biz doktora gittik bugün boğaz kızarıklığı ve orta kulak iltihabı bu kulak çok ağrı yaparmış bütün derdi bundanmış kuzumun.sancı geldiğinde resmen kendini paralıyo .onu böyle görmek bitirdi zaten bizi. birazda inat olayı da var ama üstüne gitmiyorum hasta diye. ilaç kullanıcaz mecburen haftaya da düzelirse aşı olcak işte. uyku düzeni kalmadı zaten. gündüz yada akşam olduğu yerde sızıyo resmen 10 dakka en fazla yarım saat şekerleme modunda doğal olarak gece uykusu çok geçlere kaymaya başladı. hanım uyudu ben de anca ütü mutfak derken bu saati gördüm. herkse selam kendinize ve bebişlere ii bakın...
biz doktora gittik bugün boğaz kızarıklığı ve orta kulak iltihabı bu kulak çok ağrı yaparmış bütün derdi bundanmış kuzumun.sancı geldiğinde resmen kendini paralıyo .onu böyle görmek bitirdi zaten bizi. birazda inat olayı da var ama üstüne gitmiyorum hasta diye. ilaç kullanıcaz mecburen haftaya da düzelirse aşı olcak işte. uyku düzeni kalmadı zaten. gündüz yada akşam olduğu yerde sızıyo resmen 10 dakka en fazla yarım saat şekerleme modunda doğal olarak gece uykusu çok geçlere kaymaya başladı. hanım uyudu ben de anca ütü mutfak derken bu saati gördüm. herkse selam kendinize ve bebişlere ii bakın...
canım ya çok geçmiş olsun ortakulak iltihabının açılışını ayberk paşa yapmıştı yeni salgın bu mu acaba :18: canım benim kıyamam ya
günaydın kızlar
günaydın bige nasılsın umut paşamız nasıl .. uyudu mu gece
ya kızlar d-vit'i ne zamana kadar kullanacaktık :44: doktoruna sormayı unutmuşum
biz hiç kullanmadık .
Günaydınlar nasılsınız uzun zamna oldu giremiyorum hasta olan tüm bebişlere acil şifalar.
çok şükür ii cnm toprak senin oğluş nasıl uyok dimi bi yaramazlık
alla alla d vitamini kullandırtmadı mı sizinki :44: özellikle kış bebeklerine mutlaka veriliyor diye biliyordum ben
Günaydınlar nasılsınız uzun zamna oldu giremiyorum hasta olan tüm bebişlere acil şifalar.
allaha şükür güzelim
dün akşam biraz keyifsiz gibiydi bir türlü uykuyu tutturamadı tutturamadıkça huysuzlandı vs neyse binbir oyunla yarım ölçek calpol içirebildik sonra uyudu
sabah da hayrettir ben çıkmadan uyandı fena değil gibiydi bakalım
ıhh vermedi. doğum dr sadece multitaps vermişti.
biz ilk önce doğuma giren dr gidiyorduk . 3 ay kadar gittik ona. bana çok ilgisiz geldiği için sonra değiştirdik başka dr gidiyoruz şimdi. oda vermedi ilk başta sonra ben kan tahlili istedim . diğer dr hiç bişey vermedi diye yeni dr tamam dedi . kan tahlilinde demir ve çinkosu düşük çiktı . ilk önce şurup verdi. şurup içemediğimiz için demiri nutrigen ferromixi ile değiştirdi ( toz olarak yemeklerine katıyoruz ) çinko şurubunuda muhallebisine karıştırıyoruz .. şimdi tekrarlanacak kan tahlili duruma göre ya devam yada tamam .. inşll tamamdır.
aman inşll önemli bişeyi yoktur bigeee
inşallah tamamlanmıştır
alla allaaaaaaaaaa bak şimdi kızsam bi türlü kızmasam başka türlü bizim doktora ben yalvardım ferro sanol'ü içirene kadar inanılmaz zorluk çekiyoruz ve düzenli içiremiyoruz yok mudur bunun başka yolu diye "en iyisi bu bunu içecek" dedidemek yemeğe katılanı da vardı ve biz boşuna mı azap çektik yani :95:
ha gerçi sonuç iyi oldu bir yaş tahlilimiz süper çıktı ve demiri kestik
işte ben o arada d vitaminini sormayı unutmuşum :78: sizin de d vitamininiz multitapsın içindeymiş ya zati
inşallah bakalım
dün iştahı falan da yokmuş bütün gün, akşam nispeten yedi sayılır var bi sıkıntısı ama inşallah hastalık falan değildir diştir ya da öylesine bi keyifsizliktir
günaydın herkeseeee
başım ağrıyo geceden beri hadi öpünde geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?