bak bu süper işte nilküün demokraside çareler tükenmez bak yasmin sana bir çözüm yolu sundu bilem
ama ben burdan yola çıkarak bi pllan geliştirdim
nasıl bi plan bize de söle
pek muallakta kaldım şimdi buraya yazıp yazmama konusunda şeker :44:
yiter yiter yiteeeeeeer
benim üzerimden plan yapmayın
ben gidemem öyle 1 saatliğine otele felan, gitsemde direk kimlik yerine evlilik cüzdanı veririm herhalde
ay öldüm ben bittim ben eşim geldi az önce ne dese buyurursunuz
biz aralık ayı itibariyle büroda birkaç mobilyayı değiştirmeyi düşünüyorduk benim masam eski biraz birkaç sandalye falan. arkadaşının bürosuna ziyarete gitmişti. onlar değiştirmişler hoşuna gitmiş biz de senin masadan başlayalım değiştirmeye demesin mi
amaan anadan çekin babadan çekin çocuklar zaten uyumuyorlar bir de resepsiyondakilerden çekinirsek vay soyumuzun halinebi saatliğine diyince resepsiyondakiler nasıl bir bakış atar aceba
ama ben burdan yola çıkarak bi pllan geliştirdim
yazma yazma kuzum sen pek utanmaz olduk biz bugün biz dökülüp deşildikçe okuyanların sayısı artıyor farkında mısınız?pek muallakta kaldım şimdi buraya yazıp yazmama konusunda şeker :44:
yiter yiter yiteeeeeeer
benim üzerimden plan yapmayın
ben gidemem öyle 1 saatliğine otele felan, gitsemde direk kimlik yerine evlilik cüzdanı veririm herhalde
biz aralık ayı itibariyle büroda birkaç mobilyayı değiştirmeyi düşünüyorduk benim masam eski biraz birkaç sandalye falan. arkadaşının bürosuna ziyarete gitmişti. onlar değiştirmişler hoşuna gitmiş biz de senin masadan başlayalım değiştirmeye demesin mi
puhahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahah
oluuuur sana da faydası var hem deseydin
amaan anadan çekin babadan çekin çocuklar zaten uyumuyorlar bir de resepsiyondakilerden çekinirsek vay soyumuzun haline
yazma yazma kuzum sen pek utanmaz olduk biz bugün biz dökülüp deşildikçe okuyanların sayısı artıyor farkında mısınız?
BU KADAR İŞTE YAA
mail attım
Topikçe manyağız biz öldüm yaaa gözümden yaş geldi iş yerindeyim düşün halimi akşam adam hayırdır diyecek benim karıya bir haller oldu ama bu gece tık olmaz söyleyim ben gülerim çünkü aklıma bunlar gelir
valla bana kalsa ben gereksiz masrafa girmeyelim de arabayı değiştirelim diyorum ama değiştirecek olursak kesin oval masa aldırıcam içime dert oldu
mail attım
Topikçe manyağız biz öldüm yaaa gözümden yaş geldi iş yerindeyim düşün halimi akşam adam hayırdır diyecek benim karıya bir haller oldu ama bu gece tık olmaz söyleyim ben gülerim çünkü aklıma bunlar gelir
valla bana kalsa ben gereksiz masrafa girmeyelim de arabayı değiştirelim diyorum ama değiştirecek olursak kesin oval masa aldırıcam içime dert oldu
haydi öpüyorum hepiciiinizi
amaan anadan çekin babadan çekin çocuklar zaten uyumuyorlar bir de resepsiyondakilerden çekinirsek vay soyumuzun haline
yazma yazma kuzum sen pek utanmaz olduk biz bugün biz dökülüp deşildikçe okuyanların sayısı artıyor farkında mısınız?
BU KADAR İŞTE YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?