senden bizden daha meraklı çıktın nabeeeeerbak bak bige masaya meraklı olan hemen atladı konuya
bir döncem piiir döncemhadi len munis dediğin kedi bir tırnak darbesiyle gözünü oyuncak eder kendine
allam kadın sıyırdı ne zaman bitecek bunun döngüsü ne zaman dönecek sahalara o vakit gelecek kendine :96:
gittim beeeeeeeeeeeeen
nevracım ne diyor bunlar yine
ay geberdim gülmekten
yok meralim yok sen bu konyu değil hiç birşeyi masaya yatırma mümkünse
haklısın Bige yaw, diline vurdu, sahalara ne zaman döner o zaman susar zannımca
melikeeee sende meral konuyu masaya yatırmasaymış ne yapacakmışsın, ihtisas yapcen yakında konuyla ilgili
merali kaybetmiştik zaten ..
ama melikeyi zanetmiyordum .. onu da kaybettik sanırım
oda gizli masacılardan çıktı
hadi ben toplanayım yavaş yavaş ..
herkese iyi akşamalr .. öpüldünüz hepiciğiniz....
cümleten günaydın
dün gece nöbeti bizdeydi şeşi beş bakıyorum
günaydınlar olsun herkeslere...
zeynep 3 gündür hiç bişey yemiyor ve olabildiğine huysuz sürekli ağlıyor belki diş kaynaklıdır diyorum ama başka yeri ağrısa orasını tutar falan ama hep istediği olmayınca morarıncaya kadar ve öksürük tutuncaya kadar boğazlarını yırtarak ağlıyo. bugün doktora gidicez inş. diştir. dayanamıyorum sürekli ağlak gezmesine çok yoruldum
günaydın yaaaa bir bebek 2 saat emer memede uyur ama yatağa koyunca gözleri kocaman açıp sırıtırmı bazen benle kafa bulduğunu düşünüyorum ama neyse uyudu gecemiz çok zor değildi kuşum fazla yormadı beni hele akşam çok güldüm kociş olağan bir şekilde koltukta sızdı başladı horlamaya ama yok böyle bir ses ev sallanıyor resmen zeynep parmağıyla babasını gösterip gösterip gülüyor başladım ben de gülmeye adam bir uyandı baktı zeyneple ikimiz kahkahalarla gülüyoruz noldu diyor
günaydınnnn,,ya bu kadar tatlı olmasalar zaten bu uykusuzluğa zor dayanılır zaten...annemlerdeyız ya azrayla beraber uyuyoruz mecbur sureklı karnımın ustune cıkıp uyumak ıstyor delüüü,,o derın uykuda bırazcık doneyım hemen uyanıyor...ayy nası dayanıyosunuz horlamay yaff benım eşim bırazcık ses yapsın hemen yastığı cekıyorum kafasının altından şok oluyor adamcegız,,cook ss yaptın kafam şişti diyorumgünaydın yaaaa bir bebek 2 saat emer memede uyur ama yatağa koyunca gözleri kocaman açıp sırıtırmı bazen benle kafa bulduğunu düşünüyorum ama neyse uyudu gecemiz çok zor değildi kuşum fazla yormadı beni hele akşam çok güldüm kociş olağan bir şekilde koltukta sızdı başladı horlamaya ama yok böyle bir ses ev sallanıyor resmen zeynep parmağıyla babasını gösterip gösterip gülüyor başladım ben de gülmeye adam bir uyandı baktı zeyneple ikimiz kahkahalarla gülüyoruz noldu diyor
gunaydınnnnn,,otururken uyuklayıver yaf bige,,azda olsa uykunu alırsın:97:cümleten günaydın
dün gece nöbeti bizdeydi şeşi beş bakıyorum
günaydınlar olsun herkeslere...
zeynep 3 gündür hiç bişey yemiyor ve olabildiğine huysuz sürekli ağlıyor belki diş kaynaklıdır diyorum ama başka yeri ağrısa orasını tutar falan ama hep istediği olmayınca morarıncaya kadar ve öksürük tutuncaya kadar boğazlarını yırtarak ağlıyo. bugün doktora gidicez inş. diştir. dayanamıyorum sürekli ağlak gezmesine çok yoruldum
sızdı :)))))))
ben hiç uyuyamazdım horlayanla hatta teyzemler kalmaya geldiğinde odamda yatacaklarsa salonda koltukta uyurdum ama Allahın sopası yok uyandırıyorum dönüyor bir müddet idare ediyoruz alıştım artık nişanlıyken bir gün uykudan açıldı annem melike kedi gibi uyur dedi sessiz sakin kociş ne dedi aaa anne ben de aslan gibi uyurum
uykuuuuuuu biraz uykuuuuuuuuu bütün isteğim buyduuuuuuuu
bedrooom bedroooommmmmm:93:
uykuuuuuuu biraz uykuuuuuuuuu bütün isteğim buyduuuuuuuu
Bedrooom bedroooommmmmm:93:
ben miyim sızan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?