2009 Aralık Anneleri

sağol müzeyyencim..

ah pelin ahh ctesi temizlik yaptım bugün yine bide hsnou temizlikçi gelcek bide düşün yani :) hastayım ben hastayım hastayım silerim süpürürüm temizlerim lay lay lay

manyak seni, yap bakalım yap
madalya takarlar yakında

iyi akşamlar kızlar
toparlanıp çıkarım bende

yarın görüşmek üzere
hayırlı akşamlar

haydi güle güle gidinde sıra bana gelsin

sende şikayet edersen bu genç yaşında ölüym ben

eşim kaporayı vermış nılkun hayırlısı olsun inş,,bızdde vosvoscu oldukkk

e hadi hayırlı uğurlu olsun o vakit
kazasız belasız inşallah ,
sende artık kötü taraflarıbnı gösterme, aldığın herşeyin riski var öyle düşünürsen

hımm yok demem artık aldık ya ben almadan once her tarafını duşunsun dıye dedımdı

nılkunn ya sen nıye benı begenmıyon bakıııımmmmmm
genc menc benımde canım var yaf bı daha yakınmıcam sana zateeee :2::2:

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar ..

iyi akşamlar nevracım
tekrar geçmiş olsun
çabuk atlatın şu hastalığı inşallah

kız niye beğenmeyeyim aşk olsun
doğum günü resimlerinde senide beğendim elbisenide beğendim ya

sadece şikayet etme diyorum, bide Azra'dan
bizimkileri gördün kızının kıymetini bil diyorum
e arada olacak tabi sonuçta o da bebek daha
ama genelde hakkatten iyi maşallah diyeyimde nazarım değmesin sultana

koptum delü yaa seni de beğendim elbiseni de beğendim ya diyor alem kızsın sen evime geldim kız yolda uyudu yatırdım şimdi yatağına eşim sokakta üst kat tadilat yapılırken dökülen kumları temizliyor çalışkan adam yağmur altında kumu torbalara dolduruyor çocukluğunda parkkta kumla oynatmadılar galiba

dedim ama dedim :)

e kolay gelsin enişteye, inince sor bakalım

eyy yarabbım ya delüüü
yok zaten cok sukur sıkayetım yok,,her bebeğin kendıne gore zorluğu var tabı ama ınsan kendı yavrusundan şıkayet edermı,,oyle lafta soyler gecerız ışte.
ayrıcana hee sızınkılerı de gordum valla datlarından yenmıyordu ben o kadarını hatırlıyorum,,maşallahh
yanı ıkı erkek zıpaların suratı anca bu kadar tatlı olabılır yaf gıdınce op kuzuyu,,bak yıne canım cektı hee gıdeyımde azrayı ısırayım bari:))

bu nılkun bı alem zaten melıke yaaa
sende az değilisn heeee adam ne guzel temız ış yapıyor sen cocukluğuna ınıyonnn

ısır benim yerimede ısır
biliyorum zaten öyle olduğunu takılıyorum ben sana yoksa başka amacım yok
he orası öyle bu kadar tatlı olmasalar çeklir yanları yok, canları sağolsun

bu nılkun bı alem zaten melıke yaaa
sende az değilisn heeee adam ne guzel temız ış yapıyor sen cocukluğuna ınıyonnn

ay ne yapalım, nasıl vakit geçircez yoksa şurda

azra odasındakı dokunmatık lambayı acmayı ogrenmış,,bı gıttım lambayı acmış muzık kutusunuda acmış ışığın etrafınada kucuk ayıcıklarını dızmış loş ışıkta dans edıyor hanfendu ayılarda seyırcı heralde:81:
ısıramadan geldım nılkun:))

Son düzenleme:

maşallah ya
bayılıyorum,şöyle kendi kendine oynayan çocuklara
yerim senin kızını yerim gelirsem

ya benim kızda çok oynak oldu en ufak müzikte başlıyor oynamaya annem uyutmak için ayağında sallarken ninni söylüyor bu şebek alkış yapıp oynuyor yerim ben o azra olacak sultanı

hakkaten akşamı ettık yanı ,ohh ıyı az da kalmış bak gıtmenee,,gule gule gıt ınş bebelerıne kavuş

ya benim kızda çok oynak oldu en ufak müzikte başlıyor oynamaya annem uyutmak için ayağında sallarken ninni söylüyor bu şebek alkış yapıp oynuyor yerim ben o azra olacak sultanı

hadi sizinki kız
ya benimkine ne demeli, dün gece herkes yattı, 5 defa bütün evi dolandık karanlıkta ışığıda açmadım
ben gözümü açamıyorum uykudan, beyefendiyi ayağıma yatırdım sallıyorum,o alkış yapıyor, müzük duyunca başlıyor sallanmaya

ahanda benim gitme vaktim gelmiş yaşasın yaşasın
ben giderim, sizleri ve kuzucukları da şappadanak öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…