nilllgunnnnnnnn
Şimdik Bilge bizim oğlanın önceleri çok feciydi uyku düzeni yarım saatte bir vikvikvik şeklindeydi onbir aya kadar falan böyle gitti kalkıp oturma olayı yoktu gerçi meme istiyordu memeyi verdin mi susuyordu vermezsen kıyamet kopuyordu gözler kapalı.
Şu anda da eskisi kadar olmasa da yine en az üç dört kere uyanır meme emer, emer de emer en az yarım saat bizde durum böyle yani bilmiyorum çalışmaya başlayınca ne olur.
herhalde 2 yaşına kadar böyle gider bu sıpalar bigecim. allah hepimize güç kuvvet versin ne diyim.
öperim canım öperim zaten bu sıpa kudurup durdukça daha bir öpesim geliyor akıllı oğlumu.
eh sorun olmuycaksa hiö laf anlatıcam diye uğraşma tabi.
seni de öperimm
bak zihni sinir yine buldu çözümü hadi bakalım kolay gele şimdiden
bizim de gelecek hafta su çiçeği
öptük ya canım yetmedi mi anacım
Şimdik Bilge bizim oğlanın önceleri çok feciydi uyku düzeni yarım saatte bir vikvikvik şeklindeydi onbir aya kadar falan böyle gitti kalkıp oturma olayı yoktu gerçi meme istiyordu memeyi verdin mi susuyordu vermezsen kıyamet kopuyordu gözler kapalı.
Şu anda da eskisi kadar olmasa da yine en az üç dört kere uyanır meme emer, emer de emer en az yarım saat bizde durum böyle yani bilmiyorum çalışmaya başlayınca ne olur.
yetti yetti, konuyu kapatıyorum
yoksa bigeden olacağız valla
Kızlar ben ne yapsam ne etsem Emir e sut içiremıyorum ne yapsam kı bı fıkrı olan var mı?
amin canım amin
allah allah bizim niye 15. ayda acaba :44:
başka ne aşısı vardı? KKK ve su çiçeği di mi? bizim dr gözde sorun görülmediyse göz muayenesi önermiyorum dedi
demek ki evde işte farketmiyo
ama bak nasıl güzel sustum :86:
haydi ben gidiyorum yarın gelmezsem merak etmeyin
benimki de içmiyordu canım yeni yeni çay bardağıyla azar azar içmeye başladık. ama biberonla öldür allah içmiyor.Kızlar ben ne yapsam ne etsem Emir e sut içiremıyorum ne yapsam kı bı fıkrı olan var mı?
amin canım amin
başka ne aşısı vardı? KKK ve su çiçeği di mi? bizim dr gözde sorun görülmediyse göz muayenesi önermiyorum dedi
ebruu ne zaman gidelim darülacezaye ..
bu c.tesi biz badi filan almaya gidecez.. pazar size uyar mı ??
yoksa haftaya ( 15.01 ) cumartesiye mi bırakalım
amin canım amin
Nevra bana her tarih uyar diyeceğim ama şu an o kadar kötüyüm ki ve günden güne düzeleceğime o kadar kötü oluyorum ki kafamı duvarlara vuruyorum artık o yüzden bu pazara kadar düzelir miyim acaba bilemiyorum ki ne yapsak iki gün sonra tekrar konuşup kesinleştirelim istersen.
bize 15. ay dedi su çiçeği için
Hepatit A ve zatüre aşısı var bide
Kızlar ben ne yapsam ne etsem Emir e sut içiremıyorum ne yapsam kı bı fıkrı olan var mı?
aman ya biran önce bitsin şu aşılar :94:
okey canım tamam .. çok geçmiş olsun tekrar
Nilkunn Gökay ımızın saçlarını niye kestiniz yaav kuzumuz her haliyle çok yakışıklı çok tatlı maaşallah ama uzun saç da çok yakışıyordu bence.
Ben yaza kadar kısaltmayacağım Canberk inkini azıcık ucundan aldırtırım sadece diyorum.
müzeyyen
diğer taraftan yazayım dedim belki görmezsin
amin inşallah canım, hepimizinkini
Rabbim nazarlardan saklasın, ne bizden ne birbirlerinden ayırmasın
çok tşk ederim yorumlar için hepinize tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?