Benim de vardı bunlardan bayılırdım aynen şimdi olsa yine oynarım.
Bir de tahta bloklarım vardı kırmızı arabanın içinde renkli tahta bloklardan, bulursam onlardan Canberk'e mutlaka alacağım, bir de mekanik adamlarım vardı kızılderili çadırları, atları, kayıkları bir arada satılırdı adamların saçları çıkabiyordu hatırlayan var mı yaa ben bayılıyordum onlara ama artık yok sanırım ah bir bulsam Canberk büyüdüğünde birlikte oynarız ne güzel olur.
mamaları yedim geldim
sağol uzun bir zaman sonra dayanamadım ve geldim iyimisiniz
mersi şekerimafiyet olsun arkadaş
mersi ebrucumhoşgeldin:79:
Afiyet olsunn bol bol süt olsun.
sağol uzun bir zaman sonra dayanamadım ve geldim iyimisiniz
mrb kızlar . Nasılsınız. Ben pek iyi deilim. Dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. Acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. Bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuksizlerde ne var ne yok
mekanik adamları hatırlamıyorum da saçı çıkanlar hayal meyal... ya da acaba legonun adamlarıyla mı karıştırıyorum :44:
ya ebruuuuuu o oyuncak pahalı değil di mi? biri de değil desin noooolur :84:
yarasın ben de zıkkımlandım geldim :92:
hoşgeldin iyi ettin dünya nasıl sen nasılsın?
mrb kızlar . nasılsınız. ben pek iyi deilim. dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuksizlerde ne var ne yok
Her daim meraklı her yaramaz gibi de artık bir sn bile yalnız bırakamıyoruz korkudanmersi şekerim
kızın nasıl? Sen nasılsın?
mersi ebrucum
nasılsınız
yaramaz nasıl? Varmı kurcalanacak merak ettiği birşey
nerdesin sen bakayim
Yok Bige zannetmiyorum değildir bence de acaba o zamanlarda bunun orijinaliyle yerli üretimi mi vardı daha ucuz olan?
Ay mekanik adamlarımı buldum nasıl bir sevindirik oldum anlatamam foto eklemeyi bilmediğim icin ekleyemedim şu sitede dönmüş bayağı bir muhabbeti yalnız diyor ki her erkek çocuğun gözdesiydi falan ben erkek fatma hiç bebeklerle oynamaz hep bu oyuncaklarla oynardım
saol canım teşekkrüederimsenin ve de senin nezninde sebzegil kocanın doğum günüsünü kutlarım bacım.
Rabbim sağlıklı evladınla nice yaşları beraber kutlamayı nasip etsin.
Anneciğine rabbim şifa versin.
Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini.
saol bilgecim . bugünlerde iyi bakalım . şurdan ne bulamda iş çarşıya inem acep. hediye almam lazımcanım öncelikle geçmiş olsun allah tekrarından esirgesin
sonracıııııma İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUN TÜLAAAAAAAAAYYYYYYYY:118:
yasemin getir kuzum pastayı
eşin de adam gibi davranıyorsa iyi ki doğmuşyok eşeklik baki ise ooooh canıma değsin 1 yaş daha yaşlandı
mekanik adamları hatırlamıyorum da saçı çıkanlar hayal meyal... ya da acaba legonun adamlarıyla mı karıştırıyorum :44:
ya ebruuuuuu o oyuncak pahalı değil di mi? biri de değil desin noooolur :84:
yarasın ben de zıkkımlandım geldim :92:
hoşgeldin iyi ettin dünya nasıl sen nasılsın?
mrb kızlar . nasılsınız. ben pek iyi deilim. dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuksizlerde ne var ne yok
İyiyiz çok şükür bebikleri büyütüyoruz işte sizler de iyisinizdir inşallah.
Site ismi yazmayı unutmuşum heyecan yaptım ya buldum diye
mini mekanikler - ekşi sözlük
saol canım. aminCok geçmiş olsun anne Tülay Allah tekrarını yaşatmasın.
mersi şekerim
kızın nasıl? Sen nasılsın?
mersi ebrucum
nasılsınız
yaramaz nasıl? Varmı kurcalanacak merak ettiği birşey
nerdesin sen bakayim
saol bilgecim . bugünlerde iyi bakalım . şurdan ne bulamda iş çarşıya inem acep. hediye almam lazım
şükür iyi sağol bilgeydi dimi?
ben geldimm
üzülme fazla iyi düşün iyi olcak dua et. büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. benim anamda kanser ama ,anane hastanede anne ananeye bakıyo şuan. hayat işte napçan. 3 kardeşler teyzem gece bakıyo, dayı çalışıyor diye kokmaz bulaşmaz şanslı..., annem orda mecbur.allahım iyişeştiriversin inşallah ta çabucak hepimiz iyi olalım. duaya ihtiyaç var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?