Bigecim tsk ederiz mail atacgm adresi sende fiyatlari soylersen yollayalim hemen yasemin hayir olsun hastalanmasinda ruya olsun yeterki keyifsizligi frede coook uzuldm ates dustgu yeri yakiyor o yuzden dua edelim allah sabir versin bebegin annesine
Ay cok feci bir goruntu hiii demisim :) mina birde aglardi valla onunden aldik elinden diye allah koruyor valla mumkun degil bunlara yetismek pek bir mutlu olmus ama canberk pasa serseri
24,90 pelincim
sorma kaç günlerdir dua ediyorum kendimi onun yerine koyuyorum... çıldıracak gibi oluyorum her şey bir yana allah çok çok çok ama çok çok sabır versin dayanılacak şey değil gibi geliyor, allah da öğretmesin
valla ben de annemden gün aşırı fırça yiyorum "olmayacak şeyleri eline veriyorsun bu çocuğun! her şey verilmez öyle bazı şeylere de hayır de"bıdı bıdı bıdı
yani ne var alarmlı radyoyu vermişsem ve oynamış bunu yaparken de yerde zıplatmayı denemişse di miher şeye hayır demek gerekiyor o zaman üstelik de çocuk onunla oynarken mutlu oluyor napayım yaaaaaaa
MELİKE mail gönderdim
Korkarim torun bakarken cilgin babane & annane olacagimizdan :))
ona ne şüphe
bu arada beni fırçalayan sevgili anam, Arda'yla Umut'u yanına alacakmış, birlikte yaşayacaklarmış bizim sıpalar eve kız da atsabirinin babanesi birinin ananesi olarak bizimki açıklarını kapatacakmış bundan da çılgın olabileceğimden emin değilim şahsen
Puhahhaaaaaaa ee senin cilginlik soya cekim anlasildi
valla ben de annemden gün aşırı fırça yiyorum "olmayacak şeyleri eline veriyorsun bu çocuğun! Her şey verilmez öyle bazı şeylere de hayır de"Bıdı bıdı bıdı
Yani ne var alarmlı radyoyu vermişsem ve oynamış bunu yaparken de yerde zıplatmayı denemişse di miHer şeye hayır demek gerekiyor o zaman üstelik de çocuk onunla oynarken mutlu oluyor napayım yaaaaaaa
Melike mail gönderdim
ona ne şüphe
Bu arada beni fırçalayan sevgili anam, arda'yla umut'u yanına alacakmış, birlikte yaşayacaklarmış bizim sıpalar eve kız da atsaBirinin babanesi birinin ananesi olarak bizimki açıklarını kapatacakmış Bundan da çılgın olabileceğimden emin değilim şahsen
aldım canım cevap bilem yazdım dimi yani ne olacak alarmlı radyodan ben ona zarar verecek birşey değilse kalem pil kesici şeyler gibi hayır demiyorum büyük insan değil ki başka meşgale bulsun oynuyor işte çocuğum
annen son noktayı koymuş valla üst sınır var mı bilemem
Eveett dün geceki marifetinden bahsedeyim Canberk sıpasının gece olmuş onbir bu evde bir aşağı bir yukarı dolanıyor uyumaya hiç niyeti yok tabii iki dakika sadece iki dakika ortadan kayboldu sesi de çıkmıyor dedim kesin bir halt ediyor bu hiç ses seda yok aranıyorum Canberrkkk diye viüvvvv üviyyy şeklinde gelen cevabı takip ederek yatak odasına bir girdim kiiiii.......
Hep takıntılı olduğu nerede görse açıp içini mıncırmak istedği pişik kremini geçir ele o minik tombilik parmakları göm içine yoğur yoğur gerisi fotolarda bakın da görün marifetlerini
numarası olan tek pembe buydu arkadaşlar :130:
gri kalmamış olduğundan gri yerine aldığım da bu
ya rüya gördü ya dişti melikecim
rica ederim adreslerinizi mail atınız pls
ne güzel eline sürüyomuş benimki olsa direkt hooop ağza :18:
hay allah ebru .. yanlız canber resimlerde pek bi mutluydu ..
canım çook çoook teşekkür ederimmm...
bige benim adresimde sen var dı .. yani hala duruyor mu ??
yoksa yazayım mı tekrar ..
rica ederim şekerim iyi günlerde giysin
bu sabah montun cebine bi el attım senin adres kağıdı... tam yırtıp atmaya hazırlanıyodum ki patikler aklıma geldi
ay amma uzattım!!! sözün özü duruyo şekerim :81:
ee iyi o zaman bak yaa ne çok sever beni bilirim adresimi bile cebinde taşıyoo canımm
tam kalbimin üstündeki cebe koyacaktım da
nee o orada başkasının mı adresi var yoksa
müsaaden olursa kendi eviminki var arkadaşımyolu bulamıyom da ben bakmam gerekiyo her gün adrese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?