2009 Aralık Anneleri

hem de iki kez gelmiş kalbam

evet 2 kez geldi aklıma gene çifte gidiyorum ben bitersem 2 puan alırım

ben önce aşıyı yaptırırdım melike allah korusun kulakta enfeksiyon menfeksiyon oluşursa aşı kalır çünkü :94:

önce aşı olsun bence .. Hafta sonu da kulağını deldirirsin .

aynen aklıma o geldi değil mi hatta dr a sorayım bir müddet daha bekleyim aşı etkisini etkilemesin

ben de sabah 9da aramıştım o saate kadar gelmeyince aradım fırçaladım hemen geldi bu memlekette her iş fırçayla oluyor

yok ben 12 den sonra aradım 1 e doğru hemen geliyorlardı bugün daha gelemedi inşallah bekliyorum

burcukkk naber:)sen uğrar mıydın buralara
cıkmadan azraya bak bakalım,facede sormuştun

Valla Fatma koptum iyice forumdan .Gunduz imkansiz girmek Eylül hanimdan gece de artik aksamcilar yok :)
geceye de hal kalmıyor kı,,buyudukçe ıyıce yoruyorlar di mi...mesela benım suan gozlerım kapanıyor,,hanfendı uyurken bende kestıreyım dıyorum ama vaktımı uyuyararak gecırmekte ıstemıyrum,,oleee karısık ıste
Evet artik cok benzemiyorlar ya :)

hııı hıı benzmıyorlar ben yınede bazı karelerı benzetıyorum,,andırıyor yanı
daha oncede sormuştum ama sen eylule genelde kahverengı gıydırıyorsun de mı,,,bayılıyorum kyafetlerıne:)

Aynen valla Fatma insan onlar uyudugunda ne yapacagini sasiriyor . Uyasam mi nete mi takilsam ev isimi yapsam diye. Buyudukce daha zorlasiyor daha cok yoruyor insani. Bi de bu aralar Eylül geceleri cok kalkar oldu gucten dusurmeye basladi.
Andiriyor akraba gibiler :) Evet genelde kahverengi pastel tonlari seviyorum bende oyle giyinmeyi Eylülde oyle giyiniyor :) Badi ustu tshirt filan bazen erkekle karistiriyorlar ama gozu gormezler orasi ayri.

Son düzenleme:

sen gecmışıde okuyamyosun sanırım,,herkes aynı dertten muzdarip...nıye uyanıyorlar bu kadar sık anlamış değiliz ama geccek ınş bu uzuuunnnn geceler..azra sık uyanıyor uyanmakla kalmayp tekrar 1 saatte anca uyuyor ayayğımda,,eklem yerlerım agrıyor aartık,,genç yaşta kocadım valla..
o da ne kı burcu ya ben pembe gıydırdığm halde karıştıranlar oluyor,,mıllet gozuyle bakmıyor kı:86::86:ama gercekten cook yakışıyor eylul hanıma,,maşallahhh

Gecen gun 1 de uyandi 5 te tekrar uyudu ama bu sefer memede . Ama cuk cuk emerken ben uyuyamiyorum ki . Dun 4 te uyandi uyumadi . Kanim cekiliyo resmen.
Tesekkur ederiz Fatma teyzesi :)

Gecen gun 1 de uyandi 5 te tekrar uyudu ama bu sefer memede . Ama cuk cuk emerken ben uyuyamiyorum ki . Dun 4 te uyandi uyumadi . Kanim cekiliyo resmen.
Tesekkur ederiz Fatma teyzesi :)

ooooo ne dıyım burcu rabbım sana sabır kuzunada uyku versın,,hatta butunn aralık kuzularına:)
hadı sende kapat herşeyı gıt uzan ,,hasta falan olursun guçten duşme,,ben de kaçıyorum gozlerım kapanıyo.bakalım b gece neler beklıyor bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…