• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ayy aklımdayken yazayım,,gunlerdır sorucam sıze yaaaa kızlar
bım e oto koltuğu gelmış 99 lıra,,ne dersınız ordan alayım mı yoksa bı tavsıyenız var mı azrammın koltuğu için?bana fıyatı ıyı geldığı ama urun ıyı mıdır değilmiıdır bılmıyorum,,acıılllll tavsıye beklıyoruummm sızlerdennnnnn

canımcım arkdaşlar da sölemiş ama ucuz etin yahnisi kara olur derler. iyice düşün bence emniyet kemerlerine filan bak salammı . tabii markası da önemli ..

son dakika raporu kociş olacak meşe uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yastıkla boğsam kaç sene yatarım içerde

meliiikeeee nasıl yanii .. ee senin koçişi de bakıma almak lazım .. neyse cuma ya kadar vakit var .. olmadı hafta sonu .. :27:

ya kızlar döktürmüşsünüz yarısını ancak okuyabildim herkese selamlar ipek kızımızın ameliyatı iyi gecti 8 saat bekledik ama degdi şimdilik hersey yolunda umarım böyle gider.Benim haydutellaya gelince cok memnuniyetsiz vede halen yürümediği gibi 2 gündür elinen tutturupta yürümüyor direk oturuyor biz calıstıkca bakalım yaza yürür herhalde ama karıstırma full devam cekmeceleri acıyor karıstırıyor kapatırken bir figan kopuyor parmaklar arada kalmıs

ayy süper bi haber .. çok sevindim edacım .. sağlığına biran önce kavuşur inşll ipek kızımız .. anne ve babasına da çok geçmşolsun .. bununla kalırlar inşll.

gündüzcüler bayaa bi beyin fırtınası yapmışsınız tebrikler gönderiyorum hepinize tek tek :27::28::52:

yarın su çiçeği aşmız ve tahlillerimiz yapılacak. hayır dualarınızı bekliyoruz:) zeynep daha ii yürüyo ama 2 gün sonra sahalara tamamen dönecek gibi görünüyo enerji full:)

yasemin bende ıspanak yedirdim zeynebe bugün ama hiç faydasını görmedim.:37: mercimek çok gaz yapıyo yedirmiyom ben uyku yapcağını bilsem yediriyim hem pırtlasın hem uyusun:)

eda ipek kuzusunun ameliyatı ii geçmiş Allah şükürler olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin annesini feraha çıkarsın inş.

nevracım geçmiş olsun sana

ay okudum unuttum herşeyi sadece masa muhabbetiniz kaldı aklımda nedenküne ki:)

hadiyin görüşürk gari

sağol canım .. zeynep' in de iyi olmasına çok sevindim. aşınızı da inşll sorunsuz atlatırsınız. sonuçları bizde bildir.

ee normal ama dimi kaç sayfa konuştuk ...

Herkese günaydınnnnn ..
herkes nasıl , iyidir inşll. ben hariç evde herkes iyi . gecelerin adamı küçük şehzadem de iyi
benim öksürük tam gaz devam ve artık burnumda akıyoo .. ahh ahh bu sene bu mikrop yapıştı bırakmıyoo yakamızı ..

ben yokum cuma günü
pazartesi yapalım yoklamaıyı bence
hem hafta sonu giriyor, garanti olur diyorum ben
sen istersinde biz yoklamayı pazartesi almazmıyız
azimli arkadaşım
toplantıyı yapacaksın seni baya hevesli ve azimli gördüm.

haydin rasgele

Amanin kocisler daha sık gir sen kk ya diyecekler haydarim dumenimin danismanligindan faydali olacak sanirsam topige :))
olmazmı
bu masa oplantıları eniştelerin çok işine yarıycak
ama önce melike nin meşegile:1:

bige seneye büroyu daire şeklinde bir yere taşıycaz zaten sırf bu yüzden:60::60:

nevra yok canım oval masamız evde de yok ne yapcez şimdi biz (her türlü şart mevcut da bir oval masamız eksikmiş gibi) :43:

meral hadi şimdiden saatler olsun. yarına seni yoklama da kesin var yazarız artık:60::60::60:

nilküüün hem de nassı kötüsün :47:
müzeyyen bugün yok yazılıyorum malesef öycü uyumadı:19:
o kadarda hazırdık halbuki ama nıç masa toplantısı olamadı:50:

vallahi kudurduk biz bugün heee :60:
bu hızla gidersek hamileliğimi yanlız geçirmem katılırsınız bana gibime geliyo :26:
hayırısı be gülüm

ooooooooo nilkün iddialı gördük seni :23:
valla ben hiçbir zamana garanti veremiyorum :31:

:60: :60: vallahi bu akşam bayağı bir kk eniştesinin keyfinin yerinde olacağını düşünüyorum :74:
eeeeeee kimleri var yazıyoruz
yavrucum umut oldu diye bize taşındılar (gibi bir şey) zaten
öncesinde herkesin evi kapısı ayrıydı zaten ondan ya bunca zor gelmesi :50:

valla ben de eşime küçük bir yer tutmayı önericem korkarım :60: :60: akşam beni almaya geldiğinde sık sık "trafiğe takılıveririz" :23:
:60::60: oval masa bizde de yok mobilyacıyla görüşelim toptan alalım
ooooo süper olur bigeeeeee
ihtiyacı olanlara (nilgünlere mesela) ödünçte verebilirsin dimi bacım:26:

yok walla kendim için demedim
zor bizimki zor ev çok kalabalık

tamamen arkadaşlarımı düşünüyorum
çok düşüncelidir benim nilkünüm çok:16:

şimdi meral aradı
"doktorda masaya yatarken bizi düşün" dedim :23: töbe smear falan veremez gülmekten :60: aaaay zaten gülmekten konuşamayıp kapadık telefonu :27:
ne gülmek ama gülerken ağlayan cinsinden:60::60:
bak şimdi anlatayım da inan

şimdi ben oğlanla yatak odasından yatıyorum,
kızla babası kızın odasında
kayınvalide ve kayınpeder misafir odasında
şimdi herkesi uyutup yanıma gelmeye kalksa nilay hemen açıyor gözünü tek yatmaya tırsıyorda
hadi onu uyutsak küçük zıpa var
walla denkgelmiyor billa denk gelmiyor
dedeyle babaneye teslim etseniz bir gece bariiii :82:
meral smear filan veremez bugün .. :52: :60: :60:
vermedim zati 1 yıl sonra vericekmişim bacım:34:
bi saatliğine diyince resepsiyondakiler nasıl bir bakış atar aceba :23:
:60::60::60:
yiter yiter yiteeeeeeer :33::33:
benim üzerimden plan yapmayın :36:
ben gidemem öyle 1 saatliğine otele felan, gitsemde direk kimlik yerine evlilik cüzdanı veririm herhalde
ver canım
iş görülsün:60::60:
yalnız gidecek ve evlilik cüzdanıyla otele giriş yapıcak:60::60:

ay öldüm ben bittim ben eşim geldi az önce ne dese buyurursunuz

biz aralık ayı itibariyle büroda birkaç mobilyayı değiştirmeyi düşünüyorduk benim masam eski biraz birkaç sandalye falan. arkadaşının bürosuna ziyarete gitmişti. onlar değiştirmişler hoşuna gitmiş biz de senin masadan başlayalım değiştirmeye demesin mi:60::60::60::60::60::60::60::60:
oleeeeeeeeeeyyyyyyyyye
enişteye malum olmuş dimekkiiiiiiiii:64::64:
hemen hemen değiştirsin sana faydası benden daha çok olucak deee:60::60:

Topikçe manyağız biz öldüm yaaa gözümden yaş geldi iş yerindeyim düşün halimi akşam adam hayırdır diyecek benim karıya bir haller oldu ama bu gece tık olmaz söyleyim ben gülerim çünkü aklıma bunlar gelir
hıııııı oldu sen yıl bekle sonrada güüüüüül
bak bekliyorum senden gelecek cevabı hıııııııı:4:

ayyyyhhh nılkunnumm ben sıze yollayayım bızdekı masaları:37:
hafat sonu yalnızım azra hanım gece saat başı uyanır zor uyur falan,,hafta içi gece yarısı olunca rahat bı 2 saat uyuyor yani babacıkta oğrenmış hangı saatte uzun uyuduğunu gerısı mağlum:4::4::4:
bıze masa falan dayanmıorrrrr anlıyaceğinnnnnn:47::26:
woooowww
fatmacım maşallah size ne diyim
enişte işini biliyor:60: :60: :60: :60:
bazen eşim tam eve gelmeden once azrayı uyandırasım gelıyorrr:47::47::86::86::87:
:37: kötü kadın seniiiiiii:60: :60:
son dakika raporu kociş olacak meşe uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yastıkla boğsam kaç sene yatarım içerde
atlasaydın üzerine keşkeeeeeeeeeee:86:

ya kızlar döktürmüşsünüz yarısını ancak okuyabildim herkese selamlar ipek kızımızın ameliyatı iyi gecti 8 saat bekledik ama degdi şimdilik hersey yolunda umarım böyle gider.Benim haydutellaya gelince cok memnuniyetsiz vede halen yürümediği gibi 2 gündür elinen tutturupta yürümüyor direk oturuyor biz calıstıkca bakalım yaza yürür herhalde ama karıstırma full devam cekmeceleri acıyor karıstırıyor kapatırken bir figan kopuyor parmaklar arada kalmıs

maşallah ipek böcüğüne
inş tez zamanda toparlarda normal yaşantısına decam eder kuzu:69:

günaydınnn
azra bacağıma yapışmş durumda ama bı gunaydın dıyeyım en azından
ya netın başına oturtmuyor benı ılle onla yere oturucam oynıcam
gorende hıç oturup oynamıyoruz zanneder:37:

Herkese günaydınnnnn ..
herkes nasıl , iyidir inşll. ben hariç evde herkes iyi . gecelerin adamı küçük şehzadem de iyi
benim öksürük tam gaz devam ve artık burnumda akıyoo .. ahh ahh bu sene bu mikrop yapıştı bırakmıyoo yakamızı ..

meralcimm günaydınnn :3: :29: :16:

cnm ya inş haftasonunu toparlarsın pazartesiye bomba gibi olursun
evdekilerin iyi olmasına sevindim
bari onlar iyi olsunlar dimi ama

he bu arada cümleten günaydın

günaydınnn
günaydın fatma
oturda oyna canım sende
evde senden başka kuzuyla oynacak kim varki
ben bankaya gidiyorum gelince görüşürüz..

hadi bakalım kolay gelsin nevracım

bizi ne öpüyon
bu kadar şeyden sonra git kocanı öp :36::35:

sizi de öperim onu da hepinizin yeri ayrı :27:

oldu tabi senin olmadı sanki :64:

yeminle olmadı ben oval masa sevmem zira :51: karaktersiz gelir ya köşelisindir ya yuvarlak ne o öyle ikisinin arası abuzittin bi şey :47:

bazen eşim tam eve gelmeden once azrayı uyandırasım gelıyorrr:47::47::86::86::87:

herkesin derdi başka işte :86:
tok açın halinden ne anlasın :27:

melike tam meşe çıktı seninki yahu :86: saldırıya geçseydin bacım :23:

çok şüküüüüür allahım ne güzel haber :nazar:

yarın su çiçeği aşmız ve tahlillerimiz yapılacak. hayır dualarınızı bekliyoruz:) zeynep daha ii yürüyo ama 2 gün sonra sahalara tamamen dönecek gibi görünüyo enerji full:)

hadi hayır haberlerle gelin inşallah
aaaaa masa mı? o neeee :61:

Herkese günaydınnnnn ..

günaydıııııın

eeeeeee kimleri var yazıyoruz

müzeyyen bugün yok yazılıyorum malesef öycü uyumadı:19:
o kadarda hazırdık halbuki ama nıç masa toplantısı olamadı:50:

ooooo süper olur bigeeeeee
ihtiyacı olanlara (nilgünlere mesela) ödünçte verebilirsin dimi bacım:26:

:51:
o kadar gaz verdin de bugün kendini yok mu yazıyosun ayıp sana meral ayıp :9:
tabii ki şekerim isteyene anahtar verilir :23: mekanı kiralayıp içine bir yuvarlak, bir kare, bir dikdörtgen, bir de oval masa koycam sadece :60: :60:

günaydınnn

günaydın cümleten :3:

Son düzenleme:
günaydın günaydın

ipek böcüğüne çok sevindim inşallah devamı gelir,

kıymetcim şimdiden geçmiş olsun size, inşallah sorunsuz atlatırsınız

günaydın diyelim günümüz bari aydın olsun gecelerden hayır yok dün akşam eve gittim yolda kız uyudu ama bunlar baba kız aynı biri uyurken biri uyanık kalsın nerdeeeee aynı anda uyuyup aynı anda uyanıyorlar ben de kızdım
gece kızı uyttum horlama sesinden evde durulmuyor tam yatarken açtı gözünü senle ciddi birşey konuşucam sakın kapama gözünü dedim
neden bizim evliliğimiz normal gitmiyor dedim nasıl normal diyor sunta ne sorunumuz var birtanem ne sorunumuz olacak ( bu kısımda içimden bütün ağaç mamüllerini sayıyorum )ikimizde genciz sağlıklıyız çok şükür dedim utanmaz bir de çok şükür dedi ne şükürü be dedim 1 seneyi geçti neden canım dedim sustu ( zaten ne zaman ciddi ciddi birşeyden dert yansam susuyor ) yorganla üstümü örttü sarıldı ve
U
Y
U
D
U

güler misin ağlar mısın

alahha şükürler olsun ya
inşallah devamıda güzel gelir geçer
unutulur bu günler tamamıyla

yürür benim cimcimem yazakalmaz annesi bence
sadece rahatı seviyo sanırım :1::16:
gündüzcüler bayaa bi beyin fırtınası yapmışsınız tebrikler gönderiyorum hepinize tek tek :27::28::52:

yasemin bende ıspanak yedirdim zeynebe bugün ama hiç faydasını görmedim.:37: mercimek çok gaz yapıyo yedirmiyom ben uyku yapcağını bilsem yediriyim hem pırtlasın hem uyusun:)

eda ipek kuzusunun ameliyatı ii geçmiş Allah şükürler olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin annesini feraha çıkarsın inş.

nevracım geçmiş olsun sana

hadiyin görüşürk gari

sorunsuz ateşsiz ağrısız atlatırsınız aşınızı iiiinşallah
daktanınki
rast geldi bacım
her zaman yediği şeyler ama ilk kendi kendine uyuması
tekrar olacağını sanmam :31:

kk gibi bir ek yok ki enişteyide oraya yönlendirsek :kkk:

günaydın diyelim günümüz bari aydın olsun gecelerden hayır yok dün akşam eve gittim yolda kız uyudu ama bunlar baba kız aynı biri uyurken biri uyanık kalsın nerdeeeee aynı anda uyuyup aynı anda uyanıyorlar ben de kızdım
gece kızı uyttum horlama sesinden evde durulmuyor tam yatarken açtı gözünü senle ciddi birşey konuşucam sakın kapama gözünü dedim
neden bizim evliliğimiz normal gitmiyor dedim nasıl normal diyor sunta ne sorunumuz var birtanem ne sorunumuz olacak ( bu kısımda içimden bütün ağaç mamüllerini sayıyorum )ikimizde genciz sağlıklıyız çok şükür dedim utanmaz bir de çok şükür dedi ne şükürü be dedim 1 seneyi geçti neden canım dedim sustu ( zaten ne zaman ciddi ciddi birşeyden dert yansam susuyor ) yorganla üstümü örttü sarıldı ve
U
Y
U
D
U

güler misin ağlar mısın

adam uyumaya meyilli, sen bu konuyu yatakta konuşma bence

U
Y
U
D
U

güler misin ağlar mısın

:53: alla alla
melike senin haberin olmadan kaza falan mı geçirdi bu adam noldu ki? hey allahım :44:

u
y
u
d
u

güler misin ağlar mısın

nasıl yaniiiii:26:
Ciddimisin sen:82:
Ne desem bilemedim:50:
Enişte enişTe neyin var yaaaaa:84:

Son düzenleme:
:53: alla alla
melike senin haberin olmadan kaza falan mı geçirdi bu adam noldu ki? hey allahım :44:

Allah senin iyiliğini versin ne biliyim bacım ne oldu ama son zamanllarda olmadı bu durum zaten böyleydi ama bu sefer süre çok uzadı çocukluğuna inmek lazım :9:

Allah senin iyiliğini versin ne biliyim bacım ne oldu ama son zamanllarda olmadı bu durum zaten böyleydi ama bu sefer süre çok uzadı çocukluğuna inmek lazım :9:

sen bu akşam git
"kardeş!!! kızıma kardeş yapıcam bi el atar mısın sana zahmet" de bari :86:

ben geldimmm .. :3:

U
Y
U
D
U

güler misin ağlar mısın

UYUDU MU .. nasıl yani. bi gariplik var bu işte ..

bence de in çocukluğuna belkim bişeyler çıkar .. hay allah yaa böylesini de hiç duymadım .. :50:

Back
X