2009 Aralık Anneleri

ya kızlar d-vit'i ne zamana kadar kullanacaktık :44: Doktoruna sormayı unutmuşum
yaşına kadardı cnm
biz 1 yaşında bıraktık
alla alla d vitamini kullandırtmadı mı sizinki :44: özellikle kış bebeklerine mutlaka veriliyor diye biliyordum ben
evet cnm aynen kış bebeklerine özellikle öneriliyor
günaydınlar nasılsınız uzun zamna oldu giremiyorum hasta olan tüm bebişlere acil şifalar.
günaydın fatma
hafta başındada slm verdin kaçtın
nasılsın toprak nasıl dedim cevap bile vermedin bana

günaydın herkeseeee
başım ağrıyo geceden beri hadi öpünde geçsin
o kadden misafir ağırlarsan olacağı buydu işte
öpiyimde geçsin bari

günaydın herkeseeee
başım ağrıyo geceden beri hadi öpünde geçsin

ayy bende bunu çok severdim benimde vardı .. yaa ne güzel şeyler yapardık dimi..
ama bu çokk pahalı . ozamanda bu kadar pahalımıydı bu yaa . :26:

yok canıııım hiç pahallı değil çok uşuzmuş

valla döktürdüm
3 çeşitle başladım kaptırmışım kendimi yapmışımda yapmışım
bugün yetecek kadar bile yapmışım
güzel oldu ama herşey

ooooh du bende seni öpem

:ayy bende bunu çok severdim benimde vardı .. yaa ne güzel şeyler yapardık dimi..
ama bu çokk pahalı . ozamanda bu kadar pahalımıydı bu yaa . :26:

benimde ama çok pahalı yaw
pilsanda buna benzer ürünler varmıdır bakmak lazım cnm
200 tl vallahi çok

o dönem bu kadar pahalı olsa benimkiler hayatta almazdı şekerim değildi demek ki... işin garip yanı köküne kıran girmiş birtek bu var piyasada

yok canıııım hiç pahallı değil çok uşuzmuş

diil di mi aliyim di mi
208 parçaya 211 lira... parçası 1 lira desek aldıktan sonra uykumun kaçmamasını sağlayabilir miyim acaba :44:

Benim de vardı bunlardan bayılırdım aynen şimdi olsa yine oynarım.
Bir de tahta bloklarım vardı kırmızı arabanın içinde renkli tahta bloklardan, bulursam onlardan Canberk'e mutlaka alacağım, bir de mekanik adamlarım vardı kızılderili çadırları, atları, kayıkları bir arada satılırdı adamların saçları çıkabiyordu hatırlayan var mı yaa ben bayılıyordum onlara ama artık yok sanırım ah bir bulsam Canberk büyüdüğünde birlikte oynarız ne güzel olur.

Hoşgeldin:79:

Afiyet olsunn bol bol süt olsun.

sağol uzun bir zaman sonra dayanamadım ve geldim iyimisiniz? Çok işim var dünyam uyuyorken yapayım gelirim gene.Evi, 5 sene önce kiradaydık ve 5 sene önce satın aldık ama tadilat yapamamıştık. Apartman 40 senelik olunca dökülen yerleri toplamak içinde malum çok şey gerekli.Zaman, sabır, güç kuvvet ve en önemlisi de para. Winsadan pencereleri yaptıralım dedik aralıktan beri uğraşıyoruz. Adamların çalıştıkları şirket ,işçilik berbat çıktı şansıma. Camlarda, çıtalarda da problemler var ve henüz bir sonuç alamadık. Annemler yaptırdı bilinmeyen bir bir firmaya verdi 2000 hiçbir kusur yok, biz verdik 6000. Geldiler dün camları taktılar üzerinde trakya cam baskısı var çizik çıktı filan işte 11 tanesi değişti ve değişmekte. Size bunları anlatıyorum ki olur da yaptırcak olursanız asla markaya bakmayın diye. İşçiliği görün birinden onunla gidin markaya. Gürültü bitmiyor. 2 haftadır da matkapla 4. katta (5. kattayız) değişecek taşlar değişemedi gitti....Biteceği de görünmüyor. Gidecek yerimiz olsa evde dururmuyum, hava da çok soğuk salgın korkusu...Ha dağda yaşıyoruz ha burda...Bööyle bir kış geçirmekteyiz kızımla. İşe gidemiyorum. İdare ediyoruz artık böyle. Ne arkadaş, ne komşu kimse, ne akraba, halen kızımla başbaşayız. Şükür halimize Allah bundan kötü günler yaşatmasın. Umarım hepinizde herşey yolundadır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…