sendeki ne anaymış beeeeeeona ne şüphe
bu arada beni fırçalayan sevgili anam, Arda'yla Umut'u yanına alacakmış, birlikte yaşayacaklarmış bizim sıpalar eve kız da atsabirinin babanesi birinin ananesi olarak bizimki açıklarını kapatacakmış bundan da çılgın olabileceğimden emin değilim şahsen
tabii canım ben anamla aşık atamam çatlaklık konusunda... ya da atarım da... yenebileceğimi sanmıyorum ama
aynen öyle valla melike bu ara varsa yoksa yürüyeyim ve tv seyredeyim
e tv kısa süre eyvallah da sonrasına izin vermiyoruz e sürekli yürütemeyeceğimize göre bu çocuğun oyun oynaması lazım ama oyuncaklara hiç bakmıyor bile
var var yine anamdan... bizimle görüştürmiycekmiş çocuklarıahlaka mugayir azdırma peşinde olan kendi değil biziz sanki çatlak işte
SEVGİLİ KK AHALİSİ HEPİNİZDEN ÖZEL RİCAMDIR
MCETIN1 OLARAK BİLDİGİMİZ ÖYKÜ'NÜN ANASI MERAL KADININA BENİMLE İLGİLİ İSTEYECEĞİ HİÇBİR BİLGİYİ LÜTFEN VERMEYİNİZ
VERİRSENİZ GÖZÜME GÖRÜNMEYİNİZ
nanananananaaaaaaaaaaaaaaaaaameraal naaaber
MCETIN1 OLARAK BİLDİGİMİZ ÖYKÜ'NÜN ANASI MERAL KADININA BENİMLE İLGİLİ İSTEYECEĞİ HİÇBİR BİLGİYİ LÜTFEN VERMEYİNİZ
ay tamam canım benimm ben yerimden memnumum . pantolonun arka cebi olmasında
sendeki ne anaymış beeeeee
yapar valla
çılgın gördüm ananı hemde çok çılgın
bigeeeeeeeee
seninle karşılaştığım ilk yerde üstüne çıkıcam tepineceğim haberin ola:86:
nıckss deel deel rahat ol... Biraz daha yaşlanayım sütyen içine koycam zula misali :92:
Zoooooor niyeeeeee çünküm önce beni devirmen lazım ki ihtimal vermiyorum şekerim
Ana ana değil çatlaklık abidesi :86: Sonra diyonus bu hatun niye böle aha bundan işte
ben bu kilom ile devirebilirim gibi geliyor ama
böbürlenme meralim senden şişko bige var
müsaaden olursa kendi eviminki var arkadaşımyolu bulamıyom da ben bakmam gerekiyo her gün adrese
nıckss deel deel rahat ol... biraz daha yaşlanayım sütyen içine koycam zula misali :92:
zoooooor niyeeeeee çünküm önce beni devirmen lazım ki ihtimal vermiyorum şekerim
ana ana değil çatlaklık abidesi :86: sonra diyonus bu hatun niye böle aha bundan işte
tımam vermeyiz senden korkumuza
delüsün sen
yok yok sen az bile çatlaksın
sizin aile tam şenlik galiba
yiyiyorsa verin valla
benimki yemiyor şahsen
şimdi zeynepten dönmüş anneanne beslemiş ama üzerine biraz süt içsin dedi baktım alttan dişimiz geliyor ucu görünmüş gece ki huysuzluk ondandı demek bige akıllı kadınsın vesselam
seninki derken :86:
akşam eve giderken diğerinin kapısını da çal da bi bak bakalım o da hakikaten kedi miymişYalnız kapıyı bir kedi açarsa şak diye düşüp bayılmak yok söz ver :86:
masa şekerim masa
ayyy sen kedi diye benim k.valideme mi dedin ayy o kedi olur mu kaplan kaplan kız ben kedileri severim yapma gözünü seveyim
Arap atı misali açıldın kuzum sen de masa konusunda
niye kız kaplan kedigillerden diil mi :86:
valla çeşitli üniversiteler bizi incelemek için kürsü öneriyorlar lakin antropolojiye mi he desek sosyolojiye mi karar veremediğimiz için açamıyolar
yenimi öğrendin cicicm:82:şimdi zeynepten dönmüş anneanne beslemiş ama üzerine biraz süt içsin dedi baktım alttan dişimiz geliyor ucu görünmüş gece ki huysuzluk ondandı demek bige akıllı kadınsın vesselam
seninki derken :86:
akşam eve giderken diğerinin kapısını da çal da bi bak bakalım o da hakikaten kedi miymişyalnız kapıyı bir kedi açarsa şak diye düşüp bayılmak yok söz ver :86:
Bu konuyuda masaya yatırmayı öneriyorum
eeeee uzmanlık alanım olacak neredeyse
ama kedi munistir sevimlidir sakindir
oy oy oy ölcem şimdi
yenimi öğrendin cicicm:82:
bu konuyuda masaya yatırmayı öneriyorum
miyawww pisi pisi pisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?