bazen 3-4 bazen 1 belli olmuyor.
maşallah beren kuzusunabazen 3-4 bazen 1 belli olmuyor.
aman bahar daha uykular düzene girmedi2 yaşına doğruda kemikleri büyüdüğü için bacak ağrıları başlıcakmış onada hazır olalım topikkkkkk
Nilgunn hepsicok guzel masallah gokkusa ayri ayri yorum yapamadim ablasindan almis guzelligi ikiside cok guzellr masallah allah nazardan saklasin op bnm icin ikisinide ben ciktm kizlar cok bile drdum nerde eski topikteki yazismalar ahh ahhh opun kuzulari dikkat edin kendinize yarin acayip soguk hava glyrmus
güle güle öpüldün cnmkızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar herkesee
Sen git gelmemis ol hatta sil bu msji nazar degecek berene
Nilgunn hepsicok guzel masallah gokkusa ayri ayri yorum yapamadim ablasindan almis guzelligi ikiside cok guzellr masallah allah nazardan saklasin op bnm icin ikisinide ben ciktm kizlar cok bile drdum nerde eski topikteki yazismalar ahh ahhh opun kuzulari dikkat edin kendinize yarin acayip soguk hava glyrmus
kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar herkesee
Sen git gelmemis ol hatta sil bu msji nazar degecek berene
güzeller ben çıkıyorum
haydin sıpalara ve kendinize iyi bakın
öpüldünüüüüüüzzzzzzzzzzzzzz
kızlar oğlumun kan sonucunda ferritini 13.8 çıktı üç dört aydır kan damlası kullanmadım çünkü feci kabız yapıyodu ferro sanol b yazmış dr
sevgili eşim kabızlığı söylememiş fikri olan yardımcı olacak olan var mı acaba
yada tecrübe si olan
ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlar ..
hepinize , huzurlu , bol uykulu bi gece diliyorum .. uyumazlarsa benden bilmeyin ama ...
Ben geldim nilkün üzülme az kaldı gitmene.Annemler gitti cok üzüldüm ya .Yarında işe gitmeyecegim bakalım biraz dinlenelim dimi amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?