2009 Aralık Anneleri

yiter yiter yiteeeeeeer
benim üzerimden plan yapmayın
ben gidemem öyle 1 saatliğine otele felan, gitsemde direk kimlik yerine evlilik cüzdanı veririm herhalde

ay öldüm ben bittim ben eşim geldi az önce ne dese buyurursunuz

biz aralık ayı itibariyle büroda birkaç mobilyayı değiştirmeyi düşünüyorduk benim masam eski biraz birkaç sandalye falan. arkadaşının bürosuna ziyarete gitmişti. onlar değiştirmişler hoşuna gitmiş biz de senin masadan başlayalım değiştirmeye demesin mi

puhahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahah

oluuuur sana da faydası var hem deseydin

bi saatliğine diyince resepsiyondakiler nasıl bir bakış atar aceba
amaan anadan çekin babadan çekin çocuklar zaten uyumuyorlar bir de resepsiyondakilerden çekinirsek vay soyumuzun haline
ama ben burdan yola çıkarak bi pllan geliştirdim

pek muallakta kaldım şimdi buraya yazıp yazmama konusunda şeker :44:
yazma yazma kuzum sen pek utanmaz olduk biz bugün biz dökülüp deşildikçe okuyanların sayısı artıyor farkında mısınız?
yiter yiter yiteeeeeeer
benim üzerimden plan yapmayın
ben gidemem öyle 1 saatliğine otele felan, gitsemde direk kimlik yerine evlilik cüzdanı veririm herhalde

BU KADAR İŞTE YAA

hadi canım

Topikçe manyağız biz öldüm yaaa gözümden yaş geldi iş yerindeyim düşün halimi akşam adam hayırdır diyecek benim karıya bir haller oldu ama bu gece tık olmaz söyleyim ben gülerim çünkü aklıma bunlar gelir

puhahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahah

oluuuur sana da faydası var hem deseydin

valla bana kalsa ben gereksiz masrafa girmeyelim de arabayı değiştirelim diyorum ama değiştirecek olursak kesin oval masa aldırıcam içime dert oldu

mail attım

hıh 1 sene olmasın sonrada sen gül

e biz bu kadar geyiği boşuna mı yaptık melikem
senin işine yarasın diye yaptık

valla bana kalsa ben gereksiz masrafa girmeyelim de arabayı değiştirelim diyorum ama değiştirecek olursak kesin oval masa aldırıcam içime dert oldu

çatlak :82:

cevap yazdım

harbi yarıldım var ya ben de bu akşam zaten mümkün değildi ya hepten iptalim

ooooooooyyyy dert oldu diyo yaaaa

eee malum olmuş enişte ye ..

niye çekinelim yaa kapı gibi tabumuz var elimizd e. onu gösteririz..

sen gülme sakın seni için yapılıyoo bunlar melikecim .

içinde kalmış yaa inamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…