2009 Aralık Anneleri

mekanik adamları hatırlamıyorum da saçı çıkanlar hayal meyal... ya da acaba legonun adamlarıyla mı karıştırıyorum :44:
ya ebruuuuuu o oyuncak pahalı değil di mi? biri de değil desin noooolur :84:

mamaları yedim geldim

yarasın ben de zıkkımlandım geldim :92:

sağol uzun bir zaman sonra dayanamadım ve geldim iyimisiniz

hoşgeldin iyi ettin dünya nasıl sen nasılsın?

mrb kızlar . nasılsınız. ben pek iyi deilim. dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuksizlerde ne var ne yok

senin ve de senin nezninde sebzegil kocanın doğum günüsünü kutlarım bacım.
Rabbim sağlıklı evladınla nice yaşları beraber kutlamayı nasip etsin.

Anneciğine rabbim şifa versin.
Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini.

Yok Bige zannetmiyorum değildir bence de acaba o zamanlarda bunun orijinaliyle yerli üretimi mi vardı daha ucuz olan?

Ay mekanik adamlarımı buldum nasıl bir sevindirik oldum anlatamam foto eklemeyi bilmediğim icin ekleyemedim şu sitede dönmüş bayağı bir muhabbeti yalnız diyor ki her erkek çocuğun gözdesiydi falan ben erkek fatma hiç bebeklerle oynamaz hep bu oyuncaklarla oynardım

canım öncelikle geçmiş olsun allah tekrarından esirgesin
sonracıııııma İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUN TÜLAAAAAAAAAYYYYYYYY :118:
yasemin getir kuzum pastayı
eşin de adam gibi davranıyorsa iyi ki doğmuş yok eşeklik baki ise ooooh canıma değsin 1 yaş daha yaşlandı

Son düzenleme:

bilmiyorum ki bu kadar pahalı olamaz o zamanlar annemler mümkün değil almazdı
tamam işte legonun adamları dediğim bunlardı kafada bir yumru olurdu saç oraya otururdu :))

Son düzenleme:
saol canım teşekkrüederim
saol bilgecim . bugünlerde iyi bakalım . şurdan ne bulamda iş çarşıya inem acep. hediye almam lazım

şükür iyi sağol bilgeydi dimi?

Cok geçmiş olsun anne Tülay Allah tekrarını yaşatmasın.

üzülme fazla iyi düşün iyi olcak dua et. büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. benim anamda kanser ama ,anane hastanede anne ananeye bakıyo şuan. hayat işte napçan. 3 kardeşler teyzem gece bakıyo, dayı çalışıyor diye kokmaz bulaşmaz şanslı..., annem orda mecbur.allahım iyişeştiriversin inşallah ta çabucak hepimiz iyi olalım. duaya ihtiyaç var.

saol bilgecim . bugünlerde iyi bakalım . şurdan ne bulamda iş çarşıya inem acep. hediye almam lazım

ne alcan? :82:

şükür iyi sağol bilgeydi dimi?

bige esasen

niyeeeeeee

allah tez zamanda şifa versin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…