sağol müzeyyencim..

ah pelin ahh ctesi temizlik yaptım bugün yine bide hsnou temizlikçi gelcek bide düşün yani :) hastayım ben hastayım hastayım silerim süpürürüm temizlerim lay lay lay

keşke senın kıbın olabılseydım,,gelıyımde bı el neyım ver bana sıbel

eşim kaporayı vermış nılkun hayırlısı olsun inş,,bızdde vosvoscu oldukkk

oyyy uykuyu alıncada pek tatlı oluyor yaf bu zıllıı
rabbım butun bebeklerı korusun ailelerine bağışlasın inş,,oyle masum oyle tatlılar kı :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…