ayy aklımdayken yazayım,,gunlerdır sorucam sıze yaaaa kızlar
bım e oto koltuğu gelmış 99 lıra,,ne dersınız ordan alayım mı yoksa bı tavsıyenız var mı azrammın koltuğu için?bana fıyatı ıyı geldığı ama urun ıyı mıdır değilmiıdır bılmıyorum,,acıılllll tavsıye beklıyoruummm sızlerdennnnnn
canımcım arkdaşlar da sölemiş ama ucuz etin yahnisi kara olur derler. iyice düşün bence emniyet kemerlerine filan bak salammı . tabii markası da önemli ..
son dakika raporu kociş olacak meşe uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yastıkla boğsam kaç sene yatarım içerde
meliiikeeee nasıl yanii .. ee senin koçişi de bakıma almak lazım .. neyse cuma ya kadar vakit var .. olmadı hafta sonu ..
ya kızlar döktürmüşsünüz yarısını ancak okuyabildim herkese selamlar ipek kızımızın ameliyatı iyi gecti 8 saat bekledik ama degdi şimdilik hersey yolunda umarım böyle gider.Benim haydutellaya gelince cok memnuniyetsiz vede halen yürümediği gibi 2 gündür elinen tutturupta yürümüyor direk oturuyor biz calıstıkca bakalım yaza yürür herhalde ama karıstırma full devam cekmeceleri acıyor karıstırıyor kapatırken bir figan kopuyor parmaklar arada kalmıs
ayy süper bi haber .. çok sevindim edacım .. sağlığına biran önce kavuşur inşll ipek kızımız .. anne ve babasına da çok geçmşolsun .. bununla kalırlar inşll.
gündüzcüler bayaa bi beyin fırtınası yapmışsınız tebrikler gönderiyorum hepinize tek tek
yarın su çiçeği aşmız ve tahlillerimiz yapılacak. hayır dualarınızı bekliyoruz:) zeynep daha ii yürüyo ama 2 gün sonra sahalara tamamen dönecek gibi görünüyo enerji full:)
yasemin bende ıspanak yedirdim zeynebe bugün ama hiç faydasını görmedim.mercimek çok gaz yapıyo yedirmiyom ben uyku yapcağını bilsem yediriyim hem pırtlasın hem uyusun:)
eda ipek kuzusunun ameliyatı ii geçmiş Allah şükürler olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin annesini feraha çıkarsın inş.
nevracım geçmiş olsun sana
ay okudum unuttum herşeyi sadece masa muhabbetiniz kaldı aklımda nedenküne ki:)
hadiyin görüşürk gari
sağol canım .. zeynep' in de iyi olmasına çok sevindim. aşınızı da inşll sorunsuz atlatırsınız. sonuçları bizde bildir.
ee normal ama dimi kaç sayfa konuştuk ...