2009 Aralık Anneleri

ben masaya yatırdım kardeş ne yatırmak ve yatırılmak istenen varmışki hepsi teker teker döküldüler
sahalara dönmeme saatler kaldı cicim nabeeeeerrrr

melike içlerinde en şanlısıydı zati nilkünüm
melike çiçekleri ev adresime gönder şikerim

cümleten günaydın
dün gece nöbeti bizdeydi şeşi beş bakıyorum

günaydınlar olsun herkeslere...

zeynep 3 gündür hiç bişey yemiyor ve olabildiğine huysuz sürekli ağlıyor belki diş kaynaklıdır diyorum ama başka yeri ağrısa orasını tutar falan ama hep istediği olmayınca morarıncaya kadar ve öksürük tutuncaya kadar boğazlarını yırtarak ağlıyo. bugün doktora gidicez inş. diştir. dayanamıyorum sürekli ağlak gezmesine çok yoruldum

günaydın yaaaa bir bebek 2 saat emer memede uyur ama yatağa koyunca gözleri kocaman açıp sırıtırmı bazen benle kafa bulduğunu düşünüyorum ama neyse uyudu gecemiz çok zor değildi kuşum fazla yormadı beni hele akşam çok güldüm kociş olağan bir şekilde koltukta sızdı başladı horlamaya ama yok böyle bir ses ev sallanıyor resmen zeynep parmağıyla babasını gösterip gösterip gülüyor başladım ben de gülmeye adam bir uyandı baktı zeyneple ikimiz kahkahalarla gülüyoruz noldu diyor

cümleten günaydın

günaydın bigecim biz kılpayı kurtardık ..

günaydın kıymetcim .. bu aralar bizimki de öyle sürekli bi mızıldamayla geziyoo . derdi ne anlamadık . bizde diş diyoruz.

gnaydın canım . aynını burakta yapıyoo .. çok büyük oyuncu bunlar ... ben yatağa bırakıyorum . ama görsen kesin uyuyo dersin . eller kollar düşüyo . baş geri de. yatağa bırakmamla dönüp sırıtması bir oluyo soytarı yaaa .. . oskarlık hepsi ..

herkese günaydınnn ..
bizimki yine gece 12 de uyandı ama bu sefer daha kararlıydım yatağa götürmeden salonda salladım sızdı .. bizde rahat bi gece geçirdik çok şükür .. paşamdan devamını bekliyorumm

günaydınnnn,,ya bu kadar tatlı olmasalar zaten bu uykusuzluğa zor dayanılır zaten...annemlerdeyız ya azrayla beraber uyuyoruz mecbur sureklı karnımın ustune cıkıp uyumak ıstyor delüüü,,o derın uykuda bırazcık doneyım hemen uyanıyor...ayy nası dayanıyosunuz horlamay yaff benım eşim bırazcık ses yapsın hemen yastığı cekıyorum kafasının altından şok oluyor adamcegız,,cook ss yaptın kafam şişti diyorum
cümleten günaydın
gunaydınnnnn,,otururken uyuklayıver yaf bige,,azda olsa uykunu alırsın:97:

gunaydınnn gecmış olsun canım...umarın dıştendır başka bışıye yoktur...bızde dun azrayı üşütmüşüzz,,gece balgam attı,,şimdide hafıf oksuruyor,,acaba doktora sorup şurup mu başlasam yoksa bıaz kendı kndıni mi tedavi etse bılemedım..ıhlamur ıcırdım,,sıcak tutuyorumhemen ılaç ıçmese dıyorum ama ılerlemez ınş

sızdı :)))))))

ben hiç uyuyamazdım horlayanla hatta teyzemler kalmaya geldiğinde odamda yatacaklarsa salonda koltukta uyurdum ama Allahın sopası yok uyandırıyorum dönüyor bir müddet idare ediyoruz alıştım artık nişanlıyken bir gün uykudan açıldı annem melike kedi gibi uyur dedi sessiz sakin kociş ne dedi aaa anne ben de aslan gibi uyurum

ben miyim sızan

günaydın

walla iyi gidiyorduk bizede ne oldu bilmiyorum, guguk kuşu oldu yine gökay ya :26:

uykuuuuuuu biraz uykuuuuuuuuu bütün isteğim buyduuuuuuuu
bedrooom bedroooommmmmm :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…