2009 Aralık Anneleri

Minanin oksuruk azitti drolablir ara demisti surup verdi 2 gecedir uyumyr o da bende basim catlyr galiba surekli meme acik usuttum hasta olcgm bige evdeyiz ama durum farksiz surekli gece memede ve biraksan gunduz gibi kalkacak memeyi vermesen hos versende eskisi gibi dgl eskiden iki doner meme emince dalardi sirf emmek icin kalkardi su sira farkli e birde evdeyiz diye saatbasi ac ac modeli yapisip meme istyr ne memede sut kaliyr ne de bende hal gucumu cekiyor gibi emdikce birde takintili olck benim gibi sag emecekse hadi artik sol memeye gec o bitti sut yok tovbe solu emmyr yada sol sa sol ay ilk gunlerde bu kadar acimyrdu gogusucum

ne yapalım bahar tekkeyi beklioz işte

sen ne yapıyorsun, beren nasıl?

Bekleyin tabi zaten siz varsınız die benimde içim rahat :)) biz iyiyiz şekerim çok şükür.Bu ara dün şu salak aleti taktırdım sonunda (meralede duyurulur) ayrıca acımıyor diyenleri dün çok çokk andım :)) hiç acımıyormuş.İşlerde çok yoğun bu arada ondan gelemiyorum ama hep aklım sizde.

Bizde yapmadi hic ama ben hemen sonra meyva veryrdm emilim kolay oluyrmus belki ondandir bilemiyorum ama fikir olsun sana dedim

işte pik yapmadan düzelmiyor o öksürük
bundan sonra toparlayacak inşallah
umarım geçer biran önce

ay ne yapcez biz bunlarla ya, hiç insafları yok walla

eeeee Armut dibine düşer işte

geldim sende öp
tüm topik öpsün beni :86:
delüsün delüüüüüüüüüüü
kızlaaaaar hucuuuuuuuuuuuum
nilgünü öpüyorum hep beraber
kadın kudurdu yaw

ben şimdi yarın sabah 2 günlük rapor çakayım... kendi doktorumuza da cuma yerine perşembe gün içinde gideyim.. böylece sskya gidip para almakla falan uğraşmayayım
alkış çok akıllıca cnm

senin şeeeeee den herşey beklenir melikecüm

bizim su çiçeği aşımız 15. aya planlanmış :94:
hey allam ben üstüne gitmiyim yakası açılmadık şeyler sölemiyim dedikçe zorluyor yaaaa

bizimkide önümüzdeki hafta cnm

:)))) hadi hayırlı olsun,
benimde yerim değişecek, gideceğim yerde burdaki kadar rahat olmayacağım kesin
yani bende yakında az uğrayacağım gibi

Yapma ya benim kulagim cinlamadi :)) 1 dk surmeyen aciya aci demiyorum ben cok kisa surdu ben ki aciya dayanamam zimbirtin hayirli olsun diyorummmmm o halde Birde de bakalim emmeyen bebek gece cok sık kalkiyrmu memeden kesince bu iskence bitecekmi tesekkur eder operim :))

ah pelin ah bunlar büyüyecek ama bizde hal derman kalmıycak sanırım
aman sende dikkat etmeye çalış kendine
havalarda kötü

vatana millete topiğe ve sana hayırlı olsun baharım

gözün arkada kalmasın biz tek tabanca topiğin nöbetini tutuyoruz vatan sağolsun sizler sağolun

Canım benim beren emmiyor evet ama beren sürekli uyanıyor gece hatta uykuya dalma zorluğu bilem yaşıyoruz yani.Uyuyan bir çocuk değil beren ama ben hala o ağlayarak uyanmalarını dişe bağlıyorum.

bu arada hakketten uzun saç farklı bir hava katıyormuş oğluşuma
böle biraz beslemelere dönmüş ama napalım artık:90::82:

Tabi tabi kökü onda nasıl olsa uzar rahatsız ediyorduysa iyi yapmışsınız.
Zamanla kıpırdak bir zıpanın saç kesimi konusunda da ustalaşırsınız Nilgün istediğiniz ayarı tutturursunuz inşallah:)

canım benim meralim kuzum teşekkür eder yanaklarından öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…