ben önce aşıyı yaptırırdım melike allah korusun kulakta enfeksiyon menfeksiyon oluşursa aşı kalır çünkü :94:
hem de iki kez gelmiş kalbam
ben önce aşıyı yaptırırdım melike allah korusun kulakta enfeksiyon menfeksiyon oluşursa aşı kalır çünkü :94:
önce aşı olsun bence .. Hafta sonu da kulağını deldirirsin .
Kızlar zeynebin kulaklarını deldirsem mi ne dersiniz yarın düşünüyorum cuma akşamı da su çiçeği aşısını yaptırıyım bitsin
kargocu geldi işlemleri yapıyooooooooo
benim şaşkını sabahtan beri bekliyoruz gelemedi
kargocu geldi işlemleri yapıyooooooooo
Anammmmmmmmm kimse konuşmuyor bugün
ben de sabah 9da aramıştım o saate kadar gelmeyince aradım fırçaladım hemen geldi bu memlekette her iş fırçayla oluyor
benim hiç keyfim yok bugün..
al benden de o kadar :13:
neyse bugünü de bitirdik ya çok şükür
yarın görüşürüz öpüyorum bütün minişleri
burcukkk naber:)sen uğrar mıydın buralara
cıkmadan azraya bak bakalım,facede sormuştun
geceye de hal kalmıyor kı,,buyudukçe ıyıce yoruyorlar di mi...mesela benım suan gozlerım kapanıyor,,hanfendı uyurken bende kestıreyım dıyorum ama vaktımı uyuyararak gecırmekte ıstemıyrum,,oleee karısık ısteValla Fatma koptum iyice forumdan .Gunduz imkansiz girmek Eylül hanimdan gece de artik aksamcilar yok :)
Evet artik cok benzemiyorlar ya :)
geceye de hal kalmıyor kı,,buyudukçe ıyıce yoruyorlar di mi...mesela benım suan gozlerım kapanıyor,,hanfendı uyurken bende kestıreyım dıyorum ama vaktımı uyuyararak gecırmekte ıstemıyrum,,oleee karısık ıste
hııı hıı benzmıyorlar ben yınede bazı karelerı benzetıyorum,,andırıyor yanı
daha oncede sormuştum ama sen eylule genelde kahverengı gıydırıyorsun de mı,,,bayılıyorum kyafetlerıne:)
Aynen valla Fatma insan onlar uyudugunda ne yapacagini sasiriyor . Uyasam mi nete mi takilsam ev isimi yapsam diye. Buyudukce daha zorlasiyor daha cok yoruyor insani. Bi de bu aralar Eylül geceleri cok kalkar oldu gucten dusurmeye basladi.
Andiriyor akraba gibiler :) Evet genelde kahverengi pastel tonlari seviyorum bende oyle giyinmeyi Eylülde oyle giyiniyor :) Badi ustu tshirt filan bazen erkekle karistiriyorlar ama gozu gormezler orasi ayri.
sen gecmışıde okuyamyosun sanırım,,herkes aynı dertten muzdarip...nıye uyanıyorlar bu kadar sık anlamış değiliz ama geccek ınş bu uzuuunnnn geceler..azra sık uyanıyor uyanmakla kalmayp tekrar 1 saatte anca uyuyor ayayğımda,,eklem yerlerım agrıyor aartık,,genç yaşta kocadım valla..
o da ne kı burcu ya ben pembe gıydırdığm halde karıştıranlar oluyor,,mıllet gozuyle bakmıyor kı:86::86:ama gercekten cook yakışıyor eylul hanıma,,maşallahhh
Gecen gun 1 de uyandi 5 te tekrar uyudu ama bu sefer memede . Ama cuk cuk emerken ben uyuyamiyorum ki . Dun 4 te uyandi uyumadi . Kanim cekiliyo resmen.
Tesekkur ederiz Fatma teyzesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?