2009 Aralık Anneleri

Nilgunn hepsicok guzel masallah gokkusa ayri ayri yorum yapamadim ablasindan almis guzelligi ikiside cok guzellr masallah allah nazardan saklasin op bnm icin ikisinide ben ciktm kizlar cok bile drdum nerde eski topikteki yazismalar ahh ahhh opun kuzulari dikkat edin kendinize yarin acayip soguk hava glyrmus

bazen 3-4 bazen 1 belli olmuyor.
maşallah beren kuzusuna
2 yaşına doğruda kemikleri büyüdüğü için bacak ağrıları başlıcakmış onada hazır olalım topikkkkkk
aman bahar daha uykular düzene girmedi
etme eyleme felaket tellallığı yapma ne olurrrrrr:18:
uykusuzlukdan ölüyoruz biz

minamı kara kuzumu ve seni
dikkat edin kendinize hanfendüüüüüüü

çok mersi pelin teyzesi
ami inşallah hepimizinkini inşallah

kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar herkesee

hadi güle güle öpüyorum senide kızınıda

Sen git gelmemis ol hatta sil bu msji nazar degecek berene

güzeller ben çıkıyorum
haydin sıpalara ve kendinize iyi bakın
öpüldünüüüüüüzzzzzzzzzzzzzz

Merbalar ;

Biz ferra sanolun nitrugen ' i kullanıyoruz. yemeklerine ( çorba ve sebze yemeğine ) karıştırılarak kullanılıyoo .

ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlar ..

hepinize , huzurlu , bol uykulu bi gece diliyorum .. uyumazlarsa benden bilmeyin ama ...

ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlar ..

hepinize , huzurlu , bol uykulu bi gece diliyorum .. uyumazlarsa benden bilmeyin ama ...

sende mi brütüs

bende gitmek istiyom ya :84:

neyse hadi senide öpeyim , bugün zaten ya öpüyorum, ya öpülüyorum

Ben geldim nilkün üzülme az kaldı gitmene.Annemler gitti cok üzüldüm ya .Yarında işe gitmeyecegim bakalım biraz dinlenelim dimi amaaaa

Ben geldim nilkün üzülme az kaldı gitmene.Annemler gitti cok üzüldüm ya .Yarında işe gitmeyecegim bakalım biraz dinlenelim dimi amaaaa

oy oy oy ALLAH kavuştursun canım benim
ben de işe gelmek istemiyorum bi süre ama ne yapalım pasta parası

ben de toparlanıyorum
çıkayım yavaştan
öpmüyorum kimseyi çok öpüstük bugün :)

semihacımcanım nasılsın ? bize doktor sabah akşam 5er damla verirsen kabız yapmaz demişti ferrum kullandık cnm sende azar azar ver ikiye böl.

pelin benim kızımda çok emiyo ve ben ayıptır söylemesi 40 kiloya düştüm(( oyüzden gnc nin multivitaminini içiyorum bi derece farkediio içmediğim günler direk ruhani geziyorum:))

çok yorgunum..
zeynep çok huysuz bu saate kadar ağladı ne istediğide belli değil.Bende çok gerginim hiç iyi bi anne gibi hissetmiyorum kendimi.

kızlar geçmişi okuyamıcam çok yorgunum.. bişey sorucam yarın bakarım artık cevaplara..

naz 1 yaşına girdiğinden beri yani iki haftayı geçti bana aşırı düştü.. sürekli kucağımda olmak istiyo kimseye gitmiyo engine bile.. kucağımdayken bile bana sarılıyo, hiç nefes aldırmıyo.. aranızda böyle bişey yaşayan var mı? normal mi acaba?

çok gerginim ve mutsuzum yine... herzamanki gibi öncelikle işyerinde mesai kavgası yaptık yine akşam mesaiye kal dediler.. bende aldım çantamı kalmıyorum istemiyosanız çıkarın işten dedim çıktım. bakalım yarın neler olucak??

eve geldim enginin surat on karış herzamanki gibi.. böyle bi afra tafra...

asıl en son cinlerimi hoplatan da görümcem..!! nezaman annem yada ablam çağırsa gitmiyo yaa!! ya nazın uyku saati diyo ya yemek saati diyo gitmiyo.. ama ben nezaman arasam büyük görümcemde!! bugün annem aramış gel kimse yok kahve içelim naza da değişiklik olsun diye yok nazın uyku saati demiş annem ısrar etmiş gitmiş zorla yarım saat bile durmadan çıkmış.. halbuki kendi ablasına gidiyo ayağında sallıyo nazı uyutuyo.. uyuz oluyorum ya.. eskiden ütü yapıyodu şimdi bırak ütüyü naza yediriyo içiriyo bulaşıklarını tezgahta lavaboda bırakıp gidiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…