ablam 4. kez tüp bebek denemişti
yaklaşık 6 yıldır uğraşıyordu
test sonucu pozitif çıktı canancım ona seviniyorum.
selammmmm
gündüz hiç gelemez ve geçmişide okuyamaz oldum zeynep çook yaramaz oldu tutamıyorum hiçbiyerde..istediğini yapmazsamda yerlere atıyo kendini. bütün gün peşindeyim..
nevranın adresini istiyorum atkıları göndereceğim bilen varsa yada nevra burdaysa yazıverin pleaseee..
aa size sölemedim ben zeynep yürüyo
yani elimi bırakıp bi tur atayım demiyo ama biz yanında olduğumuzda 20 25 adım atıyo devamı gelir herhalde artık.
bu gece yeni bir rekora imza attık saat 12 de zar zor uyuttum 12:25 te uyandı tuvaletini yaptı gazını çıkardı tekrar saat 02:30 da uyudu 03:00 da uyandı. sonra da sabah 08:45 de uyuduk. 10:30 da kalktım işe geldim. ne yapıcam ben yarabbim bu çocukla yaa. gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı. işime öğlen gelir oldum. bu ay kontrol yok ama götürücem olmazsa yine de anlamadım ki ne derdi var.
benimki severek içiyorama tam ıhlamur denemez bizimkine "çay" diyerek veriyoruz bayılıyor zıpa
mutlaka koyduklarım: ıhlamur, ayva yaprağı, çörekotu, papatya çiçeği, elma kabuğu ve elmanın bir kısmı
dönüşümlü kattıklarım: tarçın, zerdeçal, zencefil, toz karanfil, ayva kabuğu/çekirdeği, adaçayı
alışmasın diye ben tatlandırmıyorum pekmezle filan
müzeyyen gündüz görüşemiyoruz diye mi yapıyorlar diye düşünüyorum
evde olan arkadaşlar bir yorum yapsanız konuyla ilgili??? gece uykularınız diğer bir deyişle gece yakaya yapışma vaziyetiniz nedir :44:
ah bige bir anlasam artık ya tamam deliksiz uyusun demiyorum ama saatte bir uyansa ona da razıyım ama bizim ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı. sabahları ayberkle de ilgilenemiyorum böyle olunca. annem geliyor o ilgileniyor sağolsun ama kötü hissediyorum. böyle giderse işe ara vericem valla dayancak gücüm kalmadı.benimki severek içiyorama tam ıhlamur denemez bizimkine "çay" diyerek veriyoruz bayılıyor zıpa
mutlaka koyduklarım: ıhlamur, ayva yaprağı, çörekotu, papatya çiçeği, elma kabuğu ve elmanın bir kısmı
dönüşümlü kattıklarım: tarçın, zerdeçal, zencefil, toz karanfil, ayva kabuğu/çekirdeği, adaçayı
alışmasın diye ben tatlandırmıyorum pekmezle filan
müzeyyen gündüz görüşemiyoruz diye mi yapıyorlar diye düşünüyorum
evde olan arkadaşlar bir yorum yapsanız konuyla ilgili??? gece uykularınız diğer bir deyişle gece yakaya yapışma vaziyetiniz nedir :44:
maaşallah kuzulara kazasız belasız düşmeden kalkmadan yürüsünler inşallahfacede görmüştüm yazmıştın maşallah zeynoya bizimkide aynı öznur koltukktan koltuğa gidiyor koridorun sonunda durunca kollarıma gelio o kdr daha tam güvenemiyorlar demekki kendilerine odadan odaya hep emekliyor yavaş olsun sağlam olsun kazasız belasız yürüsünler
ve nisa uyuuyamadan uyandı ..
bige dn tarif ettiğin kurabiyeyi yapıyorum muzlu bakalım nisa beğencek mi
yok canım hiç alakası biz bütüngün beraberiz her istediğinde emiyo saatlerce keyif yapıo ona rağmen gece 20dkya uyanıo hatta bazen 2 saat ağzında memem uyuyo
ah bige bir anlasam artık ya tamam deliksiz uyusun demiyorum ama saatte bir uyansa ona da razıyım ama bizim ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı. sabahları ayberkle de ilgilenemiyorum böyle olunca. annem geliyor o ilgileniyor sağolsun ama kötü hissediyorum. böyle giderse işe ara vericem valla dayancak gücüm kalmadı.
valla deliksiz uyuyan bebeler var bide kendi kendine uyuyan nasııı imreniyorum anlatamam:)))
yaptımda bige kaç dk pişicekti
inşallah sever... garip bir kurabiye oilk yiyorsun tatsız tuzsuz gibi sonra durduğu yerden çağırıyor "beni yeeeeeeee beni yeeeee" şeklinde
sinir bastı ya... sağlık ocağına gidip 3K aşısı olcaz sonra kendi doktorumuza gidip pnömokok aşısı olup kan vericez... kendi doktorumuza cuma günü 16.30 dışında randevu ayarlayamadım benim mesai bitiyor 17'de :44: sağlık ocağının çalışma saatleriyle benimki aynı yani ya erken çıkıp götürmem lazım ya sabah işe geç gelmem lazımyarın sağlık ocağını halletmek istiyorum ki onun etkisi geçtikten sonra kendi doktorumuza gidelim... şimdi bu iki iş için gen. md'den izin istediğimde başkası götüremez mi diyecek biliyorum ama ben çocuğumu yalnız bırakmak istemiyorum napıcammmmmm
evet bensiz gidemez de ve konuyu kapat o zaman cnm...
valla deliksiz uyuyan bebeler var bide kendi kendine uyuyan nasııı imreniyorum anlatamam:)))
seninki öyle uyuyorsa yer yatağı yap bige yatın beraber misler gibi en azından uyursun sen de. bizimki uyumuyor da lambayı yakana kadar avazı çıktığı kadar bağırıyor :95: sakinleştiriyorum sallıyorum sonra kafayı 2 yana sallıyor hayır anlamında uyumuycakmış eller havada mırıldanıyor sabah kadar böyle anlatırken sevimli geliyor ama o halde bunları yaşayınca şeytan çok kötü şeyler söylüyor töbe töbe yarabbimsevindim... yani sevindim derken vicdanım rahatladı
dün gece 2.30dan 6.15e kadar yatağına gitmedi haspam... benim yatakta bacaklarımın arasında uyuyor daracık yerde ayaklar bacaklarımın üstünde yamuk yumuk hiç umru değil bilakis horluyor bile danaama ben ööööle cin gibi oturuyorum niye? "kızlar umut düştü" dememek için
ara verme şansım olsa hemen verirdim senin daha zor büyük de ilgi bekliyor çünkü
aaah ahhhvalla deliksiz uyuyan bebeler var bide kendi kendine uyuyan nasııı imreniyorum anlatamam:)))
inşallah sever... garip bir kurabiye oilk yiyorsun tatsız tuzsuz gibi sonra durduğu yerden çağırıyor "beni yeeeeeeee beni yeeeee" şeklinde
sinir bastı ya... sağlık ocağına gidip 3K aşısı olcaz sonra kendi doktorumuza gidip pnömokok aşısı olup kan vericez... kendi doktorumuza cuma günü 16.30 dışında randevu ayarlayamadım benim mesai bitiyor 17'de :44: sağlık ocağının çalışma saatleriyle benimki aynı yani ya erken çıkıp götürmem lazım ya sabah işe geç gelmem lazımyarın sağlık ocağını halletmek istiyorum ki onun etkisi geçtikten sonra kendi doktorumuza gidelim... şimdi bu iki iş için gen. md'den izin istediğimde başkası götüremez mi diyecek biliyorum ama ben çocuğumu yalnız bırakmak istemiyorum napıcammmmmm
evet bensiz gidemez de ve konuyu kapat o zaman cnm...
seninki öyle uyuyorsa yer yatağı yap bige yatın beraber misler gibi en azından uyursun sen de. bizimki uyumuyor da lambayı yakana kadar avazı çıktığı kadar bağırıyor :95: sakinleştiriyorum sallıyorum sonra kafayı 2 yana sallıyor hayır anlamında uyumuycakmış eller havada mırıldanıyor sabah kadar böyle anlatırken sevimli geliyor ama o halde bunları yaşayınca şeytan çok kötü şeyler söylüyor töbe töbe yarabbim
ara verme konusuna gelince mevcut koşullarda ancak eleman alırsak ara veririm. o da ekstra maliyet birşeylerden kısılması gerekecek ama böyle de dayanacak halim kalmadı bakalım artık.
aaah ahhhama benim büyük oğlum öyleydi yaa çok hareketli ama çok akıllı bir bebekti. bütün gün dur durak bilmezdi. gece bir yatırırdım bir kere ya kalkar ya kalkmazdı yavrum. bu sıpa susattı bizi valla.
çok ağlıyor tutamazlar falan de ne biliyim ikna et bir şekilde gn.müdürünü.
bigeeee zaten hasta değil misin sen?
sağlık ocağındaki kadına gidip rapor al
en iyis o, yalanda söylememiş olursun
o da haftasonu götür diyecek o zaman falan fıstık ooooofffffff nefretttt
benim elim yarın sabah alarmı kurmamış olur sanırım :26:
zorla yalan söyletecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?