2009 Aralık Anneleri

sevenine bitter
sevenine sütlü çikolata tadında geçen bir gün diliyorum
günaydın hatunlar

sevenine bitter
günaydın hatunlar

aminnnnn ..

Dün akşam eve giderken marketten antep fistikli çikolata , fındık draje , damla çikolata ( kriz anı için birebir. ) kuru meyva ve kek unu aldım . yemekten sonra hem bu akşam yiyeceğimiz yemeği hazırladım, hem d meyvalı, damla çikolatalı kek yaptım ayıptır sölemesi. işlerim bittikten sonra tv karşısına geçtim ve keyifl çikolatalarımı yedim .
bu arada ben bunları yaparken koçişko da burak paşayı uyuttu bende keyif yaptımm

sevenine bitter
günaydın hatunlar

günaydıııııınn
hohoyt çikolata krizi bitememiş
ben akşam hiçbir şey almadım efendi gibi yemeğimi yedim sonra da ne abur ne cubur cumburlop yatak 23.30da :93:

sonra sinir olma diyon di mi bu arada senin koca ayakta uyuyormuş yahu benimki artık takip edemediğinden sormuyor bile pes etti

deli
ben de gece üşemesem sofra donatıcam emzirdikten sonra öyle gözüm dönüyor

vallada okudum ama hazırlıklıyım ev depo gibi :)
çerezinden çikolatasına stokladık aniden canım çekerse diye
ben sadece portakal aşeriyorum sanırım şimdilik

ayarlı hamile bak ne güzel faydalı şey aşeriyorsun :13:
aklıma ne geldi? babanem beni "portakal hanım" diye severmiş... acabaaaaaaaaa :26:

sağol canımın içisi
emmiyo ama benle herşeyi yiyo kerata:))))

her ikisine de binlerce kez maşallah yasemincim
ama her yerde söyleme nazara gelmeyin ne sen ne haktan paşa

allahım yarabbim ağzımda çikolata tadı oluştu diyor ve bundan şikayet ediyor yaaaaaa... aaah ah benim de okuduğumla tad oluşsa da yemeye ihtiyaç duymasam keşki :97:

bir de burada bütün gün yemek muhabbeti yapsak demek ki sen de balık et olacaksın

Herkese günaydınnnn ..

Meralcim günadyınn
canıııııııımmmmmmmmmmm
oh oh ellerine sağlık nevracım
afiyet olsun hepinize

günaydıııııınn
hohoyt çikolata krizi bitememiş
ben akşam hiçbir şey almadım efendi gibi yemeğimi yedim sonra da ne abur ne cubur cumburlop yatak 23.30da :93:
günaydın bigeeeeee
bitermi şekerim

bak görüyormusun nevra olan yine bize oldu ve birsürü kalorileri aldık yattık

nevra yeni bir proje peşindeyim bir iki cevap bekliyorum haber vericem sana :13:

yok ben akıllanmam daha iki gün önce ne diyordum şimdi ne işler peşindeyim :78::95:

sorma yaaa ama artıkın benim dur demem lazım ..

nevra yeni bir proje peşindeyim bir iki cevap bekliyorum haber vericem sana :13:

yok ben akıllanmam daha iki gün önce ne diyordum şimdi ne işler peşindeyim :78::95:

tamam canım bekliyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrr

ay bige sabah sabah koptum çok şekersin sen portakal hanım çok yaşa emi hepiniz çok yaşayın
emzirince gece neden öyle oluyor valla ben bu hızla devam edersem ve bu kız biraz daha emerse halim harap deli gibi yiyorum

zeynep mouse kaybetti geçen akşam elindeydi oynuyordu artık yok heryere baktım bulamadım nereyeb girdi acaba

günaydın canımm ..

zeynep mouse kaybetti geçen akşam elindeydi oynuyordu artık yok heryere baktım bulamadım nereyeb girdi acaba

kesin bi yere atmıştır. bizim evde de kayıplar bakalım bulabilcekmiyiz.

valla şekerim o babanemin şekerliğiymiş portakal çiçeği gibi beyaz diyomuş o yüzden de portakal hanım işte :86:

nedeni var mı melike eşek kadar oldular insanın canını çekiyorlar... yemekten kalkar kalkmaz emzirdiğimde memeden aldığımda baştan sofraya oturacak durumda oluyorum ben

portakal hanım heee
senin gibi kızım olur inşallah

heeeerkeslere günaydın bu arada
yine haktan sayesinde uykusuz bir gece geçirdik
küçük beyim gece gece oyunlar oynamak istiyo oynamazsak basıyo yaygarayı
alışır düzen eder kendine diyede oynamadığımız için :84: :84: :84:
şeklindeyiz

günaydın double anne
iyi yapıyorsunuz oynamamakla ama tabii sabretmesi zor hele komşulara daha da eğlenceli oluyordur

günaydın double anne
iyi yapıyorsunuz oynamamakla ama tabii sabretmesi zor hele komşulara daha da eğlenceli oluyordur

eğlencemi işkencemi artık bilemiycem
alttaki duyarsa duyar sesimizi
oda uyumuyo 1 aylık bebeği var
o yüzden sıkıntı yok
sanırım yani

günaydın canım iyi yapıyorsun yoksam geceyi - gündüze karıştırır.

o yüzden sıkıntı yok
sanırım yani

ee iyi bari halden anlayan biri hiç olmazsaa..

o yüzden sıkıntı yok
sanırım yani

iyi denk düşmüş valla... yalnız tam onlar düzene girecek senin yenisi gelecek o arada alttaki de tekrar hamile kalırsa sonsuza kadar iki komşu 24 saat dönüşümlü ağlama dinleteceksiniz birbirinize sanırım
bu arada alttaki senin eski evin mi??

ne güzel bir senaryo
evet eski evim
yeni geldi alttakilerde hala hoşgeldine gidemedim
evde duramadım ki
cumartesi hediyesini alıp gitmeyi düşünüyorum bakalım aksilik çıkmazsa

öğlen yine damağıma göre yemek yok allahın gücüne gitmesin de ne yiycem ben yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…