bu akşam yemeğe çıksınlar bige
Seni özellikle seni eksik yazamak istemem
eee akşama yarına haftasonuna artık bakıcaz
nezaman uyarsa yaparız toplantıları
kontrol ettirmek şart nevra
1 senenin üzerine ben k.validemin masayıda isteyim 1 masada hallolmaz bizim dava
dünür 1 senedir tık yok diyorsun karnında ikinci çocuk
kızlar yollayın bebikleri bana nasıl olsa sakin sakin oturuyoz bari size faydam dokunsun uyusunlar uyansınlar farketmez bana
yasmine kim inansınkibence kimse inanmaz,
walla ev hiç müsait değil çok zor yani
beni şimdiden yok yaz sen
sen kesin yatır masaya konuyu, yarında bize haber ver canikom
açığını kapalısı bilememdesana kimse inanmaz canım ..
Bu akşam herkes olmasa da topiğin çoğunluğu açık oturumlu oval masa toplantısı yapacak demekki ..
bizimki delüüüüü dana gibin dolaşıyorda kızı izin verse:86:valla mina izin verirse aktivite masasi bizim rutin bir duzende gidiyr adam yoksa deli dana gibi pesimde o yuzden pek problem var diyemeyecegim
bu akşam herkes olmasa da topiğin çoğunluğu açık oturumlu OVAL masa toplantısı yapacak demekki ..
Valla mina izin verirse aktivite masasi bizim rutin bir duzende gidiyr adam yoksa deli dana gibi pesimde o yuzden pek problem var diyemeyecegim
bu akşam yemeğe çıksınlar bige
Seni özellikle seni eksik yazamak istemem
eee akşama yarına haftasonuna artık bakıcaz
nezaman uyarsa yaparız toplantıları
kontrol ettirmek şart nevra
mevzuu derin olunce herkes toplandı ..
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
Tweety75 , mcetin1+ , karanfil81+ , b_i_o+ , serinus+ , MotherandBaby+ , yasil_haktanemin+ , Nilguni+ , likapa_ , ertugg
açığını kapalısı bilememde
yoklama cumaya kaldı
cuma sabah bakıcaz toplantı performanslarına
bizimki delüüüüü dana gibin dolaşıyorda kızı izin verse:86:
tanıdık tanımadık herkez buaradamevzuu derin olunce herkes toplandı ..
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
tweety75 , mcetin1+ , karanfil81+ , b_i_o+ , serinus+ , motherandbaby+ , yasil_haktanemin+ , nilguni+ , likapa_ , ertugg
evet bige odalarınız ayrı yolunuz sapa cicim
Gece aynı odada yatmıyonuz anne babayla dimi
Bi şansımı deneyeyim dedim nasrettin hoca misali
ya tutarsa diye
yarıldım gülmekten1 senenin üzerine ben k.validemin masayıda isteyim 1 masada hallolmaz bizim dava
Dünür 1 senedir tık yok diyorsun karnında ikinci çocuk
Kızlar yollayın bebikleri bana nasıl olsa sakin sakin oturuyoz bari size faydam dokunsun uyusunlar uyansınlar farketmez bana
inş yokturevet canım ihmal etmemek lazım ..
Inşll hayırlı haberle gelirsinYani problem filan yoktur..
melike bekliyoruz ona görehay allahım biz senn için çalıyoz burda sen nediyon ..
Esas biz yarın senden bekliyoruz toplantı sonuçlarını
gece aynı odada yatmıyonuz anne babayla dimi
1 senenin üzerine ben k.validemin masayıda isteyim 1 masada hallolmaz bizim dava
yarım saatliğine kapattım 3 sayfa masaya yatırmışsınız maaşallah allah iyiliğinizi versin yahu
iyi de akşam masaya yatırmaya kalksak beni gülme krizi tutar aklıma geldikçe kociş ne düşünür artık bilmem
nevra başta da senin oval masa önerin gelir aklıma offf karnım ağrıdı gülmekten allahtan yalnızım
yarım saatliğine kapattım 3 sayfa masaya yatırmışsınız maaşallah allah iyiliğinizi versin yahu
iyi de akşam masaya yatırmaya kalksak beni gülme krizi tutar aklıma geldikçe kociş ne düşünür artık bilmem
dünür 1 senedir tık yok diyorsun karnında ikinci çocuk
kızlar yollayın bebikleri bana nasıl olsa sakin sakin oturuyoz bari size faydam dokunsun uyusunlar uyansınlar farketmez bana
bende
Susmam gerek susmam gerek susmam gereeeeekkkkkkkk
Valla peşte olma aşamasındaDiyeyim de... Kuyruk sallamak mümkün olmuyor benim açımdan
Ben de istemezdim bacım da sen peşinen yok yaz valide hasta biraz
biz de ne zaman uyarsa da hiç bi zaman uyamıyo ki bu ara
Susamıyorkiiiii
Neyse valide hasta ise seni bu toplantıdan muaf tutuyorum ama nilgünü aslaaaaa
Aynı şeyi düşündüm demin
maşallah tabeeeyarım saatliğine kapattım 3 sayfa masaya yatırmışsınız maaşallah allah iyiliğinizi versin yahu
Iyi de akşam masaya yatırmaya kalksak beni gülme krizi tutar aklıma geldikçe kociş ne düşünür artık bilmem
patlamak üzereyimnevra başta da senin oval masa önerin gelir aklıma offf karnım ağrıdı gülmekten allahtan yalnızım
Ay aynen oğlum bi uyusan sen diyip duruyoo garibimm.. Burak' ta iat yaapar gibi erkenden kalkıyoo hafta sonu .
tanıdık tanımadık herkez buarada
hayırdır toplantımı var da benim haberim yok
evet bige odalarınız ayrı yolunuz sapa cicim
cumaya kadar bul bir yolunu
:
yok bacım da çocukla aynı odada yatıyozyer sorununu aşmayı başarsak dahi bu işin su sesi kısmısı var :84: tek aşamalı olsa
valla kaynanaya açık açık "anne turtayı bugün alsanıza bizim bi masa işimiz var da" desen napar acaba :86:
şu söylediğinden sonra artık beni de tutar zannımca...
aklıma ne geldi? siz ofiste eşinle çalışmıyo musunuz zatenofiste masadan bol ne olacak
bende
maşallah tabeee
kız sakın gülme
oval masa oval ofis of of of ben nasıl tutcam kiiiii
patlamak üzereyim
gece uyutun ondan sonra yapın toplantınızı
akıl veriyorum halime bakarmısın
ALLAh hepimizi islah etsin
karnım ağrıdı gülmekten
ne manyaksınız yawwwwww
he bende senden ses çıkmayınca
ahanda müzeyyen masaya yatırdı dedim ama( kötüyüm demi )
bizde 4 masa var hemen vereyim kargoya dünür
gerçi yetmezde herkes bi el atsa hallederiz masa sayısını
anaaaaam çatlıycam artık
bende
maşallah tabeee
kız sakın gülme
oval masa oval ofis of of of ben nasıl tutcam kiiiii
patlamak üzereyim
gece uyutun ondan sonra yapın toplantınızı
akıl veriyorum halime bakarmısın
ee başka ses çıkmıyorsa sadece su sesiyse çokta sorun olmaz hani..
aklıma geldi ama sölemeyeyim dedim ..
müzeyyen oval masa var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?