kızlar napıyosunuz yaa? sizi çok özledim valla.
ne yapalım bahar tekkeyi beklioz işte
sen ne yapıyorsun, beren nasıl?
kızlar oğlumun kan sonucunda ferritini 13.8 çıktı üç dört aydır kan damlası kullanmadım çünkü feci kabız yapıyodu ferro sanol b yazmış dr
sevgili eşim kabızlığı söylememiş fikri olan yardımcı olacak olan var mı acaba
yada tecrübe si olan
işte pik yapmadan düzelmiyor o öksürükMinanin oksuruk azitti drolablir ara demisti surup verdi2 gecedir uyumyr o da bende basim catlyr galiba surekli meme acik usuttum hasta olcgm bige evdeyiz ama durum farksiz surekli gece memede ve biraksan gunduz gibi kalkacak memeyi vermesen hos versende eskisi gibi dgl eskiden iki doner meme emince dalardi sirf emmek icin kalkardi su sira farkli e birde evdeyiz diye saatbasi ac ac modeli yapisip meme istyr ne memede sut kaliyr ne de bende hal gucumu cekiyor gibi emdikce birde takintili olck benim gibi sag emecekse hadi artik sol memeye gec o bitti sut yok tovbe solu emmyr yada sol sa sol ay ilk gunlerde bu kadar acimyrdu gogusucum
delüsün delüüüüüüüüüüügeldim sende öp
tüm topik öpsün beni :86:
ben şimdi yarın sabah 2 günlük rapor çakayım... kendi doktorumuza da cuma yerine perşembe gün içinde gideyim.. böylece sskya gidip para almakla falan uğraşmayayım
senin şeeeeee den herşey beklenir melikecümaha buldu çözümü kızmazlar mı geç kalınca benim şeref hemen arar
nerdesin melike
abi telefonu kurmamışım geç kaldım yoldayız
ee ama hadi çıkıcaz seni bekliyoruz tesis boş kalacak
tamam tamam geliyorum
eee hadi bekliyoruz
bizim su çiçeği aşımız 15. aya planlanmış :94:
hey allam ben üstüne gitmiyim yakası açılmadık şeyler sölemiyim dedikçe zorluyor yaaaa
Bekleyin tabi zaten siz varsınız die benimde içim rahat :)) biz iyiyiz şekerim çok şükür.Bu ara dün şu salak aleti taktırdım sonunda (meralede duyurulur) ayrıca acımıyor diyenleri dün çok çokk andım :)) hiç acımıyormuş.İşlerde çok yoğun bu arada ondan gelemiyorum ama hep aklım sizde.
Bekleyin tabi zaten siz varsınız die benimde içim rahat :)) biz iyiyiz şekerim çok şükür.Bu ara dün şu salak aleti taktırdım sonunda (meralede duyurulur) ayrıca acımıyor diyenleri dün çok çokk andım :)) hiç acımıyormuş.İşlerde çok yoğun bu arada ondan gelemiyorum ama hep aklım sizde.
:)))) hadi hayırlı olsun,
benimde yerim değişecek, gideceğim yerde burdaki kadar rahat olmayacağım kesin
yani bende yakında az uğrayacağım gibi
pelincim geçmiş olsun tatlım ikinizede.bunlar büyücekler ama bizde ne hale gelicez bilmem.
ah pelin ah bunlar büyüyecek ama bizde hal derman kalmıycak sanırımMinanin oksuruk azitti drolablir ara demisti surup verdi2 gecedir uyumyr o da bende basim catlyr galiba surekli meme acik usuttum hasta olcgm bige evdeyiz ama durum farksiz surekli gece memede ve biraksan gunduz gibi kalkacak memeyi vermesen hos versende eskisi gibi dgl eskiden iki doner meme emince dalardi sirf emmek icin kalkardi su sira farkli e birde evdeyiz diye saatbasi ac ac modeli yapisip meme istyr ne memede sut kaliyr ne de bende hal gucumu cekiyor gibi emdikce birde takintili olck benim gibi sag emecekse hadi artik sol memeye gec o bitti sut yok tovbe solu emmyr yada sol sa sol ay ilk gunlerde bu kadar acimyrdu gogusucum
Yapma ya benim kulagim cinlamadi :)) 1 dk surmeyen aciya aci demiyorum ben cok kisa surdu ben ki aciya dayanamam zimbirtin hayirli olsun diyorummmmm o halde Birde de bakalim emmeyen bebek gece cok sık kalkiyrmu memeden kesince bu iskence bitecekmi tesekkur eder operim :))
çok terliyordu kafası ebru,
birde artık gözüne kulağına artık neresine denk gelirse giriyordu, eli sürekli yüzüne gidiyordu
biraz rahat etsin diye kısaltalım dedik, zıpa kıpır kıpır olunca fazla kısaldı
ne yapalım kökü onda uzar dedim bende
bundan sonra bu kadar kısaltmam zaten yani inşallah
bu arada hakketten uzun saç farklı bir hava katıyormuş oğluşuma
böle biraz beslemelere dönmüş ama napalım artık:90::82:
ah pelin ah bunlar büyüyecek ama bizde hal derman kalmıycak sanırım
aman sende dikkat etmeye çalış kendine
havalarda kötü
vatana millete topiğe ve sana hayırlı olsun baharım
gözün arkada kalmasın biz tek tabanca topiğin nöbetini tutuyoruzVatan sağolsun sizler sağolun
Sağol cnmmm hayırlı olur inşallah kaza falan olmaz.
canım benim meralim kuzum teşekkür eder yanaklarından öperim
canım benim meralim kuzum teşekkür eder yanaklarından öperim
bahar beren gece kaç kez uyanıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?