• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

canancım ilaçlar yağmur kuzusuna ii gelir de düşer inş. ateşi çıkmaz bi daha . bu gece inş. ii geçerde sende dinlenirsin accık nisayı toplıyım derken sen hasta olucan yoksa :(

zeynep daha ii yürüyo çok yürüyünce emeklemeye başlıyo tamamen geçmedi ama düne göre daha ii durumu gece bakarım inş. kimselerde olmuyo ama uyuyakalmazsam görüşürz:27:
sağol cnm inşalah uyur ya gerçekten bitkinim biraz uykum var yani allah sabrını vceriyor ya
zeynonun bacağıda geçmiş sevndm şimdi korkmuştur o ondanda biraz ürkek davranabilir yağmuru yürüyor mesela düştü diyelim 1 -2 saat falan hiç denemiyor yürümeyi korkuyor düşücem yne die
yerim ben onu yaaaa
maşallah kızıma benim allahım korusun nazarlardan :nazar::nazar::nazar:

oy kıyamam kuzuma yaaa:(((
allahım şifa versin inşallah bir an önce:(

aman inşallah tamamen geçer miniğimin ayağı kıymetcim

sağol yasemin allah bütün hastalarımıza şifa versin baya bi lsetmiz var bu ara

inşallah doktordan hayır haber gelir edacım allah anasına babasına bağışlasın İpek kızı
9 aylık ve doğduğundan beri kontrol altında olan, hatta ameliyat bile olmuş bir çocuk için nasıl geç kalmış olunabilir ki

bigecigim bebek 1 ameliyatı ankarada oldu bi yere bogum koymuslar 4 damar tıkalı bebegın 1 yıla kendi haline akciğer iç basıncı düzelir sonra 2 ameliyat tekrar denmiş ama megerse gecikilmiş.ama bugünistanbulda anjıyo oldu doktor kalp ameliyatı olabilir dedi cok sevindik yani en azından kendi haline bırakmıyacaklar yarın ameliyata alınıyor bugün hastanedeydik her beyaz önlüklüye aglıyo sonra söylenmeye baslıyo kızıyor cok üzüldüm düsünün 9 aylık ve 4 kilo sadece rabbim tüm bebeklerimizi korusun insallah yarınıda sag salim atlatırız

inşallah doktordan hayır haber gelir edacım allah anasına babasına bağışlasın İpek kızı
9 aylık ve doğduğundan beri kontrol altında olan, hatta ameliyat bile olmuş bir çocuk için nasıl geç kalmış olunabilir ki

bigecigim bebek 1 ameliyatı ankarada oldu bi yere bogum koymuslar 4 damar tıkalı bebegın 1 yıla kendi haline akciğer iç basıncı düzelir sonra 2 ameliyat tekrar denmiş ama megerse gecikilmiş.ama bugünistanbulda anjıyo oldu doktor kalp ameliyatı olabilir dedi cok sevindik yani en azından kendi haline bırakmıyacaklar yarın ameliyata alınıyor bugün hastanedeydik her beyaz önlüklüye aglıyo sonra söylenmeye baslıyo kızıyor cok üzüldüm düsünün 9 aylık ve 4 kilo sadece rabbim tüm bebeklerimizi korusun insallah yarınıda sag salim atlatırız
Hadi bakalım yarın da hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Biz basit bir kan aldırma işleminde bile bebelerden ne kadar zorlanıyoruz nasıl üzülüyoruz onu düşünüyorum hep minicik bedenler nelerle mücadele ediyorlar.
Annesiyle babası ama özellikle de annesi ne haldedir şimdi Allah onların da yardımcısı olsun kalplerini ferahlatsın.

Rabbim şifa versin ipek kuzusuna eda. yarın ii haberlerle gel inş. Allah anasına sabır ve dayanma gücü versin. ne kdar zor bir durum tahmin bile edilemez.

Guzeldi ama cocuklar uyudugunda. Arkadasiminda 4 yasinda oglu var surekli Eylülü dovmek istedi. Cokta hircindi sagolsun .
kafa göz sağlam geldiyseniz mesele yok canım. seneye eylül halleder onu merak etme sen :)

di mi ama yaa hatta şimdi içeride kociş başbakanımız da böyle buyurdu ya zaman kaybetmeden uygulamak gerek hemen yatırayım ben masaya:90:

adamlar şu konuştuklarımızı bilseler bilgisayarları camdan atarlar bizimle beraber

öğlen geldik ama yazamadım site açılmadı kulak ve boğazda enfeksiyon varmış aldık şurupları geldik ateşimiz hala devam ediyor
burnunu sildirmiyor ya bir siliyorum 1b saat içiini çeke çeke ağlıyor neden elledin diye

çok geçmiş olsun yavru kuşuma inşallah ilaçlarla hemen atlatır

inşallah güzel geçer ameliyatı kıyamam yavrum neler yaşıyor küçücük bedeniyle rabbim ailesine bağışlasın nasıl dayanıyorlar biz tanımadan üzülüyoruz anacığı ne durumda rabbim dualarımızı kabul etsin ipek iyileşsin inşallah

Hosgeldin Burcu benim oyle cocuklari dovesim geliyor bide bazilarinin anneleri bisey demiyor ya daha da sinir oluyorm
Iyi geceler herkesee
Bu arada icimde kaldi
Puuu sana Ali bakamadin kucucuk cocuga:20::1:

Hosgeldin Burcu benim oyle cocuklari dovesim geliyor bide bazilarinin anneleri bisey demiyor ya daha da sinir oluyorm
Iyi geceler herkesee
Bu arada icimde kaldi

o alinin boynu altında kalsın ayyy o adamı bana bir verseler vicdansız bırak çocuk 1 kere sarılsın annesine

Iyi geceler herkesee
Bu arada icimde kaldi
Valla bunu soyledigim icin utaniyorum ama bi ara cakasim geldi duvardan kazisinlar istedim .Cok kotuyum biliyorum ama istedim yalan yok.

Valla melike Ne yaptii belli degil bi uzuluyor AMA sarilmalarina bile izin vermiyor ruh hastasi akli basina dank edecek bence AMA gec olacak
Haklisin Burcu Ne diyim Ben haftada bir falan yasiyorum bu durumu Ne yazikki

Valla melike Ne yaptii belli degil bi uzuluyor AMA sarilmalarina bile izin vermiyor ruh hastasi akli basina dank edecek bence AMA gec olacak
Haklisin Burcu Ne diyim Ben haftada bir falan yasiyorum bu durumu Ne yazikki

Back
X