2009 Aralık Anneleri

ablam 4. kez tüp bebek denemişti
yaklaşık 6 yıldır uğraşıyordu
test sonucu pozitif çıktı canancım ona seviniyorum.

nilgün ben kaçırmışım . maşlhh diyeyim ablan için ilk önce .. allah kucağına almayı nasip etsin ..

gönderdim canım .. gerçi bige de göndermiş sonra gördüm ..

aa size sölemedim ben zeynep yürüyo
yani elimi bırakıp bi tur atayım demiyo ama biz yanında olduğumuzda 20 25 adım atıyo devamı gelir herhalde artık.

maşall zeynepbe..

yaa bunların hepsi böyle napıcaz biz bunlarla yaaa..

bende öyle olduğunu düşünmeye başladım..

ve nisa uyuuyamadan uyandı ..

bige dn tarif ettiğin kurabiyeyi yapıyorum muzlu bakalım nisa beğencek mi

işlerim çok yoğun ara ara okuyorum toplu cevap veriyorum .. yaa ben çok yorgunum yaa. uyuma seansınıza beni de alın ..

yok canım hiç alakası biz bütüngün beraberiz her istediğinde emiyo saatlerce keyif yapıo ona rağmen gece 20dkya uyanıo hatta bazen 2 saat ağzında memem uyuyo

ah bige bir anlasam artık ya tamam deliksiz uyusun demiyorum ama saatte bir uyansa ona da razıyım ama bizim ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı. sabahları ayberkle de ilgilenemiyorum böyle olunca. annem geliyor o ilgileniyor sağolsun ama kötü hissediyorum. böyle giderse işe ara vericem valla dayancak gücüm kalmadı.
maaşallah kuzulara kazasız belasız düşmeden kalkmadan yürüsünler inşallah

ve nisa uyuuyamadan uyandı ..

bige dn tarif ettiğin kurabiyeyi yapıyorum muzlu bakalım nisa beğencek mi

inşallah sever... garip bir kurabiye o ilk yiyorsun tatsız tuzsuz gibi sonra durduğu yerden çağırıyor "beni yeeeeeeee beni yeeeee" şeklinde

sinir bastı ya... sağlık ocağına gidip 3K aşısı olcaz sonra kendi doktorumuza gidip pnömokok aşısı olup kan vericez... kendi doktorumuza cuma günü 16.30 dışında randevu ayarlayamadım benim mesai bitiyor 17'de :44: sağlık ocağının çalışma saatleriyle benimki aynı yani ya erken çıkıp götürmem lazım ya sabah işe geç gelmem lazım yarın sağlık ocağını halletmek istiyorum ki onun etkisi geçtikten sonra kendi doktorumuza gidelim... şimdi bu iki iş için gen. md'den izin istediğimde başkası götüremez mi diyecek biliyorum ama ben çocuğumu yalnız bırakmak istemiyorum napıcammmmmm

yok canım hiç alakası biz bütüngün beraberiz her istediğinde emiyo saatlerce keyif yapıo ona rağmen gece 20dkya uyanıo hatta bazen 2 saat ağzında memem uyuyo

sevindim... yani sevindim derken vicdanım rahatladı

dün gece 2.30dan 6.15e kadar yatağına gitmedi haspam... benim yatakta bacaklarımın arasında uyuyor daracık yerde ayaklar bacaklarımın üstünde yamuk yumuk hiç umru değil bilakis horluyor bile dana ama ben ööööle cin gibi oturuyorum niye? "kızlar umut düştü" dememek için
ara verme şansım olsa hemen verirdim senin daha zor büyük de ilgi bekliyor çünkü

valla deliksiz uyuyan bebeler var bide kendi kendine uyuyan nasııı imreniyorum anlatamam:)))

yaptımda bige kaç dk pişicekti

valla deliksiz uyuyan bebeler var bide kendi kendine uyuyan nasııı imreniyorum anlatamam:)))

al benden de o kadar

kızarmadan çıkardım ben zaten istesen de kızarmıyor pek :)) herhalde 15-20 dk kaldı fırında ince olunca çabuk pişiyor

evet bensiz gidemez de ve konuyu kapat o zaman cnm...

o da haftasonu götür diyecek o zaman falan fıstık ooooofffffff nefretttt
benim elim yarın sabah alarmı kurmamış olur sanırım :26:
zorla yalan söyletecekler

Son düzenleme:

bende bende hemde çooooooook
neyse Rabbim canlarını sağ etsin
bunlarda geçecek inşallah

ay anca gelebildim

bu arada foto yorumları için çok mersi

yorumlarda bişeye cevap verecektim burdan ama wallahi unuttum billhai unuttum
aklımda kalmadı artık

seninki öyle uyuyorsa yer yatağı yap bige yatın beraber misler gibi en azından uyursun sen de. bizimki uyumuyor da lambayı yakana kadar avazı çıktığı kadar bağırıyor :95: sakinleştiriyorum sallıyorum sonra kafayı 2 yana sallıyor hayır anlamında uyumuycakmış eller havada mırıldanıyor sabah kadar böyle anlatırken sevimli geliyor ama o halde bunları yaşayınca şeytan çok kötü şeyler söylüyor töbe töbe yarabbim
ara verme konusuna gelince mevcut koşullarda ancak eleman alırsak ara veririm. o da ekstra maliyet birşeylerden kısılması gerekecek ama böyle de dayanacak halim kalmadı bakalım artık.

aaah ahhh ama benim büyük oğlum öyleydi yaa çok hareketli ama çok akıllı bir bebekti. bütün gün dur durak bilmezdi. gece bir yatırırdım bir kere ya kalkar ya kalkmazdı yavrum. bu sıpa susattı bizi valla.

çok ağlıyor tutamazlar falan de ne biliyim ikna et bir şekilde gn.müdürünü.

bigeeee zaten hasta değil misin sen?
sağlık ocağındaki kadına gidip rapor al
en iyis o, yalanda söylememiş olursun

yer yatağı artık çok soğuk olmaya başladı müzeyyencim ya... biz öyle yatıyorduk biliyorsun gerçi o zaman da 15 dakika yerine 45 dakikada kalkıyordu ama o da kardır değil mi ya :44:
valla bence sorun değil yine yatarım yerde ama garip bir esinti oluyor eşim de umut'un o yüzden hastalandığını savunuyor şimdi yine yer yatağına dönersek ve yine hastalanırsa bir sürü bıdı bıdı

diyorum ben ayberk'im ayrı!!! özel çocuk işte öp benim için akşama yakışıklı paşamı

valla uğraşamıycam yarın sabaha alarmı kurmayı unutcam ben cuma için de cuma sabahı izin isterim

en iyisi benim fikrim
sen şimdi bira daha kötüleş zaten kötü ayrılcan işten
sabahada ateşlendim dersin öyle işte

o da haftasonu götür diyecek o zaman falan fıstık ooooofffffff nefretttt
benim elim yarın sabah alarmı kurmamış olur sanırım :26:
zorla yalan söyletecekler

çok iyi fikir bence
alarm çalmış sen kapatıp uykuya devam etmişte olabilirsin dimi:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…