2009 Aralık Anneleri

sendeki ne anaymış beeeeee
yapar valla
çılgın gördüm ananı hemde çok çılgın

tabii canım ben anamla aşık atamam çatlaklık konusunda... ya da atarım da... yenebileceğimi sanmıyorum ama

bigeeeeeeeee
seninle karşılaştığım ilk yerde üstüne çıkıcam tepineceğim haberin ola:86:

ay tamam canım benimm ben yerimden memnumum . pantolonun arka cebi olmasında

nıckss deel deel rahat ol... biraz daha yaşlanayım sütyen içine koycam zula misali :92:

sendeki ne anaymış beeeeee
yapar valla
çılgın gördüm ananı hemde çok çılgın

bigeeeeeeeee
seninle karşılaştığım ilk yerde üstüne çıkıcam tepineceğim haberin ola:86:

zoooooor niyeeeeee çünküm önce beni devirmen lazım ki ihtimal vermiyorum şekerim

ana ana değil çatlaklık abidesi :86: sonra diyonus bu hatun niye böle aha bundan işte

ben bu kilom ile devirebilirim gibi geliyor ama

tımam vermeyiz senden korkumuza

müsaaden olursa kendi eviminki var arkadaşım yolu bulamıyom da ben bakmam gerekiyo her gün adrese

delüsün sen

yok yok sen az bile çatlaksın
sizin aile tam şenlik galiba

tımam vermeyiz senden korkumuza
delüsün sen

yok yok sen az bile çatlaksın
sizin aile tam şenlik galiba

valla çeşitli üniversiteler bizi incelemek için kürsü öneriyorlar lakin antropolojiye mi he desek sosyolojiye mi karar veremediğimiz için açamıyolar

şimdi zeynepten dönmüş anneanne beslemiş ama üzerine biraz süt içsin dedi baktım alttan dişimiz geliyor ucu görünmüş gece ki huysuzluk ondandı demek bige akıllı kadınsın vesselam

şimdi zeynepten dönmüş anneanne beslemiş ama üzerine biraz süt içsin dedi baktım alttan dişimiz geliyor ucu görünmüş gece ki huysuzluk ondandı demek bige akıllı kadınsın vesselam

akşam eve giderken diğerinin kapısını da çal da bi bak bakalım o da hakikaten kedi miymiş yalnız kapıyı bir kedi açarsa şak diye düşüp bayılmak yok söz ver :86:

seninki derken :86:

masa şekerim masa

akşam eve giderken diğerinin kapısını da çal da bi bak bakalım o da hakikaten kedi miymiş Yalnız kapıyı bir kedi açarsa şak diye düşüp bayılmak yok söz ver :86:

ayyy sen kedi diye benim k.valideme mi dedin ayy o kedi olur mu kaplan kaplan kız ben kedileri severim yapma gözünü seveyim

masa şekerim masa

ayyy sen kedi diye benim k.valideme mi dedin ayy o kedi olur mu kaplan kaplan kız ben kedileri severim yapma gözünü seveyim

arap atı misali açıldın kuzum sen de masa konusunda

niye kız kaplan kedigillerden diil mi :86:

valla çeşitli üniversiteler bizi incelemek için kürsü öneriyorlar lakin antropolojiye mi he desek sosyolojiye mi karar veremediğimiz için açamıyolar
oy oy oy ölcem şimdi
yenimi öğrendin cicicm:82:
seninki derken :86:
bu konuyuda masaya yatırmayı öneriyorum
akşam eve giderken diğerinin kapısını da çal da bi bak bakalım o da hakikaten kedi miymiş yalnız kapıyı bir kedi açarsa şak diye düşüp bayılmak yok söz ver :86:
miyawww pisi pisi pisi

eeeee uzmanlık alanım olacak neredeyse

ama kedi munistir sevimlidir sakindir

hadi len munis dediğin kedi bir tırnak darbesiyle gözünü oyuncak eder kendine

oy oy oy ölcem şimdi

yenimi öğrendin cicicm:82:

bu konuyuda masaya yatırmayı öneriyorum

miyawww pisi pisi pisi

allam kadın sıyırdı ne zaman bitecek bunun döngüsü ne zaman dönecek sahalara o vakit gelecek kendine :96:

ay geberdim gülmekten

yok meralim yok sen bu konyu değil hiç birşeyi masaya yatırma mümkünse

haklısın Bige yaw, diline vurdu, sahalara ne zaman döner o zaman susar zannımca

melikeeee sende meral konuyu masaya yatırmasaymış ne yapacakmışsın, ihtisas yapcen yakında konuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…